Elementor arvostelu ja kokemuksia

Elementor logo

Arvostelu:

Elementor Pro on edistynyt WordPress-sivunrakennustyökalu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ammattimaisia, responsiivisia verkkosivustoja ilman syvällistä koodaustietämystä. Sen intuitiivinen vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymä, yhdessä reaaliaikaisen muokkauksen kanssa, tehostaa sivuston rakennusprosessia. Elementor Pro sisältää monipuolisia widgettejä, ammattimaisia mallipohjia, dynaamista sisältöä, teemarakentajan, WooCommerce-integraation ja popup-rakentajan, jotka tukevat laajasti erilaisia web-suunnitteluprojekteja. Lisäksi se tarjoaa vasteaikaisen suunnittelunhallinnan, optimoidun suorituskyvyn ja ensiluokkaisen tuen. Elementor Pro on erinomainen valinta niille, jotka haluavat rakentaa visuaalisesti vaikuttavia ja toiminnallisesti rikkaita verkkosivustoja WordPress-alustalla.

Hinta (Alkaen): 59€/vuosi

Mikä on Elementor?

Elementor on WordPressille suunniteltu johtava verkkosivuston rakennusalusta, joka palvelee erityisesti web-ammattilaisia, kuten kehittäjiä, suunnittelijoita ja markkinoijia. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda, hallita ja isännöidä upeita verkkosivustoja helposti. Elementorin avulla uuden verkkosivuston luominen tapahtuu joka 10. sekunti sen alustalla, mikä korostaa sen suosiota ja tehokkuutta.

Elementor tarjoaa käyttäjilleen vetämällä ja pudottamalla -editorin, joka mahdollistaa sisällön helpon sijoittelun sivuille ilman koodaustaitoja. Käyttäjät voivat valita yli 100 widgetistä ja hyödyntää laajaa kirjastoa, joka sisältää yli 100 valmista verkkosivustopakettia Hello-teeman pohjalta. Tämä mahdollistaa nopean ja joustavan verkkosivuston rakentamisen alusta loppuun.

Elementorin tarjoama maailmanluokan hosting on Googlen voimanlähteenä, tarjoten turvallisen ja suorituskykyisen verkkosivuston isännöinnin. Käyttäjät voivat nauttia vaivattomasta hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä, joka kattaa kaikki verkkosivuston tarpeet, keskittyen samalla liiketoiminnan kasvattamiseen. Elementorin hosting sisältää salamannopean latausnopeuden, kehitysympäristön, hallintapaneelin, Google Cloud -infrastruktuurin, 99,9% käyttöajan ja ympärivuorokautisen tuen sekä rakennusalustalle että hostingille.

Elementor mahdollistaa rajoittamattoman web-luomisen yhdellä alustalla, mukaan lukien laskeutumissivut, eCommerce-kaupat ja kokonaiset verkkosivustot. Se tarjoaa työkaluja ja resursseja ammattitaidon kehittämiseen kaikilla tasoilla, mukaan lukien blogit, kehittäjäresurssit, video-oppaat ja kurssit sekä ohjeet Elementorin käyttöön.

Elementor on kattava ratkaisu web-ammattilaisille, jotka haluavat luoda vaikuttavia verkkosivustoja WordPress-alustalla. Se yhdistää helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -editorin, laajan valikoiman suunnittelutyökaluja, maailmanluokan hostingin ja kattavat resurssit ammattitaidon kehittämiseen, tarjoten käyttäjille kaiken tarvittavan menestyksekkään verkkopresenssin rakentamiseen.

Elementor:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Vetämällä ja pudottamalla -editori: Mahdollistaa verkkosivuston osien visuaalisen rakentamisen ilman yhdenkään koodirivin kirjoittamista.
 • Yli 100 widgettiä: Tarjoaa laajan valikoiman widgettejä, jotka kattavat kaikki tarpeet monimutkaisista suunnitteluista eCommerce-ominaisuuksiin.
 • Reaaliaikainen muokkaus: Näet muutokset reaaliajassa suunnitellessasi, mikä tekee sivuston rakentamisesta intuitiivista ja tehokasta.
 • Vasteaikainen muokkaus: Voit mukauttaa sivustosi näkymää eri laitteilla, varmistaen, että se näyttää täydelliseltä kaikilla näyttöko’oilla.
 • Globaalit tyylit ja asetukset: Mahdollistaa sivuston laajuisen suunnittelujärjestelmän hallinnan, mukaan lukien globaalit värit ja fontit.
 • Täysi verkkosivustopaketit ja mallipohjat: Tarjoaa yli 300 suunnittelijan tekemää mallia ja kokonaisia verkkosivustopaketteja, jotka ovat heti käytettävissä ja täysin mukautettavissa.

