LivePerson arvostelu ja kokemuksia

LivePerson logo

Arvostelu:

LivePersonin Conversational Cloud tarjoaa syvällistä analytiikkaa, joka kattaa keskeiset keskustelun KPI:t myynnistä asiakaskokemukseen. Mukautettavat raportit, kuten keskustelujen määrä, pituus ja asiakastyytyväisyys, tarjoavat arvokasta tietoa liiketoiminnan päätöksenteolle. LivePersonin alusta integroituu saumattomasti CRM- ja muihin liiketoimintajärjestelmiin, tarjoten kattavan näkymän asiakasvuorovaikutuksiin. Turvallisuus on LivePersonille ensiarvoisen tärkeää, ja sen infrastruktuuri, sovellukset ja käytännöt ovat Fortune 500 -yritysten tarkastamia. Turvallisuusominaisuudet, kuten luottokorttitietojen peittäminen ja AES-salaus, takaavat asiakastietojen suojan ja yrityksen tietoturvan.

Hinta (Alkaen): Pyydä tarjous

Mikä on LivePerson?

LivePerson on innovatiivinen alusta, joka hyödyntää keskustelun tekoälyä (Conversational AI) mullistaakseen tavat, joilla brändit ja asiakkaat kommunikoivat keskenään. Tämä teknologia mahdollistaa yrityksille siirtymisen digitaalisiin asiakaskokemuksiin, työntekijöiden valtuuttamisen ja automaation omaksumisen, mikä johtaa sekä kustannussäästöihin että parantuneeseen asiakastyytyväisyyteen.

LivePersonin teknologia auttaa yrityksiä siirtämään puheluita viestintä- ja muihin digitaalisiin kanaviin, mikä vähentää toimintakustannuksia ja vastaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Yritykset ovat kokeneet merkittäviä hyötyjä, kuten yli 30% vähennyksen toimintakustannuksissa, 10% kasvun asiakastyytyväisyydessä, 90% automaatioasteen, 25% lisäyksen asiakastyytyväisyydessä, 10-kertaisen konversion verrattuna perinteisiin digitaalisiin menetelmiin ja 50% vähennyksen agenttien vaihtuvuudessa.

LivePersonin Conversational Cloud® on palkittu Conversational AI -alusta, joka on kehitetty suurilla kielimalleilla, jotka on hienosäädetty miljardien todellisten asiakaskeskustelujen perusteella. Alustan turvallisuus- ja suojatoimenpiteet on suunniteltu erityisesti maailman suurimpia yrityksiä silmällä pitäen, joten yritykset voivat pysyä keskustelun hallinnassa.

LivePersonin ratkaisut mahdollistavat yrityksille asiakkaiden toiveiden ymmärtämisen, oikeiden kanavien löytämisen, agenttien tukemisen ja tekoälyllä toimivan automaation hyödyntämisen. Tämä kaikki tukee liiketoimintaa ja asiakkaita. LivePerson kutsuu tätä virtuoosista sykliä Keskustelun Voimapyöräksi, ja se on keskeinen osa kaikkea, mitä LivePerson tekee.

LivePerson:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Mahdollisuus luoda aikataulutettuja toimintoja, kuten OAuth 2.0 -liittyviä uudistusoperaatioita ja aikataulutettuja kutsuja toimintojen lämpimänä pitämiseksi.
 • Toolbelt-kirjasto, joka sisältää joukon asiakkaita ja ominaisuuksia erilaisten tehtävien suorittamiseen, kuten mTLS-pohjaiset pyynnöt, HTTP/HTTPS-pyynnöt ja salaisuuksien hallinta.
 • Salainen varasto (Secret Store), joka mahdollistaa tunnistetietojen ja salaisuuksien turvallisen tallentamisen ja käytön toiminnoissa.
 • Verkkotunnuksen sallimislista (Domain Allowlisting), joka mahdollistaa turvallisen viestinnän toimintojen ja ulkoisten palveluiden välillä.
 • Aikataulutettujen toimintojen joustavuus, joka sallii toimintojen ajoituksen perustuen CRON-lausekkeisiin, tarjoten samalla rajoituksia ja hallintaa aikataulutuksen suhteen.
 • Ulkoisten kutsujen mahdollistaminen, joka laajentaa LivePersonin toimintojen käyttömahdollisuuksia ulkoisten API-kutsujen kautta.

Plussat

 • Helppokäyttöisyys ja intuitiivinen käyttöliittymä tekevät ohjelmasta sujuvan käyttää ja tarjoavat erinomaisia seurantatyökaluja.
 • Asiakastukihenkilöstö on erittäin avulias, aina valmis auttamaan ja saatavilla milloin tahansa.
 • Monipuoliset analytiikkatyökalut mahdollistavat räätälöidyt raportit, jolloin et jää jumiin valmiiden raporttien kanssa.
 • Bottien integrointi, jota voidaan käyttää joko itsenäisesti tai ihmisten agenttien kanssa, lisää palvelun monipuolisuutta.
 • Mahdollisuus hallita useita chattikeskusteluja samanaikaisesti, mikä tehostaa asiakaspalvelua ja vähentää puheluiden ylikuormitusta.

