Varaa maksuton 30 minuutin konsultaatiopuhelu

Opi nostamaan yrityksesi digitaalinen markkinointi seuraavalle tasolle. Konsultaation aikana opit paljon uutta digitaalisesta markkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista sekä seuraavat asiat.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä?

”Tämän tyytyväisempi ei oikein voi olla. Projekti maksoi käytännössä itsensä takaisin jo ensimmäisen kuukauden aikana. Kiitos hyvästä työstä ja saatte käyttää Kimmin tuloksia referenssinä.”

Sara Salo

Kimmi.fi

”Näkyvyytemme oli todella huono. Tarvitsime SEO-projektin, jotta asiakkaat löytäisivät meidät netistä ja kävisivät tutustumassa kotisivuilla palveluihimme. Eli tarkoitus oli saada näkyvyyttä ja lisätä yhteydenottoja ja myyntiä.

Projektin tulokset ovat todella hyvät. Tulemme usealla eri haulla ykkös-sivulle. Saimme lisävinkkejä mitä teemme jatkossa ja neuvoja niiden toteuttamiseen.”

Anonyymi Asiakas

”Toteutetun projektin jälkeen sijoituksemme Googlessa nousi lukusilla hakusanoilla ensimmäiselle sivulle. Projektin myötä verkkokauppamyyntimme tuplaantui jopa kahdessa kuukaudessa. Projektin jälkeen voimme siis todetta yhteistyön Hakukonekeisarin kanssa olleen todella kannattavaa ja varmasti joka euron arvoista.

Suosittelen Hakukonekeisarin palveluita jokaiselle yritykselle tai henkilölle, joka haluaa kasvattaa sivuston kävijämäärää tai myyntiä. Pienelläkin budjetilla voi saada aikaan jo merkittäviä tuloksia osaavan kumppanin kanssa!”

Antti Mäenpää

Suomen Turvatuote

”Kerrankin yritys, joka teki sen mitä lupasi. ?Todella hyvää, selkeää ja ystävällistä palvelua.”

Anonyymi Asiakas