Plussat

 • Helppokäyttöisyys
 • Ilmainen versio saatavilla
 • Valmiita sivupohjia
 • Toimii minkä tahansa teeman kanssa
 • Mobiilimuokkausmahdollisuudet

Miinukset

 • Ei elinikäistä lisenssivaihtoehtoa
 • Suorituskykyongelmat
 • Isojen päivitysten aiheuttamat ongelmat

Elementorin tuotteet

Elementor tarjoaa webhotellipaketteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille kaikki tarvittavat työkalut verkkosivuston rakentamiseen ja ylläpitoon. Näihin paketteihin sisältyy Elementor Pro -sivunrakentaja, teema, premium-tuki ja hallinnoitu WordPress-hosting. Elementorin hosting-paketit on suunniteltu erityisesti WordPressille, ja ne tarjoavat nopean, turvallisen ja skaalautuvan ratkaisun, joka kasvaa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Tässä on yhteenveto Elementorin tarjoamista webhotellipaketeista:

Basic

Basic-paketti on suunnattu yhden verkkosivuston isännöintiin ja sisältää 10 GB tallennustilaa, 25K kuukausittaisia vierailuja ja 30 GB kuukausittaista kaistanleveyttä. Pakettiin kuuluu myös 14 päivän varmuuskopiot, SSL- ja CDN-palvelut Cloudflaren kautta, premium-tuki yhdelle käyttäjälle, integroitu välimuistityökalu, SFTP- ja tietokantayhteys (phpMyAdmin). Tämä paketti on ihanteellinen pienille sivustoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean hostingin sekä Elementor Pro -sivunrakentajan kaikki edut.

Business

Business-paketti tarjoaa isännöinnin yhdelle verkkosivustolle, mutta sisältää enemmän resursseja: 20 GB tallennustilaa, 50K kuukausittaisia vierailuja ja 50 GB kaistanleveyttä kuukaudessa. Lisäksi varmuuskopioita säilytetään 30 päivän ajan, ja pakettiin sisältyy premium-tuki kahdelle käyttäjälle. Business-paketti on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän resursseja ja tukea kasvavalle verkkosivustolleen.

Grow

Grow-paketti laajentaa isännöintimahdollisuuksia kolmelle verkkosivustolle ja tarjoaa 25 GB tallennustilaa, 75K kuukausittaisia vierailuja ja 75 GB kaistanleveyttä. Tämä paketti sisältää myös 30 päivän varmuuskopiot, premium-tuen neljälle käyttäjälle, sekä kaikki Business-paketin ominaisuudet. Grow on suunniteltu yrityksille, jotka hallinnoivat useampaa sivustoa ja tarvitsevat laajennettua tukea ja resursseja.

Scale

Scale-paketti on suunnattu suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat hostingin jopa kymmenelle verkkosivustolle. Se tarjoaa 40 GB tallennustilaa, 100K kuukausittaisia vierailuja ja 100 GB kaistanleveyttä. Lisäksi pakettiin sisältyy 30 päivän varmuuskopiot, premium-tuki kuudelle käyttäjälle ja kaikki edellä mainitut ominaisuudet. Scale-paketti on ihanteellinen suuremmille yrityksille, jotka vaativat laajaa tukea ja resursseja useiden sivustojen hallintaan.

Elementorin webhotellipaketit tarjoavat kattavan ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää WordPressiä ja Elementor Pro -sivunrakentajaa. Paketit on suunniteltu tarjoamaan nopeaa, turvallista ja skaalautuvaa hostingia, joka tukee verkkosivuston kasvua ja kehitystä.

Elementor Pro -sivunrakentaja

Elementor Pro on tehokas WordPress-sivunrakentaja, joka tarjoaa vetämällä ja pudottamalla -editorin, jonka avulla käyttäjät voivat luoda responsiivisia sivustoja ilman koodaustaitoja. Elementor Pro sisältää laajan valikoiman widgettejä, mallipohjia ja suunnitteluelementtejä, jotka mahdollistavat monipuolisten sivustojen ja sivujen luomisen. Lisäksi Elementor Pro tarjoaa kehittyneitä suunnittelu- ja markkinointityökaluja, kuten lomakerakentajan, popup-rakentajan ja teemarakentajan, jotka auttavat luomaan monimutkaisia sivustorakenteita ja interaktiivisia elementtejä.

