ChatBot arvostelu ja kokemuksia

ChatBot logo

Arvostelu:

ChatBot mahdollistaa yritysten asiakaspalvelun ja myynnin liidien generoinnin automatisoinnin, tarjoten helppokäyttöisen alustan chatbottien luomiseen ilman koodaustaitoja. Käyttäjät voivat hyödyntää valmiita malleja, luoda dynaamisia vastauksia ja integroida botin suosittuihin alustoihin, kuten LiveChat ja Messenger. ChatBot tukee myös ennen myyntiä tapahtuvia tiedusteluja ja parantaa asiakastukea tarjoamalla 24/7 apua monilla kielillä. Se on suunnattu erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka käsittelevät suuren määrän asiakastiedusteluja, ja se pyrkii parantamaan asiakaskokemusta automatisoimalla perustehtäviä ja personoimalla asiakaskohtaamisia.

Hinta (Alkaen): 52$/kk

Mikä on ChatBot?

ChatBot on tekoälyyn perustuva chatbot-ohjelmisto, joka on suunniteltu automatisoimaan asiakaspalvelua verkkosivustoilla. Sen avulla yritykset voivat rakentaa omia chatbottejaan alusta alkaen ilman teknisiä taitoja. ChatBot skannaa yrityksen verkkosivuston, tukikeskuksen tai muun määritellyn resurssin tarjotakseen nopeita ja tarkkoja tekoälyn tuottamia vastauksia asiakaskysymyksiin.

ChatBotin avulla yritykset voivat erottua tarjoamalla erinomaista asiakaskokemusta. Se mahdollistaa oman suuren kieliä ymmärtävän tekoälymallin luomisen ja käyttöönoton minuuteissa ilman koodausta, yrityksen resurssien pohjalta. ChatBot toimii itsenäisesti ilman kolmansien osapuolien, kuten OpenAI:n, Google Bardin tai Bing AI:n, tarjoamia riippuvuuksia. Se vastaa kysymyksiin välittömästi ja käy ihmisen kaltaista keskustelua, ollessaan huomattavasti nopeampi kuin vastaavat ratkaisut.

ChatBotia voidaan kouluttaa useista lähteistä, kuten verkkosivustoista, tukikeskuksista tai tekstidokumenteista, ja sitä voidaan päivittää myöhemmin. Kaikki data käsitellään ja isännöidään ainoastaan ChatBot-alustalla, mikä takaa tietoturvan.

ChatBot tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita kaikkia tekoälydatan lähteitä, kytkeä päälle/pois verkkosivustojen URL-osoitteita, tukikeskusartikkeleita ja tekstikatkelmia, jotka ovat parhaillaan tekoälybotin käytössä. Lisäksi yritykset voivat hallita bottivastauksiaan ja kerätä automaattisesti tärkeitä yritystietoja, parantaen asiakaskokemusta keskustelun aikana.

ChatBotin avulla yritykset voivat automatisoida asiakaspalvelunsa, markkinointinsa ja myyntinsä, tarjoten samalla henkilökohtaisia tervehdyksiä ja vastauksia, jotka perustuvat yrityksen dataan. Se mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen proaktiivisesti, myynnin edistämisen suositusten ja räätälöityjen tarjousten kautta, sekä korkean aikomuksen omaavien liidien automaattisen tuottamisen ja kvalifioinnin, lyhentäen myyntisykliä.

ChatBot integroituu saumattomasti suosittuihin työkaluihin, tuoden uusia ominaisuuksia, työnkulkuja ja automaatioita, mikä lisää sen arvoa yrityksille.

ChatBot:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Automaattinen asiakaspalvelu 24/7: ChatBot tarjoaa välittömiä ja tarkkoja tekoälyn tuottamia vastauksia asiakaskysymyksiin milloin tahansa.
 • Ei vaadi teknisiä taitoja: Voit rakentaa omia chatbotteja alusta alkaen ilman teknisiä taitoja.
 • Oma generatiivinen AI: Mahdollistaa oman suuren kieliä ymmärtävän tekoälymallin luomisen ja käyttöönoton minuuteissa, perustuen yrityksen resursseihin.
 • Monipuolinen koulutusdata: ChatBotia voidaan kouluttaa useista lähteistä, kuten verkkosivustoista, tukikeskuksista tai tekstidokumenteista.
 • Tehokas integraatio: ChatBot integroituu saumattomasti suosittuihin työkaluihin, tuoden uusia ominaisuuksia, työnkulkuja ja automaatioita.
 • Henkilökohtainen asiakaskokemus: ChatBot mahdollistaa vierailijoiden tavoittamisen proaktiivisesti räätälöidyillä tervehdyksillä ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua, mikä voi kääntää verkkosivuston vierailut myyntimahdollisuuksiksi.

