Maksetut kyselyt

Maksetut kyselyt

On mahdollista tienata lisää rahaa vastaamalla erilaisiin tutkimuksiin sekä kysymyksiin netissä. Erilaiset maksetut kyselyt maksavat pienen korvauksen ajastasi ja vastauksistasi. Pääset osallistumaan tällaisiin erilaisiin kyselypaneeleihin joko nettisivustoilla tai sitten sähköpostiin lähetetyn linkin kautta.

Kyselypaneeleita on runsaasti erilaisia, kuten esimerkiksi Norstat paneeli, jossa kuluttajat voivat osallistua erilaisiin tuotetesteihin ja ryhmäkeskusteluihin. Kyselyihin vastaaminen tapahtuu sähköpostiin lähetettyjen kutsujen kautta. Sähköpostissa kerrotaan aina, kuinka kauan kyseiseen kyselyyn vastaaminen vie ja millaisen palkkion siitä saa.

Norstatilla on uskollisuusohjelma, jonka ansiosta paneelin jäsen voi saada useampia etuja. Nämä edut saavuttaa vastaamalla useampiin tutkimuksiin, jolloin nousee VIP-tasolle. Uskollisuusohjelman tarkoituksena on kerätä enemmän tähtiä ja edetä näin aina uusille tasoille. Aktiivisimmat jäsenet saavat useita kutsuja eri tutkimuksiin ja kyselyihin.

Norstatin käyttäjillä on hyviä kokemuksia ja he tuntevat oikeasti voivansa vaikuttaa markkinoille tuleviin tuotteisiin. Mitä aktiivisemmin kyselyihin vastaa, sitä parempi mahdollisuus on vaikuttaa.

Asiakaspalvelutyöt etänä

Voit tehdä kotoa käsin vaikkapa erilaisia asiakaspalvelun töitä. Voit muun muassa tehdä erilaisia kirjanpidollisia töitä, erilaisia nettisivujen ja somealustojen päivitystöitä, hoitaa yritysten asiakaspalvelua vastaamalla puheluihin ja sähköposteihin, voit myös tehdä erilaisia käännöstöitä ja kirjottaa laadittuja asiakirjoja puhtaaksi.

Nainen tekee töitä kotoa käsin

Jos sinulla on aito halu auttaa asiakkaita puhelimitse, heittäydyt innolla asiakaspalvelutilanteisiin, osaat kuunnella asiakasta ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa, sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne ja haluat työskennellä ihmisten kanssa ja osana tiimiä, niin olet todennäköisesti erinomainen asiakaspalvelija. Myös hyvä paineensietokyky on erittäin suotava ominaisuus asiakaspalvelutyötä tehdessä. Asiakaspalvelutyötä on helppo tehdä kotoa käsin, siinä kun ei vaadita muuta kuin toimiva nettiyhteys ja puhelin.

Omien käsitöiden ja leivonnaisten myyminen

Jos käsissäsi syntyy näppärästi villasukat, kaulahuivit, tumput tai upeat korut ja torkkupeitot, niin voit hankkia harrastuksellasi myös lisätuloja. Usein käsityötuotteita myydään torilla, kirppiksillä, Facebookin käsityöryhmissä ja erilaisissa myyjäisissä.

Omaa osaamistaan kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Jos sillä pystyy tienaamaan hiukan lisätuloja, niin mikäs sen parempaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että omien tuotteiden myyminen on aina veronalaista tuloa. Joten et voi myydä luomuksiasi verovapaasti, edes vähääkään, vaan myynneistä tulee aina ilmoittaa verottajalle.

Mutta samalla myös kaikki tulojen kerryttämisestä johtuneet kulut on mahdollista vähentää veroilmoituksessa. Voit siis vähentää verotuksessa vaikkapa neulat, langat, puikot, kankaat, korutarvikkeet ja muut materiaalit. Lisäksi koska työskentelet kotoa käsin, sinun on mahdollista hakea työhuonevähennystä.

Oman osaamisen myyminen

Kannattaa selvittää, millaisia ongelmia toisilla on, joihin voisi tuoda omalla osaamisellaan ratkaisun ja lisäarvoa.

Usein meille suomalaisille on vaikeaa tuoda esille omaa osaamistaan. Jostain syystä meillä on tapana vähätellä itseämme ja osaamistamme. Ei kannata sortua tähän vaan parempi on tuoda reippaasti omat taitonsa esiin. Ajattele, että juuri sinä voit olla se, joka pystyy auttamaan ihmisiä heidän elämässään.

On olemassa monia asioita, joita sinä osaat, mutta joku muu ei. Tai jostain syystä hän ei ehdi taikka viitsi tehdä jotain asiaa. Voit vaikka tarjoutua pesemään ja imuroimaan autoja, silittämään vaatepinoja, pesemään ikkunoita, maalaamaan aitoja tai seiniä, nikkaroimaan ja kunnostamaan huonekaluja, ompelemaan vaatteita, toimimaan kuvaajana juhlissa, auttamaan juhlissa keittiön puolella…

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Voit hyötyä taidoistasi ja tienata lisärahaa tällä tavalla.

Asunnon ja auton vuokraaminen

Mikäli olet itse matkoilla tai se on muuten mahdollista, voit vuokrata omaa asuntoasi vaikkapa Airbnb:n kautta. Tällainen vuokraaminen on erittäin suosittua, sillä sen ansiosta voit tienata lisätuloja tavalla, joka ei ole ennen ollut mahdollista. Tämä mahdollisuus on kuitenkin nyt kaikkien ulottuvilla riippumatta siitä, onko sinulla tällaisesta aiempaa kokemusta.

Sinulla ei edes tarvitse olla omaa asuntoa, vaan voit vuokrata myös vuokra-asuntoasi, kesämökkiäsi tai kakkosasuntoasi vieraille. Jos olet itse pois kotoa, niin laita siksi aikaa huoneistosi vuokralle ja saat lisätienestejä.

Airbnb:n kautta tapahtuva vuokraaminen on tuottoisaa, toimivaa ja turvallista. Voit hoitaa vuokraustoimintaa jopa pelkästään älypuhelimesi avulla.

Samoin voit vuokrata omaa autoasi silloin kun sinulla ei ole sille omaa käyttöä. Auton vuokraaminen on maailmalla iso juttu, Suomessa tällainen palvelu on vielä hiukan lapsen kengissä.

Voit auton vuokraajana itse päättää ajankohdan, jolloin auto on muiden vuokrattavissa ja mihin hintaan. Samoin voit hyväksyä tai hylätä vuokrauspyynnön, sitä ei siis ole pakko vuokrata ihan kenelle tahansa.