BigMarker arvostelu ja kokemuksia

BigMaker logo

Arvostelu:

BigMarker on innovatiivinen webinaarialusta, joka on suunniteltu erityisesti koulutuslaitosten ja yritysten tarpeisiin, tarjoten kattavan valikoiman markkinointiominaisuuksia ja integraatioita. Alusta tukee tarjousten esilatausta, mukautettua sisältöä ja tehokasta jatkomarkkinointia, mikä auttaa parantamaan osallistujien sitoutumista ja konversioasteita. BigMarkerin integraatiot kattavat laajan kirjon sähköpostimarkkinointityökaluja, CRM-järjestelmiä ja muita alustoja, mukaan lukien Zapier, mikä mahdollistaa yli 1 000+ sovelluksen kanssa integroinnin. Tämä tekee BigMarkerista erittäin monipuolisen työkalun tapahtumien markkinointiin ja hallintaan, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden luoda, markkinoida ja hallita webinaareja ja virtuaalitapahtumia tehokkaasti.

Mikä on BigMarker?

BigMarker on moderni webinaariohjelmisto, joka yhdistää tehokkaat webinaaritoiminnot ja kattavat markkinointiominaisuudet tarjoten maailman ensimmäisen kattavan webinaariratkaisun. Se on suunniteltu erityisesti virtuaali- ja hybriditapahtumien, kuten webinaarien, virtuaalikonferenssien, teollisuuskonventioiden, kauppanäyttelyiden, kaupunkihallien kokousten ja asiakastapahtumien, järjestämiseen. BigMarkerin alusta mahdollistaa interaktiivisten, yleisöä inspiroivien striimien isännöinnin, jotka tuottavat arvokasta dataa.

BigMarkerin käyttöön liittyy useita etuja, kuten sen helppokäyttöisyys ja asiakaspalvelun laatu, joista se on saanut korkeita arvosteluja. Alusta on suunnattu maailman innovatiivisimmille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa yleisöään, sitouttaa asiakkaitaan ja luoda kysyntää tuotteilleen ja palveluilleen. BigMarkerin avulla voi isännöidä tapahtumia, jotka erottuvat joukosta, tuottaa, julkaista ja generoida toiminnallista dataa laadukkaasta sisällöstä.

BigMarkerin webinaarityypit – Monipuoliset vaihtoehdot tapahtumiesi rikastamiseen

BigMarker tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda ja hallinnoida erilaisia webinaarityyppejä, jotka vastaavat eri tarpeisiin ja tavoitteisiin. Olipa kyseessä viikoittaiset webinaarit tai erikoistapahtumat, BigMarkerin alusta mahdollistaa joustavan ja tehokkaan lähestymistavan virtuaalisten kokousten järjestämiseen.

Viikoittaiset Live-webinaarit – Yhdistä yleisösi reaaliajassa

Live-webinaarit ovat BigMarkerin suosituimpia tapahtumatyyppejä, joita käytän säännöllisesti viikoittaisten tapahtumien isännöimiseen. Niiden korkea konversioaste tekee niistä erinomaisen valinnan, kun haluat sitouttaa yleisösi tehokkaasti.

Webinaarisarjat – Rakenna yhteisösi jatkuvalla sisällöllä

BigMarkerin webinaarisarjat tarjoavat mahdollisuuden luoda sarjoja, jotka palvelevat yleisöäsi pitkällä aikavälillä. Käytän tätä ominaisuutta jatkuvaan LIVE-mentorointiohjelmaani, joka ylläpitää yhteyttä ja sitoutumista asiakkaisiini.

Tarjolla milloin tahansa – On-demand webinaarit

On-demand webinaarit mahdollistavat sisältösi tarjoamisen yleisöllesi heidän aikataulunsa mukaan. Nämä webinaarit voidaan upottaa mihin tahansa verkkosivustollesi, tarjoten joustavan tavan jakaa tietoa ja koulutusta.

Suoratoisto suosittuihin alustoihin – Live stream -webinaarit

Live stream -webinaarit laajentavat yleisösi ulottuvuutta mahdollistamalla suoratoiston suoraan Facebookiin, YouTubeen ja muihin videonjakopalveluihin. Tämä ominaisuus tuo webinaarisi suuren yleisön ulottuville.

Automaattiset ja ikivihreät webinaari – Tehosta markkinointiasi

Automaattiset ja ikivihreät webinaarit mahdollistavat live-webinaarien simuloinnin, tarjoten samalla tehokkaan työkalun markkinointisi tueksi. Nämä webinaarityypit auttavat sinua hyödyntämään sisältöäsi maksimaalisesti.

