Crowdcast arvostelu ja kokemuksia

Crowdcast logo

Arvostelu:

Crowdcast erottuu markkinoilla sen yksinkertaisuudella ja käyttäjäkeskeisellä suunnittelulla, tarjoten tehokkaan työkalun live-tapahtumien isännöimiseen. Alusta on suunniteltu intuitiiviseksi, mikä tekee tapahtumien luomisesta, hallinnasta ja osallistumisesta vaivatonta. Crowdcastin asiakastuki on saanut kiitosta nopeasta ja henkilökohtaisesta palvelustaan, auttaen käyttäjiä ylittämään tekniset haasteet. Mobiilisovellus tarjoaa kätevän tavan osallistua tapahtumiin liikkeellä ollessa, säilyttäen samalla työpöytäversion toiminnot. Laadukkaat lähetykset vaativat vakaan internet-yhteyden, mutta Crowdcast tarjoaa työkalut teknisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja ratkaisuun, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kaikenkokoisille yleisöille.

Hinta (Alkaen): $49

Mikä on Crowdcast?

Crowdcast on innovatiivinen alusta, joka mahdollistaa yhteisöjen kasvattamisen, sitouttamisen ja tavoittamisen online-tapahtumien kautta. Alusta on suunniteltu erityisesti luoville ammattilaisille, kuten opettajille, esiintyjille ja yrittäjille, jotka haluavat järjestää elämyksellisiä virtuaalitapahtumia, kuten webinaareja, työpajoja, live-show’ta ja virtuaalisia konferensseja.

Crowdcastin avulla käyttäjät voivat suunnitella oman ”lavansa” mukauttamalla taustoja, logoja ja brändäystä, jotka mukautuvat älykkäästi sisältöön. Alusta tarjoaa myös ”Wing”-nimisen salaisen tilan, jossa vieraat voivat valmistautua ennen lavalle astumista, sekä uusia sisäänrakennettuja live-tuotantotyökaluja, kuten yleisön osallistamisen chatin ja äänestyksen kautta, esitysten jakamisen ja toimintaan kannustavien kehotteiden esittämisen.

Crowdcast tukee myös tapahtumien laajentamista lähettämällä niitä suorana lähetyksenä alustoille kuten Facebook Live, YouTube Live ja Twitch, mahdollistaen samalla yleisön kasvattamisen ja sähköpostiosoitteiden keräämisen. Lisäksi alusta tarjoaa mahdollisuuden järjestää ilmaisia tai maksullisia tapahtumia, joustavia lippuvaihtoehtoja, integraatioita Patreonin ja Stripen kanssa sekä yhteyden tuhansiin sovelluksiin Zapierin kautta.

Crowdcastin käyttöönotto on muuttanut tapaa, jolla organisaatiot ja yksilöt kommunikoivat yleisönsä kanssa, tarjoten digitaalisen ratkaisun tapahtumille, kuten festivaaleille, jotka COVID-19-pandemian vuoksi on siirretty verkkoon. Alusta on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään, puhtaasta suunnittelustaan ja kyvystään luoda tapahtumia, jotka tuntuvat enemmän elämyksiltä kuin perinteisiltä webinaareilta tai konferensseilta. Crowdcast mahdollistaa sujuvat, suuret tapahtumat sekä edistämisen että yhteydenpidon kannalta, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda laadukkaita kokemuksia, jotka ovat vaikeasti toistettavissa muualla.

Crowdcast :n tärkeimmät ominaisuudet

 • Helppo ja nopea käyttöönotto: Käyttäjät voivat aloittaa tapahtumien luomisen sekunneissa ilman monimutkaisia asetuksia, yhdellä URL-osoitteella, ilman tarvetta ladata ohjelmistoja.
 • Vertaansa vailla oleva sitouttaminen: Interaktiiviset Q&A-osiot, chat ja äänestykset luovat todellista keskustelua. HD-laatuisen suoratoiston kautta käyttäjät voivat kutsua osallistujia ruudulle ja lähettää tapahtumia suorana esimerkiksi Facebook Liveen, Periscopeen ja YouTube Liveen.
 • Liiketoiminnan kasvattamisen työkalut: Käyttäjät voivat seurata suorituskykyä edistyneiden analytiikkatyökalujen avulla, kommunikoida osallistujien kanssa sovelluksen sisäisillä sähköposteilla ja yhdistää yli 500 suosikki työkaluaan Zapierin kautta.
 • Monipuoliset tapahtumatyypit: Mahdollistaa live-show’t, Q&A-tilaisuudet, haastattelut, konferenssit, webinaarit ja muut tapahtumat, jotka kasvattavat yleisöä.
 • Laaja-alainen yhteisöllisyys: Tarjoaa alustan, jossa yleisö voi osallistua aktiivisesti keskusteluun, mikä tekee tapahtumista interaktiivisempia ja yhteisöllisempiä.
 • Joustavat maksuvaihtoehdot: Mahdollistaa sekä ilmaisten että maksullisten tapahtumien järjestämisen, mukaan lukien joustavat lippuvaihtoehdot ja integraatiot maksupalveluihin.

