Haluatko tehdä verkkokaupastasi todellisen myyntikoneen?

Haluaisitko, että verkkokauppasi tuottaa jatkossa enemmän myyntiä ja että samalla yhä useammat vierailijat päätyvät tekemään ostoksen sinun kaupassasi? Kuulostaisiko hyvältä, jos samalla saisit kerättyä enemmän sähköpostiosoitteita talteen tehokasta sähköpostimarkkinointia varten? Olisiko siistiä, jos sinun ei tarvitsisi lähettää sähköposteja itse, vaan kaikki toimisi automaattisesti huolimatta siitä oletko työskentelemässä vai et? Voisiko siitä olla myös hyötyä, jos voisit pienentää markkinointibudjettiasi ja verkkokaupan myynti kasvaisi tästä huolimatta? Jos tämä kuulostaa järkevältä, niin sinun kannattaa tutustua tarkemmin Hakukonekeisarin Myyntikoneeseen!

Mikä on myyntikone?

Myynitkoneen avulla verkkokauppasi markkinointia saadaan tehostettua ja osa siitä saadaan täysin automatisoitua, niin että sinun ei tarvitse olla jatkuvasti tekemässä markkinointia. Myyntikone hoitaa sen puolestasi. Alla näet mitä kaikkea Hakukonekeisarin Myyntikone pitää sisällään.

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi auttaa sinua myymään tuotteitasi useammalle vierailijalle kuin ennen. Käymme verkkokauppasi läpi ja raivaamme kaikki myynnin esteet pois tieltä ja tarvittaessa koodaamme kauppaasi lisää ominaisuuksia, joilla myyntiä saadaan kasvatettua.

Sisältömarkkinointi

Myynnissä olevien tuotteiden tyrkyttäminen ei ole kaikkein paras tapa lisätä myyntiä. Se toimii johonkin pisteeseen saakka, mutta olisiko sinusta kivempaa, jos asiakkaat tulevat innokkaina ja ostohaluisina verkkokauppaasi ostoksille?

Sähköpostimarkkinointi

Oletko sinäkin kyllästynyt roskapostittamiseen? Niin mekin ja sen takia suunnittelemme asiakkaillemme sähköpostimarkkinointia, jota ei koeta roskapostina. Luomme sähköpostimarkkinoinnin ympärille automaation, jonka seurauksena sinun ei tarvitse suunnitella ja toteuttaa jokaista kampanjaa itse, vaan voit seurata vierestä kun sähköpostien kautta tulee tasaista rahavirtaa tilausten muodossa.

Facebook-markkinointi

Facebookon tällä hetkellä yksi alihinnoitelluimmista mainoskanavista ja kaiken kukkuraksi se toimii erittäin tehokkaasti oikein käytettynä. Koska ihmiset ovat sosiaalisessa mediassa useita tunteja päivässä, niin sieltä heitä on luonnollista etsiä, löytää ja houkutella ostoksille sinun verkkokauppaasi. Muutamilla muutoksilla tämä tehokas markkinointi saadaan houkuttelemaan myös Instagramin käyttäjiä ostoksille.

Google AdWords-mainonta

Siitä huolimatta, että osa hakusanoista on ylihintaisia, AdWords tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia taitaville markkinoijille ja sen avulla voidaan tehdä erittäin tarkkaa markkinatutkimusta juuri sinun toimialallesi. Näiden mahdollisuuksien takia AdWords-mainonta kuuluu tärkeänä osana myös Myyntikoneeseemme.

Hakukoneoptimointi

Vaikka maksettu mainonta toimisi tehokkaasti ja tuottavasti, niin aina on mahdollisuus hankkia enemmän maksuttomia klikkauksia ja saada parempaa tuottoa verkkokaupalle. Hyvä Google-näkyvyys kasvattaa myyntiä, yrityksen tunnettuutta sekä parantaa yrityksen imagoa kohderyhmän silmissä. Hakukoneoptimoinnilla on suuri painoarvo myös Hakukonekeisarin Myyntikone -palvelussa.

Uudelleenmarkkinointi

Kaikki verkkokaupan kävijät eivät tee ostosta loppuun ensimmäisellä käyntikerralla, vaikka he haluavat tehdä ostoksen. Tästä johtuen uudelleenmarkkinointi on ehdottomasti tärkeä osa verkkokaupan markkinointia. Sekä Facebook että Google tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia tehdä uudelleenmarkkinointia (retargeting).

Markkinointistrategia

Usein verkkokaupan myyntiä pyritään kasvattamaan uusien työkalujen tai tekniikoiden avulla, mutta monesti taustalta puuttuu suunnitelma ja strategia. Rakennamme sinun kanssa yhdessä valmiin markkinointistrategian, jota seuraamalla ja muita Myyntikoneen työkaluja hyödyntämällä saamme aikaan huikeita tuloksia!

Verkkokaupan uusiminen

Jos nykyinen verkkokauppa ei täytä tämän hetken vaatimuksia tai markkinoinnin automaatiota ei pystytä liittämään tehokkaasti nykyiseen verkkokauppaasi, niin suunnittelemme ja toteutamme huippuunsa viritetyn verkkokaupan sinulle. Suunnittelemamme verkkokaupparunko on koeponnistettu monilla kilpailluilla toimialoilla ja melkein pelkästään se toimii tehokkaana myyntikoneena tuotteillesi.

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi

Konversio-optimointi