eWebinar arvostelu ja kokemuksia

eWebinar logo

Arvostelu:

eWebinar on innovatiivinen webinaarialusta, joka muuttaa videot interaktiivisiksi webinaareiksi automatisoiden toistuvat tapahtumat. Se on suunniteltu erityisesti markkinointi- ja asiakaspalvelutiimeille, mahdollistaen skaalautuvuuden ilman lisähenkilöstöä. Alusta tarjoaa ainutlaatuisen live-chat ominaisuuden, joka pitää yhteyden osallistujiin reaaliajassa, ja sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. eWebinar integroituu saumattomasti useisiin suosittuihin työkaluihin, kuten Zoomiin ja Slackiin, tarjoten monipuolisia vuorovaikutusmahdollisuuksia, kuten kyselyitä ja äänestyksiä. Lisäksi sen analytiikkatyökalut tarjoavat kattavaa tietoa webinaarien suorituskyvystä, auttaen parantamaan sisältöä ja lisäämään sitoutumista.

Hinta (Alkaen): $84

Mikä on eWebinar?

eWebinar on innovatiivinen alusta, joka mahdollistaa esittelyjen, perehdytysten ja koulutusten tarjoamisen kysynnän mukaan skaalautuvasti tarjoamalla ne interaktiivisina, ennaltatallennettuina webinaareina, joissa on mahdollisuus reaaliaikaiseen chattiin. Alusta lupaa kaksinkertaistaa osallistumisasteet, yhdeksänkymmentä prosenttia katsojista katsoo webinaarit loppuun, ja konversioasteet ovat kolminkertaiset verrattuna live-webinaareihin. eWebinarin avulla on mahdollista järjestää satoja mukaansatempaavia webinaareja ilman, että sinun tarvitsee itse olla läsnä.

eWebinarin tehokkuuden salaisuus piilee sen kyvyssä muuttaa ennaltatallennetut videot automatisoiduiksi webinaareiksi, jotka suoriutuvat paremmin kuin live-webinaarit. Alusta tarjoaa skaalautuvan yksityisen chatin, jossa jokainen osallistuja voi saada automatisoidun, henkilökohtaisen viestin ja ilmoituksen, jos he vastaavat chattiin. Tämä mahdollistaa vastaamisen reaaliajassa tai myöhemmin sähköpostitse omalla ajallaan. Lisäksi eWebinar sisältää yli 20 esiohjelmoitua vuorovaikutusta, kuten kyselyitä ja tietovisoja, jotka pitävät yleisön kiinnostuneena ja kuulolla alusta loppuun.

Joustava aikataulutus on toinen eWebinarin vahvuus. Webinaareja voidaan tarjota kysynnän mukaan, sopivina aikoina toistuvalla aikataululla niille, jotka eivät voi katsoa heti, tai antaa vierailijoiden ilmoittautua saadakseen linkin, jonka kautta he voivat katsoa webinaarin myöhemmin omalla ajallaan.

eWebinar on saanut kiitosta monilta yrityksiltä, jotka ovat kokeneet merkittäviä parannuksia osallistumisasteissa, katsoja-ajoissa ja konversioasteissa käyttäessään alustaa. Asiakastarinat kertovat, kuinka yritykset ovat siirtyneet järjestämään 2-4 live-webinaaria kuukaudessa järjestämään yli 100 webinaaria kuukaudessa, jolloin osallistumisasteet ovat kasvaneet jopa kuusinkertaisiksi.

