Maksuton hakukoneoptimoinnin verkkokurssi

Näy Googlessa paremmin -kurssi

5 testattua ja toimivaa tekniikkaa parantaa Googlenäkyvyyttä

Kurssilla opit kaikki parhaat vinkit ja tekniikat, millä saat sivusi näkymään entistä korkeammalla Googlen hakutuloksissa. Opetamme sinulle kaikki ne samat hakukoneoptimoinnin salat, mistä mainostoimistot ja digimarkkinoinnin ammattilaiset laskuttaisivat sinulta 500-3000 €. Ja mikä parasta, opetamme ne sinulle täysin ilmaiseksi!

Kurssin sisältö:

Päivä 1: Opit suunnittelemaan otsikot ja sivuston kuvaukset Googlen haluamalla tavalla.

Päivä 2: Opit optimoimaan kaikki kotisvujesi kuvat ja lisäämään ne niin, että saat lisäarvoa siitä hakukonenäkyvyyteen.

Päivä 3: Opit hyödyntämään sosiaalisen median palveluja hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Päivä 4: Opit ymmärtämään sisällön määrän merkityksen hakukoneoptimoinnissa ja toteuttamaan sen oikein sivuillesi.

Päivä 5: Opit tekemään sisäiset linkitykset oikein sivuillesi ja hankkimaan lisää linkityksiä muilta sivuilta.

BONUS-materiaali: Jos et käytä tätä työkalua oikein, niin kaikki hakukoneoptimointiin sijoittamasi aika ja raha voi olla hukkaan heitettyä. Opetamme sinulle tämän tärkeän työkalun käytön, niin että saat aikaiseksi mahdollisimman paljon tuloksia, mahdollisimman pienellä työmäärällä. Tämän vinkin arvo on yksistään 149 €.

Kurssilla opetamme sinulle tuhansien eurojen arvosta tietoa ja käytännössä toimivia tekniikoita täysin ilmaiseksi. Joko haluat saada tämän tiedon käyttöösi ja alkaa kehittämään sivujasi kohti Googlen kärkituloksia? Jätä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin saat kaikki kurssin materiaalit sähköpostiisi.

Oikeaoppinen hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia voi tehdä hyvin monella tavalla ja absoluuttisen oikeaa tapaa ei ole olemassa. Jos kysyt hakukoneoptimoinnin ammattilaisilta 5 parasta vinkkiä, jotka he voivat antaa, tulet hyvin varmasti saamaan aika erilaisia vastauksia eri henkilöiltä. Nämä tekniikat ja vinkit ovat vain meidän näkemys hyvin tehdystä hakukoneoptimoinnista ja voivat erota muiden asiantuntijoiden näkemyksistä.

Kaikki tekniikat ja vinkit on testattu käytännössä omilla testisivuillamme ja käytämme samoja tekniikoita myös asiakkaidemme hakukonesijoitusten nostamiseen. Eli toisin sanoen kaikki mitä opetamme ovat turvallisia tekniikoita, jotka toimivat tälläkin hetkellä kymmenillä tai jopa sadoilla eri sivustoilla.

Miksi tämä kurssi on ilmainen?

Tämä on erittäin hyvä kysymys. Sinua varmaan mietityttää, missä tässä on koira haudattuna. Itse asiassa ajattelimme tehdä tästä maksullisen verkkokurssin (hinta 197 €), mutta sitten tulimme toisiin ajatuksiin ja päätimme toteuttaa tämän ilmaiseksi. Tämä ei tietysti kelpaa sinulle selitykseksi, niin nämä kaksi seuraavaa syytä vaikuttivat myös paljon päätökseemme:

  1. Todella moni on kysynyt meiltä vinkkejä tai opasta hakukoneoptimointiin, joilla he voisivat itse tehdä sivujensa optimoinnin. Olemme huomanneet, että myös moni ei luota hakukonemarkkinointialan ammattilaisiin, koska osa yrityksistä painostavat yrittäjiä aggressiivisella puhelinmyynnillä.
  2. Olemme myös huomanneet, että osa alan toimijoista ovat ns. helpon rahan perässä ja he tarjoavat hakukoneoptimointia, niin että heillä ei ole mitään vastuuta tai tulostakuuta hakukoneoptimoinnin työn tuloksista. Tämä ärsyttää meitä, koska tällä toiminnalla ryövätään yrittäjien rahat, eikä yrittäjä saa mitään konkreettista hyötyä palvelusta.

Varsinkin tämä jälkimmäinen syy on inspiroinut meitä tekemään lyhyen, mutta tehokkaan kurssin hakukoneoptimoinnista – täysin ilmaiseksi!

Jos sinusta tämä kuulostaa järkevältä ja haluat nostaa Google-näkyvyytesi uudelle tasolle, niin ilmoittaudu kurssille!

Ilmoittaudu kurssille

Yrityksiä, jotka luottavat Hakukonekeisarin palveluun