3 yleisintä syytä huonoon Google-näkyvyyteen

Eikö yrityksesi kotisivut eivät näy Googlen hakutuloksissa? Katso vinkit alta!

Miksi yrityksesi ei löydy Googlesta?

Katso mitkä ovat kolme yleisintä syytä miksi yrityksesi sivut eivät näy Googlessa. Videolla näet esimerkkien kautta, miksi osa yrityksistä näkyy hyvin Googlen hakutuloksissa ja minkä takia osa kärsii huonosta hakukonenäkyvyydestä.

Tarkasta löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi varmasti yrityksesi?

Tarkasta yrityksesi tilanne nopeasti alle 3 minuutissa. Katso ohjeet alta ja eikun testaamaan!

ohjeet tärkeiden hakusanojen testaamiseen

1. Millä hakusanalla asiakkaasi hakevat palveluasi?

Mieti mikä olisi sellainen hakusana, jolla etsisit oman toimialasi yrityksiä Googlesta ja lisää sen loppuun kaupungin nimi. Esimerkiksi haku voisi olla ”tilitoimisto tampere”.

Seuraavaksi kirjoita valitsemasi hakutermi avainsanatyökalun hakukenttään (https://kwfinder.com).

Ilmainen avainsanatyökalu

Valitse alueen valinnasta Finland ja kielen valinnasta Finnish. Sen jälkeen klikkaa Find keywords.

2. Valitse suosituimmat hakusanat

Kun hakusanatyökalu on etsinyt sinulle ehdotuksia, niin valitse vasemmasta sarakkeesta toimialaasi liittyvistä hakusanoista suosituimmat hakumäärän (search) mukaan. Kuvan esimerkissä huomataan selkeästi, että ”tilitoimisto tampere” on toimialan suosituin hakusana Tampereella 880 kuukausittaisen haun ansiosta.

Kuvassa valitaan suosituimmat hakusanat

3. Kirjoita valittu hakusana Googleen

Seuraavaksi googlaa tällä hakusanalla, tai voit tehdä saman myös useammalla avainsanalla jos toimialallasi niitä on useita. Katso löytyykö yrityksesi karttatulosten kolmen ensimmäisen yrityksen joukosta, jos sellainen tulee näkyviin. Katso myös löytyykö yrityksesi ensimmäiseltä hakutulossivulta, kun vierität ruutua alemmaksi. Jos yritystäsi ei löydy ensimmäiseltä sivulta, niin potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sinua!

Kuvassa karttahaun tulokset Tampereella

4. Näytkö maksullisissa vai maksuttomissa hakutuloksissa?

Näkyykö yrityksesi sivun yläosan maksullisilla mainospaikoilla? Jos näkyy, niin hieno juttu! Osa potentiaalisista asiakkaista löytää yrityksesi aina silloin, kun sinulla on jäljellä mainosbudjettia Google AdWords -palvelussa. Se voi olla joskus yllättävän kallista, esimerkiksi mallina käytetyn hakusanan hinta yhdelle klikkaukselle on yli 5 euroa. Kuinka moneen klikkaukseen sinulla on varaa päivittäin? Näkymällä luonnollisten hakutulosten joukossa ja karttahaussa et maksa klikkauksista mitään, vaan kaikki hyöty tulee lyhentämättömänä sinulle.

Maksulliset AdWords mainokset

 

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatiopuhelu

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin teet mitään päätöstä? Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.