GoDaddy arvostelu ja kokemuksia

GoDaddy logo

Arvostelu:

GoDaddy tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja monipuolista asiakastukea, joka kattaa live-chatin, puhelintuen ja kattavan ohjekeskuksen. Live-chat alkaa bottiavustajan kanssa, mutta tarvittaessa keskustelu siirtyy ihmisen kanssa käytävään dialogiin. Puhelintuki tarjoaa maakohtaiset yhteystiedot, ja puhelut ovat maksuttomia lukuun ottamatta kansainvälisiä soittoja. Ohjekeskus sisältää laajan valikoiman oppaita, vinkkejä ja opetusvideoita, jotka auttavat ratkaisemaan useimmat ongelmat ja vastaamaan kysymyksiin. Mikäli vastauksia ei löydy, GoDaddy kehottaa ottamaan yhteyttä heidän palkittuun tukitiimiinsä, joka on valmis auttamaan kaikissa hosting-palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Hinta (Alkaen): 4,29 €/kk

Mikä on GoDaddy?

GoDaddy on monipuolinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja palveluita verkkonäkyvyyden kasvattamiseen. Sen tarjontaan kuuluu muun muassa verkkotunnusten rekisteröinti, verkkosivustojen rakentaminen ja hosting, sähköpostipalvelut sekä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median markkinointityökalut. GoDaddy tunnetaan erityisesti helppokäyttöisistä ja kattavista ratkaisuistaan, jotka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille auttaen heitä saavuttamaan menestystä verkossa.

GoDaddy erottuu markkinoilla tarjoamalla asiantuntevaa puhelintukea ja monipuolisia palveluita, jotka tekevät siitä luotettavan kumppanin verkkosivuston perustamisessa ja ylläpidossa. Yritys korostaa, että hyvä teknologia yhdistettynä asiantuntevaan tukeen muodostaa vahvan perustan menestykselle verkossa. GoDaddy tarjoaa myös erilaisia verkkohotellipaketteja, jotka takaavat sivustojen nopeuden, turvallisuuden ja luotettavuuden. Lisäksi sen ammattimainen sähköpostipalvelu ja verkkomarkkinointityökalut auttavat yrityksiä luomaan vakuuttavan ja ammattimaisen verkkonäkyvyyden.

GoDaddyn palveluvalikoima on suunniteltu tukemaan yrityksiä kaikissa verkkonäkyvyyden kehittämisen vaiheissa, alkaen verkkotunnuksen valinnasta aina sivuston suunnitteluun, markkinointiin ja turvallisuuteen. Yrityksen tavoitteena on tarjota yksinkertaisia, mutta tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita toteuttamaan ideasi verkossa.

GoDaddy:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Helppokäyttöinen kotisivukone: GoDaddy tarjoaa intuitiivisen drag-and-drop-kotisivukoneen, joka tekee verkkosivuston luomisesta helppoa ilman teknistä osaamista.
 • Monipuoliset verkkotunnuspalvelut: Tarjoaa laajan valikoiman verkkotunnusrekisteröintipalveluita, mukaan lukien ilmainen tietosuojapalvelu, joka suojaa käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.
 • Mobiiliystävälliset sivustot automaattisesti: GoDaddy muuntaa sivustosi mobiiliystävälliseksi automaattisesti, optimoiden sen suosituimmille älypuhelimille.
 • Ammattimainen sähköposti: Tarjoaa ammattimaisen sähköpostipalvelun, joka auttaa yrityksiä näyttämään luotettavammilta ja ammattimaisemmilta.
 • SSL-suojaus: SSL-varmenteet suojaavat sivustosi ja kävijöidesi väliset tiedot, lisäten luottamusta ja turvallisuutta.
 • Asiantunteva tuki: GoDaddy tarjoaa asiantuntevaa puhelintukea ja monipuolisia ohjeita, jotka auttavat käyttäjiä saavuttamaan tavoitteensa verkossa.

Plussat

 • Käyttäjäystävällinen alusta, joka on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, tarjoten eri teknisen osaamisen tasolla oleville käyttäjille mahdollisuuden hallita verkkopalveluitaan vaivattomasti.
 • Reagoiva ja asiantunteva asiakastuki, joka on saanut kiitosta nopeasta ja avuliaasta palvelustaan.
 • Kilpailukykyiset hinnoitteluvaihtoehdot, jotka tekevät GoDaddysta houkuttelevan vaihtoehdon yksilöille ja yrityksille, jotka etsivät domain-rekisteröintiä, hostingia ja muita online-palveluita.
 • Ilmainen verkkotunnus sisältyy kaikkiin web-hosting-suunnitelmiin, mikä lisää palvelun arvoa.
 • Monipuoliset hosting-vaihtoehdot, jotka kattavat jaetun hostingin, WordPress-hostingin, VPS-hostingin ja omistetut palvelimet, tarjoten ratkaisuja erilaisiin hosting-tarpeisiin.

