Domain247 arvostelu ja kokemuksia

Domain247 logo

Arvostelu:

Domain247 on suomalainen palveluntarjoaja, joka erikoistuu webhotelli- ja verkkotunnuspalveluihin. Palvelu aktivoituu heti maksun jälkeen, tarjoten asiakkaille cPanel-hallintapaneelin, josta voi hallita sähköpostitilejä, tietokantoja ja verkkotunnuksia. Kaikkiin paketteihin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, mikä lisää sivuston turvallisuutta. Domain247 mahdollistaa myös helpon sähköpostitilien lisäämisen ja hallinnan, sekä tarjoaa ohjeet sähköpostin liittämiseen eri ohjelmiin. Lisäksi palvelu tukee verkkosivuston siirtoa ja uusien sivustojen asennusta Softaculous-sovelluskirjaston kautta, mikä tekee Domain247:stä monipuolisen ratkaisun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

Hinta (Alkaen): 0,99€/kk + ALV

Mikä on Domain247?

Domain247 tarjoaa kattavan valikoiman domain- ja hostingpalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeita. Palveluun kuuluu muun muassa mahdollisuus rekisteröidä verkkotunnuksia, mukaan lukien virallinen .fi domain-välittäjästatus, sekä tarjota yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia. Asiakkaat voivat aloittaa haluamansa domainin tarkistamisella ja sen jälkeen siirtyä tilaamaan webhotellipalveluita, jotka sisältävät sähköpostit omalla domainilla ja toimistotyökaluja, kuten Microsoft 365 ja Google Workspace.

Domain247:n palvelimet sijaitsevat Suomessa, Tampereella, ja ne on varustettu moninkertaisilla varmistuksilla sähkönsyötön, tietoliikenteen ja tietoturvan osalta, mikä takaa hostingpalveluiden luotettavuuden ja saavutettavuuden. Tarjolla on myös SSL-sertifikaatti, joka suojaa liikennettä sivuston palvelimen ja käyttäjän selaimen välillä, parantaen näin sivuston turvallisuutta ja luotettavuutta.

Palvelun helppokäyttöisyyttä tukee cPanel-hallintapaneeli, jonka avulla käyttäjät voivat hallita verkkotunnuksiaan, sähköpostitilejään, asentaa ohjelmia (kuten WordPress), tehdä varmuuskopioita ja tarkastella sivustonsa statistiikkaa. Lisäksi Domain247 tarjoaa joustavuutta palvelun skaalautuvuuden kautta, mahdollistaen asiakkaiden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan paketin ilman turhia rajoituksia.

Domain247 on osa Yritys247-perhettä, joka kuuluu kotimaiseen Moment Ventures -konserniin. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen tarjoamaan laadukkaita palveluita ja tukemaan asiakkaitaan kaikissa domain- ja hostingtarpeissaan.

Domain247:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Kattava valikoima verkkotunnuksia: Tarjolla on sekä .fi-verkkotunnuksia että yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia, mikä tekee domainin valinnasta ja varauksesta helppoa.
 • Nopea ja helppokäyttöinen webhotelli: Kotimainen webhotelli on käyttövalmis heti maksun jälkeen, mikä nopeuttaa verkkosivuston pystyttämistä.
 • Optimoitu WordPress-webhotelli: LiteSpeed-palvelinratkaisu nopeuttaa WordPress-sivustoja merkittävästi, parantaen näin sivuston suorituskykyä.
 • Sähköposti omalla domainilla: Tarjolla on kolme eri vaihtoehtoa sähköpostipalvelulle omalla domainilla, mikä lisää ammattimaisuutta ja joustavuutta viestintään.
 • Kotisivut nopeasti ja edullisesti: Kotisivut saa valmiiksi jopa kahdessa viikossa, mikä on ihanteellinen ratkaisu kiireisille yrittäjille.
 • Microsoft 365 -palvelut: Yritystason sähköposti, kalenteritoiminnot ja uusimmat Office-sovellukset tukevat tehokasta tiimityöskentelyä ja tiedostonhallintaa.

