Digitaalinen markkinointi

Internet-markkinointia tehokkaasti ja tuloksellisesti

Digimarkkinoinnin huippuammattilaiset palveluksessasi

Hakukonekeisari tarjoaa asiakkailleen myös maksetun mainonnan (PPC) palveluita. Voimme toteuttaa sinulle uusia Facebook- tai AdWords -kampanjoita tai vaihtoehtoisesti optimoida ja kehittää nykyisiä mainoksia. Jos haluat kasvattaa myyntiäsi maksettujen mainosten avulla, niin katso alta tarkemmat tiedot palvelustamme.

Internet-markkinoinnin toimintamalli

  1. Markkinointistrategian suunnittelu tai nykyisen kehittäminen
  2. Sopivien markkinointikanavien määrittäminen
  3. Mainonnan ja uudelleenmarkkinoinnin testaaminen
  4. Tulosten analysointi ja kampanjoiden optimointi
  5. Toimivien kampanjoiden skaalaaminen
Ammattilaisen tekemää Internet-markkinointia
Facebook-mainonnan ammattilainen

Facebook-markkinointi

Hyvin toteutetuilla Facebook-kampanjoilla myyntiä voidaan kasvattaa nopeasti ja kannattavasti. Palveluumme sisältyy kaikki mainoskuvien suunnittelusta aina valmiiden kampanjoiden optimointiin ja tulosten raportointiin asti.  Lue tarkemmin Facebook-markkinointipalveluistamme täältä.

Google Adwords -mainostaminen

Google Adwords

Google AdWords -mainonta on tehokas tapa saada ostavia asiakkaita käymään yrityksen sivuilla. Järkevästi valituilla avainsanoilla ja oikein suunnitelluilla mainoksilla saat kävijät vierailemaan sivuillasi kilpailijoita edullisemmin. AdWords-mainonta toimii tehokkaasti hakukoneoptimoinnin rinnalla.

Tehokasta uudelleenmarkkinointia

Uudelleenmarkkinointi

Koska kaikki kävijät eivät osta ensimmäisellä kerralla, niin uudelleenmarkkinoinnilla (remarketing) varmistetaan, että päätöksentekohetkellä heille tarjotaan juuri sinun yrityksen tuotteita tai palveluita. Älä lahjoita potentiaalisia asiakkaita kilpailijoillesi, vaan poimi kypsyttämäsi hedelmät itse!

Digitaalisen markkinoinnin konsultointi ja ulkoistettu markkinointipalvelu

Haluatko kehittää yrityksesi Internet-näkyvyyttä kokonaisvaltaisesti? Etsitkö taitavaa yhteistyökumppania jolle voisit ulkoistaa Internet-markkinoinnin kokonaisuudessaan? Hakukonekeisari voi tarjota sinulle avaimet käteen -palvelun, jossa hoidamme  Internet-mainonnan kokonaisuudessaan ja raportoimme toimenpiteistä ja tuloksista sovitusti.

Jos haluat kehittää omaa tai työntekijöidesi osaamista, niin voit tilata Hakukonekeisarilta konsultaation, jossa koulutamme yrityksesi kannalta tärkeimpien markkinointikanavien käytön, niin että pystytte jatkossa tekemään tuloksellista mainontaa täysin itsenäisesti.

Välitämme aidosti sinusta

Meille on kaikkein tärkeintä, että asiakkaamme menestyvät. Valitsemme ainoastaan asiakkaita, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kehittämään kannattavasti. Ainoa tapa millä Hakukonekeisari voi menestyä on se, että meidän asiakkaamme menestyvät ensin.

Kenen kanssa emme tee yhteistyötä

Joissain tapauksissa joudumme valitettavasti kieltäytymään yhteistyöstä. Yleensä syy on toinen seuraavista:

  1. Asiakasyritys myy arvojemme vastaisia tuotteita tai palveluita (esim. pikavipit)
  2. Emme usko, että pystymme kasvattamaan asiakkaidemme myyntiä kannattavasti

Nämä asiat haluamme selvittää aina ennakkoon, koska emme halua laskuttaa asiakkaitamme työstä, josta ei ole ollut heillä oikeasti hyötyä. Koska teemme työtä suurella sydämellä, niin haluamme työskennellä asiakkaiden kanssa, joiden liiketoiminta on rehellistä ja siitä on arvoa heidän asiakkaille.

Tuntuuko sinusta, että haluaisit kuulla lisää digimarkkinoinnin palveluistamme? Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

Haluan kuulla lisää digitaalisen markkinoinnin palveluista

[contact-form-7 id="1203" title="Digitaalinen markkinointi"]

Blogikirjoituksia markkinoinnista

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme.

Yrityksiä, jotka luottavat Hakukonekeisarin palveluun