Cloudways arvostelu ja kokemuksia

Cloudways logo

Arvostelu:

Cloudways erottuu pilvihosting-markkinoilla tarjoamalla joustavia hosting-suunnitelmia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin, alkaen aloittelijoista aina suurten yritysten verkkosivustoihin. Palvelun 99% saatavuus, nopeat asennusajat ja laadukas asiakastuki web-chatin kautta takaavat, että sivustosi pysyy toiminnassa ja turvallisena. Teknologiat, kuten MariaDB, Nginx ja SSD-tallennus, parantavat suorituskykyä, kun taas kaksivaiheinen tunnistautuminen ja sisäänrakennetut SSL-sertifikaatit lisäävät turvallisuutta. Vaikka Cloudwaysin hyvityskäytäntö ja ihmisen tavoittaminen tuessa voivat olla haasteellisia, sen jatkuva palveluiden päivitys ja parannus tekevät siitä luotettavan valinnan digitaalisten palveluiden isännöintiin.

Hinta (Alkaen): $11 USD/kk

Mikä on Cloudways?

Cloudways on hallinnoitu pilvipalvelualusta, joka on suunniteltu tarjoamaan erittäin nopeaa, turvallista ja yksinkertaista pilvihostingia digitaalisille toimistoille, verkkokaupoille ja muille online-liiketoimille. Se on luotettu yli 75,000 yrityksen toimesta, jotka vaativat korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Cloudways tarjoaa 3 päivän kokeilujakson ilman luottokortin tarvetta ja on saanut tunnustusta #1 SMB Hosting Provider -palveluntarjoajana G2:ssa.

Cloudwaysin avulla voit valita suosituimmat sovellukset, isännöidä niitä johtavien pilvipalveluntarjoajien, kuten DigitalOcean, Google Cloud tai Amazon Web Services, palvelimilla ja skaalata palvelimiasi tarpeen mukaan yhdellä klikkauksella. Jokainen palvelin on varustettu täysin optimoidulla pinolla, johon sisältyy edistynyt välimuisti ja CDN, mikä takaa huippuluokan verkkosivuston suorituskyvyn.

Cloudways korostaa myös luotettavuutta tarjoamalla 24/7 asiantuntijatukea, maailmanluokan palvelinturvallisuutta ja 99,99% käyttöaikaa, mikä antaa käyttäjille mielenrauhan. Lisäksi se tarjoaa markkinoiden parhaan kustannus-suorituskykyarvon, antaen jokaiselle kriittiselle ominaisuudelle tarvittavan tuen menestyvän online-liiketoiminnan ylläpitämiseen.

Cloudwaysin asiakkaat, kuten RubyCodedin Jenxi Seow ja WPAlchemyn John Mac, ovat kokeneet merkittäviä parannuksia verkkosivustojensa suorituskyvyssä ja tulotasoissa siirryttyään Cloudwaysin pilvihostingiin. Palvelu on saanut kiitosta myös sen tarjoamasta arvosta rahalle verrattuna muihin webhosting-palveluihin.

Cloudways tarjoaa nopean, joustavan ja luotettavan pilvihosting-ratkaisun, joka on suunniteltu vastaamaan digitaalisten toimistojen, verkkokauppojen ja muiden online-liiketoimintojen tarpeisiin, tarjoten samalla kattavan tuen ja edullisen hinnoittelun.

Cloudways:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Intuitiivinen hallintapaneeli: Cloudways tarjoaa modernin ja helppokäyttöisen hallintapaneelin, joka yksinkertaistaa palvelimien, sovellusten, projektien ja tiimien hallintaa.
 • Edistyksellinen välimuistijärjestelmä: ThunderStackin ansiosta Cloudways yhdistää useita palvelinteknologioita tarjotakseen optimoidun hostingin, joka parantaa sivuston nopeutta ja luotettavuutta.
 • Joustava skaalaus: Voit helposti skaalata palvelinresurssejasi ylös tai alas muutamalla klikkauksella, mikä mahdollistaa liiketoiminnan kasvun tukemisen tai resurssien vähentämisen tarpeen mukaan.
 • 24/7 asiakastuki: Cloudways tarjoaa ympärivuorokautista asiakastukea live-chatin ja puhelimen välityksellä, mikä takaa nopean avun saatavuuden.
 • Turvallisuusominaisuudet: Cloudways suojaa sivustoasi kattavilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten ilmaisella SSL-sertifikaatilla, säännöllisillä turvapäivityksillä ja automaattisella suojauksella Fail2Banin avulla.
 • Helppokäyttöisyys: Cloudwaysin alusta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, tarjoten yhden klikkauksen varmuuskopioinnit, palautukset ja asennukset sekä monia muita työkaluja sivuston helppoon siirtämiseen ja testaamiseen ilman liikenteen häirintää.

