Divi page builder arvostelu ja kokemuksia

Elegant Themes logo

Arvostelu:

Divi on Elegant Themesin kehittämä WordPress-teema ja sivunrakentaja, joka tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen yhdistelmän helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta. Sen intuitiivinen vetämällä ja pudottamalla -toiminto, laaja valikoima mukautettavia malleja ja sisältöelementtejä mahdollistavat ammattimaisen verkkosivuston luomisen ilman koodaustaitoja. Kokeneemmille käyttäjille Divi tarjoaa mahdollisuuden lisätä mukautettua koodia, hyödyntää tekoälyominaisuuksia suunnittelun parantamiseksi ja integroida kolmannen osapuolen lisäosia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monimutkaisten ja räätälöityjen verkkosivustojen kehittämiseen. Divin joustavuus, yhteensopivuus WooCommercen kanssa ja laaja valikoima valmiita asetteluja tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun kaikenlaisiin verkkosivustoprojekteihin.

Hinta (Alkaen): $89/vuosi

Mikä on Divi page builder?

Divi on Elegant Themesin kehittämä WordPress-teema ja sivunrakennustyökalu, joka mullistaa tapaa, jolla WordPress-sivustoja rakennetaan. Se korvaa WordPressin vakioartikkelieditorin huomattavasti edistyneemmällä visuaalisella editorilla, joka mahdollistaa näyttävien ja tehokkaiden sivustojen luomisen vaivattomasti ja tehokkaasti. Divi on suunniteltu sekä suunnitteluprofessionaaleille että aloittelijoille, tarjoten mahdollisuuden luoda upeita designeja yllättävän helposti ja tehokkaasti.

Divi tuo WordPressiin uuden tason visuaalisen rakentamisen teknologian avulla, joka mahdollistaa elementtien lisäämisen, poistamisen ja siirtämisen suoraan sivustosi etupuolella ilman koodausta tai monimutkaisia taustan asetuksia. Todellinen visuaalinen muokkaus tapahtuu reaaliajassa, ja voit nähdä muutokset välittömästi. Divi tarjoaa myös kattavat design-vaihtoehdot, mukaan lukien vastaavan muokkauksen helpottamiseksi, jolloin voit hallita, miltä sivustosi näyttää mobiililaitteissa.

Divi ei ole vain teema, vaan se on täydellinen suunnittelujärjestelmä, joka antaa sinulle täyden hallinnan sivustosi jokaisen osan suunnittelusta alkaen. Se sisältää yli 200 verkkosivuelementtiä ja tuhansia design-vaihtoehtoja, antaen sinulle vapauden luoda mitä tahansa haluamaasi. Lisäksi Divi mahdollistaa designien tallentamisen ja hallinnan, jolloin voit helposti käyttää niitä uudelleen uusilla sivuilla, luoden edistyneitä design-järjestelmiä ja tehostaen työnkulkuasi.

Divi on suunnattu kaikille käyttäjille, freelancerista virastoihin ja verkkosivustojen omistajiin, tarjoten työkalut nopeampaan ja tehokkaampaan verkkosivustojen rakentamiseen. Se tarjoaa myös erityisiä WooCommerce-integraatioita verkkokaupan rakentamiseen, tekee sivuston suunnittelusta nopeampaa ja tehokkaampaa sekä parantaa tiimin yhteistyötä. Divi tekee verkkosivustojen rakentamisesta helpompaa, antaen käyttäjille vapauden toteuttaa omat visionsa elämään.

