Hakukoneoptimoinnin (SEO) auditointi

Tilaa tästä maksuton sivujen hakukoneoptimoinnin auditointi
Hakukoneoptimoinnin auditointi

Haluaisitko tietää miksi sivusi eivät näy Googlen 1. sivulla?

Googlen pelisäännöt ovat vuosi vuodelta kiristyneet ja hakutulosten kärkeen on yhä vaikeampi päästä. Tämä on johtanut siihen, että yhä useampi yritys on valinnut kumppanikseen yrityksen, joka tekee heille hakukoneoptimointia. Suurimmat yritykset sekä verkkokaupat käyttävät hakukoneoptimointiin kuukausittain kymmeniä tuhansia euroja, joka on ihan hirvittävän suuri summa rahaa. Tämä on yksi todiste siitä, että se on yksi tämän hetken parhaista tavoista hankkia uusia asiakkaita.

Onneksi kaikkien ei tarvitse panostaa noin suuria summia hakukoneoptimointiin, koska Google on oikeasti hyvin demokraattinen hakutulosten suhteen. Se ei katso yrityksen liikevaihtoa tai työntekijöiden määrää ja sen jälkeen järjestä yrityksiä ”puolueettomasti” paremmuusjärjestykseen. Google tekee sen niin, että jokaisella yrityksellä on mahdollista näkyä hakutulosten kärjessä, koska Googlea kiinnostaa ainoastaan miten hyvin sivut ovat rakennettu ja optimoitu sekä kuinka paljon hyötyä sivut tarjoavat haun tehneille. Jos haluat tietää missä hintaluokassa hakukoneoptimointipalvelut ovat, niin olemme tehneet hieman taustatyötä ja tällä sivulla kerromme enemmän hakukoneoptimoinnin hinnoista.

 

Tiedätkö millä hakusanoilla sinun kannattaisi näkyä Googlessa?

Hakukonenäkyvyyden tärkein tekijä on se, että Googlessa näytään oikeilla hakusanoilla. Eli seuraavat kriteerit ovat tärkeitä oikeiden hakusanojen valinnassa:

  1. Hakusanalla on riittävästi hakuja kuukaudessa.
  2. Potentiaalinen asiakas käyttää tätä hakusanaa etsiessäsi sopivaa tuotetta tai palvelua.

Ensimmäinen osa on hyvin toimialakohtainen. Jos myyt palvelua, joka maksaa yli 10 000 €, niin silloin sinulle riittää hakusana, jolla on 10 hakua/kk. Jos myyt tuotetta tai palvelua, jonka hinta on 50 euroa, niin silloin olisi hyvä olla yli 500 hakua/kk kyseisellä avainsanalla tai useammilla avainsanoilla yhteensä. Loppujen lopuksi tämä on pelkkää numeropeliä. Jos et ole täysin varma sopivista avainsanoista, niin täältä löydät helpot ohjeet hakusanojen selvittämiseen.

Hakukonekeisarin käsin tekemä SEO-auditointi

Koska hakukoneoptimointi on usein merkittävä investointi ja markkinointipanostus, niin meidän mielestä jokaisen optimointia hankkivan on syytä saada taustatietoa ja näkemyksiä siitä, mitä palveluntarjoaja on ajatellut tehdä, että yrityksen näkyvyys saadaan nousemaan Googlen ensimmäiselle sivulle.

Sen takia olemme suunnitelleet sinua varten hakukoneoptimoinnin auditoinnin, jossa käymme sinun yrityksesi kotisivut läpi ja etsimme sieltä epäkohdat ja puutteet. Kerromme niihin liittyen kehitysehdotuksia täysin avoimesti ja tämä kokonaisuus ei sido sinua mihinkään. Tämä on täysin maksuton kartoitus sinulle ja sen jälkeen voimme katsoa yhdessä voisimmeko auttaa sinua asiassa vai emmekö ole oikea kumppani projektiin.

Jos haluat tietää asioita kotisivuistasi, jota et ennen ole tiennyt, niin lähetä SEO-auditointipyyntö alla olevalla lomakkeella.

Varaa tästä ilmainen SEO-auditointi