Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukonekeisarin hakukoneoptimointipalvelu tulostakuulla

Korkeatasoista hakukoneoptimointia

Hakukonekeisarin hakukoneoptimointi on täysin riskitön, sillä maksat vain saavutetuista tuloksista. Voimme antaa tämän asiakaslupauksen sinulle, koska olemme varmoja osaamisestamme ja tavoitteena olevien tulosten saavuttamisesta.Katsomme jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä yrityksen liiketoiminnan kannalta yleisimmät hakusanat ja niiden kuukausittaiset hakumäärät. Tämän jälkeen valitsemme yhdessä kaikkein tärkeimmät hakusanat ja asetamme niille tavoitesijoitukset Googlen hakutuloksissa (esimerkiksi TOP 5 -sijoitus). Tämän jälkeen aloitamme varsinaisen hakukoneoptimoinnin. Voit katsoa alta, miten Hakukonekeisarin Google-optimointi tehdään.

Hakukoneoptimointi – Palvelun kuvaus

1. Sivujen sisäinen hakukoneoptimointi kuntoon

Koska Google päivittää jatkuvasti kriteereitään järjestää sivustot paremmuusjärjestykseen, niin aloitamme työn aina analysoimalla asiakkaan sivujen sisäisen hakukoneoptimoinnin ensimmäiseksi. Annamme asiakkaillemme vinkkejä, miten sivut saadaan optimoitua Google-ystävällisemmäksi.

2. Monipuolisesti linkkejä muilta nettisivuilta

Google on pitänyt muilta sivuilta tulevia linkkejä tärkeinä jo useiden vuosien ajan, joten rakennamme sinunkin sivuillesi useasta eri lähteestä tulevia linkkejä monipuolisesti oman verkostomme kautta. Tämä on turvallinen tapa saada luonnollisia linkityksiä laadukkailta www-sivuilta juuri sinun kotisivuillesi.

3. Seuraamme hakutulosten muutoksia päivittäin

Myös hakukonesijoitusten muutokset ovat meillä jatkuvan seurannan alla. Lähetämme kuukausittain raportin kaikille asiakkaillemme heidän sivujensa hakukonesijoituksista. Näiden raporttien avulla sinäkin pysyt ajan tasalla kotisivujesi hakukonesijoituksista ja voit hyödyntää saamaasi tietoa analysoidessasi sivujesi kävijämääriä.

Malliraportti – Hakukonesijoitusten seuranta

Haluatko tietää enemmän Google AdWords -hakusanamainonnasta? Tällä sivulla kerromme hakusanamainonnan hyödyistä.

Olemme näiden toimialojen hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin huippuosaajia

Autoala

Tarvitsetko lisää näkyvyyttä autokorjaamolle, auton vuokraustoiminnalle tai autokaupallesi? Autamme autoalan yrityksiä saamaan lisää asiakkaita näkymällä paremmin Googlen hakutuloksissa. Ota yhteyttä ennen kuin kilpailijasi ehtivät ensin.

Rakentaminen ja remontointi

Toteutatko remontteja, teetkö töitä rakennusalalla vai oletko sisustussuunnittelija? Olemme erikoistuneet kehittämään rakennusalaan liittyvien yritysten liiketoimintaa saamalla aiempaa enemmän asiakkaita suoraan Googlesta.

Verkkokauppa

Onko sinulla verkkokauppa tai myytkö palveluitasi netin kautta? Onneksi olkoon! Toimit todella kilpailulla toimialalla, mutta pitkästä kokemuksestamme verkkokauppatoiminnasta ja nettikauppojen markkinoinnista saattaisi olla apua sinullekin. Jos haluat voittaa kilpailijasi hakukonenäkyvyydessä, niin ota meihin yhteyttä!

Tuloksellinen hakukoneoptimointi

Meille on kaikkein tärkeintä, että sinun sivusi näkyvät Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealla ja saat sitä kautta lisää kävijöitä sivuillesi, enemmän liidejä ja sitä kautta myös myyntisi kasvaa. Teemme siis hakukoneoptimointia tuloshakuisesti. Alla oleva kuvaaja näyttää kuinka asiakkaamme Google-sijoitus nousi toiselle hakusijalle alle kahdessa kuukaudessa.

Top 2 -sijoitus kahdessa kuukaudessa

Googlen kärkisijoitus kahdessa kuukaudessa

Hakukonekeisarin toimintamalli

1. Ensimmäisenä haluamme tietää, mikä on sinun toimialallasi kaikkein tärkein hakusana, joka tuo yrityksellesi eniten tuloksia. Teemme aina hakusana-analyysin, jolla voidaan arvioida eri hakujen määriä ja hyötyä juuri sinun liiketoimintasi kannalta.

2. Valitsemme yhden tai useamman hakusanan, sovimme yhdessä tavoitesijoituksen ja me aloitamme hakukoneoptimointityön. Sinun tehtäväsi on odottaa raporttia hakutulosten kehittymisestä ja seurata kävijämäärien kasvua kotisivuilla.

