Intercom arvostelu ja kokemuksia

Intercom logo

Arvostelu:

Intercom tarjoaa monipuolisen chatbot-ratkaisun, joka erottuu helpon käyttöönoton, laajan ominaisuusvalikoiman ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Vaikka ohjelmisto on luotettava ja vapaa bugeista, sen korkea hinta voi olla esteenä, varsinkin kun markkinoilla on edullisempia vaihtoehtoja. Lisäksi Intercomin monipuolisuus ja laajuus saattavat tuntua ylivoimaisilta kokemattomille käyttäjille. Huolimatta näistä haasteista, Intercomin chatbot on reagoiva ja helppokäyttöinen, mikä tekee siitä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat parantaa asiakaskokemustaan ja tehostaa asiakaspalveluaan.

Hinta (Alkaen): $39/kk

Mikä on Intercom?

Intercom on alusta, joka yhdistää automaation ja ihmisen tarjoaman asiakaspalvelun parhaat puolet. Sen tavoitteena on tarjota nopeampia ratkaisuja, korkeampaa asiakastyytyväisyyttä ja kevyempää tukipalveluiden kuormitusta. Intercomin avulla yritykset voivat pitää kustannukset alhaisina, tukitiimit tyytyväisinä ja asiakkaat tyytyväisinä.

Intercom tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun, joka yhdistää tekoälypohjaisen chatbotin, helpdeskin ja ennakoivan tuen. Tämä mahdollistaa maksimaalisen tuottavuuden yhden keskitetyn työtilan kautta, joka yhdistää postilaatikon, liput ja ohjekeskuksen. Intercomin jaettu postilaatikko on tekoälyä hyödyntävä ja suunniteltu nopeutta ja tehokkuutta silmällä pitäen, mikä mahdollistaa tiimien älykkäämmän työskentelyn ja nopeamman yhteistyön.

Intercomin AI-chatbot, Fin, käyttää edistynyttä tekoälyteknologiaa tarjotakseen turvallisia ja tarkkoja vastauksia, jotka ratkaisevat asiakaskysymykset ja vähentävät välittömästi tiimin lipputilavuutta. Fin voi käsitellä monimutkaisia ongelmia ja siirtää ne ihmistiimin ratkaistavaksi keskeytyksettä, tarjoten asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Lisäksi Intercom mahdollistaa ennakoivan tuen tarjoamisen asiakkaille ennen kuin he edes tietävät tarvitsevansa sitä. Tämä tapahtuu kontekstuaalisten, automatisoitujen viestien avulla, jotka opastavat, kouluttavat ja ilmoittavat asiakkaille, vähentäen tukipyyntöjen määrää ja pitäen asiakkaat tyytyväisinä.

Intercomin viestintäalusta tukee asiakkaita tehokkaimmin juuri silloin, kun he tarvitsevat apua tuotteessasi. Sähköpostin, SMS:n ja muiden kanavien kautta asiakkaat voivat valita heille parhaiten sopivan tukikanavan. Intercom mahdollistaa myös räätälöidyt viestintäkokemukset, jotka vastaavat brändisi ilmettä ja tarpeita.

Intercom:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Välitön ongelmien ratkaisu: Fin, Intercomin tekoälypohjainen chatbot, voi ratkaista yli 50% asiakastukikysymyksistä välittömästi ja tarkasti.
 • Tiimin tehokkuuden lisääminen: AI-chatbot vähentää merkittävästi tukipyyntöjen määrää, jolloin tiimi voi keskittyä arvokkaampiin keskusteluihin.
 • Käyttöönotto minuuteissa: Intercomin AI-chatbotin voi ottaa käyttöön nopeasti ilman monimutkaista konfigurointia tai koulutusta.
 • Automaatio toistuvien tehtävien hallintaan: Voimakkaat ja joustavat työnkulut mahdollistavat manuaalisten tehtävien, kuten reitityksen ja keskustelujen päättämisen, automatisoinnin.
 • Monikanavainen tuki: Intercom tukee asiakaskommunikaatiota monilla eri kanavilla ja kielillä, tarjoten kattavan tukikokemuksen.
 • Räätälöitävissä oleva viestintä: Täysin muokattavissa olevan suunnittelunsa ansiosta Intercomin viestintäalusta voidaan räätälöidä vastaamaan brändin ja liiketoiminnan tarpeita.