Divi page builder:n tärkeimmät ominaisuudet

 • etämällä ja pudottamalla toimiva etupään muokkain: Mahdollistaa sivujen rakentamisen ja muokkaamisen reaaliajassa ilman koodirivin kirjoittamista.
 • Yli 40 sisältömoduulia: Tarjoaa laajan valikoiman elementtejä, kuten tekstiä, kuvia, lomakkeita, toimintakehotuksia ja painikkeita, joilla voi täyttää sivut.
 • Yli 1,100 valmista mallia: Helppo ja nopea sivuston rakentaminen käyttämällä valmiiksi suunniteltuja malleja ja kokonaisia verkkosivustopaketteja.
 • Kattavat mukautusmahdollisuudet: Taustojen, värien, fonttien, fonttikokojen, tyhjän tilan, hover-efektien ja animaatiotyylien säätäminen yksinkertaisilla napsautuksilla.
 • Kehittäjäominaisuudet: Täysin varusteltu koodieditori, jossa on syntaksin korostus, sekä mahdollisuus lisätä mukautettua CSS-koodia mihin tahansa moduuliin.
 • Globaalit elementit ja tyylit: Mahdollistaa koko verkkosivuston suunnittelun hallinnan käyttämällä globaaleja elementtejä ja verkkosivuston laajuisia suunnitteluasetuksia, mikä tekee Divistä enemmän kuin pelkän sivunrakentajan; se on kokonainen verkkosivuston suunnittelujärjestelmä.

Plussat

 • Helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymä, joka sisältää monipuolisesti muokattavia moduuleja.
 • Valmiita malleja ja asetteluja nopeaan verkkosivuston rakentamiseen.
 • Vasteisuus takaa optimaalisen katselukokemuksen millä tahansa laitteella.
 • Jatkuva päivitys ja parannukset sekä rakentajaan että teemaan.
 • Laaja valikoima integraatioita ja yhteensopivuutta muiden lisäosien ja työkalujen kanssa.

Miinukset

 • Voi olla hidas latautumaan ja saattaa aiheuttaa suorituskykyongelmia suuremmilla verkkosivustoilla.
 • Voimakas riippuvuus lyhytkoodeista voi tehdä teeman vaihtamisesta hankalaa tulevaisuudessa.
 • Kalliimpi verrattuna muihin rakentajiin ja teemoihin.
Divi screenshot

Divin tuotteet ja hinnat

Elegant Themes tarjoaa Divi-teeman ja -rakentajan kautta kaksi pääasiallista hinnoitteluvaihtoehtoa, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita, olipa kyseessä sitten yksittäinen verkkosivuston omistaja tai web-ammattilainen, joka rakentaa sivustoja asiakkailleen. Tässä on yksityiskohtainen katsaus kumpaankin pakettiin:

DIVI VUOSITTAIN

Hinta: 89 dollaria vuodessa

Tämä paketti on suunnattu verkkosivustojen omistajille ja WordPress-ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää Divin tehokasta kooditonta rakentajaa luodakseen sivustoja vaivattomasti. Vuosittainen tilaus sisältää Divi-teeman ja -rakentajan, yli 300 verkkosivustopakettia, rajattoman käytön verkkosivustoille, 24/7 premium-tuen sekä Extra-, Bloom- ja Monarch-lisäosat. Tämä paketti tarjoaa riskittömän takuun ja mahdollisuuden säästää 50% hinnasta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua verkkosivustojensa rakentamiseen.

DIVI ELINIKÄINEN

Hinta: 249 dollaria (kertamaksu)

Elinikäinen paketti on kertamaksuvaihtoehto, joka tarjoaa kaikki vuosittaisen paketin edut ilman tarvetta uusia tilausta. Tämä vaihtoehto on erinomainen sijoitus niille, jotka rakentavat säännöllisesti uusia sivustoja tai haluavat pääsyn Divin jatkuviin päivityksiin ja parannuksiin ilman lisäkustannuksia. Elinikäinen tilaus sisältää samat ominaisuudet kuin vuosittainen paketti, mukaan lukien pääsyn Divi-teemaan ja -rakentajaan, yli 300 verkkosivustopakettia, rajattoman käytön verkkosivustoille ja 24/7 premium-tuen sekä Extra-, Bloom- ja Monarch-lisäosat.

DIVI PRO

Hinta: 287 dollaria vuodessa (normaalisti 569 dollaria vuodessa)

Divi Pro on suunnattu web-ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa rajattomasti Divi-verkkosivustoja asiakkailleen nopeammin käyttäen tehokkaita tekoälytyökaluja, pilvitallennusta ja VIP-tukea. Tämä paketti sisältää kaikki Divi- ja Divi Lifetime -paketin edut sekä lisäominaisuuksia, kuten Divi AI:n rajattoman tekstin, kuvien ja koodin tuottamisen, Divi Cloudin rajattoman pilvitallennuksen, Divi VIP:n, joka tarjoaa 24/7 premium-tuen 30 minuutissa tai vähemmässä, sekä 10% alennuksen Divi-markkinapaikalta. Tämä paketti tarjoaa myös riskittömän takuun ja on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat kattavimmat työkalut ja tuen asiakkaidensa sivustojen rakentamiseen.

