Paikallinen hakukoneoptimointi

Google-optimointia paikallisesti toimiville kivijalkayrityksille

Enemmän asiakkaita yrityksellesi suoraan Googlesta

Monella toimialalla Google-mainosten (AdWords) klikkaushinnat ovat nousseet pilviin, eikä mainonta siellä ole enää kannattavaa. Yksi klikkaus voi maksaa jopa 2-4 euroa! Jos esimerkiksi joka kymmenes mainosta klikkannut vierailija ostaa palveluasi, niin silloin asiakkaan hankkimiseen on mennyt 20-40 €. Tämä on monelle aivan liian korkea hinta asiakashankinnasta.

 

Näy Googlen haussa paremmin – Hakukonekeisari auttaa

Silloin, kun haluat varauskalenterisi, ravintolasi tai kivijalkamyymäläsi täyteen pienemmällä kustannuksella, niin silloin kannattaa panostaa luonnolliseen hakukonenäkyvyyteen Googlessa. Tällä tarkoitan, että sivuillesi täytyy tehdä tekninen hakukoneoptimointi ja tekstisisältöjä sekä kuvia kannattaa myös optimoida Googlen haluamalla tavalla. Tämän jälkeen sivuille rakennetaan laadukkaita linkityksiä muilta aihealueeseen liittyviltä sivuilta joka kuukausi. Tämä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta alan asiantuntijoina voimme auttaa sinua.

Pitkäjänteinen työ on avain menestykseen

Jos hakukoneoptimointi olisi helppoa ja tulokset tulisivat hetkessä, niin kaikkihan olisivat vuorollaan Googlen kärkipaikalla. Tämä vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja usein noin 2-3 kuukautta aikaa. Oikealla ja pitkäjänteisellä tekemisellä pystytään kuitenkin saavuttamaan tilanne, jossa sivusi löytyy aivan Googlen kärkisijoilta ja sen jälkeen ylläpitämällä hakukoneoptimointia sinut on todella vaikea syrjäyttää sieltä.

Näkymällä oman kylän tai kaupungin kärkisijoilla Googlen hakutuloksissa saat sivuillesi aiempaa potentiaalisempia asiakkaita, koska he etsivät juuri sinun tarjoamaasi palvelua. Sen lisäksi helposti löytyviä yrityksiä pidetään keskimääräistä luotettavampina, kiitos tästä Googlelle. Suomalaiset luottavat Googleen ja onneksi siitä voi ottaa kaiken hyödyn irti.

Hakukonemarkkinointi yleisesti

Hakukonemarkkinoinnilla tarkoitetaan yleensä sekä hakukonemainontaa (Google AdWords) että hakukoneoptimointia. Hakukonekeisari keskittyy pääsääntöisesti hakukoneoptimointiin, koska 80 % Googlen käyttäjistä klikkaa mieluummin luonnollisia hakutuloksia ja vain noin 20 % Googlen käyttäjistä klikkaa maksettuja AdWords-mainoksia. Tavoitteemme on auttaa asiakkaita kasvattamaan myyntiä, näkyvyyttä ja tulevien liidien määrää näkymällä tehokkaasti Googlen hakutulosten kärkisijoilla. Tästä seurauksena AdWords:n mainosbudjettia on mahdollista pienentää menettämättä tärkeitä yhteydenottoja ja kauppoja.

Suomessa tehdyt Google-haut / päivä

%

Ei klikkaa hakutulosten 2. sivulle

%

Ei klikkaa mainoksia

Esimerkkejä asiakkaidemme hakukonesijoituksista

Yllä olevassa kuvassa pakettiauton vuokrausta haetaan keskimäärin 390 hakua/kk kyseisessä kaupungissa (kaupungin nimi piilotettu). Asiakasyrityksemme nousi kahden kuukauden aikana Googlen kolmannelta sivulta ensimmäisen sivun 2. sijalle. Tämän ansiosta yhä useampi pakettiauton vuokraaja valitsee nykyään tämän yrityksen.

