Castos arvostelu ja kokemuksia

Castos logo

Arvostelu:

Castos on podcast-isännöintialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ladata rajattomasti podcasteja ja jaksoja. Se helpottaa joukkorahoituksen keräämistä ja mainostulojen saamista ilman ylimääräisiä maksuja, veloittaen ainoastaan Stripen käsittelymaksut. Castos erottuu markkinoilla tarjoamalla räätälöityjä podcast-tuotantopalveluita, tehokkaan WordPress-integraation ja erinomaisen tuen yksityisten podcastien luomiseen. Alusta on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille podcastaajille, tarjoten heille vapauden luoda ja kasvaa. Suuremmille yleisöille Castosin latausrajoitukset ja yksityisten tilaajien määrän katto voivat kuitenkin muodostaa haasteen, ja rajoitetut rahastusominaisuudet saattavat rajoittaa tulojen maksimointia.

Hinta (Alkaen): $19

Mikä on Castos?

Castos on podcast-isännöintialusta, joka on suunniteltu kasvuhakuisille brändeille. Se tarjoaa kaikki työkalut yleisösi kasvattamiseen ja sisällön rahastamiseen. Castos mahdollistaa rajattoman määrän podcasteja, jaksoja ja latauksia kaikissa suunnitelmissaan, mikä tarkoittaa, että voit julkaista niin paljon sisältöä kuin haluat kiinteällä kuukausihinnalla. Palvelu ei myöskään rajoita latausten määrää millään suunnitelmalla, mikä tarkoittaa, että menestyksesi ei tuo lisäkustannuksia.

Castos jakaa podcast-jaksosi automaattisesti kaikkiin suuriin kuunteludirektorioihin, kuten Apple Podcastsiin, Spotifyhin, Amazon Musiciin ja jopa YouTubeen, mikä tekee julkaisuprosessista vaivatonta. Lisäksi se tarjoaa ilmaiset transkriptiot kaikille podcasteille 19 tuetulla kielellä ja edistyneellä tekoälyllä toimivalla puheentunnistuksella, mikä tekee Castoksesta alan johtavan transkriptiopalvelun tarjoajan.

Castos tarjoaa useita tapoja sisällön rahastamiseen, mukaan lukien dynaaminen mainosten lisäys, kertaluonteiset tai toistuvat lahjoitukset sekä maksulliset yksityiset podcastit. Lisäksi se integroituu kymmeniin työkaluihin, joita saatat jo käyttää, ja tarjoaa kattavan analytiikan, joka auttaa ymmärtämään podcastisi suorituskykyä ja yleisön käyttäytymistä.

Castos helpottaa myös brändisi laajentamista automatisoidun YouTube-uudelleenjulkaisun ja ilmaisten audiogrammien luontityökalujen avulla. Jokainen julkaistu podcast saa oman responsiivisen verkkosivuston, joka tekee yleisösi sitouttamisesta ja jaksojen selaamisesta helppoa. Jos podcastisi sivusto on WordPressissa, voit hyödyntää Seriously Simple Podcasting -lisäosaa, joka yksinkertaistaa jaksojen lataamista, useiden syötteiden luomista ja kuunteluanalytiikan tarkastelua.

Castos on kattava alusta, joka tarjoaa kaiken tarvittavan podcastien isännöintiin, jakeluun, transkriptointiin, rahastamiseen ja analysointiin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kasvuhakuisille brändeille, jotka haluavat laajentaa yleisöään ja tehostaa sisällöntuotantoaan.

Hinnat

Essentials

Essentials-paketti on suunniteltu erityisesti aloitteleville podcastaajille, jotka tarvitsevat kaikki perusominaisuudet podcastinsa julkaisemiseen ja kasvattamiseen. Tämä paketti sisältää rajattoman määrän podcasteja, latauksia ja jaksoja, automaattisen jakelun suosituimpiin podcast-alustoihin, henkilökohtaisen perehdytyspuhelun Castoksen tiimin kanssa, 10 transkriptiota kuukaudessa, jopa 100 yksityistä tilaajaa ja syvälliset kuuntelija-analytiikat sekä muita ominaisuuksia.

Growth

Growth-paketti on tarkoitettu niille podcastaajille, jotka haluavat lisäominaisuuksia podcastinsa edistämiseen. Tämä paketti sisältää kaikki Essentials-paketin ominaisuudet sekä lisäksi Castos-mobiilisovelluksen yksityisiä podcasteja varten, videoiden uudelleenjulkaisun YouTubeen, henkilökohtaisen perehdytyspuhelun Castoksen tiimin kanssa, Headliner Audiogram -integraation, 25 transkriptiota kuukaudessa, jopa 250 yksityistä tilaajaa ja muita lisäominaisuuksia.