Plussat

 • Intercomin AI-chatbot, Fin, ratkaisee yli 50% asiakaskysymyksistä heti ja tarkasti, mikä mahdollistaa tiimin keskittymisen arvokkaampiin keskusteluihin.
 • Rakennetut turvatoimet varmistavat, että Fin vastaa kysymyksiin ainoastaan tukisisällön perusteella, mikä tekee siitä luotettavan chatbotin.
 • Aktivointi onnistuu minuuteissa ilman koulutusta, konfigurointia tai uusien bottipolkujen luomista, mikä tekee käyttöönotosta vaivatonta.
 • Voimakkaat ja joustavat työnkulut mahdollistavat manuaalisten tehtävien automatisoinnin, parantaen tiimien tehokkuutta.
 • Intercomin alusta tarjoaa monikanavaisen tavoitettavuuden ja monikielisen tuen, mikä laajentaa asiakaspalvelun ulottuvuutta.

Miinukset

 • Intercomin hinnoittelu voi olla jyrkkä pienille yrityksille, mikä tekee siitä kalliin vaihtoehdon aloitteleville yrityksille.
 • Apukeskuksen ja sähköpostiominaisuuksien joissakin osissa on puutteita, kuten dokumenttien muokkausominaisuuksissa, jotka eivät vastaa nykyaikaisia standardeja.
 • Tuki ja palvelu voivat olla hitaita eri aikavyöhykkeillä toimittaessa, mikä voi hidastaa ongelmanratkaisua ja keskustelua reaaliajassa.
Intercom screenshot

Intercomin tuotteet

Intercom tarjoaa kolme erilaista palvelupakettia, jotka on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten ja tiimien tarpeita. Jokainen paketti sisältää AI-pohjaisen asiakaspalvelun, mutta ominaisuudet ja työkalut vaihtelevat paketista riippuen.

Essential – $39 per istuin/kuukausi

Essential-paketti on suunnattu yksittäisille käyttäjille, startupeille ja pienille yrityksille. Se tarjoaa perustason työkalut, kuten jaetun postilaatikon, Fin AI Compose -työkalun perusautomaatioon, Fin AI Chatbotin, julkisen ohjekeskuksen, ennakoivan tuen ja lippujärjestelmän. Lisäksi käyttäjät voivat julkaista rajattoman määrän artikkeleita. Tämä paketti on hyvä lähtökohta pienille tiimeille, jotka tarvitsevat perustyökalut asiakaspalvelun hallintaan ja automatisointiin.

Advanced – $99 per istuin/kuukausi

Advanced-paketti on suunniteltu kasvaville tukitiimeille, jotka tarvitsevat tehokkaampia automaatiotyökaluja ja AI-ominaisuuksia. Se sisältää kaikki Essential-paketin ominaisuudet sekä lisäksi Fin AI Autofillin, lippuportaalin, sivukeskustelut, yksityisen ohjekeskuksen, monikielisen ohjekeskuksen, tiimien postilaatikot, Fin AI Summarizen ja edistyneet automaatiotyönkulut. Advanced-paketti tarjoaa laajennetut työkalut tiimeille, jotka haluavat tehostaa asiakaspalveluaan ja hyödyntää edistyneitä automaatioita.

Expert – $139 per istuin/kuukausi

Expert-paketti on suunnattu suurille tukitiimeille, jotka tarvitsevat kattavat yhteistyö-, turvallisuus- ja raportointityökalut. Pakettiin kuuluu useita ohjekeskuksia, yksittäisen kirjautumisen (SSO) tuki, työmäärän hallinta, reaaliaikainen kojelauta, monibrändin viestinviejä ja Proactive Support Plus. Expert-paketti on ihanteellinen suurille organisaatioille, jotka tarvitsevat monipuoliset työkalut asiakaspalvelun hallintaan ja haluavat tarjota erinomaista asiakaskokemusta laajassa mittakaavassa.

Lisäksi Intercom tarjoaa Proactive Support Plus -lisäosan, joka sisältää tuotekierrokset, tarkistuslistat, kyselyt ja muut ominaisuudet alkaen $99/kuukausi. Tämä lisäosa on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tarjota proaktiivista tukea ja parantaa asiakaskokemusta entisestään.

Jokainen paketti on suunniteltu tarjoamaan yrityksille tarvittavat työkalut asiakaspalvelun tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen, riippuen yrityksen koosta ja tarpeista.

Välitön asiakasvuorovaikutus verkkosivustollasi

Reaaliaikainen chat mahdollistaa yrityksen työntekijöiden ja verkkosivuston vierailijoiden välittömän keskustelun. Tämä toiminto, joka tunnetaan myös nimellä widget, mahdollistaa asiakkaiden nopean vuorovaikutuksen yrityksen kanssa, tarjoten tehokkaamman tuen kanavan verrattuna sähköposteihin ja puhelinsoittoihin.