eWebinar:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Skaalautuva yksityinen chat: Automaattiset, henkilökohtaiset viestit tekevät jokaisesta osallistujasta välittömästi tervetulleen ja mahdollistavat reaaliaikaisen tai myöhäisemmän vastaamisen.
 • Äärettömän joustava aikataulutus: Webinaareja voi tarjota kysynnän mukaan, sopivina toistuvina aikoina, tai antaa mahdollisuuden katsoa tallenteen myöhemmin.
 • Yli 20 esiohjelmoitua vuorovaikutusta: Osallistujat pysyvät kiinnostuneina ja kuulolla lisäämällä erilaisia vuorovaikutuksia videon avainhetkiin.
 • Toiminnalliset analytiikat: Mahdollistaa webinaarien suorituskyvyn seurannan rekisteröinnistä, osallistumisesta, konversiosta ja sitoutumisesta.
 • Brändätyt laskeutumissivut ja widgetit: Mukautettavat rekisteröintisivut ja widgetit vahvistavat brändi-identiteettiä ja helpottavat osallistumista.
 • Saumattomat integraatiot: Mahdollistaa eWebinarin yhdistämisen suosikki CRM:ään, markkinointiautomaatio-ohjelmistoon ja muihin keskeisiin työkaluihin, kuten Slack, Twilio ja Zoom, sekä tuhansiin muihin sovelluksiin Zapierin kautta.

Plussat

 • Interaktiivisuus: Mahdollistaa interaktiivisten webinaarien luomisen, jotka käyttävät ennaltatallennettua videota mutta vaikuttavat ennakoivan katsojien kysymyksiä ja kommentteja.
 • Helppokäyttöisyys: Käyttäjäkokemus on suunniteltu nopeaksi ja ketteräksi, mahdollistaen siirtymisen nollasta täysin toimivaan webinaariin lyhyessä ajassa.
 • Skaalautuvuus: Palvelu on erittäin hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat ratkaisuja saumattomaan asiakasmenestykseen, myyntiin/markkinointiin.
 • Räätälöitävyys: Tarjoaa malleja, joiden avulla käyttäjät voivat rakentaa samankaltaisia webinaareja nopeasti ja helposti.
 • Kustannussäästöt: Tarjoaa $125 hyvityksen tilaukseen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen, jos rekisteröityy määräajassa.

Miinukset

 • Asiakaspalvelun laatu: Eräs käyttäjä koki asiakaspalvelun olevan ala-arvoista, mikä vaikutti negatiivisesti kokemukseen.
 • Lisäkustannukset: Palveluun liittyy lisäkustannuksia, jotka voivat yllättää käyttäjät.
 • Käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen parantamisen tarve: Käyttäjäkokemus koettiin osittain vanhanaikaiseksi ja käyttöliittymää kritisoitiin.
eWebinar screenshot

eWebinarin hinnoittelumalli

eWebinar tarjoaa joustavan hinnoittelumallin, joka mukautuu käyttäjän tarpeisiin ilman, että on tarvetta valita etukäteen tiettyä suunnitelmaa. Kaikki käyttäjät aloittavat Level 1 -tasolta, joka maksaa 99 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden aktiivisen webinaarin sekä 3,000 rekisteröitymistä kuukaudessa. Hinnoittelu skaalautuu automaattisesti käyttäjän hyväksynnällä riippuen aktiivisten webinaarien määrästä, mikä tekee palvelusta erittäin skaalautuvan ja kustannustehokkaan ratkaisun yrityksille.

Lisäpalvelut ja -ominaisuudet

Lisäksi eWebinar tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, kuten lisärekisteröintejä, edistyneen pääsynhallinnan, oman verkkotunnuksen käytön ja Marketo-integraation, jotka alkavat 49 dollarista kuukaudessa. Nämä lisäpalvelut mahdollistavat entistä räätälöidymmän ja tehokkaamman webinaarikokemuksen, joka vastaa paremmin yrityksen yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. eWebinarin hinnoittelurakenne on suunniteltu tukemaan yritysten kasvua tarjoamalla kustannustehokkaita ratkaisuja webinaarien järjestämiseen.