Miinukset

 • Asiakaspalvelun ongelmat, kuten laskutusongelmat tilin sulkemisen jälkeen, ovat aiheuttaneet päänvaivaa käyttäjille.
 • Käyttöliittymän ja toiminnallisuuksien päivitysten puute voi tehdä ohjelmasta vanhentuneen tuntuisen verrattuna muihin vastaaviin ohjelmistoihin.
LivePerson screenshot

LivePersonin tuotteet

LivePerson tarjoaa joustavan hinnoittelumallin, joka keskittyy asiakkaan tarpeisiin ja liiketoiminnan kasvuun. Heidän hinnoittelustrategiansa perustuu maksamiseen käytön mukaan, ilman lisenssimaksuja, mikä mahdollistaa yrityksille riskittömän tavan hyödyntää LivePersonin palveluita. Tässä on katsaus LivePersonin tarjoamiin paketteihin ja niiden ominaisuuksiin:

Conversational Cloud

Conversational Cloud -paketti on suunniteltu automatisoimaan viestejä ja puheluita, optimoimaan kuluttajien oivalluksia ja lisäämään agenttien tuottavuutta LivePersonin tekoälyn avulla. Tämä paketti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää rajattomasti agenttipaikkoja sekä viestintä- että puhepalveluita uusille asiakkaille, mikä edistää automaatioon perustuvaa transformaatiota ja nopeuttaa arvon luomista.

Conversational Cloud & Generative AI

Conversational Cloud & Generative AI -paketti kiihdyttää automaatiota, lisää konversioprosenttia ja parantaa agenttien tuottavuutta Generative AI:n avulla. Tämä paketti yhdistää Conversational Cloudin edut generatiivisen tekoälyn voimaan, tarjoten yrityksille edistyneitä työkaluja asiakaskokemuksen parantamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen.

Enterprise Generative AI Suite

Enterprise Generative AI Suite on kattava ratkaisu, joka tarjoaa yrityksille pääsyn LivePersonin kehittyneimpiin tekoälyominaisuuksiin. Tämä paketti sisältää muun muassa Conversation Autopilotin sekä Voice ja Messaging Botit, Conversation Copilotin, joka tarjoaa keskusteluavustusta, yhteenvedon ja generatiivisen intentiokoulutuksen, sekä muita automaatioita ja tekoälyominaisuuksia, kuten Intent Managerin ja Conversation Builderin.

Maksuvaihtoehdot

LivePerson tarjoaa kaksi maksuvaihtoehtoa: maksu käytön mukaan ja vuosittainen sopimus. Maksu käytön mukaan -mallissa asiakkaat maksavat vain todellisesta käytöstä, ja se sisältää rajattomasti agenttipaikkoja. Vuosittainen sopimus tarjoaa asiakaspalvelun menestystä ja tehostettua tukea, mikä sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat sitoutua pidemmäksi aikaa ja hyödyntää LivePersonin palveluita kattavammin.

LivePersonin hinnoittelumalli on suunniteltu tarjoamaan yrityksille joustavuutta ja mahdollisuuden skaalata palveluita liiketoiminnan kasvun mukaisesti. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman paketin ja maksutavan, joka tukee heidän liiketoimintansa tarpeita parhaiten.

 

Valitse LivePerson – Asiakaskokemuksen huippuosaaja

LivePerson on eturintamassa tarjoamassa reaaliaikaista chattiohjelmistoa ja asiakaskohtaamisen ratkaisuja. Heidän alustansa auttaa yrityksiä kasvattamaan myyntiä, konversioita ja asiakastyytyväisyyttä yhdistämällä heidät asiakkaisiinsa reaaliajassa. LivePerson erottuu alallaan yli 18 vuoden kokemuksellaan asiakaskohtaamisen alalla, palvellen yli 18,000 yritystä ympäri maailmaa. Heidän uskollisuutensa kertoo omaa kieltään: 97% asiakkaista jatkaa LivePersonin käyttöä. Lisäksi he tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka mahdollistaa palvelun kokeilemisen riskittömästi. LivePerson on luotettava ja todistetusti tehokas ratkaisu, joka voi viedä yrityksesi asiakaskohtaamisen uudelle tasolle. Jos etsit chattialustaa, joka auttaa sinua lisäämään myyntiä ja konversioita, LivePerson on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

LivePersonin chat- ja viestintäalustat – Monipuolisuus ja mukautettavuus

LivePersonin hinnoittelu vaihtelee chatbotien käyttötarkoitusten, viestintäkanavien toteutuksen, edistyneiden hallintatoimintojen, parannetun tuen tasojen ja yrityksen valitseman yleisen lähestymistavan mukaan botien rakentamisessa ja optimoinnissa. LivePerson tarjoaa sekä itsepalvelutyökaluja AI-voimautettujen chatbottien rakentamiseen ja optimointiin että tiimin AI- ja koneoppimisen asiantuntijoita, jotka voidaan palkata tarjoamaan yksilöllisiä bottien rakennuspalveluita.

