Haluatko saada kilpailuetua hakukoneoptimoinnin avulla?

Tuntuuko sinusta, että toimialallasi on paljon potentiaalia, mutta et saa kaikkea irti Internet-markkinoinnista? Luuletko, että kilpailijasi menestyvät hyvin, koska heidän sivunsa pysyvät jatkuvasti Googlen hakutulosten kärkipäässä? Nyt on aika menestyä kilpailijoista tai markkinatilanteesta huolimatta! Olet siis saapunut oikeaan paikkaan, sillä yhteistyössä kanssamme pääset varmasti Googlen ensimmäiselle sivulle.

Hakukoneoptimointi – Helsinki

Jos Suomen eri kaupungit pitäisi laittaa järjestykseen hakukoneoptimoinnin vaikeuden mukaan, niin ei ole varmasti yllätys, että Helsinki on siellä listan kärjessä. Mistä tämä johtuu? Siihen on kaksi selkeää syytä. Helsingissä asuu eniten ihmisiä, jolloin Googlesta haetaan yritysten palveluita myös eniten, eli potentiaalia on enemmän kuin missään muussa Suomen kaupungissa. Toinen syy on seurausta tästä edellisestä, eli koska potentiaalia on paljon niin se on vaikuttanut siihen, että helsinkiläiset yritykset ovat osataneet hakukoneoptimointia enemmän kuin muualla toimivat yritykset. Koska alan ammattilaisia on tekemässä optimointia yritysten sivuille, niin se tarkoittaa sitä että myös kilpailutilanne Googlen luonnollisissa hakutuloksissa kovenee. 

1. Lisätä yrityksen myyntiä tai yhteydenottojen määrää

Kun yrityksen sivuille tulee enemmän laadukkaita kävijöitä, niin myös nettisivujen konversio kasvaa samanaikaisesti. Silloin kävijämäärän kaksinkertaistaminen tuo enemmän kuin kaksinkertaisen kasvun myyntiin tai yhteydenottojen määrään.

2. Kasvattaa yrityksen kotisivujen kävijämäärää

Yrityksen kotisivujen näkyvyyden parantuessa Googlessa ihmiset, jotka etsivät vastaavia tuotteita tai palveluita, päätyvät yrityksen useammin sivuille. Ja tämä tarkoittaa sitä, että kotisivuilla käy aiempaa enemmän entistä potentiaalisempia asiakkaita.

3. Parantaa yrityksen Google-näkyvyyttä

Ammattimaisesti tehdyllä hakukoneoptimoinnilla nostetaan yrityksen Google-sijoitukset mahdollisimman korkealle Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla, jolloin sivujen kävijämäärä nousee.

Oletko valmis menestymään liiketoiminnassasi kovasta kilpailutilanteesta riippumatta?

Hieno juttu! Jos haluat menestyä nyt ja tulevaisuudessa, niin sinun on otettava myös vastuu tästä menestyksestä. Menestys tulee silloin, kun onnistut myymään omaa tuotettasi tai palveluasi riittävän paljon ja riittävän kannattavalla hinnalla. Jos et tykkää soittaa kylmäpuheluita ja jahdata potentiaalisia asiakkaita, niin silloin sinun kannattaa keskittyä tekemään hyvää ja toimivaa markkinointia. 

 Ja se tarkoittaa tällä hetkellä sitä, että sinun on joko opiskeltava digitaalista markkinointia ja tehtävä markkinointitoimenpiteitä itse tai toinen vaihtoehto on se, että löydät kumppanin, joka osaa tehdä kannattavaa markkinointia sinulle ja joka on tehnyt sitä aikaisemmin onnistuneesti myös muille.

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Kivijalkayrityksen menestyksen kolme tärkeintä osa-aluetta ovat tunnetusti: sijainti, sijainti ja sijainti. Verkon keskeisin kauppapaikka on Google ja näkyvyys Googlen ensimmäisellä sivulla on luonnollisesti paras sijainti yrityksesi kotisivuille.

Miksi Hakukonekeisari on hyvä kumppani Google-optimointiin?

