Domainhotelli arvostelu ja kokemuksia

Domainhotelli logo

Arvostelu:

Domainhotelli, perustettu vuonna 2015, on suomalainen palveluntarjoaja, joka erikoistuu webhotelli- ja domainrekisteröintipalveluihin. Yritys tarjoaa markkinoiden edullisimpia hintoja, laajoja tallennustiloja ja monipuolisia maksutapoja. Domainhotellin palvelimet toimivat 100% uusiutuvalla energialla, ja yritys on saanut tunnustusta ympäristövastuullisuudestaan. Asiakastuki on helposti saavutettavissa, ja tekniset ratkaisut, kuten LiteSpeed-palvelimet ja ilmaiset SSL-sertifikaatit, takaavat sivustojen nopeuden ja turvallisuuden. Lisäksi Domainhotelli tarjoaa kumppanuusohjelman, joka palkitsee asiakkaita suositusten perusteella. Tämä tekee Domainhotellista houkuttelevan vaihtoehdon niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, jotka etsivät luotettavaa ja kustannustehokasta webhotellipalvelua.

Hinta (Alkaen): 5,90 €/kk + alv. 24%

Mikä on Domainhotelli?

Domainhotelli tarjoaa kattavan valikoiman palveluita niille, jotka haluavat vahvistaa läsnäoloaan verkossa. Se on kotimainen toimija, joka keskittyy erityisesti edullisten domainien ja suorituskykyisten webhotellien tarjoamiseen. Palvelun avulla asiakkaat voivat rekisteröidä domain-nimiä, jotka ovat Suomen edullisimpia, ilman piilotettuja kuluja kuten parkki- tai ylläpitomaksuja. Lisäksi tarjolla on nimipalvelu (DNS), jonka avulla domain-nimi voidaan ohjata käyttöön muissa palveluissa, kuten sähköpostien ja kotisivujen osoitteena.

Domainhotellin asiakaspalvelu on suomenkielinen, ja se tarjoaa selkeitä ohjeita muun muassa domainohjauksiin. Hallintapaneeli on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jotta verkkotunnusten ja asiakastilin hallinta olisi mahdollisimman helppoa. Webhotellipalvelut sisältävät monipuolisen hallintapaneelin, reilusti levytilaa (20-60 Gt) kotisivuja ja sähköposteja varten, sekä mahdollisuuden asentaa WordPress helposti suoraan hallintapaneelista.

Palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa sivustojen ja sähköpostien nopean toiminnan. Domainhotelli on myös Traficomin vahvistama virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä, mikä korostaa palvelun luotettavuutta ja turvallisuutta. Webhotellit on optimoitu erityisesti WordPress-sivustoille, käyttäen Litespeed ja HTTP2 -tekniikoita nopeuden takaamiseksi. Tietoturvaratkaisut suojaavat yleisimpiä WordPressin uhkia vastaan, ja palvelimet sekä tietokannat on optimoitu WordPress-käyttöön.

Domainhotelli on siis erinomainen valinta niille, jotka etsivät kustannustehokasta ja luotettavaa ratkaisua verkkonäkyvyytensä parantamiseen. Sen kotimaisuus, suomenkielinen tuki ja helppokäyttöiset palvelut tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti suomalaisille yrittäjille ja yksityishenkilöille.

Domainhotelli:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Kotimaisuus: Palvelu on suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tekee hallinnasta vaivatonta.
 • Nopeat sivut: Tehokkaat teknologiat takaavat sivuston nopean toiminnan.
 • Suuri levytila: Tarjolla on runsaasti SSD-pohjaista levytilaa, joka parantaa sivuston suorituskykyä.
 • Palvelimet Suomessa: Palvelimet sijaitsevat Helsingissä, mikä varmistaa sivuston nopean latautumisen ja toimintavarmuuden.
 • 24/7 valvonta: Palvelimia valvotaan ympäri vuorokauden, mikä takaa palvelun luotettavuuden ja turvallisuuden.
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu: Asiakkailla on mahdollisuus kokeilla palvelua riskittömästi, mikä kertoo palvelun laadusta ja luotettavuudesta.

