Majesteettinen Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointipalvelu, jossa et maksa turhasta.
Myynti kasvuun hakukoneoptimoinnin avulla

Hakukoneoptimointi on työkalu myynnin kasvattamiseen

Olemme saaneet olla todistamassa useita kertoja, kuinka hakukoneoptimointi on vaikuttanut positiivisesti liiketoimintaan ja auttanut yrityksiä kasvattamaan myyntiä. Mistä tämä johtuu? Yrityksillä on myynnin näkökulmasta aina sama ongelma: kaikki eivät tunne yritystä ja kaikkea mitä se tarjoaa asiakkailleen. 

Näkymällä Googlen ensimmäisellä sivulla sinut ensinnäkin huomataan, jonka lisäksi suomalaiset kokevat Googlen ensimmäisellä sivulla näkyvät yritykset luotettavimpina kuin muut. Näiden asioiden takia kauppaa alkaa syntymään. 

Miksi hakukoneoptimointi toimii niin hyvin?

Se ei ole sattuma, miksi kotisivujen tai verkkokaupan hakukoneoptimointi tuottaa niin hyviä tuloksia. Kaikki hyvän Google-näkyvyyden kautta saadut hyvät tulokset juontavat juurensa ihmisten käyttäytymisestä. Näiden seuraavien asioiden ja toimintatapojen takia hakukoneoptimointi toimii erittäin tehokkaasti myynnin kasvattamisessa.

Suomessa tehdään 30 miljoonaa Google-hakua päivittäin.

Vain noin 20 % klikkaa maksettuja Google AdWords -mainoksia.

Yli 90 % löytää haluamansa Googlen ensimmäiseltä sivulta.

Majesteettinen hakukoneoptimointipalvelu

Majesteettinen Hakukoneoptimointiprojekti

Vaikka monet muut optimoinnin ammattilaiset varoittavat, että hakukoneoptimointia ei kannata ostaa kertaprojektina, niin tarjoamme silti optimoinnin kertaprojektina. Tiedätkö miksi? 

Usein yritykset haluavat sitouttaa asiakkaansa pitkäksi aikaa kuukausittaisilla jatkuvilla palveluilla ja hyvin usein se on hakukoneoptimoinnissa turhaa. Olemme huomanneet, että yllättävän usein olemme onnistuneet nostamaan yritysten sivut Googlen ensimmäiselle sivulle pelkästää kerran toteutettavien toimenpiteiden ansiosta. Näissä tilanteissa meidän mielestä ei ole asiakkaan kannalta järkevää maksaa joka kuukausi hakukoneoptimoinnista, jos jo ensimmäisen kuukauden työllä saavutetaan riittävät tulokset. 

Aina tämä ei kuitenkaan mene niin, joten meillä on tarjota myös lisäpalveluita täsmäiskuiksi kertaprojektin jälkeen, jos niille on tarvetta. Emme kuitenkaan halua laskuttaa asiakasta työstä, jota meidän ei tarvitse tehdä. 

Mitä palvelu sisältää?

 • Laajan hakusana-analyysin liiketoimintasi tärkeimmille hakusanoille. 
 • Kilpailija-analyysin 5-10 pahinta kilpailijaa Googlessa.
 • SEO-suunnitelman toteuttaminen.
 • Sisältösuunnitelman toteuttaminen.
 • Sivujen sisältöjen optimoinnin (otsikot, tekstit, kuvat yms.). 
 • Sivujen teknisen optimoinnin (latausnopeuden parantaminen). 
 • Käymme läpi yli 30 kohtaisen tarkastuslistan ja teemme sen mukaiset korjaukset. 
 • Ulkoisten linkitysten kehittäminen. 
 • Hakukonesijoitusten puolueeton seuranta 6 kk:n ajan.
 • 5 kpl laadukkaita linkkejä (arvo 750 €)

Huom. Palvelu ei sisällä uusien sisältöjen tuottamista (mahdollisuus ostaa edullisesti lisäpalveluna). 

Huipputason hakukoneoptimointiprojekti kustannustehokkaana kertaprojektina. 

Kuinka paljon tämä maksaa? 

Monet toimijat laskuttavat hakukoneoptimoinnista helposti 300-500 €/kk, joka ei ole edes korkea hinta siitä työstä ja arvosta, mitä yritys saa vastineeksi. 

Se on kuitenkin monelle yritykselle liian korkea hinta, varsinkin jos yritystoiminta on vielä alkutaipaleella. Tämän takia halusimme suunnitella laadukkaan ja toimivan hakukoneoptimointipalvelun vielä edullisemmin. 

Projektin hinta kertamaksuna 1950 € (alv. 0 %)

3 kk:n osamaksu: 3 x 700 €
6 kk:n osamaksu: 6 x 370 €

 Kaikki hinnat ovat alv. 0 % hintoja.