Meidän salaisuus piilee siinä, että emme yritä tarjota kaikkia palveluita kaikille. Emme ole toimisto, joka suunnittelee esitteitä, messuosastoja, kirjoittaa lehdistötiedotteita ja lisäksi vielä kertoo olevansa hyvä hakukoneoptimoinnin tekijä. Emme usko, että pystyisimme olemaan Suomen kärkitasoa noin laajalla alueella, joten olemme keskittyneet pelkästään digitaalisen markkinoinnin tekemiseen. 

Sekin on aika laaja käsite, joten emme pyri tekemään kaikkea sitäkään. Olemme erikoistuneet Google-optimointiin, joka on noin 80 % kaikesta työstä, jota teemme. Sen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme sekä Google Ads -mainontaa ja myös Facebook-mainontaa palveluna. 

Huippuunsa viritetty SEO-prosessi

Optimoinnin tarkoituksena on saada sivut toimimaan Googlen mielestä niin hyvin, että Google haluaa nostaa ne hakukonetulosten kärkeen. Tämä onnistuu ottamalla käyttöön Hakukonekeisarin todistetusti toimivan Google-optimoinnin prosessi.

Luotettavuus

Google suosii luotettavia sivustoja ja ne nousevat hakutuloksissa muita sivuja helpommin. Aluksi haluamme varmistaa, että optimoitava sivu on riittävän luotettu Googlen mielestä. Tarvittaessa rakennamme tai kehitämme sivujen luotettavuutta, jotta jatkotoimenpiteet toimivat tehokkaammin.

Suosio

Kun sivusto on riittävän luotettava siten, että Googlen ensimmäisen sivun näkyvyys on mahdollista, niin haluamme tehdä sivuista aiempaa suositumman. Tähän vaikuttaa sivujen kävijämäärä, suosio sosiaalisessa mediassa ja muilta sivuilta tulevat linkitykset.

Toimivuus

Kun sivut ovat vihdoin nousemassa Googlen ensimmäiselle sivulle, niin silloin sivuston kävijöiden käyttäytyminen vaikuttaa myös hakutuloksiin. Tämän takia optimoimme sivujen latausnopeutta, käytettävyyttä ja minimoimme sivuilta heti poistuvien kävijöiden määrän.

Autamme Helsinkiläisiä yrityksiä

Tässä alla muutama esimerkki siitä, että olemme auttaneet yrityksiä saamaan parempia Google-sijoituksia pääkaupunkiseudulla. 

tietokonehuolto espoo
Autoimme pääkaupunkiseudulla toimivaa ATK-huoltoliikettä saamaan enemmän asiakkaita Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Heillä oli aika hyvä näkyvyys Helsinkiin liittyvillä hakusanoilla, mutta he halusivat tavoittaa lisää asiakkaita lähikaupungeista, joten optimoimme heidän sivut näkymään Googlen ensimmäisellä sivulla myös tietokonehuolto Espoo ja tietokonehuolto Vantaa -hakusanoilla. 

Saamme myyntisi kasvuun markkinatilanteesta riippumatta

yli 20 uutta liidia kuukaudessa

Milloin kannattaa luottaa ammattilaiseen?

Jos olet yrittänyt toteuttaa hakukoneoptimointia itse, mutta se ei ole tuottanut tulosta tai sinulla on tällä hetkellä yhteistyökumppani, joka ei tunnu saavan yrityksen sivuja nousemaan Googlen ensimmäiselle sivulle, niin silloin kannattaa valita ammattilainen, joka pystyy lupaamaan sinulle konkreettisia tuloksia. Usein hakukoneoptimoinnissa yritetään säästää rahaa ja tehdä asioita mahdollisimman kauan itse. Usein siinä kuluu aikaa hukkaan ja lopputuloksena potentiaaliset asiakkaat päätyvät ostamaan kilpailijoiltasi. Älä jätä enää rahaa pöydälle, vaan investoi yrityksesi hakukonenäkyvyyteen, koska sen avulla kasvatat liiketoimintaasi ja markkinointisi tuottoja.

Saatat pitää myös näistä

Hakukonekeisari.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

→ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.