Kummassakin paketissa korostetaan Divin sitoutumista tarjota käyttäjilleen joustavuutta, tehokkuutta ja arvoa, olipa kyseessä sitten yksittäisen sivuston rakentaminen tai useiden asiakasprojektien hallinta. Elinikäinen paketti tarjoaa erinomaisen arvon niille, jotka haluavat tehdä kertaluonteisen sijoituksen ja nauttia jatkuvasta pääsystä Divin tarjoamiin resursseihin ja tukeen. Vuosittainen paketti puolestaan tarjoaa joustavuutta niille, jotka ehkä haluavat arvioida uudelleen käyttötarpeitaan ja budjettiaan vuosittain.

Divi Teema vs. Divi rakentaja

Divi on tunnettu nimensä WordPress-maailmassa, mutta mitä eroa on Divi Teemalla ja Divi Rakentajalla? Elegant Themes yllätti monet lanseeratessaan Divin, joka ei ollut ensimmäinen kaikenkattava WordPress-teema eikä ensimmäinen teema, joka mahdollisti postausten ja sivujen tyylittelyn, mutta se nousi nopeasti suosioon monipuolisuutensa ansiosta.

Alun perin Divi tarjosi käyttäjille mahdollisuuden luoda upeita postauksia ja sivuja ”Edistyneellä Sivunrakentajalla”, joka oli integroitu suoraan Diviin eikä ollut yhteensopiva muiden WordPress-teemojen kanssa. Vastauksena tuhansiin pyyntöihin, Elegant Themes uudelleenbrändäsi tämän työkalun Divi Rakentajaksi, itsenäiseksi WordPress-lisäosaksi, joka mahdollisti Divin sivunrakennustyökalun käytön minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.

Lyhyesti sanottuna:

 • Divi Teema viittaa kokonaiseen WordPress-teemaan
 • Divi Rakentaja viittaa sivunrakentajaan

Tämän asetelman etu on, että jos rakennat monia sivuja Divi Rakentajan avulla, voit myöhemmin vaihtaa Divi Teemasta toiseen WordPress-teemaan ja postauksesi sekä sivusi näyttävät samalta.

Divi rakentajan keskeiset ominaisuudet

Divi on kehittynyt versioon 4, ja vuosien käytön myötä olemme nähneet sen ominaisuuksien kehittyvän. Katsotaanpa Divi Rakentajan ominaisuuksia tarkemmin.

Joustava visuaalinen rakentaja

Divi laajentaa WordPressin toiminnallisuutta edistyneellä visuaalisella rakentajalla, joka korvaa perinteisen WordPress-postieditorin. Divin visuaalinen rakentaja sisältää vetämällä ja pudottamalla -toiminnon, jonka avulla voit helposti lisätä, poistaa ja järjestellä elementtejä suoraan verkkosivustosi etupuolella. Voit muokata sivuasi reaaliajassa ja nähdä tulokset välittömästi.

Täysi teeman rakennustuki

Divi antaa sinulle mahdollisuuden luoda räätälöityjä teemoja alusta alkaen tai lisätä HTML- ja CSS-koodia sivuillesi. Divin täydellä teeman rakennustuella hallitset jokaista sivustosi elementtiä.

Laaja valikoima disältöelementtejä

Divi Rakentaja tukee kymmeniä sisältöelementtejä, mukaan lukien yli 50 oletuselementtiä ja 25+ eCommerce-elementtiä. Lisäksi Divi tarjoaa 140+ kolmannen osapuolen elementtiä Elegant Themes -sivustollaan.

Täydellinen hallinta suunnittelusta

Divi antaa sinulle mahdollisuuden hallita fontteja, tekstejä, grafiikkaa ja animaatioita, tarjoten samalla laajan valikoiman taustavaihtoehtoja ja edistyneen koodieditorin.