Pro

Pro-paketti on ihanteellinen niille podcastaajille, jotka tuottavat videoita ja haluavat parannettua analytiikkaa. Tämä paketti sisältää kaikki Growth-paketin ominaisuudet sekä videoiden isännöinnin, edistyneet analytiikkaraportit, henkilökohtaisen perehdytyspuhelun Castoksen tiimin kanssa, 100 transkriptiota kuukaudessa, jopa 500 yksityistä tilaajaa ja etusijaisen teknisen tuen sekä muita lisäominaisuuksia.

Castos Premium

Castos Premium on ihanteellinen suurille organisaatioille tai suurta julkaisuvolyymia tarvitseville, jotka kaipaavat lisäresursseja. Tämä paketti sisältää kaikki Pro-paketin ominaisuudet sekä räätälöidyt sopimukset ja laskut, Single Sign-on (SSO), lisääntyneet rajat, rajattomat transkriptiot, omistautuneen tilinhoitajan ja täyden ominaisuusvalikoiman.

Castos:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Mahdollisuus julkaista podcastisi YouTubeen, mikä avaa pääsyn laajalle yleisölle ja tarjoaa uuden tulovirran mainosten kautta.
 • Automaattiset jaksojen transkriptiot, jotka parantavat jaksojesi saavutettavuutta ja SEO-näkyvyyttä edulliseen hintaan.
 • WordPress-integraatio Seriously Simple Podcasting -pluginin kautta, mikä tekee podcastin hallinnoinnista yksinkertaista suoraan WordPress-sivustoltasi.
 • Rajoittamattomat lataus- ja tallennustilat, jotta voit julkaista niin paljon sisältöä kuin haluat ilman lisäkustannuksia.
 • Edistykselliset kuuntelijatiedot, jotka tarjoavat tärkeää tietoa yleisöstäsi ja heidän kuuntelutottumuksistaan.
 • Monipuoliset sisällön monipuolistamistyökalut, kuten automaattinen YouTubeen uudelleenjulkaisu ja audiogrammien luonti, jotka laajentavat podcastisi tavoittavuutta.

Plussat

 • Automatisoitu YouTube-uudelleenjulkaisu
 • Edistyneet analytiikka- ja raportointityökalut
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Yksityisten podcastien johtava tarjoaja
 • Erinomainen WordPress-integraatio

Miinukset

 • Korkeampi hinta verrattuna joihinkin kilpailijoihin
 • Rajoitetut mukauttamismahdollisuudet isännöidylle sivustolle ja podcast-soittimelle
 • Käyttökokemuksessa pieniä ongelmia
Castos screenshot

Helppokäyttöisyys – Podcastin luonti ja siirto vaivattomasti

Podcastin perustaminen tai olemassa olevan siirtäminen Castos-alustalle on suoraviivaista ja helppoa, vaikka kokemusta ei olisikaan. Käyttöönotto onnistuu minuuteissa, mikä tekee alustasta aloittelijaystävällisen.

Kuitenkin, tietyissä asennusvaiheissa intuitiivisuus saattaa jäädä hieman vajaaksi verrattuna alalle asetettuun kulta-standardiin, Transistor.fm:iin. Castos jää tässä suhteessa hieman jälkeen, mutta tämä ei ole syy hylätä palvelua. Mahdolliset ongelmat ovat yleensä kertaluonteisia ja ne on helppo ratkaista.

Hinnoittelu – Castos tarjoaa parhaan vastineen rahalle

Castosin hinnoittelu on kilpailukykyinen ja vastaa muiden toimijoiden tarjoamia hintatasoja. Tarkempi tarkastelu paljastaa kuitenkin, että Castos tarjoaa paremman vastineen rahalle.

Jo ”Aloittelija”-tasolla, 19 dollaria kuukaudessa, saat käyttöösi rajattomat podcastit, jaksot ja lataukset – tarjous, jota muut isännöintipalvelut eivät yleensä tarjoa. Esimerkiksi Transistor.fm rajoittaa kuukausittaiset lataukset 15 000:een samalla hintatasolla. Castosin tarjoama rajattomuus on merkittävä etu, erityisesti suosittujen ohjelmien tai runsaan sisällön tuottajille.

Isännöity sivusto – Moderni ja houkutteleva koti podcastillesi

Castos-tiliisi sisältyy moderni, siisti ja houkutteleva isännöity sivusto ohjelmallesi. Kaikki jaksosi ovat saatavilla tällä sivustolla, ja voit käyttää sitä haluamallasi tavalla.

Vaikka sivusto on visuaalisesti miellyttävä, sen mukauttamismahdollisuudet eivät yllä joitain muita isännöintipalveluita vastaavalle tasolle. Castos erottuu kuitenkin edukseen WordPress-sivustosi kanssa integroitumisessa. Seriously Simple Podcasting -pluginin avulla podcastin yhdistäminen olemassa olevaan sivustoon on vaivatonta.

