Hakukoneoptimointiprojektin hinta

Kuinka paljon uusi auto maksaa? Siihen vaikuttaa monikin asia. Jos etsit autoa, jolla pääset paikasta A paikkaan B, niin voit ostaa itsellesi todella edullisesti pikku Fiatin tai hieman kolaroidun auton.

Jos haet turvallisuutta, nopeutta, mukavuutta ja luotettavuutta, niin silloin joudut maksamaan autosta myös enemmän.

 

Kuinka paljon optimointityö maksaa?

Ammattimaisesti toteutettu hakukoneoptimointi maksaa usein noin 1000 – 5000 €/kk ja useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 200 €/tunti välillä riippuen henkilön osaamisesta, kokemuksesta ja meriiteistä.

Google-optimoinnissa, kuten monessa muussakin asiassa, saat yleensä juuri sitä, mistä olet maksanut. Useat palvelut tarjoavat hakukoneoptimointia 100 eurolla kuukaudessa kertoen, että saat parhaita mahdollisia tuloksia sekä paljon uusia liidejä ja asiakkaita sivuillesi. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin sitä se usein onkin.

Laadukas ja tuloksellinen optimointi on investointi

Laadukas hakukoneoptimointi ei ole halpaa. Sivujen optimointi vaatii kokeneen alan ammattilaisen tai yrityksen toteuttamaan sivujen sisältöjen ja teknisen optimoinnin ja selvittämään miten ja mistä voit hankkia laadukkaita ja turvallisia linkkejä sivuillesi. Vaatii myös aikaa ja keskittymistä varmistaa, että sivusi saavat riittävän määrän linkityksiä ja sosiaalisen median mainintoja tasaisesti ajan mittaan.

Mikäli näitä mainittuja asioita ei ole tehty oikein, niin näkyviä muutoksia ei yleensä synny muutamaan kuukauteen. Jos hakukoneoptimointi (varsinkin linkitysten rakentaminen) tehdään liian nopeasti, on riski saada Googlelta rangaistus, minkä jälkeen sivusi eivät näy ollenkaan Googlen hakutuloksissa. Mikäli vahinkoa on jo ehtinyt tapahtua sivuillesi, niin sitä on todella vaikea korjata – jopa hakukoneoptimoinnin ammattilaisten toimesta.

 

Laadukas optimointi vie sinut huipulle

SEO-projektin kesto

Googlen ensimmäisen sivun näkyvyys pystytään saavuttamaan useimmiten 3-6 kuukauden aikana, jonka jälkeen hakukoneoptimointi on mahdollista lopettaa. Koska toimiala kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia ja useat kymmenet yritykset taistelevat Googlen ensimmäisen sivun näkyvyydestä (tilaa vain 10:lle sivulle), niin silloin on suositeltavaa tehdä jatkuvaa ylläpitoa kotisivuille. Tämän kustannus on usein merkittävästi pienempi kuin itse hakukoneoptimointiprojektin.

Laadukkaasti tehty ja tuloksiin sidottu optimointi maksaa itsensä takaisin 6-12 kuukaudessa! 

Hakukoneoptimointi – hinnasto

Tällä hetkellä meillä ei ole näyttää valmista hinnastoa, koska jokainen projekti on erilainen ja suunnittelemme toimenpiteet jokaiselle asiakkaalle yksilöidysti. Jos olet kiinnostunut hakukoneoptimointipalveluista, niin jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaatiopuhelun, jossa yhdessä selvitämme, onko hakukoneoptimoinnista oikeasti hyötyö liiketoiminnallesi. Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

Lahjoitatko tietämättäsi asiakkaita kilpailijoillesi?

  Otsikko voi kuulostaa kauhistuttavalta riippuen yrityksesi nykytilanteesta, mutta törmään tähän työssäni joka päivä ja nyt päätin ottaa asian esiin blogin muodossa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että moni yritys jättää rahaa pöydälle kuukausi toisensa jälkeen ja...

lue lisää