Tiedon analysointi on tärkeää markkinoinnissa ja useimmat yritykset käyttävät kävijätiedon analysoinnissa Googlen Analytics -palvelua. Kävijätiedon mittaamisessa on kuitenkin yksi ongelma. Tiedätkö mikä tai kuka kävijä on aito ja kuka on ”botti”?

It is commonly taken as a supplement. is a substance found naturally in your body — particularly in muscle

Tren Ace är utformat för att hjälpa din kropp att släppa ut mer humant tillväxthormon i kroppen, naturligtvis, vilket hjälper dig att få muskelmassa snabbare. Den viktigaste ingrediensen i Tren Ace är L-arganin, semi-essentiell aminosyra. Din kropp producerar L-arginin, men komplettering ger dig kop tren ace en betydande ökning av atletisk prestanda och kan till och med minska blodtrycksnivån. Tren Aces ingredienslista innehåller också Andes superfood maca-rot, som ger dig energi hela dagen. Den innehåller också kalcium, järn och många aminosyror för en komplett näringsprofil.

cells buy testosterone australia upregulates glutaminolysis through transcriptional activation of GLS and the SLC1A5 genes. sports pharmacology-mediated glycosylation of proteins,

Tämä ei aina ole helppoa ja nykyisin botteja on hirvittävän suuri määrä liikenteessä etsimässä tietoa ja vierailemassa myös sinun sivuillasi. Analytiikan merkityksestä verkkoliiketoiminnan markkinoista voit lukea lisää tästä kirjoituksesta.

 

Kannattaako bottien tekemät käynnit poistaa kävijätiedosta?

Botithan lisäävät sivujesi kävijämäärää ja on varmasti aina hauskempi saada paljon kävijöitä sivuille. Mutta onko siinä järkeä, että huijaat itseäsi näillä tietokonekävijöillä, jotka eivät ole aitoja ihmisiä? Minun mielestäni ei ole. Varsinkin, jos olet verkkokauppias, niin saat verkkokauppasi konversion välittömään nousuun, kun poistat bottien tekemät vierailut sivuiltasi. Miten tämä tehdään Google Analyticsissä?

Poista botit Google Analyticsistä näin

Bottien poistaminen kävijäseurannasta – Google Analytics

Aluksi kirjaudu Google Analyticsiin ja valitse ylhäältä valikosta kohta Järjestelmänvalvoja. Tämän jälkeen katso oikean puoleista sarkaketta ja klikkaa sieltä Näkymän asetukset. Sen jälkeen sinulle aukeaa alla olevan kuvan näköinen näkymä ja siitä sinun tarvitsee vain klikata kohdasta Robottisuodatus:Sulje pois tunnettujen robottien ja indeksoijien kaikki osumat. Tämän jälkeen klikkaat vain sivun alalaidasta Tallenna.

Poista robotit Googlen analytiikasta

Nyt Google Analytics seuraa vain aitoja kävijöitä ja blokkaa seurannasta kaikki tunnetuimmat botit ja niiden tekemät vierailut. Jos olet verkkokauppias tai sinulla on asetettu analytiikkaan konversion seuranta, niin kommentoi kuinka paljon konversio nousi, kun poistit sivuilta bottivierailut. Kysyn tätä ihan mielenkiinnosta.Tällainen pikavinkki tällä kertaa. Toivottavasti tästä oli sinulle hyötyä tiedon analysointiin.

Tykkäsitkö tästä artikkelista?

<p>[zilla_likes]</p>

Artikkelin on kirjoittanut

Ville Kinanen

Ville Kinanen

Hakukonekeisari

Moikka! Olen Hakukonekeisari Oy:n perustaja, digitaalisen markkoininnin kouluttaja ja neuvonantaja. Olen toiminut myös verkkokauppiaana vuodesta 2009 alkaen, joten verkkokauppatoimiala on erittäin lähellä sydäntäni. Hakukonekeisarin blogissa haluan jakaa parhaita vinkkejä, oppeja ja näkemyksiäni hakukoneoptimoinnista ja Internet-markkinoinnista.

Menestyksekästä vuoden jatkoa sinulle!
-Ville Kinanen