Plussat

 • Monipuoliset verkkotunnus- ja webhotellipalvelut: Tarjoaa laajan valikoiman verkkotunnuksia sekä laadukkaat webhotellipaketit eri tarpeisiin.
 • Microsoft 365 ja Google Workspace -palvelut: Mahdollistavat yrityksen viestinnän ja yhteistyön tehostamisen.
 • Korkea turvallisuus ja luotettavuus: Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat moninkertaisesti varmistettuja.
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli: cPanel tarjoaa täyden hallinnan verkkotunnuksista ja sähköpostitileistä.
 • Jälleenmyyntiohjelma: Mahdollistaa tienestin suositteluiden kautta tai tarjoamalla asiakkaille verkkosivupalveluja.

Miinukset

 • Rajoitetut resurssit pienimmässä paketissa: Mini-paketin 512 MB keskusmuisti ja rajallinen liikennöinti voivat olla riittämättömiä kasvaville sivustoille.
 • Mahdolliset ylitykset liikenteessä: Mini-paketin kuukausittainen liikennöintiraja voi aiheuttaa ikäviä yllätyksiä ja lisäkustannuksia, jos sivuston kävijämäärä kasvaa odotettua nopeammin.
Domain247 screenshot

Domain247:n webhotelli-paketit

MINI-paketti on suunniteltu erityisesti domainparkiksi, käyntikorttisivuille ja sähköpostikäyttöön. Se tarjoaa 0,5 GB levytilaa ja 20 GB/kk liikennöintiä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan pienimuotoiseen käyttöön. Suorituskyky on mitoitettu 0,5x, mikä riittää peruskäyttöön.

STARTER-paketti on tarkoitettu bloggaajille, harrastajille tai pienyrittäjille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja resursseja. 2 GB levytila ja 100 GB/kk liikennöinti tarjoavat hyvän pohjan pienimuotoisille verkkosivustoille. Suorituskyky on standardi 1x, mikä soveltuu useimpien perussivustojen tarpeisiin.

PRO-paketti on suunnattu kasvaville verkkosivustoille, jotka tarvitsevat lisää tilaa ja resursseja. 5 GB levytila ja 100 GB/kk liikennöinti mahdollistavat suurempien tiedostojen ja sisällön säilyttämisen. Suorituskyky on edelleen 1x, mikä tukee tehokkaasti sivuston toimintaa.

PREMIUM-paketti on suunniteltu suuremmille verkkosivustoille ja yritysten tarpeisiin. 10 GB levytila ja rajaton liikennöinti tarjoavat runsaasti tilaa ja joustavuutta sivuston kasvaessa. Suorituskyky on kaksinkertainen (2x), mikä parantaa sivuston vastausaikoja ja käyttäjäkokemusta.

BUSINESS-paketti on tarkoitettu verkkokaupoille ja runsasliikenteisille verkkosivustoille. 25 GB levytila ja rajaton liikennöinti mahdollistavat suurten verkkokauppojen ja palveluiden sujuvan toiminnan. Suorituskyky on kolminkertainen (3x), mikä takaa nopeat latausajat ja tehokkaan toiminnan myös suuren käyttäjämäärän aikana.

Domain247:n WordPress webhotelli-paketit

WP-STARTER-paketti on ihanteellinen bloggaajille, harrastajille tai pienyrittäjille, jotka käyttävät WordPressiä. 2 GB levytila ja 100 GB/kk liikennöinti tarjoavat hyvän alun WordPress-sivustolle. Suorituskyky on optimoitu WordPressille, mikä takaa sivuston sujuvan toiminnan.

WP-PRO-paketti on suunniteltu kasvaville WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat lisää tilaa ja resursseja. 5 GB levytila ja 100 GB/kk liikennöinti tukevat tehokkaasti sivuston laajentumista. WordPress-optimointi varmistaa, että sivusto toimii nopeasti ja luotettavasti.