3. Kun tavoitesijoitus on saavutettu ja yrityksesi pysyy tavoitesijalla tai sen paremmalla puolella, laskutamme hakukoneoptimoinnista kuukausittain. Jos kotisivujen sijoitus tippuu tavoitteen ulkopuolelle, et saa laskua hakukoneoptimoinnista.

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatiopuhelu

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.

Kuinka paljon hakukoneoptimointi maksaa?

Kuinka paljon uusi auto maksaa? Siihen vaikuttaa monikin asia. Jos etsit autoa, jolla pääset paikasta A paikkaan B, niin voit ostaa itsellesi todella edullisesti pikku Fiatin tai hieman kolaroidun auton. Jos haet turvallisuutta, nopeutta, mukavuutta ja luotettavuutta, niin silloin joudut maksamaan autosta myös enemmän.Hakukoneoptimoinnissa, kuten monessa muussakin asiassa, saat yleensä juuri sitä, mistä olet maksanut. Useat palvelut tarjoavat hakukoneoptimointia alle 50 eurolla kuukaudessa tai jopa 100 eurolla kuukaudessa väittäen, että saat parhaita mahdollisia tuloksia sekä paljon uusia liidejä ja asiakkaita sivuillesi. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin sitä se yleensä onkin.

Hakukoneoptimointi hinta

Pronssi Hopea Kulta
Paikalliset yritykset Verkkokaupat ja kasvuyritykset Suuremmat yritykset
Hakusana- ja markkinatutkimus
Sivujen auditointi ja raportti
Kilpailija-analyysi
Sivujen tekninen optimointi
Sivujen sisällön optimointi
Karttatulosten hakukoneoptimointi
Laadukkaat linkitykset
Optimoitavat hakusanat 5 kpl 10 kpl 25 kpl
Raportin hakusanat 5 kpl 10 kpl 25 kpl
Hakukonesijoitusten kk-raportti
Edistynyt markkinoinnin kk-raportti
Sähköpostituki
Google AdWords / Facebook -markkinointipalvelu
Puhelinkonsultaatio (2 x 30 min/kk)
Sisällöntuotanto
Määräaikaisuus 4 kk 3 kk 6 kk
290 €/kk 590 €/kk 2490 €/kk
Lue lisää! Ota yhteyttä! Ota yhteyttä!

Kaikki hinnaston hinnat ovat alv. 0%.

Palautetta asiakkailtamme

Olimme pitkään tehneet itse hakukoneoptimointia Shophop.fi –palvelulle, mutta kasvun myötä tarvitsimme lisäkäsiä jatkamaan optimointityötä sekä viemään sen uudelle tasolle. Kävijöistämme iso osa tulee Googlen kautta, joten halusimme, että hakukoneoptimointia tekevä taho tietää varmasti mitä tekee ja on kokenut alan ammattilainen.  Pyysimme tarjouspyynnön kahdelta eri toimijalta, jonka jälkeen kävimme puhelinkeskustelut molempien yritysten kanssa. Päädyimme valitsemaan Hakukonekeisarin tekemään meille hakukokoneoptimointia, koska keskustelujemme pohjalta, heidän osaamisensa korkea taso tuli hyvin esille. Lopullisen päätökseen vaikutti vahvasti myös heidän aito kiinnostus meidän toimintaa kohtaan ja sitoutuminen hakukoneoptimointiin liittyvien tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Ali

Shophop.fi

Aloitin oman äitiysvaatteiden verkkokaupan ja toteutimme hakukoneoptimointia ja AdWords-mainontaa heti verkkokaupan avauksen yhteydessä. Myynti on lähtenyt hyvään kasvuun ja odotuksemme ovat nousseet entistäkin korkeammalle.

Sanna H.

Yrittäjä, Mammas.fi

Verkkokaupiaana huomio keskittyi alussa hyvään sivuun ja sen toimivuuteen, joka on luonnollisesti tärkeä osa menestyksekästä verkkokauppaa. Pian kuitenkin huomasimme että myynnin kasvu vaatii muitakin toimenpiteitä kuin näyttävät sivut. Nyt olemme päähakusanoillamme Googlen kärjessä orgaanisessa haussa sekä hyvin esillä maksetussa AdWords-mainoksissa, ja tämä on näkynyt myynnissä positiivisesti erittäin lyhyessä ajassa.

Arttu Lipsanen

Toimitusjohtaja, InnoCover Oy

I was so disappointed by the SEO companies I worked with during the past 2 years. Before signing the contract, they told your site was very promising to be googled at the first page. Well, many months passed when we are still on the 3rd page and even worse, they said they cannot guarantee anything, the rank will improve at the right time. Obviously the right time never came before one year contract came to the end.

After experienced several sad stories, I have to make the optimization by myself: I subscribe lots of SEO newsletter, try to learn the classic and new skills; I built 9 blogs with different key words on the URL and update them on the monthly basis; I leave the backlinks to as much as public websites……… All my spare time was occupied by SEO and I don’t have time and energy to focus on the business. Unfortunately the result was still not good.