Nopeus ja suorituskyky

Divi sisältää sisäänrakennettuja asetuksia verkkosivustosi nopeuden parantamiseksi ja tarjoaa työkaluja, kuten ’roolieditorin’, jolla voit parantaa sivustosi nopeutta poistamalla tarpeettomia moduuleja käytöstä.

Divi Teeman ja Divi Rakentajan vertailu paljastaa, että molemmat tarjoavat ainutlaatuisia etuja WordPress-sivustojen rakentamiseen. Divi Teema tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, kun taas Divi Rakentaja antaa joustavuutta käyttää Divin sivunrakennustyökalua muiden teemojen kanssa. Molemmat työkalut tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden luoda visuaalisesti houkuttelevia ja toiminnallisia verkkosivustoja ilman koodaustaitoja.

Tehokkaat suunnittelustrategiat Divi rakentajalla

Divi Rakentaja on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Voit muokata työtilaasi ja luoda verkkosivustoja juuri niin kuin haluat.

Divi rakentajan tehostajat

Jotta työnkulku olisi nopeampaa ja tehokkaampaa, tässä on joitakin erityispiirteitä, jotka erottavat Divin muista:

Monivalinta ja massamuokkaus

Divissä voit valita ja muokata useita elementtejä samanaikaisesti, mikä säästää aikaa verrattuna muihin rakentajiin, joissa joudut muokkaamaan jokaista kohdetta erikseen.

Tyylien kopiointi ja liittäminen

Tyylien kopiointi ja liittäminen Divissä on mullistavaa. Voit kopioida mitä tahansa yhdestä elementistä ja liittää sen toiseen. Tämä säästää toistuvilta tehtäviltä.

Laajennettavat tyylit

Tämä ominaisuus mahdollistaa suunnitteluasetusten soveltamisen useisiin elementteihin kerralla. Voit päivittää useita elementtejä samanaikaisesti, mikä säästää aikaa ja tekee suunnittelustasi johdonmukaisen.

Haettavat asetukset

Kaikki Divin suunnitteluasetukset ovat haettavissa, joten voit löytää tarvitsemasi ilman pitkää vieritystä. Suodatettava haku tietyillä alueilla auttaa karsimaan hakutuloksia, mikä helpottaa tarvittavien asetusten löytämistä.

Taikavärien hallinta

Divi muistaa äskettäin käyttämäsi värit ja tallentaa ne helposti saataville. Se näyttää väripaletin, jonka voit mukauttaa, ja ehdottaa lisävärejä, jotka sopivat sivullesi kehittyneen väriteorian avulla.

Näkymätilat

Voit valita eri näyttötiloja, kuten työpöytä, tabletti tai mobiili. Lisäksi tarjolla on zoomaus- ja rakennekuva-näkymät.

Divin pikatoiminnot

Tarvitsetko löytää asetuksia tai saada selityksiä rakentajassa? Käytä Pikatoiminto-ominaisuutta selataksesi ohjevideoita ja Divin asetuksia. Voit helposti lisätä elementtejä, hypätä rakentajan eri osiin ja siirtyä muihin WordPressin hallinta-alueisiin näppäinoikoteiden avulla.

Historia, varmuuskopiot ja automaattitallennus

Divi pitää kirjaa muokkaushistoriastasi, varmuuskopioi työsi ja sisältää automaattitallennusominaisuuksia datan menetyksen estämiseksi.

A/B-Testausjärjestelmä (Split Testaus)

Oletetaan, että olet rakentanut verkkosivuston tiettyä tarkoitusta varten. Miten voit mitata sivustosi menestystä? Divi Leads tarjoaa split testauksen ja konversioseurannan, joiden avulla voit testata sivusi eri versioita ja selvittää, mikä toimii parhaiten tavoitteidesi kannalta.

Divi rakentajan kirjasto

Divi Kirjasto on työkalupakki verkkosivustojen suunnitteluun. Voit tallentaa suosikkiasettelusi, osiot, rivit tai moduulit myöhempää käyttöä varten. Kun sinulla on kokoelma kirjaston kohteita, uusien verkkosivustojen rakentaminen muuttuu paljon helpommaksi ja nopeammaksi.