Plussat

 • Joustavuus skaalata palveluita ylös tai alas tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan.
 • 24/7 live chat -tuki, joka tarjoaa nopeaa apua ongelmatilanteissa.
 • Laajat turvallisuusominaisuudet, kuten ilmainen SSL, IP-osoitteiden valkolistaus ja SiteLock-suojaus, tarjoavat kattavan suojan.
 • Pay-as-you-go -hinnoittelu antaa käyttäjille joustavuuden maksaa vain käytetystä palvelusta.
 • Automaattinen parantumisominaisuus vähentää sivuston käyttökatkoja automaattisesti korjaamalla ongelmat.

Miinukset

 • Sähköpostihosting ei sisälly palveluun, mikä voi olla haitta käyttäjille, jotka tarvitsevat integroidun sähköpostiratkaisun.
 • Käyttöliittymä voi olla monimutkainen, mikä voi vaikeuttaa käyttöä erityisesti vähemmän kokeneille käyttäjille.
 • CDN ja edistyneet turvallisuusominaisuudet ovat lisämaksullisia, mikä lisää kustannuksia.
Cloudways screenshot

Cloudways paketit

Cloudways tarjoaa monipuolisia webhotellipaketteja, jotka on suunniteltu erityisesti erilaisten verkkosivustojen ja sovellusten tarpeisiin. Tässä on yhteenveto Cloudwaysin tarjoamista webhotellipaketeista, jotka kattavat laajan valikoiman alustoja, kuten WordPress, WooCommerce, Magento, PHP, Laravel ja muita.

WordPress Hosting

Cloudwaysin WordPress-hosting on ihanteellinen valinta kehittäjille, toimistoille ja pk-yrityksille, jotka haluavat isännöidä suorituskykyisiä verkkosivustoja ja sovelluksia. Palvelu tekee WordPress-sivuston isännöinnistä ja hallinnasta erittäin helppoa, tarjoten yksinkertaisen, yhden klikkauksen alustan, joka minimoi hosting-kokemuksen vaivan. Kaikissa suunnitelmissa on mukana 24/7/365 tuki, ilmainen SSL, ilmainen siirto, rajattomat sovellukset, tiiminhallinta, omistetut palomuurit, 24/7 reaaliaikainen valvonta, automatisoidut varmuuskopiot, kehitysympäristö ja optimoitu välimuisti. Cloudways tarjoaa joustavuutta skaalata palveluita ylös tai alas toiminnallisten kustannusten optimoimiseksi.

WordPress Multisite Hosting

Cloudwaysin WordPress Multisite-hosting tarjoaa luotettavan ja skaalautuvan ratkaisun suurille WordPress-monisivustoille, joilla on satoja samanaikaisia käyttäjiä. Tämä paketti on suunniteltu käsittelemään monisivustojen monimutkaisuutta ja tarjoaa helpon siirtymisen Cloudwaysin ihanteellisen siirtotyökalun avulla vain kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.

WooCommerce Hosting

Cloudwaysin WooCommerce-hosting on optimoitu tarjoamaan nopea, turvallinen ja skaalautuva webhotelliratkaisu WooCommerce-verkkokaupoille. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten automatisoidut varmuuskopiot, kehitysympäristön ja optimoidun välimuistin, jotka varmistavat verkkokaupan sujuvan toiminnan.

Magento Hosting

Cloudwaysin Magento-hosting tarjoaa tehokkaan pilvipohjaisen alustan Magento-verkkokauppojen isännöintiin. Tämä paketti sisältää erikoistuneita ominaisuuksia, kuten optimoidun välimuistin ja Cloudflare-lisäosan, jotka parantavat Magento-sivustojen suorituskykyä ja turvallisuutta.

PHP Hosting

Cloudwaysin PHP-hosting tarjoaa joustavan ja tehokkaan ympäristön PHP-sovellusten isännöintiin. Tämä paketti tukee useita PHP-versioita ja tarjoaa kehittäjille tarvittavat työkalut PHP-sovellusten nopeaan kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Laravel Hosting

Cloudwaysin Laravel-hosting on suunniteltu Laravel-kehittäjien tarpeisiin, tarjoten helpon ja nopean tavan isännöidä Laravel-sovelluksia pilvessä. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten automatisoidut varmuuskopiot ja kehitysympäristön, Laravel-sovellusten tehokkaaseen kehittämiseen.