Plussat

 • Helppo käyttöönotto ja kehitys: Käyttäjät arvostavat alustan intuitiivisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä, mikä mahdollistaa nopean pääsyn tarvittavaan tietoon.
 • Automaattiset vastaukset: Automaattiset vastaukset mahdollistavat asiakkaiden saavan nopeasti tarvitsemansa tiedon ilman odotusaikoja, mikä on hyödyllistä usein kysyttyjen kysymysten ja vähemmän monimutkaisten tehtävien tehokkaassa käsittelyssä.
 • Laaja ominaisuusvalikoima: Palvelu tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten luonnollisen kielen käsittelyn, mukautettavat viestipohjat ja analytiikan tuottamisen, jotka mahdollistavat asiakaspalvelun personoinnin ja toimintojen virtaviivaistamisen.
 • Seamless integration: Käyttäjät ovat kiitelleet palvelun integraatiokykyä eri alustojen ja verkkosivustojen kanssa, mikä parantaa käyttöliittymää ja tekee verkkosivustoista interaktiivisempia ja käyttäjäystävällisempiä.
 • Kustannussäästöt: Palvelu vähentää tarvetta useille tukihenkilöille, mikä auttaa säästämään kustannuksia ja optimoimaan resurssien käyttöä.

Miinukset

 • Rajoitettu kyky käsitellä monimutkaisia kyselyitä: Chatbotin kyky käsitellä monimutkaisia asiakaskyselyitä on rajallinen, mikä voi johtaa vähemmän tyydyttävään asiakaskokemukseen.
 • Puutteellinen henkilökohtaisuus asiakaspalvelussa: Automaattisten vastausten käyttö johtaa usein henkilökohtaisuuden puutteeseen asiakaspalvelussa, jolloin asiakkaat saavat yleisiä automatisoituja vastauksia, jotka eivät välttämättä vastaa heidän yksilöllisiä tarpeitaan tai huolenaiheitaan.
 • Vaikea ja aikaa vievä käyttöönotto: Jotkut käyttäjät ovat kokeneet chatbotin käyttöönoton vaikeaksi ja aikaa vieväksi, mukaan lukien mukauttaminen ja integrointi useille alustoille ja sovelluksille, mikä voi hidastaa sen nopeaa omaksumista yrityksissä, jotka etsivät tehokkaita asiakaspalveluratkaisuja.
ChatBot screenshot

ChatBot tuotteet

ChatBot tarjoaa erilaisia hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana. Kaikki hinnat ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareissa, ja käyttäjät voivat valita laskutuksen vuosittain tai kuukausittain. ChatBotin hinnoittelumalli on suunniteltu tukemaan eri kokoisia yrityksiä alkaen pienistä yrityksistä aina suuriin yrityksiin.

Starter-paketti

Starter-paketti on suunnattu pienille tiimeille tai yrityksille, jotka haluavat aloittaa chatbottien käytön. Tämä paketti maksaa 52 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan vuosittain, tai 65 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain. Pakettiin sisältyy yksi aktiivinen chatbot ja 1 000 validia chattia kuukaudessa. Lisäksi käyttäjät voivat luoda rajoittamattoman määrän tarinoita (Story), jotka ovat keskusteluskenaarioita chatbotin ja käyttäjien välillä.

Team-paketti

Team-paketti on tarkoitettu tiimeille, jotka tarvitsevat enemmän resursseja ja toimintoja. Tämän paketin hinta on 142 dollaria kuukaudessa vuosilaskutuksella tai 169 dollaria kuukaudessa kuukausilaskutuksella. Paketti sisältää viisi aktiivista chatbottia ja 5 000 validia chattia kuukaudessa. Lisäksi se tarjoaa tiimiyhteistyöominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kutsua tiimikavereita jakamaan työtä ChatBotin kanssa.

