Bisnes kasvuun Luonnollisesti

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi ilman, että sinun tarvitsee nostaa kuukausittaista markkinointibudjettiasi? Katso miten se on mahdollista.

Sinulla on aivan varmasti hyödyntämätöntä potentiaalia kotisivuillasi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kotisivusi löytyy Googlesta, mutta ei välttämättä Googlen ensimmäiseltä sivulta tärkeimmillä hakusanoilla. 

Sen takia jätät tietämättäsi rahaa pöydälle, vaikka ratkaisu voisi olla todella yksinkertainen ja mahdollisesti helppo toteuttaa. Haluatko tietää miten?

Tee korjaukset itse ja säästä selvää rahaa

Usein markkinointitoimistot ovat innokkaita tarjoamaan sinulle arvokkaita markkinointipalveluita, esimerkiksi hakukoneoptimointia. Kaikkien markkinointipalveluiden myyntiin liittyy se, että annetaan tyhjiä lupauksia. Tai ainakin lupauksia, joiden onnistumisesta ei ole 100 % varmuutta. Markkinointi on valitettavasti sellaista, koska onnistumista ei voida ennustaa, eikä asiasta ole täyttä varmuutta. Tämän takia ymmärrän hyvin, että yrittäjän mielestä markkinoinnin ostaminen on usein riski ja liian usein se päättyy pettymykseen, kun toivottuja tuloksia ei saavuteta.

Tämän takia monelle on kaikkein järkevintä tehdä asiat itse. Ja siitä on oikeasti paljon hyötyä, vaikka kaikki eivät ole samaa mieltä. Minun mielestäni itse tekemällä saavuttaa kaksi todella merkittävää hyötyä:

  1. Säästää rahaa
  2. Oppii itse tekemään parempaa markkinointia.

Minun mielestäni jokaisen yrityksen pitäisi pyrkiä siihen, että markkinointiosaaminen löytyisi talon sisältä. Siitä on erittäin paljon hyötyä, koska mikään ulkopuolinen markkinointitoimisto ei ole yhtä kiinnostunut yrityksen menestyksestä kuin yrittäjä itse. Että rahaa oikeasti säästyisi ja markkinoinnin osaaminen kasvaisi, niin silloin on erittäin tärkeää osata tehdä markkinointitoimenpiteet oikein. 

Mistä tiedän, että teen markkinointia oikein?

Jos haluat saada parempia tuloksia, niin silloin on todella tärkeää tehdä myös oikeita asioita. Kokeileminen ja kantapään kautta oppiminen voi olla myös kallis ja tappiollinen tapa kasvattaa liiketoimitaa. Mitä, jos tietäisit mitä sinun pitää tehdä saadaksesi lisää asiakkaita ja voisit olla varma siitä, että sinulla paras mahdollinen osaaminen ja tieto käytössäsi.

Olisitko valmis käyttämään muutaman tunnin viikossa saadaksesi enemmän asiakkaita luonnollisesti ilman, että sinun tarvitsee myydä puhelimessa tai tyrkyttää palveluitasi? Jos olisit valmis, niin jatka lukemista. Seuraavaksi kerron, miten saat nämä tiedot ja taidot käyttöösi.