WP-PREMIUM-paketti on erinomainen valinta WooCommerce-verkkokaupoille ja yritysten WordPress-sivustoille. 10 GB levytila ja rajaton liikennöinti mahdollistavat suurten verkkokauppojen hallinnan. Suorituskyky on kaksinkertainen, mikä parantaa sivuston nopeutta ja käyttäjäkokemusta.

WP-BUSINESS-paketti on suunnattu suurille verkkokaupoille ja runsasliikenteisille WordPress-sivustoille. 25 GB levytila ja rajaton liikennöinti tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn ja tilan vaativiin tarpeisiin. Kolminkertainen suorituskyky takaa, että sivusto latautuu nopeasti ja kestää suuren käyttäjämäärän.

Kaikki WordPress-paketit sisältävät LiteSpeed-palvelinratkaisun, joka nopeuttaa WordPress-sivustoa merkittävästi, sekä kattavan valikoiman WordPress-optimointi- ja hallintatyökaluja, jotka tekevät sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä tehokasta ja vaivatonta.

Webhotellin ja verkkotunnuksen aktivointi

Domain247 varmistaa, että sekä webhotelli että verkkotunnus ovat aktiivisia heti maksun suorittamisen jälkeen. Asiakkaalle toimitetaan kaikki olennaiset tiedot, kuten webhotellin ja sähköpostipalvelimen osoitteet, jotka ovat tarpeen palvelun käyttöönotolle.

Vaikka verkkotunnuksen rekisteröinti tapahtuu välittömästi, nimipalvelutietojen päivitys ja globaali toimivuus saattavat vaatia muutaman tunnin. Tänä aikana verkkosivusto ei välttämättä ole heti saavutettavissa verkkotunnuksen kautta, eikä sähköposti toimi uudessa osoitteessa. Kuitenkin, hallintapaneeli on välittömästi käytössä, mahdollistaen sähköpostitilien luonnin ja sivuston hallinnan tilapäisen osoitteen kautta.

Hallinnointityökalut

cPanel tarjoaa kattavat työkalut webhotellin hallintaan. Sen kautta on mahdollista hallita sähköpostitilejä, tietokantoja, verkkotunnuksia ja sovellusten asennuksia. cPanelista löytyy myös tärkeää tietoa, kuten webhotellin käyttämä levytila ja kaistanleveys.

Verkkotunnusten hallinta

Domain247 mahdollistaa useiden verkkotunnusten liittämisen webhotelliin. Rekisteröity verkkotunnus asetetaan automaattisesti webhotellin päädomainiksi, ja lisäverkkotunnukset voidaan liittää helposti. Tarjolla on myös ohjeet DNS-hallintaan ja DNS-tietueiden määrittämiseen, mikäli verkkotunnuksen ohjaus ulkoisiin palveluihin on tarpeen.

Sähköpostipalvelut

Domain247:n kautta on helppo lisätä ja hallinnoida sähköpostitilejä webhotellissa. Asiakkaat voivat käyttää sähköpostia suoraan selaimessa Webmailin kautta tai liittää sähköpostitilin suosimaansa sähköpostiohjelmaan. Lisäksi, jos sähköpostipalveluita käytetään toisen palveluntarjoajan kautta, DNS-hallinnan ohjeet auttavat tarvittavien asetusten määrittelyssä.

Turvallisuusominaisuudet

Kaikki Domain247:n webhotellipaketit sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka asentuu automaattisesti ja on heti käytössä verkkotunnuksen aktivoinnin jälkeen. Asiakkaat voivat myös valita käyttöönsä maksullisen SSL-sertifikaatin lisäturvaa varten.

Verkkosivuston siirto ja asennus

Domain247 helpottaa verkkosivuston siirtoa webhotelliin tarjoamalla FTP-tiedonsiirron ja WordPress-sivustojen siirron lisäosa-työkalun avulla. Uusien sivustojen pystyttäminen onnistuu vaivattomasti Softaculous-sovelluskirjaston kautta, joka tarjoaa valikoiman eri alustoja sivuston perustamiseen.