Seuraavalla videolla opit nopean ja helpon pikatestin, jolla voit tarkastaa kotisivujesi nykyisen Google-sijoituksen parissa minuutissa. Tämä asia kannattaa tarkastaa, jos haluat tietää saako kilpailijasi sinua enemmän asiakkaita Googlen kautta.

Etkö nähnyt yritystäsi Googlen ensimmäisellä sivulla?

Ei hätää, useimmat yritykset eivät Googlen ensimmäisellä sivulla toimialan suosituimmilla hakusanoilla. Mutta ne jotka näkyvät, saavat eniten asiakkaita. Haluan opettaa sinulle, miten saat yrityksesi sivut näkymään paremmin Googlen hakutuloksissa. Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset liittymään mukaan täysin maksuttomaan hakukoneoptimoinnin verkkokurssiin. Tarkemmat tiedot kurssista löydät ilmoittautumissivulta. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään ja kurssi on sinulle täysin maksuton.

Tykkäsitkö tästä artikkelista?

<p>[zilla_likes]</p>

Artikkelin on kirjoittanut

Ville Kinanen

Ville Kinanen

Hakukonekeisari

Moikka! Olen Hakukonekeisari Oy:n perustaja, digitaalisen markkoininnin kouluttaja ja neuvonantaja. Olen toiminut myös verkkokauppiaana vuodesta 2009 alkaen, joten verkkokauppatoimiala on erittäin lähellä sydäntäni. Hakukonekeisarin blogissa haluan jakaa parhaita vinkkejä, oppeja ja näkemyksiäni hakukoneoptimoinnista ja Internet-markkinoinnista.

Menestyksekästä vuoden jatkoa sinulle!
-Ville Kinanen