Plussat

 • Edulliset hinnat
 • Riittävästi säilytystilaa
 • Nopeat palvelimet Suomessa
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit

Miinukset

 • Asiakaspalvelun saatavuus
 • Palvelutaso laskenut
 • Rajoitukset käyttöehdoissa
Domainhotelli screenshot

Domainhotellin webhotelli-paketit

Domainhotellin webhotellipalvelut tarjoavat monipuolisia paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja vaatimuksia. Jokainen paketti sisältää joukon ominaisuuksia, jotka on räätälöity tukemaan asiakkaiden verkkosivustoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Kolmen tähden webhotelli on suunnattu peruskäyttöön, tarjoten 20 Gt SSD-levytilaa, 20 sähköpostitiliä ja 200 Gt kuukausittaista liikennöintiä. Tämä paketti on ihanteellinen pienille ja keskisuurille sivustoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean hostingin perustoiminnoilla. Hinta-laatusuhteeltaan paketti on erittäin kilpailukykyinen, ja se sopii erinomaisesti WordPressin kaltaisten järjestelmien peruskäyttöön.

Neljän tähden webhotelli nostaa panoksia tarjoamalla 35 Gt SSD-levytilaa, 35 sähköpostitiliä ja 350 Gt kuukausittaista liikennöintiä. Tämä paketti on suunniteltu sivustoille, jotka vaativat enemmän resursseja ja suorituskykyä, esimerkiksi raskaampien WordPress-lisäosien käyttöön. Lisäteho ja suurempi levytila tekevät tästä paketista sopivan valinnan aktiivisemmin päivitetyille sivustoille tai verkkokaupoille.

Viiden tähden webhotelli on Domainhotellin kärkipaketti, joka tarjoaa 60 Gt SSD-levytilaa, 60 sähköpostitiliä ja 600 Gt kuukausittaista liikennöintiä. Tämä paketti on suunnattu vaativimmille käyttäjille, jotka tarvitsevat maksimaalisen suorituskyvyn ja tilan sivustoilleen. Paketti soveltuu erinomaisesti suurille verkkosivustoille, monimutkaisille verkkokaupoille tai sivustoille, jotka käsittelevät suuria määriä liikennettä. Viiden tähden paketissa on myös korkeimmat resurssit palvelimen suorituskyvylle, mikä takaa sivuston nopean toiminnan myös ruuhka-aikoina.

Jokainen paketti sisältää myös modernit ominaisuudet, kuten Let’s Encrypt SSL-sertifikaatin HTTPS-suojaukseen, cPanel-hallintapaneelin, 1-klikkauksen asennuksen suosituille sovelluksille ja MySQL-tietokannat. Lisäksi Domainhotelli tarjoaa 24/7 valvonnan palvelimilleen ja 30 päivän tyytyväisyystakuun, mikä korostaa heidän sitoutumistaan asiakastyytyväisyyteen ja palvelun laatuun.

Hinnastossa esitetyt hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan paketin. Hintoihin lisätään alv 24%, ja ne on esitetty sekä kuukausi- että vuosimaksuvaihtoehtoina, antaen asiakkaille joustavuutta maksusuunnitelmissaan.

Domainhotelli – Suomalainen webhotelli- ja domainpalveluiden edelläkävijä

Domainhotelli, perustettuna vuonna 2015, on suomalainen innovaattori domain- ja webhotellipalveluiden alalla. Yritys tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan tavan rekisteröidä domain-nimiä sekä hallinnoida webhotellipalveluita. Pitkälle kehitetty automatisointi takaa Domainhotellin palveluiden erinomaisen hinta-laatusuhteen. Yrityksen modernit ja ympäri vuorokauden valvotut palvelimet sijaitsevat Helsingissä, varmistaen palvelun luotettavuuden ja nopeuden.

Domainhotelli ja Planeetta Internet – Vahva yhteistyö

Domainhotellin taustalla toimii Planeetta Internet, joka on osa laajempaa pohjoismaista Loopia Groupia. Tämä yhteistyö tuo Domainhotellin asiakkaille vankan asiantuntemuksen ja laajan tuen verkkopalveluiden maailmassa.

Ympäristövastuullisuus – Domainhotellin sitoumus vihreämpään tulevaisuuteen

Domainhotelli on saavuttanut The Green Web Foundationin myöntämän tunnustuksen ympäristövastuullisesta toiminnasta. Käyttämällä kaukojäähdytystä ja hyödyntämällä palvelimien tuottamaa lämpöenergiaa kaukolämmöksi, Domainhotelli edistää energiatehokkuutta. Lisäksi yritys panostaa uusimpiin energiatehokkaisiin palvelimiin ja SSD-levyihin sekä käyttää ainoastaan 100% uusiutuvaa energiaa, osoittaen sitoutumisensa ympäristön suojeluun.

