Beaver Builder arvostelu ja kokemuksia

Beaver Builder logo

Arvostelu:

Beaver Builder on WordPressille suunniteltu sivunrakentaja, joka erottuu markkinoilla keveydellään ja intuitiivisella käyttöliittymällään. Sen vedä ja pudota -editori mahdollistaa sivustojen nopean rakentamisen ilman koodaustaitoja. Beaver Builder tukee kaikkia teemoja ja tarjoaa laajan valikoiman mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien monipuoliset moduulit ja mallipohjat. Vaikka se ei olekaan ominaisuuksiltaan yhtä laaja kuin jotkut kilpailijansa, kuten Elementor ja Divi, sen suorituskyky ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä suositun valinnan. Käyttäjäpalautteet korostavat sen luotettavuutta ja yrityksen vahvaa tukea, mutta se kohtaa haasteita pysyäkseen mukana alati kehittyvässä sivunrakentajien markkinassa.

Hinta (Alkaen): $99/vuosi

Mikä on Beaver Builder?

Beaver Builder on WordPressille suunniteltu tehokas verkkosivustorakentaja, joka mahdollistaa responsiivisten ja visuaalisesti miellyttävien sivujen luomisen helposti vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla. Tämä työkalu on kehitetty erityisesti sivuston rakentamisen helpottamiseksi ilman, että käyttäjän tarvitsee osata koodata. Käyttäjät voivat valita valmiiksi suunnitelluista mallipohjista tai luoda sivun alusta, lisätä haluamaansa sisältöä ja nähdä muutokset suoraan sivuston etupuolella reaaliajassa. Beaver Builder antaa täyden kontrollin sivuston suunnitteluun ja toteutukseen, tarjoten samalla kehittäjäystävällisen ympäristön, joka toimii yhteen useiden teemojen ja lisäosien kanssa. Se on SEO-ystävällinen ja tarjoaa mobiiliresponsiivisia ominaisuuksia, varmistaen, että sivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Beaver Builderin avulla käyttäjät voivat nopeasti aloittaa sivuston rakentamisen käyttämällä premium-mallipohjia, jotka kattavat erilaiset sivutyypit, kuten yhteystiedot, uutiskirjeen tilaukset ja hinnoittelutaulukot. Lisäksi Beaver Builder tukee laajennettavuutta, mahdollistaen sivuston toiminnallisuuden parantamisen kolmannen osapuolen integraatioiden avulla. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin yrittäjille, freelancerille, toimistoille kuin WordPress-ammattilaisillekin, jotka etsivät tehokasta ja käyttäjäystävällistä ratkaisua sivustojen rakentamiseen. Yli miljoonan sivuston ja monien alan ammattilaisten suosittelemana Beaver Builder on luotettava työkalu, joka tekee sivuston rakentamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

 

Beaver Builder:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Käyttäjäystävällisyys: Beaver Builder mahdollistaa kauniiden, responsiivisten WordPress-sivujen luomisen ilman koodaustaitoja, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja intuitiivisen.
 • Nopea sivuston rakentaminen: Voit rakentaa sivustosi minuuteissa, ei kuukausissa, valitsemalla valmiista mallipohjista tai luomalla sivun alusta.
 • Vetämällä ja pudottamalla suunnittelu: Sisällön lisääminen ja suunnittelun näkeminen reaaliajassa sivustosi etupuolella antaa sinulle täyden hallinnan ulkoasusta.
 • Laajennettavuus: Beaver Builderin avulla voit laajentaa sivustosi toiminnallisuutta helposti asennettavilla kolmannen osapuolen integraatioilla.
 • Mobiiliresponsiivisuus: Sivustot näyttävät hyvältä ja toimivat sujuvasti kaikilla laitteilla, mukaan lukien puhelimet ja tabletit.
 • Kehittäjäystävällinen: Se toimii saumattomasti teemojen ja lisäosien kanssa, tarjoten samalla SEO-ystävällisen rakenteen.

Plussat

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on helppo navigoida.
 • Monipuoliset mukauttamisvaihtoehdot tarjoavat laajan valikoiman suunnittelumahdollisuuksia.
 • Vetämällä ja pudottamalla -muokkaus etupuolella tekee sivuston rakentamisesta intuitiivista.
 • Responsiivinen ja SEO-ystävällinen suunnittelu varmistaa, että sivustot toimivat hyvin eri laitteilla ja hakukoneissa.
 • Ei käytä shortcodeja, joten se ei jätä sotkuista koodia sivuston taakse.