Business-paketti

Business-paketti on suunniteltu suuremmille yrityksille, jotka vaativat laajempia ominaisuuksia ja suurempaa chattien määrää. Tämä paketti maksaa 424 dollaria kuukaudessa vuosilaskutuksella tai 499 dollaria kuukaudessa kuukausilaskutuksella. Se tarjoaa rajoittamattoman määrän aktiivisia chatbotteja ja 25 000 validia chattia kuukaudessa. Business-paketissa on myös laajennettu koulutushistoria ja versiohistoria, jotka mahdollistavat chatbottien tehokkaamman kehittämisen ja hallinnan.

Enterprise-paketti

Enterprise-paketti on räätälöity suurille yrityksille, jotka tarvitsevat kustomoitua palvelua ja sopimusta. Hinnoittelu on kiinteä ja laskutetaan vuosittain. Tämä paketti on ihanteellinen suurille organisaatioille, jotka tarvitsevat erityisesti mukautettuja chatbot-ratkaisuja, laajaa integraatioiden tukea ja erikoistunutta asiakaspalvelua. Enterprise-paketin tarkat yksityiskohdat ja hinnoittelu määritellään asiakaskohtaisesti, ja se sisältää muun muassa kustomoituja chattipaketteja ja laajennettuja turvallisuusominaisuuksia.

Jokainen paketti on suunniteltu vastaamaan eri tasoisten ja kokoisten yritysten tarpeita, tarjoten skaalautuvia ratkaisuja chatbottien hallintaan ja asiakaspalvelun automatisointiin. ChatBotin avulla yritykset voivat parantaa asiakaskokemusta, tehostaa toimintaansa ja kasvattaa myyntiään tekoälyn avulla.

Helppokäyttöinen visuaalinen rakentaja

ChatBotin Visuaalinen Rakentaja tekee AI-chatbottien luomisesta huomattavasti yksinkertaisempaa. Tämän intuitiivisen työkalun avulla voit muotoilla chatbot-keskustelusi helposti vetämällä ja pudottamalla. Tämä mahdollistaa botin nopean vastauskyvyn konfiguroinnin ja erilaisten virtausten sekä suunnitelmien kokeilemisen vaivattomasti.

Valmiit mallipohjat

ChatBotin Mallipohjat tarjoavat arvokkaan oikotien omien AI-chatbottien luomiseen. Nämä valmiiksi suunnitellut keskustelut ovat joustavia ja helposti mukautettavissa tarpeidesi mukaan, mikä tekee chatbotin luomisprosessista sujuvampaa.

Dynaamiset vastaukset

Dynaamisten vastausten avulla voit vaivattomasti lisätä henkilökohtaista kosketusta ChatBot-keskusteluihisi. Tämä ominaisuus mukauttaa chatbotin vastauksia annettuun syötteeseen, räätälöiden jokaisen keskustelun ainutlaatuisesti käyttäjälle.

Monipuoliset integraatiot

ChatBotin ansiosta voit nauttia sujuvammasta ja käyttäjäystävällisemmästä chatbot-kokemuksesta monien integraatioiden ansiosta. ChatBot voidaan integroida helposti eri alustoille, kuten Facebook Messengeriin, Zendeskiin ja muihin suosittuihin CRM-ohjelmistoihin Zapierin kautta.

Analytiikka ominaisuudet

ChatBotin analytiikkaominaisuuksien avulla saat luotettavia raportteja chatbotisi seurantaan ja parantamiseen. Nämä raportit näyttävät chat-tiedot, käyttäjätiedot ja trendit siitä, miten ihmiset vuorovaikuttavat.

Saumaton siirto ihmisille

AI on älykäs, mutta joskus se ei ehkä täysin ymmärrä asiakkaittesi tarpeita. Tällaisissa tilanteissa on parasta antaa oikean henkilön ottaa keskustelu haltuun. ChatBotin LiveChat-integraation avulla chatbotisi voi sujuvasti siirtää keskustelun ihmisen agentille.

