Hakukoneoptimointi hinta

Hakukoneoptimoinnin ostoa voi verrata auton ostoon 

Kuinka paljon uusi auto maksaa? Siihen vaikuttaa monikin asia. Jos etsit autoa, jolla pääset paikasta A paikkaan B, niin voit ostaa itsellesi todella edullisesti pikku Fiatin tai hieman kolaroidun auton.

Jos haet turvallisuutta, nopeutta, mukavuutta ja luotettavuutta, niin silloin joudut maksamaan autosta myös enemmän.

 

Keskimääräinen hakukoneoptimointi hinta

Ammattimaisesti toteutettu hakukoneoptimointi maksaa usein noin 500 – 1000 €/kk ja useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 200 €/tunti välillä riippuen henkilön osaamisesta, kokemuksesta ja meriiteistä.

Google-optimoinnissa, kuten monessa muussakin asiassa, saat yleensä juuri sitä, mistä olet maksanut. Useat palvelut tarjoavat hakukoneoptimointia 100 eurolla kuukaudessa kertoen, että saat parhaita mahdollisia tuloksia sekä paljon uusia liidejä ja asiakkaita sivuillesi. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin sitä se usein onkin.

Kertaprojektin hinta

Monet mainostoimistot tarjoavat hakukoneoptimointia kertaprojektina ja silloin asiakkaan on osattava varmistaa, että tekijä osaa oikeasti tehdä hakukoneoptimointia. 

Hinnat liikkuvat yleensä noin 500-2000 € välissä riippuen toimistosta ja projektin sisällöstä. 

Hyvä kertaprojekti sisältää ainakin:

 • Kattavan hakusana-analyysin
 • Kilpailutilanteen ja kilpailijoiden analysoinnin
 • Tekniset optimointiasiat (sivujen latausnopeus)
 • Otsikoiden ja title-elementtien optimoinnin
 • Sisältöjen optimoinnin hakusana-analyysin mukaan
 • Ohjeet sisällöntuotantoon
 • Hakukonesijoitusten seurannan
 • Toimenpide-ehdotukset jatkoa ajatellen.

Kuukausittain jatkuvan projektin hinta

Osa toimijoista suosii jatkuvaa hakukoneoptimointia, joka on tärkeää varsinkin erittäin kilpailuilla toimialoilla. Usein on kuitenkin järkevää tehdä ensin kertaprojekti, koska sijoitukset voi nousta riittävän ylös jo niiden toimenpiteiden perusteella ja silloin ei ole järkevää maksaa palvelusta joka kuukausi.
Uuden lihasmassan saaminen on prosessi, joka voi viedä jonkin aikaa. Se vaatii elimistöltäsi riittävää koulutusta, mutta mikä tärkeintä, tarpeeksi ravinteita, kuten proteiinia ja hiilihydraatteja. Riittävän ravinteiden syöminen voi olla varsin haastavaa, ja siksi ihmiset haluavat käyttää urheilu-karki.com-ravintolisiä. turinabol sisältää tarpeeksi proteiinia, hiilihydraatteja ja joskus välttämättömiä vitamiineja kehosi ruokkimiseksi. Jotkut ihmiset tarvitsevat kuluttaa enemmän kaloreita kuin muut ihmiset voidakseen kasvattaa lihasmassaa. Urheilu-karki.com on helppo ottaa ravisteena, mikä tekee siitä kätevän kuljettaa työhösi tai kuntosalille. Näitä lisäravinteita kutsutaan myös painonnousuiksi, koska ne voivat auttaa sinua lihomaan nopeasti
Hinnat liikkuvat yleensä noin 300-2000 €/kk välillä riippuen toimistosta ja projektin sisällöstä. Jos hinta on alle 300 €/kk ja sille ei ole järkevää selitystä, niin silloin on riski, että optimointia ei tehdä jatkuvasti ja asiakasta lähinnä laskutetaan. Tämä johtuu siitä, että ammattilaisen palkkion pitäisi olla noin 100 €/tunti ja alle kolmen tunnin työllä ei tehdä kovin suuria asioita kuukaudessa.