Kokoukset BigMarkerissa – Henkilökohtaiset kohtaamiset virtuaalisesti

BigMarkerin kokousominaisuus tarjoaa Zoom-kokouksia muistuttavan ratkaisun, jossa voit luoda useita kokoustiloja. Tämä ominaisuus tukee webinaarien keskeisiä piirteitä, kuten tallennuksia ja yksityisyyden hallintaa, tarjoten samalla henkilökohtaisemman tavan kohdata yleisösi.

Webinaarien hallinta – Tehokkuutta ja tyylikkyyttä

BigMarkerin käyttöliittymä on suunniteltu selkeäksi ja moderniksi, mikä tekee webinaarien hallinnasta vaivatonta. ”Hallitse webinaaria” -toiminnon kautta pääset käsiksi kaikkiin tarvittaviin asetuksiin, jotta voit räätälöidä tapahtumasi juuri toiveidesi mukaiseksi.

Webinaarien räätälöint – Muokkaa tapahtumiasi tarpeen mukaan

BigMarkerin tarjoamat muokkausmahdollisuudet, kuten webinaarien kopiointi, tarjoavat helpon tavan toistaa onnistuneita tapahtumia. Lisäksi voit mukauttaa muistutusviestejä ja hallita esityksiä, jotta jokainen webinaari vastaa tavoitteitasi.

Esittäjän ohjauspaneeli – Hallitse esitystäsi sujuvasti

BigMarkerin esittäjän ohjauspaneeli tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut onnistuneen webinaarin pitämiseen. Harjoituswebinaari-ominaisuuden avulla voit tutustua ohjauspaneeliin ja varmistaa yhteytesi toimivuuden ennen live-esitystä.

BigMarkerin alusta tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tukevat sekä webinaarien että virtuaalisten kokousten järjestämistä. Sen monipuoliset webinaarityypit, tehokas webinaarien hallinta ja esittäjän ohjauspaneeli tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenkokoisille organisaatioille.

BigMarker:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Ei vaadi latauksia: BigMarkerin webinaarit toimivat suoraan selaimessa, mikä tekee osallistumisesta helppoa ilman tarvetta ladata ohjelmistoja.
 • Monipuoliset webinaarityypit: Mahdollisuus luoda rajattomasti live-, toistuvia, automatisoituja ja kysynnän mukaan saatavia webinaareja.
 • Räätälöitävät laskeutumissivut: Yli 15 mallipohjaa brändättyjen laskeutumissivujen rakentamiseen, jotka on suunniteltu maksimoimaan rekisteröitymisten määrä.
 • Kattavat integraatiot: Saumaton yhteistyö suosittujen CRM- ja markkinointiautomaatiojärjestelmien kanssa, mikä tehostaa tietojen keräämistä ja hyödyntämistä.
 • Interaktiiviset ominaisuudet: Kyselyt, äänestykset ja kysymys & vastaus -sessiot tekevät webinaareista vuorovaikutteisia ja sitouttavia.
 • Syvälliset analytiikkatyökalut: Tarjoaa kattavat analytiikkatyökalut ja raportit, jotka auttavat ymmärtämään osallistujien sitoutumista ja optimoimaan tulevia webinaareja.

Plussat

 • Täysin pilvipohjainen alusta
 • Laaja valikoima ominaisuuksia
 • Hyvät integraatiot
 • Monipuoliset webinaarivaihtoehdot
 • Live-studio-ominaisuudet

Miinukset

 • Rajoitetut syvät integraatiot
 • Webinaarisivujen mobiiliresponsiivisuus
 • Suoratoiston laatu rajoitetulla internet-yhteydellä
BigMaker screenshot

BigMarkerin hinnoittelurakenne – Webinaarit ja tapahtumat

BigMarker tarjoaa kattavan valikoiman hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeita webinaarien ja virtuaalitapahtumien isännöinnissä. Hinnoittelumallit on jaettu kolmeen pääkategoriaan: Basic, Enterprise ja Enterprise+, jotka kaikki sisältävät ominaisuuksia, jotka rikastuttavat webinaari- ja tapahtumakokemusta.

