Acast arvostelu ja kokemuksia

Acast logo

Arvostelu:

Acast on itsensä maailman johtavaksi riippumattomaksi podcast-yhtiöksi kutsuva alusta, joka tukee podcast-luojia heidän sisältönsä julkaisussa, jakelussa ja monetisoinnissa. Alusta tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda maksullista, eksklusiivista sisältöä Acast+-palvelun kautta, samalla kun se tarjoaa rajattomat tallennus- ja latausmahdollisuudet ja edistyneet analytiikkatyökalut. Acastin markkinapaikka mahdollistaa yhteistyön mainostajien kanssa, antaen luojille mahdollisuuden monetisoida sisältöään mainosten, sponsorointien ja brändätyn sisällön kautta. Acast erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla selkeän ja yksinkertaisen käyttöliittymän, jossa on helppo hallita julkaisuja, jakelua ja tulonlähteitä, tehden siitä houkuttelevan vaihtoehdon podcast-luojille kaikilla uran vaiheilla.

Hinta (Alkaen): $14.99

Mikä on Acast?

Acast on maailman johtava riippumaton podcast-yhtiö, joka nostaa podcast-luojien ja mainostajien tasoa tarjotakseen kuulijoille parhaan mahdollisen kokemuksen. Yritys tarjoaa alustan, joka kattaa kaiken tarvittavan uuden podcastin aloittamiseen tai olemassa olevan podcastin siirtämiseen Acastin palveluun. Acast mahdollistaa podcastien julkaisun jokaisessa mahdollisessa podcast-sovelluksessa, mukaan lukien Apple Podcasts, Spotify ja Amazon Music.

Verkosto ja työkalut

Acastin verkostossa on yli 100 000 podcastia, joita kuunnellaan yli 430 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Tarjolla on työkaluja podcastien isännöintiin ja jakeluun, yleisön löytämiseen ja kasvattamiseen, sekä analytiikkaa nopeampiin ja älykkäämpiin päätöksiin. Lisäksi Acast tarjoaa mahdollisuuksia sisällön monipuoliseen rahastamiseen omilla ehdoilla.

Podcastien luominen ja monetisointi

Acast helpottaa podcastien tallentamista, editointia ja miksauksen Podcastlen avulla, joka on saatavilla ilmaiseksi suoraan web-selaimesta. Yhtiö on erityisen suosittu luojien keskuudessa sen tarjoamien syvällisten näkemysten ja monetisointimahdollisuuksien ansiosta. Esimerkiksi Daily Tech News Show ja The Adam Buxton Podcast ovat kertoneet, kuinka Acast on auttanut heitä kasvattamaan podcastejaan ja monetisoimaan sisältöä.

Mainonta ja yhteistyö

Acast tarjoaa podcast-mainontaa, joka tukee brändien tavoitteita myynnin lisäämisestä bränditietoisuuden kasvattamiseen. Yhtiö tarjoaa kumppaneilleen mahdollisuuden tavoittaa miljoonia sitoutuneita kuuntelijoita kaikkialla alustoilla ja sovelluksissa.

Acast edustaa podcastien tulevaisuutta tarjoamalla kattavan alustan, joka tukee sekä luojia että mainostajia. Sen avulla podcastit voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa, ja se tarjoaa työkalut ja resurssit, joita tarvitaan menestyvän podcastin luomiseen ja ylläpitämiseen.

Acast:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Monialustainen Jakelu: Acast mahdollistaa podcastien julkaisun jokaisessa suositussa podcast-sovelluksessa, mukaan lukien Apple Podcasts, Spotify ja Google, varmistaen, että sisältösi tavoittaa kuulijasi missä tahansa he ovatkin.
 • Monetisointimahdollisuudet: Tarjoaa mahdollisuuden tienata rahaa mainostamisen, sponsoroinnin tai suoraan faneilta ilman, että kuuntelukokemus kärsii, ja mahdollistaa yhteistyön tunnettujen brändien kanssa.
 • Äänisisällön Helppo Jakaminen: Helppo muuntaa audio videoiksi ja jakaa podcasteja sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, YouTubessa ja Facebookissa, laajentaen fanien sitoutumista.
 • Syvälliset Näkemykset ja Analytiikka: Tarjoaa oikeat tiedot ja analytiikan, jotka auttavat ymmärtämään kuuntelijoitasi paremmin ja kasvattamaan yleisöäsi nopeammin ja älykkäämmin.
 • Ammattimainen Studioeditointikokemus: Intuitiiviset editointi- ja miksausominaisuudet sekä edistyneet ääniprosessointityökalut, jotka helpottavat editointia ja miksausta, tarjoten ammattimaisen studioeditointikokemuksen.
 • Laaja Tuki Mainostajille: Acast tarjoaa mainostajille kolme tapaa tavoittaa miljoonia orgaanisia kuuntelijoita ja tuhansia luojia podcast-mainosten, sponsoroinnin ja brändätyn sisällön kautta, mukaan lukien AI-vetoiset brändisovellusteknologiat ja keskustelun kohdentamistyökalut.