Strattic

Strattic on staattinen hosting-alusta, joka on optimoitu WordPressille ja integroituu saumattomasti Elementorin kanssa. Strattic muuntaa dynaamiset WordPress-sivustot staattisiksi sivustoiksi, parantaen merkittävästi sivuston turvallisuutta, suorituskykyä ja skaalautuvuutta. Strattic tarjoaa yksinkertaisia hinnoittelusuunnitelmia, jotka sisältävät ominaisuuksia, kuten staattisen esikatselun/staging-sivuston, nopean ja valikoivan julkaisun, täyden tukipalvelun, päivittäiset varmuuskopiot ja globaalin CDN:n. Strattic on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat hyödyntää WordPressin joustavuutta ja Elementorin suunnittelumahdollisuuksia samalla kun nauttivat staattisen sivuston turvallisuudesta ja nopeudesta.

Nämä tuotteet ja palvelut tarjoavat käyttäjille monipuolisia työkaluja ja alustoja, jotka tukevat kaikenkokoisten ja -tyyppisten verkkosivustojen suunnittelua ja kehitystä. Elementorin jatkuva innovointi ja sitoutuminen käyttäjäkokemuksen parantamiseen tekevät siitä suositun valinnan web-suunnittelijoiden ja kehittäjien keskuudessa.

Kenelle Elementor sopii?

Elementor on suunnittelutyökalu, joka on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat luoda verkkosivuja tarjoamalla runsaasti ilmaisia ominaisuuksia. Se on ihanteellinen valinta suunnittelun ystäville, jotka haluavat toteuttaa sivunsa ilman koodaus-, HTML- tai CSS-taitoja. Elementorin avulla voit siirrellä sisältöä vapaasti saadaksesi kaiken näyttämään juuri oikealta, antaen sinulle täyden hallinnan projekteistasi. Vaikka sinulla ei olisi taustaa suunnittelussa tai digitaalisessa suunnittelukokemuksessa, voit silti käyttää Elementoria luodaksesi sivusi ja toimiaksesi oman suunnittelijasi roolissa ilman ulkopuolista apua.

Mikä tekee Elementorista erinomaisen?

Elementor mahdollistaa verkkosivujen helpon rakentamisen ja muokkaamisen ilman koodaustarvetta. Tutustutaanpa sen pääominaisuuksiin tarkemmin:

 • Vedä ja pudota -sivunrakentaja: Elementorin vedä ja pudota -toiminnon avulla näet muutokset reaaliajassa. Voit mukauttaa kaikkea napin väreistä taustakuviin ja lisätä erilaisia elementtejä, kuten kuvia ja tekstiä, haluamiisi kohtiin. Pro-versio tarjoaa vielä enemmän vaihtoehtoja, kuten hinnoittelulistoja ja mediasarjoja.
 • Navigaattori: Tämä työkalu auttaa hallitsemaan ja muokkaamaan monimutkaisia sivuja, joissa on paljon elementtejä, helpottaen tiettyjen sivuosien löytämistä ja säätämistä.
 • Valmiit mallipohjat: Elementor tarjoaa yli 300 käyttövalmista sivupohjaa ja lohkoa (kuten Meistä ja UKK), joita voit mukauttaa. Tämä säästää aikaa ja auttaa pitämään sivustosi ilmeen yhtenäisenä. Pro-versio sisältää lisää malleja ja lohkoja.
 • Tekstin muokkaus: Voit suoraan muokata tekstisi fontteja ja värejä sivullasi, mikä tekee prosessista nopeamman ja tehokkaamman.
 • Mobiilioptimoitu suunnittelu: Mobiililaitteiden muodostaessa merkittävän osan verkkoliikenteestä, Elementor varmistaa, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Se tarjoaa esikatselut ja suunnittelun hallintatyökalut työpöytä-, tabletti- ja mobiilinäkymiä varten, mahdollistaen sivustosi ulkoasun mukauttamisen eri laitteilla.

Elementor erottuu käyttäjäystävällisyydellään ja monipuolisuudellaan, ja se soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneille suunnittelijoille.

Elementor Pro

Elementor Pro on premium-tason WordPress-sivunrakennustyökalu, joka laajentaa Elementor-lisäosan perusominaisuuksia. Tämä työkalu mahdollistaa käyttäjille edistyneiden, responsiivisten verkkosivustojen suunnittelun vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän kautta ilman laajaa koodaustietämystä. Sen joustavuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä sopivan verkkosivustokehittäjille, suunnittelijoille ja yleisille WordPress-käyttäjille, jotka haluavat tuoda ammattimaisen ilmeen verkkosivustoilleen.