E-commerce Hosting

Cloudwaysin e-commerce-hosting tarjoaa kattavan ratkaisun erilaisten verkkokauppa-alustojen, kuten WooCommerce ja Magento, isännöintiin. Tämä paketti on suunniteltu erityisesti verkkokaupan tarpeisiin, tarjoten nopean, turvallisen ja skaalautuvan hosting-ympäristön.

Reseller Hosting

Cloudwaysin reseller-hosting mahdollistaa webhotellipalveluiden jälleenmyynnin, tarjoten joustavan ja kustannustehokkaan tavan laajentaa liiketoimintaa. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet palveluiden hallintaan ja tarjoamiseen asiakkaille.

Cloudwaysin tarjoamat webhotellipaketit tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja eri tarpeisiin, alkaen yksinkertaisista WordPress-sivustoista aina monimutkaisiin e-commerce-ratkaisuihin. Jokainen paketti on suunniteltu tarjoamaan nopea, turvallinen ja käyttäjäystävällinen hosting-kokemus, jossa on korostettu joustavuutta, suorituskykyä ja tukea.

Kuka hyötyy cloudwaysin valinnasta?

Cloudways on erinomainen valinta niille, jotka ovat jo rakentaneet verkkosivuston mutta haluavat oppia lisää tai parantaa suorituskykyään, yrittäjille, verkkokauppojen omistajille ja pienyrityksille.

Monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen

Cloudways tarjoaa vaikuttavan valikoiman webhotellipaketteja, jotka täyttävät lähes minkä tahansa yrityksen tarpeet. Tarjolla on eri määriä muistia, tallennustilaa, tehoa ja kaistanleveyksiä, aloitustason paketit tarjoavat 1 Gt RAM-muistia, 25 Gt tallennustilaa, 1 Tt kaistanleveyttä ja yhden ytimen prosessorin.

Vaivaton sivuston siirto Cloudwaysille

Cloudways helpottaa sivustosi siirtämistä, kun vaihdat isäntää. Yhden klikkauksen asennuksen ansiosta voit siirtää sivustosi helposti ja saada sen toimimaan nopeasti asiakkaillesi ja asiakkaillesi. Cloudways takaa, että verkkosivustollasi ei ole käyttökatkoja siirtoprosessin aikana.

Tehokas työkalu sivustosi hallintaan

Cloudwaysin konsolin avulla tarkastelin palvelimen hallintaominaisuuksia. Voit hyödyntää useita lisäosia tai sovelluksia verkkosivustosi parantamiseen ja optimointiin. Cloudways mahdollistaa integraatioiden, resurssien ja terveysominaisuuksien helpon käytön yhdellä klikkauksella.

Uusien sivustojen luonti Cloudwaysilla

Kun olet valmis luomaan uuden sivuston yrityksellesi, Cloudways tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon. Sivustonrakentaja on helppokäyttöinen, joten jopa aloittelevat web-suunnittelijat voivat luoda toimivia ja kauniita verkkosivustoja.

Yhden klikkauksen asennus

Cloudwaysin avulla voit pystyttää uuden sivuston palvelimellesi valitsemalla ensin haluamasi pilvipalveluntarjoajan Cloudwaysin konsolin kautta. Tämän jälkeen voit mukauttaa palvelimesi asetuksia hallintapaneelin kautta.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Cloudways tarjoaa kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) lisäturvatoimenpiteenä sekä pääkäyttäjille että kaikille tiimin jäsenille. Tämä ominaisuus tarjoaa maksimaalisen suojan haitallisia hyökkäyksiä vastaan.

Automaattinen korjaus – Pidä sivustosi aina toiminnassa

Cloudwaysin automaattinen korjausominaisuus puuttuu välittömästi sivustosi ongelmiin, vähentäen sivustosi käyttökatkoja. Tämä varmistaa, että sivustosi toimii sujuvasti kaikkina aikoina.

Nopeammat sivuston latausajat teknologian avulla

Cloudways automaattisesti määrittää verkkosivustosi käyttämään Cloudflare-järjestelmäänsä, mikä nopeuttaa sivujen latausaikoja jakamalla tiedostoja useiden datakeskusten välillä.

Sisäänrakennettu SSL-sertifikaatti

Yksi Cloudwaysin suurimmista eduista on sisäänrakennetun, ilmaisen SSL-sertifikaatin käyttö, joka suojaa sivustoasi ja mahdollistaa turvallisen kommunikoinnin asiakkaittesi kanssa.