Jatkuvan projektin kuuluisi sisältää nämä asiat:

 • Kaikki kertaprojektin sisältämät osa-alueet
 • Uusien sisältöjen suunnittelu ja toteutus
 • Jatkuva linkitysten rakentaminen sivuille

Laadukas ja tuloksellinen optimointi on investointi

Laadukas hakukoneoptimointi ei ole halpaa. Sivujen optimointi vaatii kokeneen alan ammattilaisen tai yrityksen toteuttamaan sivujen sisältöjen ja teknisen optimoinnin ja selvittämään miten ja mistä voit hankkia laadukkaita ja turvallisia linkkejä sivuillesi. Vaatii myös aikaa ja keskittymistä varmistaa, että sivusi saavat riittävän määrän linkityksiä ja sosiaalisen median mainintoja tasaisesti ajan mittaan.

Mikäli näitä mainittuja asioita ei ole tehty oikein, niin näkyviä muutoksia ei yleensä synny muutamaan kuukauteen. Jos hakukoneoptimointi (varsinkin linkitysten rakentaminen) tehdään liian nopeasti, on riski saada Googlelta rangaistus, minkä jälkeen sivusi eivät näy ollenkaan Googlen hakutuloksissa. Mikäli vahinkoa on jo ehtinyt tapahtua sivuillesi, niin sitä on todella vaikea korjata – jopa hakukoneoptimoinnin ammattilaisten toimesta.

 

Laadukas optimointi vie sinut huipulle

korkeatasoinen hakukoneoptimointi yrityksellesi edullisesti

Meidän suurin visiomme on auttaa sinua ja todella monia muita yrittäjiä ja yrityksiä menestymään paremman nettimarkkinoinnin avulla. Olemme myös kyllästyneitä muihin toimijoihin, jotka laskuttavat asiakkaitaan kuukausi kuukaudelta ilman, että he pystyvät tekemään hyviä tuloksia asiakkailleen. 

Tästä syystä kehitimme hakukoneoptimointipalvelun, joka on samanaikaisesti todella kattava ja laadukas, sekä tietenkin edullinen! Tiedämme, että jokaisella yrityksellä ei ole mahdollisuutta ostaa hakukoneoptimointia 500-1000 €/kk hintaan, joten pystymme tarjoamaan sinulle Google-optimoinnin hintaan, joka ei ole niin korkea. Katso lisää Majesteettisesta hakukoneoptimoinnista tästä alta.

Majesteettinen hakukoneoptimointipalvelu

Majesteettinen Hakukoneoptimointiprojekti

Vaikka monet muut optimoinnin ammattilaiset varoittavat, että hakukoneoptimointia ei kannata ostaa kertaprojektina, niin tarjoamme silti optimoinnin kertaprojektina. Tiedätkö miksi? 

Usein yritykset haluavat sitouttaa asiakkaansa pitkäksi aikaa kuukausittaisilla jatkuvilla palveluilla ja hyvin usein se on hakukoneoptimoinnissa turhaa. Olemme huomanneet, että yllättävän usein olemme onnistuneet nostamaan yritysten sivut Googlen ensimmäiselle sivulle pelkästää kerran toteutettavien toimenpiteiden ansiosta. Näissä tilanteissa meidän mielestä ei ole asiakkaan kannalta järkevää maksaa joka kuukausi hakukoneoptimoinnista, jos jo ensimmäisen kuukauden työllä saavutetaan riittävät tulokset. 

Aina tämä ei kuitenkaan mene niin, joten meillä on tarjota myös lisäpalveluita täsmäiskuiksi kertaprojektin jälkeen, jos niille on tarvetta. Emme kuitenkaan halua laskuttaa asiakasta työstä, jota meidän ei tarvitse tehdä. 

Mitä palvelu sisältää?

 • Laajan hakusana-analyysin liiketoimintasi tärkeimmille hakusanoille. 
 • Kilpailija-analyysin 5-10 pahinta kilpailijaa Googlessa.
 • SEO-suunnitelman toteuttaminen.
 • Sisältösuunnitelman toteuttaminen.
 • Sivujen sisältöjen optimoinnin (otsikot, tekstit, kuvat yms.). 
 • Sivujen teknisen optimoinnin (latausnopeuden parantaminen). 
 • Käymme läpi yli 30 kohtaisen tarkastuslistan ja teemme sen mukaiset korjaukset. 
 • Ulkoisten linkitysten kehittäminen. 
 • Hakukonesijoitusten puolueeton seuranta 6 kk:n ajan.
 • 5 kpl laadukkaita linkkejä (arvo 750 €)

Huom. Palvelu ei sisällä uusien sisältöjen tuottamista (mahdollisuus ostaa edullisesti lisäpalveluna). 