WooBuilderin yhteensopivuus

Divi tarjoaa 25+ oletus Woo-sisältöelementtiä, mikä tarkoittaa, että Divillä on WooBuilder-yhteensopivuus. Voit suunnitella tuotesivusi juuri haluamallasi tavalla Divin Woo-moduulien avulla.

Valmiiden asettelujen laaja kirjasto

Divi tarjoaa aloittelijaystävällisen alun tarjoamalla valmiita asetteluja. Yli 2500+ valmista asettelua auttaa sinua aloittamaan suunnittelumatkasi vaivattomasti.

Divi AI & Divi pilvi

Divi parantaa jatkuvasti rakentajaansa lisäämällä Divi AI:n ja Divi Pilven. Divi AI on tekoälytyökalu, joka ymmärtää ja oppii verkkosivustoltasi tehdäkseen työskentelystäsi helpompaa. Divi Pilvi on online-tallennusratkaisu, jossa voit säilyttää suosikkitiedostojasi.

24/7 tuki ja dokumentaatio

Divi, erityisesti Elegant Themes, tarjoaa 24/7 tukea eri tavoin. Heidän live chat ja tukilippujärjestelmänsä ovat helppoja tapoja saada apua. Dokumentaatiossa on ”miten tehdä” -dokumentteja ja video-oppaita, jotka ohjaavat sinua.

Divin hankinta – Kannattaako sijoittaa?

Pohdittaessa, onko Divi oikea valinta sinulle, vastaus kallistuu vahvasti ”kyllä” puolelle. Divi tarjoaa monipuolisia työkaluja kaiken tasoisille käyttäjille, olitpa sitten aloittelija tai kokenut verkkosivustojen kehittäjä.

Aloittelijoille -Helppokäyttöisyys etusijalla

Aloittelijalle Divin sivunrakentajan yksinkertaisuus tarjoaa kaiken tarvittavan ammattimaisen tason suunnittelujen luomiseen ilman koodaustaitoja. Divin intuitiivinen käyttöliittymä ja laaja valikoima valmiita malleja mahdollistavat visuaalisesti vaikuttavien sivustojen rakentamisen vaivattomasti.

Keskiverto käyttäjille – Luovuuden vapaus

Jos omaat jo jonkin verran kokemusta, Divin tarjoamat lukuisat plugin-vaihtoehdot ja suunnittelutyökalut antavat sinulle vapaudet kokeilla ja erottua joukosta. Divi tarjoaa mahdollisuuden tutkia ja hyödyntää sen laajaa valikoimaa luodaksesi ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia sivustoja.

Kokeneille ammattilaisille – Räätälöinnin syvyyttä

Kokeneille ammattilaisille ja kehittäjille, jotka kaipaavat haasteita ja haluavat syventää osaamistaan, Divin joustavuus tarjoaa mahdollisuuden lisätä mukautettua koodia, hyödyntää tekoälyominaisuuksia, tehdä suunnittelumuutoksia tai asentaa kolmannen osapuolen lisäosia. Divi mahdollistaa täydellisen räätälöinnin ja antaa sinulle työkalut juuri sellaisen sivuston rakentamiseen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Divin erinomaisuus

Sivunrakentajan näkökulmasta Divi on todella vaikuttava. Olemme arvioineet sitä käyttäen tarkkoja mittareita ja todenneet, että Divi ei ainoastaan täytä vaan ylittää odotukset. Sen tarjoama käyttäjäystävällisyys, monipuolisuus ja räätälöintimahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kenelle tahansa, joka haluaa luoda ammattimaisia ja visuaalisesti houkuttelevia verkkosivustoja ilman suurta vaivannäköä.

Divin valitseminen tarkoittaa investointia työkaluun, joka kasvaa ja kehittyy kanssasi, tarjoten aina uusia mahdollisuuksia oppimiseen ja luovuuteen. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen verkkosivustosi tai seuraava suuri projektisi, Divi tarjoaa tarvittavat resurssit vision toteuttamiseen.