Omistetut palomuurit – Vahvista sivustosi turvallisuutta

Cloudwaysin omistetut palomuurit auttavat vähentämään luvatonta liikennettä sivustollesi ja parantamaan sen turvallisuutta kokonaisuudessaan.

Luotettavuus ja saatavuus

Verkkosivuston saatavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä webhotellipalvelua valittaessa. Kun sivustosi on alhaalla, asiakkaat eivät pääse käsiksi tuotteisiisi tai palveluihisi, mikä voi johtaa siihen, että he eivät palaa. On ilo huomata, että Cloudways tarjoaa erinomaista saatavuutta.

Cloudwaysin käyttäjät kokevat 99% saatavuuden, mutta palvelulle ei anneta saatavuustakuuta. Cloudwaysin teknologia, jota käytetään luotettavuuden ja saatavuuden parantamiseen, sisältää:

 • MariaDB/MySQL
 • Varnish
 • Redis
 • Apache
 • PHP-FPM
 • Nginx
 • Memcached
 • SSD tallennustilana

Asiakaspalvelu – Cloudwaysin tuki ympäri vuorokauden

Cloudways tarjoaa 24/7 asiakaspalvelun, joten tavoitat jonkun milloin tahansa. Jos haluat puhua ihmisen kanssa, sinun on täytettävä lomake puhelu- tai Skype-pyyntöä varten.

Voit myös keskustella asiakaspalveluedustajan kanssa verkkokeskustelun kautta. Näin saat vastauksia välittömästi. En koskaan joutunut odottamaan muutamaa sekuntia kauempaa ennen kuin Cloudwaysin edustaja vastasi keskustelukysymyksiini. Tiimi on myös hyvin tietoinen. Sain tarkkaa tietoa pilvihostingin ja perinteisen hostingin eroista sekä yrityksen maksurakenteesta.

Cloudwaysin hyvityskäytäntö ei ole tyypillinen 30-, 60- tai 90-päivän rahat takaisin -takuu, jonka löydät useimmista muista webhotelleista. Itse asiassa rakenne on niin yksityiskohtainen, että Cloudwaysin asiakaspalvelutiimi ohjasi minut vain tähän linkkiin.

Erinomainen, keskittynyt webhotelli

Cloudwaysissa on paljon pidettävää. Palvelussa on joustavia pilvihosting-suunnitelmia, nopeat asennusajat, huippuluokan web-pohjainen asiakastuki ja erinomainen saatavuus. Se on yritys, johon voit luottaa pitämään sivustosi toiminnassa. Lisäksi jotkut eivät pidä erikoisesta tavasta saada asiakaspalveluedustaja puhelimeen. Jos nämä varaukset eivät ole esteitä, anna Cloudwaysille mahdollisuus. Saatat huomata, että se tarjoaa juuri sen, mitä tarvitset pitääksesi verkkosivustosi toiminnassa.

Jatkuva päivitys ja parannus

Cloudways päivittää jatkuvasti webhotellipalveluitaan ja parantaa niitä vastaamaan käyttäjien tarpeita.

 • PHP 8.1 Päivitykset: Cloudwaysin hallintapaneelin avulla voit päivittää CMS:si PHP 8.1:een kloonattuasi palvelimesi ja testattuasi lisäsovellusten ongelmat. Kun kaikki testit on suoritettu, voit julkaista muutokset live-palvelimellesi.
 • Turvalliset Päivitykset: Kun käyttäjät kohtaavat sisäisiä virheitä tai saavat 505- tai 404-virhekoodit sivuillaan, se voi vahingoittaa sivuston sijoituksia. Asentamalla turvalliset päivitykset WordPressille yleisen saatavuuden osiossa, voit automatisoida päivitysten havaitsemisen ja testaamisen prosessin ja ottaa ne tarvittaessa käyttöön.
 • Cloudways Kumppaniohjelma: Cloudways on käynnistänyt kumppaniohjelman, joka väittää, että yritysomistajat ja yrittäjät voivat ansaita jopa 6 000 dollaria kuukaudessa valitsemallaan kahdesta eri provisiomallista. Saatat sopia Cloudwaysin kumppaniohjelmaan, jos pyörität blogia, teet suorituskykymarkkinointia tai työskentelet mediakustantamossa.

Cloudways tarjoaa jatkuvasti arvokkaita parannuksia palveluihinsa käyttäjille. Olitpa harkitsemassa ilmaisen kolmen päivän kokeilujakson rekisteröitymistä tai käytät jo Cloudwaysia, jatkuva parannus on hyvä merkki webhotellipalveluntarjoajaa valittaessa.