Elementor Pro erottuu käyttökokemuksessaan erittäin intuitiivisella käyttöliittymällään. Oppimiskäyrä on suhteellisen pieni verrattuna muihin edistyneisiin rakentajiin, mikä tekee siitä suosikin uusien käyttäjien ja kokeneiden kehittäjien keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita nopeuttamaan sivunrakennusta. Vetämällä ja pudottamalla -toiminnallisuus yhdessä reaaliaikaisen live-muokkauksen kanssa mahdollistaa muutosten näkemisen tehdessäsi niitä, mikä on merkittävä tehokkuuden ja tarkkuuden lisääjä.

Widgetit ja mallipohjat

Elementor Pro tarjoaa laajan valikoiman widgettejä, mukaan lukien peruswidgetit, kuten teksti, otsikko ja kuva, sekä edistyneempiä widgettejä, kuten liukusäätimet, todistukset, lomakkeet ja monet muut. Nämä monipuoliset widgetit ovat mukautettavissa, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisen räätälöinnin sivustosi tarpeisiin. Lisäksi Pro-versio tarjoaa pääsyn ammattimaiseen mallipohjakirjastoon, jota voidaan tuoda ja käyttää kokonaisuudessaan tai osissa, nopeuttaen merkittävästi suunnitteluprosessia.

Teemarakentaja

Toisin kuin ilmainen versio, Elementor Pro mahdollistaa verkkosivustosi sisältöalueen ulkopuolisten osien, kuten mukautettujen ylätunnisteiden, alatunnisteiden ja muiden sivuston osien, suunnittelun teemarakentajalla. Tämä ominaisuus on erityisen merkittävä, koska se antaa käyttäjälle koko sivun asettelun hallinnan, vapauttaen WordPress-teeman asettamista rajoituksista.

WooCommerce-rakentaja

E-commerce-käyttäjille Elementor Pron integraatio WooCommerceen on pelinvaihtaja. Voit visuaalisesti suunnitella verkkokauppasi, mukauttaa tuotesivuja, lisätä ostoskoriin -painikkeita ja paljon muuta täydellä hallinnalla WooCommerce-asettelujesi yli, mikä tekee ainutlaatuisen e-commerce-sivuston luomisesta yksinkertaisempaa kuin koskaan.

Popup-rakentaja

Elementor Pro sisältää tehokkaan popup-rakentajan, joka tukee erilaisia popup-lomakkeita, kuten sähköpostitilauksia, yhteydenottolomakkeita ja ilmoituksia. Nämä eivät ole tavallisia popupeja; ne ovat erittäin mukautettavissa, mahdollistaen tarkan käyttäytymisen hallinnan, animaatiot ja edistyneen kohdentamisen.

Dynaaminen sisältö

Tämä ominaisuus erottuu yrityksille ja yksilöille, jotka tarvitsevat enemmän sisältövetoisia ja interaktiivisia verkkosivustoja. Dynaaminen sisältö mahdollistaa mukautettujen postityyppien luomisen, mukautettujen kenttien sisällyttämisen ja jopa dynaamisten linkkien, kuvien ja tekstien lisäämisen, tehdessä sivuistasi ja artikkeleistasi interaktiivisia ja skaalautuvia.

Vasteaikainen suunnittelunhallinta

Elementor Pro tarjoaa edistyneitä hallintatyökaluja eri näyttökokoja varten, mahdollistaen suunnitelmiesi täydellisen responsiivisuuden. Voit piilottaa tai näyttää elementtejä laitetyypin mukaan ja säätää fontteja, marginaaleja ja täytteitä vastaavasti.

Suorituskyky

Suorituskyvyn osalta Elementor Pro on optimoitu nopeutta varten. Kuten minkä tahansa WordPress-lisäosan kanssa, mitä enemmän elementtejä lisäät, sitä enemmän saatat potentiaalisesti vaikuttaa sivustosi latausaikaan. On hyödyllistä, että Elementor Pro tarjoaa suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, kuten skriptien ja tyylimäärittelyjen poistamisen jonosta, kuvien mittojen asettamisen ja resurssien lataamisen optimoinnin.

Tuki ja dokumentaatio

Elementor Pro on ylpeä tarjotessaan erinomaista asiakastukea ja kattavaa dokumentaatiota. Pro-versio sisältää korkeamman tukiprioriteetin, varmistaen, että kohtaamasi ongelmat käsitellään nopeasti. Heidän opetusvideoiden, artikkelien ja UKK:iden kirjastonsa on melko kattava, heijastaen heidän sitoutumistaan käyttäjäkoulutukseen ja tukeen.