In Sept. 2016 I happened to find Hakukonekeisari.fi from internet. We signed the contract on the same day and in the following months, everyday I told myself I made a correct decision this time.

First of all, the engineer delivers very professional job, they know the SEO very well and they spent much more time on my website than my previous providers.

Secondly they often discuss their findings and strategy with me, whenever I have any inquiry, they reply me within 48 hours. Many times the engineer even send email during the midnight.

Most important – I am happy about the result. After 3rd month, 1 key words stay on the 5th of the first page, within the  4th month, another keyword climb to the 2nd of the first page. Now we are expecting the 3rd key words to the first page, and I believe it is possible.

I strongly recommend Hakukonekeisari. If I don’t trust them, there has no other SEO company I can trust.

Sabrina

Entrepreneur

Laadukas ja tuloksellinen hakukoneoptimointi

Hyvä hakukoneoptimointi ei ole halpaa. Sivujen optimointi vaatii kokeneen alan ammattilaisen tai yrityksen toteuttamaan sivujen optimoinnin ja selvittämään miten ja mistä voit hankkia sekä laadukkaita että turvallisia linkkejä sivuillesi. Vaatii myös aikaa ja keskittymistä varmistaa, että sivusi saavat riittävän määrän linkityksiä ja sosiaalisen median mainintoja tasaisesti ajan mittaan.

Mikäli näitä mainittuja asioita ei ole tehty oikein, niin tuloksia ei synny tai saat niitä todella nopeasti. Tällöin sivuilla on riski saada Googlelta rangaistus, minkä jälkeen sivusi eivät näy ollenkaan Googlen hakutuloksissa. Riippumatta siitä, mihin lopputulokseen päädyt hakukoneoptimontia harkitessasi, suosittelemme, että et valitse todella halpaa toimijaa, joka lupaa sinulle erinomaisia tuloksia. Mikäli vahinkoa on jo ehtinyt tapahtua sivuillesi, sitä on todella vaikea korjata – jopa hakukoneoptimointialan ammattilaisilta.

Hakukonesijoitusten jatkuva seuranta

Mielestämme hakukoneoptimoinnin ja koko digitaalisen markkinoinnin tärkein vaihe on tulosten analysointi ja seuranta. Tämän mahdollistamiseksi tarjoamme kaikkiin akukoneoptimointipalveluihimme kuukausittaisen Google-sijoitusten seurantaraportin. Raportti antaa luotettavaa toteutunutta tietoa päivittäin muuttuvista hakukonesijoituksista. Raportti lähetetään pdf-muodossa sinulle sähköpostilla joko 30 tai 14 päivän välein (riippuen valitsemastasi hakukoneoptimointipalvelusta).

Jos koet, että yrityksesi hakukoneoptimointi on täysin kunnossa, mutta haluaisit kuitenkin saada raportin yrityksesi Google-sijoituksista helposti suoraan sähköpostiisi – tämä on mahdollista tilaamalla ainoastaan hakukonesijoitustesi raportoinnin edullisesti 9 euron (alv. 0%) kuukausittaiseen hintaan. Olemme miettineet asioita puolestasi ja tarjoamme Google-sijoitusten raportoinnin vuodeksi hintaan 90 € (alv. 0%). Saat 2 kuukautta raportointia ilmaiseksi. Kys lisää raportoinnista yhteydenottolomakkeella.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää Google-optimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

Hakukonesijoitukset nousussa jälleen

Koko Suomessa olevat heikot sääolosuhteet ovat jo alkukesästä alkaen asettaneet useimpien nettisivujen Google-sijoituksille nousupainetta. Siitä huolimatta kesälomien päätteeksi meillä ilo kertoa, että ennuste piti paikkaansa ja sijoitukset ovat nousseet edelleen...

lue lisää

Missä kannattaa mainostaa alle 300 €:n mainosbudjetilla?

Haluatko tietää, mitä kaikkea pienyrittäjä voi tehdä 300 euron mainosbudjetilla? Voisin heittää tässä läjän päättömiä vinkkejä, joihin todennäköisesti ainoastaan tuhlaantuisi rahaa ja aikaa. En tee sitä, vaan tässä kirjoituksessa kerron vain sellaisia vinkkejä, joita...

lue lisää

Kunnollinen SEO on pitkäjänteistä tekemistä

Meinasin aloittaa tämän kirjoituksen otsikolla: “SEO on pitkäjänteisen kaverin hommaa”, mutta aika nopeasti huomasin että jänteen pituudella ei varsinaisesti ole tekemistä kunnollisen hakukoneoptimoinnin kanssa. Tosin huhu kertoo, että tummaihoiset...

lue lisää

Näin Zalando vie Googlea kuin pässiä narussa

Laadukkaan sisällön tuottaminen on turhaa Tässä kirjoituksessa kerron miksi laadukkaan sisällön tuottaminen on rahanhukkaa ja miten näyt Googlessa tuottamasi sisällön laadusta huolimatta. En kuitenkaan halua asettua sotajalalle taitavia sisällöntuottajia vastaan,...

lue lisää

Yrityksiä, jotka luottavat Hakukonekeisarin palveluun