Huipputason hakukoneoptimointiprojekti kustannustehokkaana kertaprojektina. 

Kuinka paljon tämä maksaa? 

Monet toimijat laskuttavat hakukoneoptimoinnista helposti 300-500 €/kk, joka ei ole edes korkea hinta siitä työstä ja arvosta, mitä yritys saa vastineeksi. 

Se on kuitenkin monelle yritykselle liian korkea hinta, varsinkin jos yritystoiminta on vielä alkutaipaleella. Tämän takia halusimme suunnitella laadukkaan ja toimivan hakukoneoptimointipalvelun vielä edullisemmin. 

Projektin hinta kertamaksuna 1950 € (alv. 0 %)

3 kk:n osamaksu: 3 x 700 €
6 kk:n osamaksu: 6 x 370 €

 Kaikki hinnat ovat alv. 0 % hintoja.

 

OLETKO KIINNOSTUNUT TÄSTÄ HAKUKONEOPTIMOINTIPALVELUSTA?

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatiopuhelu

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun? Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.

SEO-projektin kesto

Googlen ensimmäisen sivun näkyvyys pystytään saavuttamaan useimmiten 3-6 kuukauden aikana, jonka jälkeen hakukoneoptimointi on mahdollista lopettaa. Koska toimiala kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia ja useat kymmenet yritykset taistelevat Googlen ensimmäisen sivun näkyvyydestä (tilaa vain 10:lle sivulle), niin silloin on suositeltavaa tehdä jatkuvaa ylläpitoa kotisivuille. Tämän kustannus on usein merkittävästi pienempi kuin itse hakukoneoptimointiprojektin.

Laadukkaasti tehty ja tuloksiin sidottu optimointi maksaa itsensä takaisin 6-12 kuukaudessa!  

Ilmainen hakukoneoptimointi

Jos sinulla ei ole halua tai mahdollisuutta hankkia hakukoneoptimointipalvelua ammattilaisen tekemänä, niin hakukoneoptimointi on mahdollista toteuttaa ilmaiseksi. 

Tavallaan ilmainen on huono sana, koska joudut käyttämään aikaasi siihen, mutta idea on se että sinun ei tarvitse maksaa siitä. Hakukonekeisari tarjoaa tähän kaksi vaihtoehtoa. Olemme tehneet kattavan tietopaketin aiheesta: jättimäinen hakukoneoptimoin opas. Toinen hyvä vaihtoehto on tutustua blogiimme ja tästä alapuolelta voit katsoa suosittuja blogikirjoituksiamme hakukoneoptimoinnista.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

SEO optimointi nettisivuilla

SEO optimointi nettisivuilla

Nettisivujen SEO optimointi ei ole tänä päivänä mikään yksinkertainen homma. Kaupallinen hakuoptimointi on erityisen haastavaa puuhaa, sillä kilpailu alalla kuin alalla on erittäin kovaa. Käymme tässä artikkelissa läpi kaupallisten nettisivujen, kuten nettikauppojen...

lue lisää
Metaverse – liiketoiminnan uusi mahdollistaja

Metaverse – liiketoiminnan uusi mahdollistaja

Mikä on Metaverse? Metaverse on vähän kuin virtuaalinen 3D-maailma, joka sisältää vuorovaikutteisia ja yhteistyötä vaativia ​​tiloja. Virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden tekniikoiden avulla nämä tilat tarjoavat ihmisille erilaisia ​​kokemuksia. Monet...

lue lisää
Hakukoneoptimointi vuonna 2022

Hakukoneoptimointi vuonna 2022

Jos edelleen tuskailet hakukoneoptimoinnin strategiasi kanssa, et ole yksin. Epävarmuus maailman tilanteesta ja kuluttajien käyttäytymisen muutoksista pitävät markkinoijat ja SEO-ammattilaiset varpaillaan. Auttaaksemme pk-yrityksiä ja markkinoinnin ammattilaisia,...

lue lisää