Domainhotelli – Markkinoiden parhaat ratkaisut verkkonäkyvyyteen

Domainhotelli on luotettava kumppani, kun etsit edullista ja tehokasta ratkaisua verkkotunnuksen rekisteröintiin ja webhotellipalveluihin. Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöiset työkalut verkkosivuston perustamiseen ja ylläpitoon, tehden Domainhotellista ihanteellisen valinnan itse tehden ja kustannuksia säästäen toimiville yrittäjille ja yksityishenkilöille. Domainhotelli erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen, lunastaen lupauksensa joka kerta.

Domainhotellin tarjoama tilava webhotelli

Toisin kuin monet kilpailijansa, Domainhotelli sisällyttää jo edullisimpaan webhotellipakettiinsa 20 gigatavua kiintolevytilaa, mikä on huomattavasti enemmän kuin monilla muilla tarjoajilla. Tämä tekee Domainhotellista erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat runsaasti tilaa kotisivuilleen ja sähköposteilleen edulliseen hintaan.

Joustavat maksuvaihtoehdot Domainhotellilla

Domainhotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita laskutuksen tiheyden: kuukausittaisen tai vuosittaisen, jälkimmäisen ollessa kustannustehokkaampi vaihtoehto. Maksutapoina hyväksytään laaja kirjo eri vaihtoehtoja, kuten Bambora, tilisiirto, PayPal ja sähköinen verkkolasku, tarjoten asiakkaille monipuolisia tapoja hoitaa maksuliikenteensä.

Asiakastuki – Domainhotellin vankka tukiverkosto

Vaikka Domainhotellin webhotellipalvelu on suunniteltu toimimaan saumattomasti, tarjoaa yritys kattavan asiakastuen mahdollisiin teknisiin haasteisiin. Asiakastuki on helposti tavoitettavissa ja tarjoaa asiantuntevaa palvelua, varmistaen, että kaikki kysymykset ja ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

Teknologia ja käyttökokemus domainhotellilla

Domainhotellin webhotellit hyödyntävät nykyaikaista ja käyttäjäystävällistä teknologiaa, joka tekee sähköpostien ja verkkosivujen hallinnasta vaivatonta. LiteSpeed-palvelinteknologia yhdessä ilmaisen LiteSpeed Cache -lisäosan kanssa varmistaa WordPress-sivustojen nopeuden ja sujuvan toiminnan.

Domainhotellin laajat lisäpalvelut

Domainhotelli tarjoaa laajan valikoiman lisäpalveluita, jotka täyttävät niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeet. Palveluvalikoima mahdollistaa kotisivujen räätälöinnin juuri sellaiseksi kuin asiakas haluaa, olipa kyseessä sitten harrastesivusto tai yrityksen verkkopalvelu.

Nopeutta ja turvallisuutta LiteSpeed Cache -lisäosan avulla

WordPress-sivustojen omistajat hyötyvät erityisesti LiteSpeed Cache -lisäosasta, jonka Domainhotelli asentaa valmiiksi kaikkiin WordPress-installaatioihin. Tämä lisäosa nopeuttaa sivuston latausaikoja ja parantaa käyttökokemusta merkittävästi.

SSL-sertifikaatti – Turvaa ja luottamusta Domainhotellilta

Domainhotellin kaikkiin webhotellipaketteihin sisältyvä ilmainen SSL-sertifikaatti takaa verkkosivuston ja sen käyttäjien välisen suojatun yhteyden. SSL-sertifikaatti ei ainoastaan suojaa käyttäjätietoja, vaan myös parantaa sivuston sijoitusta hakukonetuloksissa.

Domainhotellin kumppanuusohjelma- Palkitsevaa yhteistyötä

Domainhotellin kumppanuusohjelma tarjoaa yritysasiakkaille mahdollisuuden ansaita merkittäviä bonuksia suosittelemalla palvelua. Ohjelmaan liittyminen on ilmaista, ja se tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden kattaa omat webhotellikulunsa tuomalla uusia asiakkaita Domainhotellille.