Miinukset

 • Edullisin suunnitelma on kallis verrattuna muihin saatavilla oleviin vaihtoehtoihin.
 • WordPress-teeman yhteensopivuusongelmat voivat aiheuttaa päänsärkyä.
 • Rajoitettu määrä laskeutumissivumalleja ja puuttuvat animaatiot, mikä voi rajoittaa suunnitteluvaihtoehtoja.
Beaver Builder screenshot

Beaver Builderin tuotteet ja hinnat

Beaver Builder tarjoaa neljän eri tason paketin, jotka on suunnattu erilaisille käyttäjäryhmille, alkaen yrittäjistä aina tehokäyttäjiin ja virastoihin. Jokainen paketti sisältää Beaver Builderin sivunrakennuslisäosan, joka mahdollistaa responsiivisten ja visuaalisesti houkuttelevien WordPress-sivustojen luomisen ilman koodaustaitoja.

Ultimate-paketti on hinnoiteltu $546 vuodessa ja se on suunniteltu erityisesti tehokäyttäjille. Se tarjoaa kaiken, mitä Agency-paketissa on, mukaan lukien ensisijaisen maailmanluokan tuen, premium-moduulit ja -mallit, sekä lisäksi Beaver Themer -lisäosan ja kuuden kuukauden ilmaisen pääsyn Assistant Pro -palveluun.

Agency-paketti, joka on suosituin valinta ja maksaa $399 vuodessa, on ihanteellinen virastoille. Se sisältää Beaver Builder -teeman, monisivuston verkkoasetukset ja white labeling -ominaisuuden, jotka mahdollistavat laajan mukauttamisen ja brändäyksen.

Pro-paketti on asetettu $199 vuoden hintaan ja se on kohdennettu freelancereille, tarjoten Beaver Builder -teeman ja monisivustoisen käyttömahdollisuuden. Tämä paketti on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat joustavuutta hallita useita projekteja samanaikaisesti.

Standard-paketti, joka maksaa $99 vuodessa, on suunnattu yrittäjille, jotka etsivät edullista mutta tehokasta ratkaisua verkkosivujensa rakentamiseen. Se tarjoaa perusversion sivunrakennuslisäosasta, rajattomat sivustot ja vuosittaisen maailmanluokan tuen sekä pääsyn premium-moduuleihin ja -malleihin.

Jokainen paketti on räätälöity vastaamaan käyttäjien yksilöllisiä vaatimuksia ja taloudellisia resursseja, tarjoten kattavan valikoiman välineitä verkkosivustojen luomiseen ja hallintaan.

Vertailu Beaver Builderin ominaisuuksista

Visuaalinen muokkaus ja vedä ja pudota -toiminto

Beaver Builder erottuu tarjoamalla kattavan visuaalisen muokkausjärjestelmän, joka mahdollistaa sivujen intuitiivisen suunnittelun vetämällä ja pudottamalla sisältölohkoja. Tämä toiminto sallii käyttäjien nähdä muutokset reaaliajassa, mikä tekee sivuston rakentamisesta sekä nopeaa että tehokasta.

Selkeä käyttöliittymä

Beaver Builderin käyttöliittymä on suunniteltu selkeäksi ja yksinkertaiseksi, välttäen turhat lisäominaisuudet. Moduulit on järjestetty kätevästi piilotettavaan sivupalkkiin, tarjoten keskittyneen ympäristön sivujen rakentamiseen.

Valmiiksi muotoillut sisältölohkot

Alustan perusmoduulit tarjoavat helpon tavan muotoilla tekstiä, sijoittaa kuvia ja upottaa sisältöä, kuten YouTube-videoita, suoraan sivuillesi.

Moduulien mukauttaminen

Beaver Builder mahdollistaa yksittäisten sivujen moduulien mukauttamisen, tarjoten enemmän joustavuutta verrattuna WordPressin vakio widget-toimintoon. Tämä ominaisuus integroituu saumattomasti useimpien lisäosapohjaisten widgettien kanssa.

Yhteensopivuus kaikkien teemojen kanssa

Beaver Builder on yhteensopiva kaikkien WordPress-teemojen kanssa. Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää se sivunrakentajaystävällisen teeman, kuten Neven, kanssa.

Sarakepohjaiset asettelut

Tarjoten useita erikokoisia sarakkeita sisältäviä riviasetteluita, Beaver Builder mahdollistaa tärkeän tiedon tehokkaan järjestämisen ilman koodaustarvetta.

Täysi Mukauttaminen Sivuille, Artikkeleille ja Mukautetuille Postaustyypeille

Beaver Builderin avulla voit luoda yhtenäisen ilmeen verkkosivustollesi tai antaa jokaiselle sisältökappaleelle ainutlaatuisen tuntuman.

Beaver Builderin ilmainen vs. maksullinen Versio: kumpi valita?