Plussat

 • Helppo jakelu
 • Helppo sosiaalinen jakaminen
 • Mukautettava media-soitin
 • SEO-ystävällinen podcast-verkkosivusto
 • Rajoittamaton tallennustila ja lataukse

Miinukset

 • Ei tue video podcasteja
 • Rajoitetut tiedostomuodot ja latauskoko
 • Ei luomistyökaluja
Acast screenshot

Acastin hinnoittelusuunnitelmat – Valitse paras vaihtoehto podcastillesi

Acast tarjoaa kolme erilaista hinnoittelusuunnitelmaa, jotka on suunniteltu tukemaan podcast-luojia heidän uransa eri vaiheissa. Olitpa sitten aloitteleva podcast-luoja tai kokeneempi tekijä, joka haluaa kasvattaa kuulijakuntaansa ja tehostaa tuotantoaan, Acastilla on tarjolla sopiva suunnitelma.

Starter – ilmainen

Starter-suunnitelma on täydellinen valinta niille, jotka ovat uusia podcasting-maailmassa tai haluavat siirtää olemassa olevan shownsä uudelle alustalle ilman sitoumuksia. Tämä suunnitelma tarjoaa kaikki olennaiset työkalut podcastisi julkaisemiseen ja hallintaan:

 • Jakelu jokaiseen podcast-sovellukseen ja -hakemistoon
 • Rajattomat hosting- ja latausmahdollisuudet
 • Edistyneet podcast-analytiikkatyökalut

Influencer: $14.99 Kuukaudessa

Influencer-suunnitelma on suunnattu niille, jotka haluavat tavoittaa laajemman yleisön ja kasvattaa podcastiaan entisestään. Tämä suunnitelma sisältää kaiken Starter-suunnitelmasta ja lisää useita ominaisuuksia, jotka auttavat monipuolistamaan tulojasi ja laajentamaan kuulijakuntaasi:

 • Mahdollisuus ansaita rahaa sponsorisopimuksilla
 • Headliner-äänestä-videoon-työkalu
 • YouTube-integraatio

Ace: $29.99 Kuukaudessa

Ace-suunnitelma on tarkoitettu podcast-luojille ja tiimeille, jotka haluavat tuottaa ja jakaa podcasteja suuremmassa mittakaavassa. Tämä suunnitelma tarjoaa kaikki Influencer-suunnitelman edut sekä lisäominaisuuksia, jotka tukevat tehokkaampaa tuotantoa ja hallintaa:

 • Tiimi- ja verkostonhallinta
 • Edistynyt tuki
 • Transkriptiot

Kukin Acastin hinnoittelusuunnitelma on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten podcastingin aloittaminen, kuulijakunnan kasvattaminen tai podcast-tuotannon tehostaminen. Valitse suunnitelma, joka parhaiten vastaa podcastisi tavoitteita ja tarpeita, ja hyödynnä Acastin tarjoamat työkalut ja palvelut podcastisi menestyksen maksimoimiseksi.

Acast – Podcastien ykköskoti

Acast esittäytyy podcastingin kotina, tarjoten alustan, joka ei ainoastaan mahdollista sisällön julkaisua vaan myös sen monetisoinnin ja kasvun edistämisen. Itseään maailman johtavaksi riippumattomaksi podcast-yhtiöksi kutsuva Acast asettaa riman korkealle. Tässä oppaassa tutustumme Acastiin, sen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja arvioimme, onko se todella sen arvoinen. Käymme läpi Acastin alustan keskeiset työnkulut, jotta saat käsityksen siitä, sopiiko se sinulle ja podcastillesi.

Miksi valita Acast?

Vaivaton jakelu

Julkaise podcastisi suurimmilla alustoilla, kuten Apple Podcasts, Amazon Music, Spotify ja Youtube.

Sosiaalisen median helppo jakaminen

Jaa sisältösi helposti sosiaalisen median alustoille ja hyödynnä Acastin Headliner-integraatiota lyhyiden, someen sopivien videoiden luomiseen.

Mukautettava mediasoitin

Jaa podcastisi verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa mukautettavan upotettavan soittimen avulla. Voit säätää soittimen kokoa, väriä, fontteja sekä jaksojen määrää ja järjestystä.

Hakukoneoptimoidut podcast-verkkosivut

Acast tarjoaa mukautettavan podcast-verkkosivuston, joka on optimoitu hakukoneille automaattisesti.

Acastin luojaverkosto

Kokeneemmat luojat, verkostot tai podcast-julkaisijat voivat liittyä Acastin luojaverkostoon ja hyötyä räätälöidystä markkinointituesta ja kasvun edistämisestä.

Rajaton tallennustila ja lataukset

Unohda tallennustilan tai tiedostokoon rajoitukset. Acastilla ei ole rajoja latausten tai tallennustilan suhteen.

Ympärivuorokautinen asiakastuki

Acast tarjoaa monikielistä asiakastukea ympäri vuorokauden, auttaen ongelmatilanteissa.