Upotettava soitin – Esteettinen ja käyttäjäystävällinen

Castos tarjoaa upotettavan soittimen, jonka voit lisätä sivustollesi, jolloin ohjelmasi on helposti kuuntelijoiden saatavilla. Vaikka soitin ei ole äärimmäisen mukautettavissa, se on visuaalisesti miellyttävä ja sisältää kaikki tarvittavat toiminnot.

Useita podcasteja – Rajattomat mahdollisuudet yhdellä tilillä

Castos mahdollistaa useiden podcastien isännöinnin yhden tilin alla, mikä on selkeä etu verrattuna kilpailijoihin, jotka vaativat erillisen tilin jokaiselle ohjelmalle.

Yksityiset podcastit – Yksinkertaisuus voittaa

Castos johtaa yksityisten podcastien tarjonnassa, tarjoten yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen tavan luoda sisältöä tietylle yleisölle. Yksityisten podcastien hallinta on vaivatonta: lisää vain tilaajien nimet ja sähköpostiosoitteet.

Huomioitavaa on, että yksityisten tilaajien määrän kasvaessa on tarpeen päivittää isännöintisuunnitelmaa.

Tuki – Poikkeuksellisen hyvä kokemus

Castosin tukitiimi on osoittautunut erinomaiseksi. Jokaiseen kysymykseeni on vastattu nopeasti ja avuliaasti, mikä vahvistaa Castosin sitoutumista tarjota laadukasta tukea milloin tahansa tarvitset apua.

Taloudelliset mahdollisuudet Castosin avulla

Tukemisen helppous – Kerää varoja kuuntelijoiltasi

Castos Commerce mahdollistaa kuuntelijoidesi tuen, joko kertalahjoituksina tai toistuvina avustuksina. Ainoa kulu on Stripen käsittelymaksu, joka on kolmekymmentä senttiä plus 2,9%. Castos ei ota tästä osuuttaan. Tämä etu on tarjolla kaikille maksaville Castos-käyttäjille.

Castos ei ainoastaan tarjoa mahdollisuutta joukkorahoitukseen, vaan myös auttaa ansaitsemaan mainostuloja ”nollavaivalla, ilman minimivaatimuksia”. Sinun ei tarvitse saavuttaa tiettyä latausmäärää tai maksaa tietystä palvelutasosta. Castos ”automaattisesti lisää muutaman lyhyen, brändiisi sopivan mainoksen jokaiseen jaksoosi. Yhden alussa ja toisen lopussa.”

Räätälöidyt podcast-tuotantopalvelut

Jos kaikki tämä tuntuu liialliselta työltä, Castos tarjoaa myös podcast-tuotantopalveluita. Sinä tuot ideat ja sisällön, Castos hoitaa loput.

Käyttäjäkokemuksen kautta kasvuun

Podcast-maailman muuttuessa Castos kuuntelee käyttäjiensä tarpeita. Tuloksena on, että Castos parantaa ominaisuuksiaan auttaakseen podcastaajia tyydyttämään yleisönsä tarpeet ja kasvamaan. Suoraviivainen ja minimalistinen käyttöliittymä tekee tästä erinomaisen valinnan podcastaajille, jotka tarvitsevat hallita useita jaksoja ja ohjelmia yhdellä kannettavalla tietokoneella. Olipa tavoitteenasi tehdä päivittäinen podcast tai rakentaa useita ohjelmia podcast-imperiumiksi, Castos tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi.

Parhaiten sopii pienille ja keskisuurille podcastaajille

Castos tarjoaa vahvan alustan podcastaajille, jotka ovat vasta aloittamassa tai ovat kasvun keskivaiheessa. Rajattomat mahdollisuudet isännöidä podcasteja ja ladata ääntä antavat sinulle vapauden luoda niin paljon kuin haluat. Toisaalta, latausrajoitukset ja yksityisten tilaajien määrän rajoitus voivat kuitenkin muodostaa haasteen suuremmille yleisöille.

Jos harkitset Castosia pelkästään sen podcast-isännöintialustan vuoksi, se on vahva kilpailija. Pienille ja keskisuurille podcastaajille Castos tarjoaa rajattoman vapauden ladata ja luoda sydämensä kyllyydestä. Jälleen kerran, latausrajoitukset ja yksityisten tilaajien määrän katto ovat kuitenkin pettymys luojille, jotka alkavat ylittää sallitut rajat.

Lisäksi, rajalliset rahastusominaisuudet voivat jättää podcastaajat, jotka haluavat laajentaa ja maksimoida tulojaan, turhautuneiksi mainostamisen mahdottomuudesta alustalla. Castos kompensoi puutteitaan kolmannen osapuolen integraatioiden avulla, ja sen WordPress-plugin on tehokas työkalu niille, jotka osaavat sitä käyttää.