ChatBotin käyttöönotto ja hyödyt

ChatBot tarjoaa 14 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua sen tarjoamiin ominaisuuksiin paremmin. Voit valita haluamasi alustan ja päättää, rakennatko chatbotisi alusta alkaen vai käytätkö helppokäyttöistä koodittomia työkaluja. Hio ja testaa chatbotiasi, kunnes sen suorituskyky saavuttaa haluamasi tason. Kun olet valmis, voit ottaa chatbotisi käyttöön verkkosivustollasi. Seuraa sen suorituskykyä ja käytä analytiikkaa sen terävöittämiseen. Tässä ChatBot-arviossa tutkimme myös joitakin ChatBotin konkreettisia sovelluksia verkkosivustollasi:

Myynnin liidien generointi

ChatBot auttaa automaattisesti hankkimaan myyntiliidejä mukautettavilla chatbot-malleilla. Nämä botit keräävät yhteystietoja, antavat ihmisten jättää viestejä ja keskustelevat vierailijoiden kanssa reaaliajassa sivustollasi. Ne toimivat hyvin yhdessä palveluiden, kuten LiveChat ja Messenger, kanssa pitäen asiakkaasi palaamassa. Jotta ChatBot toimisi sinulle liidien hankinnassa, sinun tulisi olla selkeät tavoitteet ja tietää, keitä haluat tavoittaa. Valitse, missä sitä käytät, kuten verkkosivustollasi tai Facebook Messengerissä. Rakenna chatbot-keskusteluja liidilomakkeilla ChatBotin visuaalisen editorin avulla. Räätälöi botin viestit ja vastaukset lämpimiksi ja ystävällisiksi asianmukaisilla tervehdyksillä ja toimintapisteillä, ja käytä keräämääsi tietoa ymmärtääksesi liidejäsi paremmin ja ottaaksesi yhteyttä näihin liideihin mahdollisimman pian.

Ennen myyntiä tapahtuvat tiedustelut

Vastaamalla kysymyksiin ennen myyntiä autat potentiaalisia ostajia tuntemaan olonsa varmaksi ja oppimaan tarvitsemansa tiedot. Tämä luottamus voi johtaa siihen, että he ostavat tuotteesi tai palvelusi. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden nähdä, mitä asiakkaat haluavat, jotta voit varmistaa heidän tyytyväisyytensä. ChatBotin asettamiseksi näihin keskusteluihin valitse valmis malli tai tee oma. Lisää keskusteluominaisuuksia, tee siitä tyylisi mukainen, kouluta sitä relevantilla avainsanoilla ja tiedoilla tuotteistasi ja aseta se verkkosivustollesi. Pidä silmällä sen suorituskykyä parantaaksesi sitä ja varmista, että on tapa vaihtaa luonnolliseen henkilöön tarvittaessa.

Asiakastuki

Paranna asiakastukeasi asettamalla chatbot ChatBot.com-palvelussa. Se on valmis auttamaan 24/7, voi vastata yleisiin kysymyksiin ja puhua eri kieliä. Tehdäksesi loistavan chatbotin, valitse malli tai aloita alusta, ymmärrä asiakkaasi tarpeet, anna botillesi ystävällinen persoonallisuus ja opeta sitä käyttämällä UKK:ta, dokumentaatiota, manuaaleja, palveluehtoja ja muita olennaisia dokumentteja. Aseta se verkkosivustollesi tai sovellukseesi ja tarkkaile sen suorituskykyä parantaaksesi sitä. Aseta myös tapa, jolla chatbot voi siirtää asiakkaat elävälle henkilölle tarvittaessa, kuten LiveChatilla, pitääksesi asiakkaat tyytyväisinä. Muista pitää chatbotin vastaukset selkeinä ja yksinkertaisina.

Kenelle ChatBot sopii?

LiveChatin ChatBot sopii täydellisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka saavat suuren määrän asiakastiedusteluja, kuten tässä ChatBot-arviossa tutkittiin. Sen kyky toimia 24/7 varmistaa, että asiakkaasi huolehditaan aina. Se erottuu personoimalla asiakaskokemuksia ja automatisoimalla perustehtäviä, lopulta parantaen asiakastyytyväisyyttä.