Perustason ja yritystason paketit

Basic-paketti on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka aloittavat webinaarien ja virtuaalitapahtumien isännöinnin. Tämä paketti sisältää jopa 1 000 live-osallistujaa, yhden isäntälisenssin ja perusominaisuuksia, kuten live- ja on-demand-webinaarit, Facebookin ja YouTuben live-lähetykset sekä perusintegraatiot ja analytiikat. Enterprise-paketti puolestaan tarjoaa yritystason ominaisuuksia ja yhteyksiä nopeasti kasvaville yrityksille, mukaan lukien jopa 10 000 live-osallistujaa, neljä isäntälisenssiä, laajennetut webinaarityypit kuten simulive- ja ikivihreät webinaarit, sekä edistyneemmät integraatiot ja analytiikat.

Laajennettu Enterprise+ paketti

Enterprise+ on suunniteltu yrityksille, jotka saavat merkittäviä tuloksia webinaari- ja tapahtumaohjelmistaan. Tämä paketti sisältää kaikki Enterprise-paketin ominaisuudet lisättynä jopa 500 000 live-osallistujalla, kuudella isäntälisenssillä, kahdella CRM/MAS-integraatiolla, ja premium-ominaisuuksilla, kuten valkoisella merkinnällä varustetut domainit, räätälöidyt sivu- ja sähköpostimallit, sekä monikielinen tuki. BigMarkerin hinnoittelurakenne on suunniteltu tarjoamaan joustavia ja kattavia ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää webinaareja ja virtuaalitapahtumia yleisönsä sitouttamiseen ja liiketoimintansa kasvattamiseen.

Markkinointiominaisuudet BigMarkerissa – Tehosta tapahtumamarkkinointiasi

BigMarker on alun perin suunniteltu koulutuslaitosten ja oppilaitosten käyttöön, mutta ajan myötä alustaan on lisätty lukuisia markkinointia tukevia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet mahdollistavat monipuoliset markkinointikampanjat ja auttavat tehostamaan tapahtumien näkyvyyttä ja osallistujamääriä.

Tarjousten esilataus ja mukautettu sisältö

BigMarkerin käyttöliittymässä voit esiladata tarjouksia, jotka voidaan aktivoida milloin tahansa webinaarin aikana. Lisäksi voit hyödyntää ”Custom Embed/HTML” -toimintoa tarjousten sijaan, mikä tarjoaa lisää joustavuutta markkinointiviestinnässäsi. Tarjoukset voidaan kiinnittää keskustelualueen yläosaan ja niihin voidaan liittää ajastin, mikä luo kiireellisyyden tunteen ja kannustaa toimintaan.

Jatkomarkkinointi ja tarjousten uudelleenohjaus

Voit ajoittaa jatkoviestejä sekä webinaariin osallistuneille että poissa olleille, tarjoten heille mahdollisuuden tutustua tarjoukseesi uudelleen. Tämä strategia voi parantaa konversioastetta ja syventää asiakassuhteita. Webinaarin päätteeksi osallistujat voidaan ohjata suoraan tarjoussivullesi, mikä tehostaa markkinointiviestisi vaikuttavuutta.

BigMarkerin integraatiot – Laajenna markkinointiteknologiaasi

BigMarker integroituu laajaan valikoimaan sähköpostimarkkinointityökaluja, asiakkuudenhallintajärjestelmiä (CRM), maksunvälittäjiä ja muita alustoja, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun tapahtumamarkkinoinnin tueksi.

Laajat integraatiomahdollisuudet ja haasteet

Vaikka BigMarker tarjoaa integraatioita useiden suosittujen alustojen, kuten ActiveCampaignin, Mailchimpin ja MooSendin kanssa, jotkin keskeiset integraatiot, kuten GetResponse ja ConvertKit, puuttuvat. Nämä syvät integraatiot mahdollistavat osallistujatietojen siirtämisen suoraan markkinointialustoille. Zapier-integraation avulla BigMarker voi kuitenkin yhdistää yli 1 000+ sovellukseen, tarjoten laajan valikoiman automatisointimahdollisuuksia markkinointikampanjoihisi.

Webhook-integraatiot – Mukautettu yhdistettävyys

BigMarkerin webhook-integraatioiden avulla voit luoda mukautettuja yhteyksiä eri järjestelmiin, kuten automaattisesti lisätä Elementor-popupeista tulevat rekisteröitymiset BigMarkeriin. Tämä ominaisuus tarjoaa lisäjoustavuutta ja mahdollistaa erityisesti maakohtaisten maksupalveluiden integroinnin tapahtumien maksuliikenteeseen.

BigMarkerin markkinointiominaisuudet ja integraatiot tarjoavat tehokkaita työkaluja tapahtumien markkinointiin ja hallintaan, mahdollistaen laajan yleisön tavoittamisen ja osallistumisen lisäämisen.