Tämän kuvan sijoitusten muutos on myös tapahtunut noin kahden kuukauden aikana. Suositulla toimialalla toimiva Helsinkiläinen yritys nousi Googlessa 4. sijalle, kun heidän tarjoamaa palvelua haetaan huimat 5400 kertaa kuukaudessa. Tämä sijoitus tuo suuren määrän uusia kävijöitä heidän kotisivuilleen.

Kuinka paljon paikallinen hakukoneoptimointi maksaa?

Oman kaupungin hakujen kärkisijalle ei pääse ilman ammattitaitoista hakukoneoptimointia. Ja kuten saatat arvata, niin ammattilaisen tekemä työ ei ole koskaan ilmaista, yleensä se on jopa aika kallista. Olemme yrittäneet suunnitella tämän palvelun erittäin kustannustehokkaaksi laadusta tinkimättä.

Hakukoneoptimointia, vain lehti-ilmoituksen hinnalla!

190 €/kk (alv. 0%)

Hinta norm. 290 €/kk (alv. 0%). Hinta voimassa rajoitetun ajan.

Palvelun sisältö

Hakusana-analyysi

Hakusana-analyysin avulla yhdessä valitaan sinun liiketoimintasi kannalta kaikkein tärkeimmät hakusanat. Voit vaihtaa hakusanoja palvelun aikana juuri niin kuin haluat.

 

Googlen luonnolliset hakutulokset

Palvelussa tähdätään nimenomaan parantamaan näkyvyyttä Googlen orgaanisten hakutulosten joukossa.

5 optimoitavaa hakusanaa

Hakusana-analyysin perusteella valitaan 5 suosituinta hakusanaa, joille hakukoneoptimointi toteutetaan. Voit muuttaa näitä hakusanoja palvelun edetessä.

Googlen karttahaku

Useilla hakusanoilla Google näyttää kartan, jonka yhteydessä on muutamalla yrityksellä mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä karttatuloksissa. Hakukoneoptimointimme kattaa myös näiden karttatulosten optimoinnin.

Tekninen hakukoneoptimointi

Tekinen optimointi sisältää sivujen latausnopeuden parantamisen, kuvien pakkaamisen ja optimoinnin lisäksi myös kaikki sivun koodiin tehtävät Google-optimointitoimenpiteet.

 

Google-sijoitusten kuukausiraportti

Saat automaattisesti raportin joka kuukausi, josta näet miten hakukonesijoitukset ovat kehittyneet kuukauden aikana. Tehdyistä toimenpiteistä on mahdollisuus saada erillinen raportti lisähintaan.

Sisältöjen hakukoneoptimointi

Autamme sinua toteuttamaan sivuillesi tekstit ja otsikot, joista Google sekä asiakkaasi tykkäävät. Tämän lisäksi optimoimme sivujen sisäisiä linkityksiä, kuvia ja mahdollisesti myös videoita.

3 kk:n määräaikaisuus

Hakukoneoptimointi vaatii kärsivällisyyttä, pitkäjänteistä tekemistä ja hyvien tuloksien saaminen vaatii yleensä 2-3 kuukautta työtä. Emme halua sitoa sinua pitkiin vuoden määräaikaisiin sopimuksiin, niin tämän takia tarjoamme tätä edullista palveluamme kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Sivujen ulkopuolinen optimointi

Koska yksi ehdottomasti tärkeimmistä Google-optimoinnin tekijöistä ovat muilta sivuilta tulevat linkityksen, niin autamme hankkimaan niitä lisää laadukkailta sivuilta. Tuotamme tätä varten myös kaiken tarvittavan sisällön, niin sinä voit keskittyä sinulle tärkeämpiin asioihin.

Lisäpalvelut

Kotisivujen teko yritykselle

Jos sivujasi ei ole uusittu vuosikausiin, tai et ole niihin tyytyväinen, niin toteutamme yrityksellesi tyylikkäät ja erittäin hakukoneystävälliset nettisivut, jotka toimivat sulavasti niin mobiililaitteilla kuin pöytäkoneen ruudullakin.