Alustat ja saatavilla olevat digitaaliset kanavat

 • Työpöytä ja mobiili: LivePerson tukee sekä työpöytä- että mobiilialustoja.
 • Monikanavainen viestintä: Tarjolla on laaja valikoima digitaalisia kanavia, kuten Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, sovelluksen sisäinen viestintä, Line, Apple Business Chat, Google Rich Communication Service (RCS) ja sähköposti.

LivePersonin AI- ja bottiominaisuudet –  Älykäs ja mukautuva

LivePerson tarjoaa laajan valikoiman AI-voimautettuja chatbottiominaisuuksia. Conversation Builder, yhtiön itsepalvelualusta chatbottien rakentamiseen, mahdollistaa automatisoitujen keskustelujen rakentamisen point-and-click -käyttöliittymän avulla mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Maven, yhtiön AI-moottori, toimii kulissien takana käyttäen edistynyttä luonnollisen kielen ymmärtämistä tarkoitusten tunnistamiseen ja keskustelujen ohjaamiseen sopivimmille boteille tai ihmisagentteille. LivePerson hyödyntää 20 vuoden viestintätranskriptidataa, alan laajinta keskusteludatasettiä, luodakseen ainutlaatuisen näkemyksen yleisimmistä tarkoituksista kullakin toimialalla ja niiden eri ilmaisutavoista.

Chatbotin mahdollistamat ja AI:n edistyneet ominaisuudet

 • Chatbotit Käytössä: Kyllä
 • Yksinkertaiset AI-ominaisuudet: Usein kysyttyjen kysymysten vastaaminen, asiakasreititys, vastaukset aukioloaikojen ulkopuolella, luonnollisen kielen ymmärtäminen.
 • Edistyneet AI-ominaisuudet: Kokousten ajoittaminen, ostosten ja laskujen maksaminen, liidien kerääminen, itsepalvelualusta bottien rakentamiseen, API:t järjestelmäintegraatioihin.

LivePersonin raportointi –  Tiedolla johtaminen

LivePerson tarjoaa laajan valikoiman viestintäkanavia, jotka ovat täysin yhteensopivia sen AI-voimautettujen chatbottien ja Conversational Cloudin kanssa: web- ja mobiilisovellusviestintä, SMS, Facebook Messenger, WhatsApp, Apple Business Chat, Google Rich Business Messaging, Googlen Business Messages, LINE, sähköposti, Twitter ja monet muut. Yksi chatbot voi toimia samanaikaisesti useilla viestintäkanavilla, ihmisten agenttien tukemana tarvittaessa, varmistaen tyydyttävimmän kuluttajakokemuksen.

Mukautettavat raportit ja tärkeät suorituskykymittarit

 • Mukautettavat raportit: Kyllä
 • Raportointiominaisuudet: Keskustelujen määrä, keskustelun pituudet, asiakastyytyväisyys vuorovaikutukseen, botin sisältö, dataraportointi, konversioprosentit, keskimääräinen tilausarvo, ensikontaktin ratkaisu, CSAT.

LivePersonin turvallisuus – Luotettava ja turvallinen

Turvallisuus on LivePersonin infrastruktuurin, sovellusten, politiikkojen ja menettelyjen ytimessä, ja se on osoitettu monien Fortune 500 -yritysten toimesta. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluu avain turvallisuus- ja yksityisyysstandardien noudattaminen, itsenäiset asiakasturvallisuusauditoinnit ja turvallisuustestaus koko tuotekehitysprosessin ajan. LivePerson käsittelee vuosittain satojatuhansia luottokortteja PCI-infrastruktuurin kautta.

Yhteenveto

LivePerson tarjoaa kattavan valikoiman chat- ja viestintäkanavia, mukaan lukien suositut alustat kuten Facebook Messenger ja WhatsApp, sekä innovatiivisia ratkaisuja kuten Google Rich Communication Service. Yritykset voivat hyödyntää LivePersonin itsepalvelutyökaluja tai asiantuntijapalveluita tekoälyvetoisten chatbottien rakentamiseen ja optimointiin. LivePersonin AI- ja bottiominaisuudet, kuten Conversation Builder ja Maven-tekoälymoottori, tarjoavat edistyksellistä luonnollisen kielen ymmärtämistä ja keskustelujen ohjausta. Lisäksi LivePersonin Conversational Cloud ja yli 40 APIa ja SDKta mahdollistavat kehittäjille laajan mukauttamisen ja integroinnin, parantaen asiakaskokemusta ja tehostaen liiketoimintaprosesseja.