Plussat

 • Yhteisön rakentaminen ja yleisön kasvattaminen on sujuvaa
 • Helppokäyttöisyys
 • Automaattiset tallenteet
 • Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet
 • Erinomainen asiakastuki

Miinukset

 • Rekisteröitymisprosessin ongelmat
 • Laatuongelmat
Crowdcast screenshot

Crowdcastin hinnoittelumallit

Crowdcast tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelumallin, joka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjäryhmien tarpeita, aina yksittäisistä luojista suuriin yrityksiin. Hinnoitteluvaihtoehdot on jaettu kolmeen pääkategoriaan: Lite, Pro ja Business, joiden kuukausimaksut ovat vastaavasti $49, $89 ja $195. Jokainen suunnitelma sisältää eri määrän live-osallistujia, tuntimäärän kuukaudessa, isäntäpaikkoja sekä erityisominaisuuksia, jotka on räätälöity kunkin suunnitelman käyttäjäkunnan tarpeisiin.

Ominaisuudet ja lisäarvot

Lite-suunnitelma on ihanteellinen pienille yrityksille ja sisällöntuottajille, tarjoten 100+ live-osallistujaa ja 10 tuntia kuukaudessa. Pro-suunnitelma puolestaan on suunnattu ammattimaisille sisällöntuottajille ja yrityksille, jotka järjestävät säännöllisesti live-videoita, sisältäen 250+ live-osallistujaa ja 20 tuntia kuukaudessa. Business-suunnitelma on tarkoitettu suurille yrityksille, jotka haluavat sitouttaa asiakkaitaan, tarjoten 1000+ live-osallistujaa ja 40 tuntia kuukaudessa. Jokainen suunnitelma sisältää HD-livevideon tallennuksen, moni-istuntoiset tapahtumat, RTMP-tilan ja integraatiot, kuten Stripe ja Zapier.

Kokeilu ja mukautuvuus

Crowdcast tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka sisältää kaikki Business-suunnitelman ominaisuudet, mutta rajoittuu 60 minuutin sessioihin ja 10 live-osallistujaan. Tämä mahdollistaa palvelun kokeilemisen riskittömästi. Lisäksi, jos live-osallistujien määrä ylittää suunnitelman rajan, Crowdcast veloittaa vain 0.15$ ylimääräiseltä live-osallistujalta, mikä tekee palvelusta joustavan ja skaalautuvan eri tapahtumien ja yleisöjen koon mukaan.

Käyttökokemus Crowdcastilla

Crowdcast erottuu selkeydellään ja intuitiivisuudellaan, tarjoten käyttäjilleen juuri sen, mitä luvataankin – ja vieläpä erinomaisesti. Monimutkaisten ja monitoiminnallisten työkalujen sijaan Crowdcast keskittyy olemaan yksinkertainen ja tehokas ratkaisu, joka välttää turhat lisäominaisuudet ja tekniset ongelmat.

Asiakastuki vertailun kohteena

Crowdcastin asiakastuki on tehnyt minuun suuren vaikutuksen useaan otteeseen. Sivuston chat-toiminto tarjoaa suoran ja nopean yhteyden tukitiimiin. Erinomainen asiakaspalvelu on yksi Crowdcastin vahvuuksista; tiimi menee tarvittaessa pidemmälle kuin pelkkä perusapu, varmistaakseen käyttäjien tyytyväisyyden ja onnistumisen alustan käytössä.

Mobiilisovelluksen käyttöliittymä

Vaikka käytänkin enimmäkseen Crowdcastin työpöytäsovellusta, on mobiilisovellus kokeilemisen arvoinen. Sovellus on selkeä ja käyttäjäystävällinen, mahdollistaen osallistumisen tapahtumiin, keskusteluun, kysymysten esittämiseen ja äänestyksiin sekä tapahtumien uusintojen katsomisen.

Lähetyksen laatu Crowdcastilla

Crowdcast-lähetyksen laatu riippuu suoraan isäntien ja osallistujien internet-yhteyden nopeudesta ja laadusta. Alusta itsessään on korkealaatuinen ja sujuva. Parhaan laadun varmistamiseksi suositellaan ethernet-yhteyden käyttöä ja nopeaa internetyhteyttä osallistujille.

Kirjautuminen ja käyttöönotto

Crowdcastin kirjautumisprosessi on yksinkertainen: tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. Tämän jälkeen voit isännöidä ja osallistua tapahtumiin, seurata muita käyttäjiä, tarkastella tapahtumiesi analytiikkaa ja hallinnoida osallistujatietoja.

Näytönjakaminen ja selainlaajennukset

Näytön jakaminen Crowdcastissa on tehty vaivattomaksi. Valitsemalla näytönjakamisen voit jakaa koko näyttösi, tietyn sovellusikkunan tai Chrome-välilehden. Parhaan laadun takaamiseksi suositellaan Crowdcast Chrome -laajennuksen käyttöä ja tapahtumien isännöimistä Chromessa.

Suositukset selaimen valintaan

Vaikka Crowdcast toimii myös Firefoxilla, suosittelen Chromen käyttöä parhaan kokemuksen ja näytönjakamisen mahdollistamiseksi. Crowdcastin asetussivu tarjoaa mahdollisuuden testata mikrofonisi, kamerasi ja näytönjakamistoiminnon ennen tapahtuman alkua, välttäen tekniset ongelmat suorassa lähetyksessä.