Viestintäkeskus työntekijöille

Viestintäkeskus toimii agentin ilmoitusten ja chatien keskipisteenä. Keskustelujen aikana agentit voivat lähettää ennalta määriteltyjä viestejä. Yksi Intercomin viestintäkeskuksen rajoituksista on viestien esikatselutoiminnon puuttuminen, mikä estää agentteja näkemästä, mitä vierailijat kirjoittavat ennen lähettämistä. Vain kaksi kalleinta suunnitelmaa sisältävät keskustelujen ohjauksen.

Viestintäkeskuksen lisäominaisuudet sisältävät:

 • Mukautetut keskustelunäkymät
 • Viimeisimmät keskustelut kunkin vierailijan kanssa
 • Yleistietoja vierailijoista
 • Näkymä kaikista agenttikohtaisista chateista
 • Keskustelun vieminen tekstimuotoon
 • Keskustelun ratkaiseminen, torkuttaminen tai merkitseminen prioriteetiksi

Asiakasviestinnän työkalu

Widget mahdollistaa vierailijoiden keskustelun yrityksen agenttien kanssa suoraan verkkosivustolla. Widgetin vasen näkymä aktivoituu live-keskustelun aikana, kun taas oikea näkymä sisältää Intercomin ainutlaatuisia viestintäominaisuuksia. Palaaville vierailijoille widget voidaan määrittää näyttämään tiettyjä viestejä ja toimintoja, kuten jatkamaan aiempaa keskustelua, aloittamaan uuden chatin tai etsimään tietoa Ohjekeskuksesta.

Asiakastiedon kerääminen ja analysointi

Asiakastiedon kerääminen ja analysointi auttavat yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Intercom mahdollistaa kriittisen tiedon keräämisen, segmentoinnin sekä mukautettujen attribuuttien lähettämisen ja tallentamisen.

Kohdennetut viestit

Uloslähtevät viestit ovat proaktiivisia yhteydenottoja, jotka voidaan lähettää kertaluonteisesti tai säännöllisesti ja ovat yleensä suunnattu tiettyihin asiakassegmentteihin.

Automaatio ja viestintä

Sarjat ovat markkinoinnin automaation työkalu, joka mahdollistaa ristiinkanavaviestinnän segmentoiduille yleisöille. Intercomin avulla asiakkaat voivat luoda uusia Sarjoja alusta alkaen, sisältäen 12 valmiiksi rakennettua mallia.

Älykkäät chatbotit

Chatbotit ovat ohjelmistoja, jotka keskustelevat vierailijoiden kanssa, kun ihmisten chat-agentit eivät ole saatavilla. Intercomin bot-osio tarjoaa kolme bottia: Tehtävä-, Mukautettu- ja Ratkaisubotit.

Itsepalvelun tukikohta

Ohjekeskus on sivusto, joka sisältää artikkeleita usein kysytyistä kysymyksistä ja on tarkoitettu opastamaan vierailijoita yleisissä ongelmissa ja tuoteominaisuuksissa.

Suorituskyvyn seuranta

Raportit tarjoavat yhteenvedon live-chatin ja asiakastuen suorituskyvystä. Intercomin raportointiominaisuudet ovat kattavat, erityisesti kahdessa kalleimmassa suunnitelmassa.

Intercomincvhatbot – Tehokas työkalu asiakasvuorovaikutukseen

Intercomin chatbot tarjoaa luotettavan ratkaisun yritysten asiakasvuorovaikutuksen tehostamiseen. Tässä tarkastellaan sen vahvuuksia ja haasteita, jotka voivat vaikuttaa päätökseen sen käyttöönotosta.

Miksi valita Intercomin chatbot?

Intercomin chatbotin vahvuuksiin kuuluu helppo rekisteröitymis- ja käyttöönottoprosessi, monipuoliset ominaisuudet sekä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Nämä tekijät tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat parantaa asiakaspalveluaan ja tehostaa asiakasvuorovaikutusta.

Harkitsemisen arvoiset seikat

Vaikka Intercomin chatbot tarjoaa monia etuja, on tärkeää huomioida myös mahdolliset haasteet. Korkea hinta voi olla esteenä, erityisesti kun markkinoilla on edullisempia vaihtoehtoja. Lisäksi työkalu voi tuntua ylivoimaiselta kokemattomille käyttäjille, mikä voi vaatia lisäkoulutusta ja totuttelua.

Kaiken kaikkiaan Intercomin chatbot on virheetön, reagoiva ja helppokäyttöinen. Sen monipuoliset ominaisuudet ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat parantaa asiakaskokemusta. Jos uskot, että Intercomin chatbot voisi hyödyttää liiketoimintaasi, kannattaa ehdottomasti harkita sen kokeilemista.