Beaver Builderin premium-version houkuttelevuus riippuu suunnittelutaitojesi tasosta ja liiketoimintasi luonteesta. Premium-tilin merkittävin etu on pääsy valmiisiin mallipohjiin, jotka kattavat sekä laskeutumissivut että sisältösivut. Jos suunnittelutaitosi ovat rajalliset tai haluat rakentaa sivustosi mahdollisimman nopeasti, nämä mallipohjat ovat investoinnin arvoisia. Ne poistavat arvailun kauniin verkkosivuston luomisesta.

Jos sinulla on erinomaiset suunnittelutaidot ja mallipohjat eivät kiinnosta, premium-suunnitelma voi silti olla harkitsemisen arvoinen sivuasettelujen tallennusmahdollisuuden ansiosta. Tämä sallii parhaiden suunnitelmiesi uudelleenkäytön eri sivuilla ja verkkosivustoilla ilman, että niitä tarvitsee luoda uudelleen käsin.

Toinen syy valita Beaver Builderin premium-versio on pääsy premium-moduuleihin, jotka mahdollistavat verkkosivustosi ulkoasun täydellisen mukauttamisen ja verkkokaupan luomisen.

Yhteenvetona, Beaver Builderin premium-versio on harkinnan arvoinen, jos:

 • Tarvitset premium-moduuleja, joita monet sivustot tarvitsevat.
 • Haluat käyttää korkealaatuisia mallipohjia, jotka vähentävät merkittävästi sivuston rakennusaikaa.
 • Haluat uudelleenkäyttää sivuasetteluja useilla sivuilla yhdellä verkkosivustolla tai useilla sivustoilla.
 • Liiketoimintamallisi perustuu verkkokauppaan.

Toisaalta, jos tavoitteenasi on luoda yksinkertainen verkkosivusto ammattimaisen portfolion esittelyyn, voit hyvin tyytyä ilmaiseen lisäosaan.

Beaver Builderin suorituskykyanalyysi

Suorituskyvyn mittaaminen – Numerot vs. käyttäjäkokemukset

Tässä osiossa moni odottaa näkevänsä lukuisia numeroita ja kaavioita testisivustoilta kuten PageSpeed Insights, GTmetrix ja Pingdom. Jos etsit tällaisia tietoja, suosittelemme tutustumaan WP Rocketin asiantuntijoiden kirjoittamaan artikkeliin, jossa käsitellään Beaver Builderin nopeutta ja keinoja sen nopeuttamiseen.

Emme kuitenkaan pane suurta painoarvoa tällaisille testeille, sillä a) hostingin, konfiguraation, asennettujen lisäosien ym. muuttujia on niin paljon, että on vaikea tehdä tuloksista yksittäisille lukijoille merkityksellisiä, ja b) useimmat testit suoritetaan puhtaille asennuksille, joissa on hyvin vähän sisältöä.

Todelliset suorituskykyongelmat sivunrakentajissa ilmenevät usein vasta, kun verkkosivusto on ollut jonkin aikaa käytössä, esimerkiksi kun sivustolle on lisätty runsaasti lisäosia ja mukautettua koodia.

Kuuntelemme mieluummin todellisten käyttäjien kokemuksia tuotearvosteluista ja käyttäjäfoorumeilta. Yleinen mielipide on selvä: Beaver Builder ei kärsi suorituskykyongelmista, lukuun ottamatta sen käyttöä suurilla, monimutkaisilla sivustoilla. Päinvastoin, se on tunnettu kevyestä jalanjäljestään ja parhaasta suorituskyvystä suurten WordPress-sivunrakentajien joukossa, vaikkakin se jää jälkeen uudemmista sivunrakentajista, kuten Breakdance.

Beaver Builderin tulevaisuudennäkymät

Uudet haasteet ja markkinan muutokset

Beaver Builder on kevyt WordPress-sivunrakentaja, jolla on intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Se on tukena yritykseltä, jolla on erinomainen maine sekä eettisyyden että asiakastuen osalta.

Beaver Builderin haasteena on ollut sen kyvyttömyys vastata kahden suuremman kilpailijansa — Elementorin ja Divin — tarjoamiin ominaisuuksiin, palveluihin ja yhteisöön. Nyt se kohtaa myös uusia, modernimpia sivunrakentajia.

Lisäksi se ei enää ole helpoin tai intuitiivisin WordPress-sivunrakentaja kevyimmällä jalanjäljellä. Nämä tittelit kuuluvat nyt Breakdancelle, joka tarjoaa myös enemmän ominaisuuksia ja edistyneempiä mahdollisuuksia.

Loppuarvio

Beaver Builder – Erinomainen valinta selkeällä käyttöliittymällä

Kaiken kaikkiaan Beaver Builder -arviomme osoittaa, että kyseessä on erinomainen sivunrakentaja, jolla on houkutteleva ja selkeä käyttöliittymä.