Oliko Markkinointi-iltamat sinustakin inspiroiva ja motivoiva tapahtuma?

Itse olen osallistunut pari kertaa tähän Pasin koulutukseen ja molemmilla kerroilla minulle on tullut pitkä lista asioita, jotka täytyy laittaa kuntoon. Näihin asioihin panostaminen on myös vienyt Hakukonekeisaria yrityksenä eteenpäin ja nyt on meidän vuoro laittaa hyvä kiertämään.

Hakukoneoptimoinnin toteuttaminen ulkoistettuna palveluna

Yleensä yrittäjän ja markkinoinnin parissa työskentelevien henkilöiden kädet ovat koko ajan täynnä töitä. Usein myös hakukoneoptimointi jää oman onnensa nojaan, vaikka asiakkaat notkuvat jatkuvasti Googlessa etsien yritysten palveluita kuumeisesti eri hakusanoilla. Mitä jos yrityksesi löytyisikin Googlen sivulta numero yksi? Tai mitä jos yrityksesi löytyisi kolmen ensimmäisen yritysten joukossa oman toimialasi tärkeimmillä (ja haetuimmilla) hakusanoilla? Voisiko siitä olla oikeasti hyötyä liiketoimintaan?

Tarjoamme hakukoneoptimointia palveluna, jota tekemällä olemme saanet useita asiakkaita nousemaan Googlen kirkkaimpaan kärkeen. Tämän tuloksena yritykset ovat kasvattaneet liikevaihtoaan 30 %, 50 %, 80 %, 130 % tai jopa enemmänkin.

Liikevaihdon nopea nousu riippuu vain toimialasta, jolla toimit sekä siitä, kuinka hyvin näyt Googlen hakutuloksissa. Kuulostaako yksinkertaiselta ja helpolta? Yksinkertaista se on, mutta ei kovinkaan helppoa.

Voimmeko olla sinulle avuksi?

Ennen kuin tiedämme, että voiko osaamisestamme ja palvelustamme olla apua sinulle, niin meidän pitää selvittää seuraavat asiat:

  • Mikä on yrityksesi nykytilanne?
  • Mitkä ovat yrityksesi tulevaisuuden tavoitteet?
  • Onko toimialalla riittävästi potentiaalia verkossa, eli haetaanko toimialasi tuotteita tai palveluita riittävästi netin kautta?

Nämä asiat selviävät, jos teemme sinulle maksuttoman konsultaation. Konsultaation aikana selviää, että onko meillä mahdollisuutta auttaa sinua kasvattamaan myyntiä ja onko se sinulle järkevää. Jätä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä konsultaation merkeissä.

Huom! Jos konsultaation jälkeen olet kiinnostunut palveluistamme, niin tarjoamme kaikille Markkinointi-iltamien osallistujille 3 kk hakukoneoptimointia -50% alennuksella.

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatio

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

Markkinointi koronan jälkeen – Mikä toimii ja mikä ei?

Markkinointi koronan jälkeen – Mikä toimii ja mikä ei?

Surullinen tosiasia on se, että valtion tuista huolimatta moni markkinoija menettää työpaikkansa ja useat yritykset tulevat kaatumaan koronan seurauksena. Tällä hetkellä elämme vielä kriisin aikaista elämää, mutta markkinoijina meidän pitää katsoa pidemmälle. Miltä...

lue lisää
Linkkien rakentaminen 2020 – Mitkä taktiikat toimivat?

Linkkien rakentaminen 2020 – Mitkä taktiikat toimivat?

Tehokkain tapa parantaa sivujesi orgaanista näkyvyyttä 2020 on yhä linkkien rakentaminen. Tässä artikkelissa kerromme Suomessa parhaiten toimivat taktiikat ja tekniikat linkitysten rakentamiseen tai hankkimiseen ja autamme sinua löytämään uusia mahdollisuuksia...

lue lisää
Miten kasvattaa mikä tahansa liiketoiminta kannattavasti

Miten kasvattaa mikä tahansa liiketoiminta kannattavasti

Tuntuuko sinusta, että liiketoiminnan kasvattaminen kannattavasti on vaikeaa? Yleensä kasvua saadaan kyllä aikaan, kun myyntiin ja markkinointiin panostetaan, mutta miten se tehdään varmasti kannattavalla ja tuottavalla tavalla? Tässä kirjoituksessa opetan sinulle...

lue lisää