 

OLETKO KIINNOSTUNUT TÄSTÄ HAKUKONEOPTIMOINTIPALVELUSTA?

Varaa ilmainen Google-optimoinnin konsultaatiopuhelu

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun? Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna? Täytä alla olevan lomakkeeseen tietosi, niin sovitaan sopiva aika ilmaiselle konsultaatiolle.

Linkkien rakentaminen

Oletko jo hakukoneoptimoinnin ammattilainen, mutta tarvitset optimoinnin tueksi tehokkaita ja luotettavia linkkejä suomalaisilta verkkosivuilta. Kysy lisää tuloksista ja palvelun kustannuksista yhteydenottolomakkeen kautta.

Mentorointi ja KOulutus

Haluatko oppia itse hakukoneoptimointia henkilökohtaisesti ammattilaisten opissa tai haluatko varmistaa, että yrityksesi markkinoinnista vastaavalla henkilöllä on viimeisin tieto ja osaaminen hakukoneoptimoinnista?

Mentoroinnin hinta on 250 €/tunti (alv. 0 %).

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Opiskele itse verkkokurssin avulla

Haluatko kouluttautua itse hakukoneoptimoinnin huippuosaajaksi täysin oman aikataulusi mukaan? Tarjoamme edullisen tavan opiskella hakukoneoptimointia hyvien ja kattavien videokoulutusten avulla. 

Verkkokurssin on nyt saatavilla tarjoushintaan 397€ alv. 0 % (norm. 970€). Katso lisää!

Mitä korkeammalla näyt, sen parempi

Näkyvyys Googlen ensimmäisellä hakusivulla on perusedellytys kaikelle netissä tapahtuvalle liiketoiminnalle. Mitä enemmän haluat saada hyötyä irti netistä, sitä korkeammalla sivujesi pitää näkyä Googlen etusivun tuloksissa.

Tiesitkö että sijalla #1 oleva yritys saa neljä kertaa enemmän klikkauksia kuin sijalla #4 oleva ritys?  Alla kuva, miten Google-sijoitus vaikuttaa siihen, kuinka moni haluaa klikata yrityksesi sivuille. Tästä käytetään myös lyhennettä CTR (click through rate).

CTR Google-sijoituksen mukaan
Tämä kuvan tutkimus osoittaa toteen hyvin myös sanonnan: ”Jos haluat piilottaa ruumiin, piilota se Googlen toiselle sivulle”. Alle viisi prosenttia kaikista hakuja tekevistä klikkaavat Googlen toiselle sivulle. Jos et näy Googlen ensimmäisellä sivulla, niin sinua ei käytännössä ole olemassa.

Haluatko saada sivujesi hakukoneoptimoinnin kuntoon?

Olisiko sinusta reilua saada tietää, kannattaako sinun oikeasti panostaa hakukoneoptimointiin ennen kuin hankit palvelun Haluamme tarjota sinulle ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä selvitämme, kannattaako sinun edes ostaa hakukoneoptimointia palveluna?

Yrityksiä, jotka luottavat Hakukonekeisarin palveluun

Hakukonekeisarin referenssiyritykset
Hakukonekeisarin referenssiyritykset

Tuloksellinen hakukoneoptimointi

Meille on kaikkein tärkeintä, että sinun sivusi näkyvät Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealla ja saat sitä kautta lisää kävijöitä sivuillesi, enemmän liidejä ja sitä kautta myös myyntisi kasvaa. Teemme siis hakukoneoptimointia tuloshakuisesti. Alla oleva kuvaaja näyttää kuinka asiakkaamme Google-sijoitus nousi toiselle hakusijalle alle kahdessa kuukaudessa.

TOP 5 -hakukonesijoitus alle kuukaudessa
Korkea sijoitus hakusanalla, jolla on paljon hakuja
Googlen etusivun ykköspaikka

Miten saan lisää myyntiä markkinatilanteesta huolimatta -opas

Oppaan avulla opit:

 • Kolme tehokasta tapaa kasvattaa myyntiäsi.
 • Systeemin, jonka avulla erotut kilpialijoistasi ja voitat heidät omalla alallasi.
 • Tuotteistamaan tuotteesi tai palvelusi niin houkuttelevaksi, että asiakkaat eivät voi välttyä ostamasta sinulta.
 • Markkinoimaan tuotteesi tai palvelusi tehokkaasti ja kannattavasti.
 • Myyntitekniikan, jota maailman menestyneimmät yritykset käyttävät.
 • Saamaan asiakkaaksesi vain täysin tyytyväisiä asiakkaita.
 • Konkreettisia esimerkkejä, kuinka tämä kaikki tehdään.