Kaikki tilaukset sisältävät rajattomat toistuvat istunnot, rajattoman määrän tiimin jäseniä ja kaikki standardiominaisuudet, mikä tekee eWebinarista kattavan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat hyödyntää webinaareja osana markkinointi- ja koulutusstrategioitaan. Käyttäjät voivat kokeilla eWebinaria 14 päivän ajan ilmaiseksi, mikä antaa mahdollisuuden tutustua palveluun riskittömästi.

eWebinar – Tehokkuutta Webinaareihin automaation avulla

eWebinar muuttaa minkä tahansa videon vuorovaikutteiseksi ja automatisoiduksi webinaariksi, tarjoten asiakasmenestyksen ja markkinointitiimien käyttöön työkalun, joka skaalautuu ilman lisäresursseja tai henkilöstöä. Yhdistämällä ennaltatallennetun videon live-vuorovaikutukseen ja live-chattiin, eWebinar luo osallistujille vetovoimaisen ja interaktiivisen kokemuksen. Sukelletaan syvemmälle eWebinarin ominaisuuksiin ja hyötyihin.

Automaattiset webinaarit – Uuden ajan markkinointityökalu

Webinaarit ovat nykyään digitaalisen markkinoinnin kulmakiviä, joita yritykset käyttävät tuotteidensa ja palveluidensa esittelemiseen. Valinnanvaraa webinaarialustoista on runsaasti, mutta eWebinar erottuu joukosta automatisoitujen, toistuvien webinaarien nopeana ja tehokkaana toteutusvälineenä. Sen monipuoliset ominaisuudet ja helppo integroitavuus keskeisten alustojen kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan.

Miksi valita eWebinar?

eWebinarin valintaan on monta hyvää syytä, joista tässä muutama keskeinen:

 • Live-chat: eWebinar on ainutlaatuinen tarjotessaan live-chatin, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen yleisön kanssa reaaliajassa ja viestien siirtämisen sähköpostiin, jos osallistuja ei ole paikalla.
 • Käyttäjäystävällisyys: eWebinarin käyttöönotto on vaivatonta, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.
 • Tyylikäs suunnittelu: Alusta on suunniteltu huomioiden yleisön ensivaikutelman merkitys, ja jokainen webinaarin vaihe on muotoiltu esteettisesti miellyttäväksi.
 • Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet: eWebinar sisältää laajan valikoiman interaktiivisia elementtejä, kuten kyselyitä ja live-chatteja, jotka pitävät yleisön kiinnostuneena.
 • Perusteelliset analytiikat: Tarjoaa kattavan näkymän webinaarien suorituskyvystä, mahdollistaen esitysten jatkuvan parantamisen.

eWebinarin käyttökohteet

eWebinar integroituu saumattomasti suosittuihin sovelluksiin, kuten Zoomiin, Slackiin ja HubSpotiin. Voit kokeilla sitä 14 päivän ajan ennen ostamista, ja käyttöliittymä on helppokäyttöinen.

eWebinarin ominaisuudet

eWebinar erottuu kilpailijoistaan monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta:

Live-chat ja integraatiot

eWebinar tukee kaikkia tärkeimpiä videostreamauspalveluita ja -formaatteja, eikä osallistujamäärälle ole rajoituksia. Lisäksi se integroituu saumattomasti useisiin alustoihin.

Helppokäyttöisyys ja mukautettavuus

Asiakkaat voivat luoda automatisoidun webinaarin minuuteissa, ja alusta tarjoaa monipuolisia mukauttamisvaihtoehtoja.

Tyylikkäät rekisteröintisivut ja widgetit

eWebinar tekee rekisteröintiprosessista yksinkertaisen ja mukautettavan, tarjoten samalla mahdollisuuden suunnitella upeita sivuja ilman koodaustaitoja.

Reaaliaikaiset vuorovaikutukset

eWebinar tarjoaa laajan valikoiman vuorovaikutusmahdollisuuksia, jotka tekevät webinaarikokemuksesta osallistuvan ja mielenkiintoisen.

Kattavat ja toiminnalliset analytiikat

eWebinarin analytiikkatyökalut tarjoavat merkityksellistä tietoa webinaarisi ja osallistujiesi toiminnasta, erottuen edukseen muihin webinaariohjelmistoihin verrattuna.

Tekninen tuki

eWebinarin perustajat ovat kokeneita yrittäjiä, jotka johtavat nopeasti vastaavaa etätiimiä, tarjoten tukea kaikkiin tukikysymyksiin chatin kautta.