Monipuoliset tulovirrat

Monetisoi podcastisi mainoksilla, sponsoroinneilla, brändätyllä sisällöllä, jäsenyyksillä ja tilauksilla.

Hinnoittelusuunnitelmat kaikille

Acast tarjoaa erilaisia hinnoittelutasoja eri budjetteihin ja luojatyyppeihin. Ilmainen suunnitelma sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, ja monetisointiin tähtäävät voivat päivittää Influencer-suunnitelmaan hintaan $14.99/kk.

Transkriptiotyökalu

Acastin transkriptiotyökalun avulla voit luoda podcastisi transkriptiot nopeasti ja helposti, mikä tekee sisällöstäsi saavutettavampaa ja tukee samalla podcastisi SEO:ta.

Acast tarjoaa kattavan alustan podcast-luojille, jotka haluavat julkaista, kasvattaa ja monetisoida sisältöään. Sen monipuoliset ominaisuudet ja tuki tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon podcast-luojille kaikilla uran vaiheilla.

Acast – Podcast-luojien monipuolinen kumppani

Acast mainostaa itseään podcastingin kotina, tarjoten alustan sisällön julkaisuun, monetisointiin ja podcast-liiketoiminnan kasvattamiseen. Maailman johtavaksi itsenäiseksi podcast-yhtiöksi itseään kutsuvan Acastin on lunastettava suuret odotukset. Tässä artikkelissa tutustutaan Acastin tarjoamiin avainominaisuuksiin ja arvioidaan, onko se oikea valinta sinulle ja podcastillesi.

Acastin tarjoamat avainominaisuudet

Eksklusiivinen sisältö Acast+:n kautta

Acast mahdollistaa maksullisen tilaajasisällön luomisen ja hallinnan samassa paikassa ilmaisen sisällön kanssa. Acast+ toimii useimpien podcast-soittimien kanssa, Spotifyta lukuun ottamatta, tarjoten saumattoman kokemuksen maksaville tilaajille.

Acast Marketplace – Mainostajien ja podcastereiden kohtaamispaikka

Acastin markkinapaikka yhdistää mainostajat ja podcast-luojat, antaen sinulle täyden kontrollin siitä, missä mainokset soivat sisällössäsi ja minkä tyyppisten brändien kanssa haluat työskennellä.

Acast – Jokaisen podcast-luojan valinta

Acast tarjoaa joustavat suunnitelmat kaiken tasoisille podcastereille, alkaen perustason suunnitelmasta aina kattavampiin Influencer- ja Ace-suunnitelmiin. Rajattomat tallennus- ja latausmahdollisuudet sekä muut tehokkaat ominaisuudet tekevät Acastista luotettavan valinnan.

Acastin käyttökokemus

Tutustuminen Acastiin – Selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä

Acastin käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen. Kirjautuessasi sisään näet kaikki showsi ja kolme välilehteä: shows, monetize ja insights.

Podcastin siirtäminen Acastiin

Vaivaton siirtoprosessi Acastin avulla

Acastin älykäs siirtotyökalu helpottaa sisällön siirtämistä, pyrkien tekemään prosessista mahdollisimman kivuttoman.

Podcastin jakelu Acastin kautta

Podcastin jakelun helppous Acastilla

Acast tekee podcastin jakeluprosessista helppoa. Dashboardista löydät jakeluvaihtoehdot, joiden avulla voit valita haluamasi kuuntelualustat.

Podcastin monetisointi Acastin avulla

Tulonlähteiden monipuolistaminen Acast markkinapaikan kautta

Työskentele tunnettujen brändien kanssa luodaksesi uusia segmenttejä tai täysin brändättyjä jaksoja. Acast Markkinapaikka on saatavilla kaikille maksetuille suunnitelmille.

Ad Markerien lisääminen sisältöösi

Dynaamisesti lisättyjen mainosten saumaton integrointi sisältöösi vaatii ad-markerien huolellisen sijoittelun audioosi.

Acast+:n käyttö julkaisutyökaluna

Acast+:n hallintatyökalut

Hallitse Acast+-sisältöäsi suoraan tavallisesta dashboardistasi, tarjoten eksklusiivista sisältöä vain Acast+-yleisöllesi.

Acast tukija – Lahjoitusten kerääminen kuuntelijoilta

Lahjoitusten vastaanottaminen Acastin kautta

Acast Tukija mahdollistaa lahjoitusten keräämisen kuuntelijoiltasi kaikilla Acast-suunnitelmilla.

Acastin podcast-analytiikka

Syvälliset näkemykset podcastisi suorituskyvystä

Acastin dashboard tarjoaa kattavan analytiikan podcastisi suorituskyvystä, auttaen sinua ymmärtämään kuuntelijakuntaasi paremmin.

Acast tarjoaa kattavat työkalut ja palvelut podcast-luojille, jotka haluavat julkaista, kasvattaa ja monetisoida sisältöään. Sen monipuoliset ominaisuudet ja tuki tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaiken tasoisille podcastereille.