Webhotelli ja sähköposti

Tarjoamme myös asiakkaillemme edullisia palvelinratkaisuja. Olemme testanneet useita eri palveluntarjoajia ja oppineet tietämään millainen webhotelli tukee parhaiten hakukoneoptimointia. Nopea webhotelli WordPress-sivuille alkaen 9,95 €/kk (alv. 0%).

 

Laajennettu raportointi

Haluatko tarkemman kuvauksen Google-optimoinnin toimenpiteistä, joita toteutamme ja toimenpide-ehdotukset? Laajennettu raportointi tarjoaa sinulle nämä tiedot sähköpostilla, jonka lisäksi sovimme ajan kuukausittaiselle 30 min konsultaatiopuhelulle.

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatiopuhelu

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.

Mitä paikallinen Google-optimointi tarkoittaa?

Paikallisella hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan yleensä seuraavaa asiaa. Toinen niistä on Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla olevat karttahakutulokset tai arvostelut (katso alla oleva kuva). Esimerkissä on haettu hakusanalla ”ravintola helsinki” ja Google haluaa sinun löytävän parhaan ja suosituimman palvelun kymmenien eri palvelujen joukosta.

Google+ arvostelut näkyvät hakutuloksissa

Jos haet Googlesta toimialaasi liittyvällä hakusanalla, niin kannattaa tarkistaa, että löytyykö sinun yrityksesi sivut Googlen karttatulosten tai arvostelujen joukosta? Jos et löydä yrityksesi sivuja näistä, niin voit varata ilmaisen konsultaation alla olevalla lomakkeella.

Googlen karttahaku ja sijoitukset karttalistauksissa

Edullinen SEO-optimointi yrityksellesi

Oman kaupungin hakujen kärkisijalle ei pääse ilman ammattitaitoista hakukoneoptimointia. Ja kuten saatat arvata, niin ammattilaisen tekemä työ ei ole koskaan ilmaista, yleensä se on jopa aika kallista. Olemme yrittäneet suunnitella tämän palvelun erittäin kustannustehokkaaksi laadusta tinkimättä.

Hakukoneoptimointia, vain lehti-ilmoituksen hinnalla!

190 €/kk (alv. 0%)

Hinta norm. 290 €/kk (alv. 0%). Hinta voimassa rajoitetun ajan.

Yrityksiä, jotka luottavat Hakukonekeisarin palveluun

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

Hakukonesijoitukset nousussa jälleen

Koko Suomessa olevat heikot sääolosuhteet ovat jo alkukesästä alkaen asettaneet useimpien nettisivujen Google-sijoituksille nousupainetta. Siitä huolimatta kesälomien päätteeksi meillä ilo kertoa, että ennuste piti paikkaansa ja sijoitukset ovat nousseet edelleen...

lue lisää

Missä kannattaa mainostaa alle 300 €:n mainosbudjetilla?

Haluatko tietää, mitä kaikkea pienyrittäjä voi tehdä 300 euron mainosbudjetilla? Voisin heittää tässä läjän päättömiä vinkkejä, joihin todennäköisesti ainoastaan tuhlaantuisi rahaa ja aikaa. En tee sitä, vaan tässä kirjoituksessa kerron vain sellaisia vinkkejä, joita...

lue lisää

Kunnollinen SEO on pitkäjänteistä tekemistä

Meinasin aloittaa tämän kirjoituksen otsikolla: “SEO on pitkäjänteisen kaverin hommaa”, mutta aika nopeasti huomasin että jänteen pituudella ei varsinaisesti ole tekemistä kunnollisen hakukoneoptimoinnin kanssa. Tosin huhu kertoo, että tummaihoiset...

lue lisää

Näin Zalando vie Googlea kuin pässiä narussa

Laadukkaan sisällön tuottaminen on turhaa Tässä kirjoituksessa kerron miksi laadukkaan sisällön tuottaminen on rahanhukkaa ja miten näyt Googlessa tuottamasi sisällön laadusta huolimatta. En kuitenkaan halua asettua sotajalalle taitavia sisällöntuottajia vastaan,...

lue lisää