Miinukset

 • Asiakaspalvelun vaihteleva laatu, jossa eri agentit saattavat antaa ristiriitaista tietoa, mikä voi aiheuttaa sekaannusta ja turhautumista käyttäjissä.
 • Sekava hinnoittelurakenne, jossa käyttäjät kokevat GoDaddyn veloittavan palveluista, jotka muut alustat tarjoavat peruspaketeissaan. Lisäksi jotkut käyttäjät pitävät sähköpostipalveluita kalliina.
 • Hitaat palvelimet ja sivujen latausajat, jotka ovat herättäneet kritiikkiä hosting-palvelun laadusta, mukaan lukien hidas nopeus ja vaikeakäyttöinen käyttöliittymä.
Godaddy screenshot

GoDaddy:n webhotelli-paketit

GoDaddy tarjoaa laajan valikoiman webhotelli-paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Jokainen paketti on räätälöity tarjoamaan tietyntyyppisille sivustoille optimaalisen suorituskyvyn ja ominaisuudet.

Webhotelli on GoDaddyn kustannustehokkain hosting-ratkaisu, joka on suunniteltu perusverkkosivustoille. Tämä paketti tarjoaa suojatun ja luotettavan toiminnan edulliseen hintaan, alkaen vain 4,29 € kuukaudessa. Joihinkin paketteihin sisältyy ilmainen verkkotunnus ja sähköposti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pienille yrityksille ja henkilökohtaisille sivustoille, jotka tarvitsevat perustason webhotellia.

Kotisivukone on ihanteellinen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat nopeasti luoda kauniin ja turvallisen verkkosivuston. Tämä paketti sisältää joustavan suunnittelun, markkinointityökalut ja verkkomaksut, alkaen 5,49 € kuukaudessa. Kotisivukone on suunnattu käyttäjille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja haluavat pystyttää sivuston ilman teknistä osaamista.

Hallitut WordPress-sivustot tarjoavat täysin hallitun WordPress-alustan, joka sisältää sisäänrakennetun suojauksen, päivittäiset varmuuskopiot ja automaattiset päivitykset WordPress-ohjelmistolle sekä laajennuksille. Hinnat alkavat 3,99 € kuukaudessa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-käyttäjille, jotka etsivät helppoa ja huoletona hallintaa sivustolleen.

Hallittu WordPress-verkkokaupan verkkohotelli on suunniteltu erityisesti verkkokauppojen tarpeisiin, tarjoten täysin hallitun WordPress-verkkokaupan alustan WooCommerce-laajennuksilla. Tämä paketti sisältää sisäänrakennetun maksunkäsittelyn, markkinoinnin, toimituksen ja varastonhallinnan, alkaen 21,99 € kuukaudessa. Se on ihanteellinen ratkaisu verkkokauppiaille, jotka haluavat keskittyä liiketoimintaansa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia teknisestä ylläpidosta.

VPS-verkkohotelli ja Oman palvelimen verkkohotelli ovat tarkoitettu vaativampiin verkkohotellitarpeisiin, tarjoten tehoa ja luotettavuutta laajempiin projekteihin. VPS-hosting alkaa 8,99 € kuukaudessa, tarjoten käyttäjille omistetun palvelimen resursseja jaettuna ympäristössä, kun taas omat palvelimet, alkaen 149,99 € kuukaudessa, tarjoavat rajattomat resurssit ja joko täydet juurioikeudet tai hallitun paketin valinnan mukaan.

GoDaddy on sitoutunut tarjoamaan monipuolisia hosting-ratkaisuja, jotka vastaavat eri käyttäjien tarpeita, olipa kyseessä sitten pieni henkilökohtainen blogi tai suuri yrityssivusto. Jokainen paketti on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen yhdistelmä suorituskykyä, turvallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä, mikä tekee GoDaddysta luotettavan valinnan webhotellipalveluiden tarjoajana.

GoDaddyn verkkosivuston pystytys

GoDaddyn tarjoama ilmainen verkkosivuston rakennustyökalu, GoDaddy Websites + Marketing, on erinomainen, responsiivisen suunnittelun työkalu, joka tuottaa hyvännäköisiä ja toimivia sivustoja sekä tietokoneille että mobiililaitteille. GoDaddy Websites + Marketingin vetämällä ja pudottamalla -toiminnallisuus tekee sivun rakentamisesta helppoa; jopa aloittelijat voivat rakentaa sivuston vaivattomasti. Voit aloittaa ilmaiseksi, ja suunnitelmat alkavat 11,99 dollarista kuukaudessa. 24,99 dollarilla kuukaudessa voit lisätä kyvykkään kaupankäyntitoiminnon. Lue arvostelumme syvällisemmästä sukelluksesta verkkosivuston rakentajaan.

Luonnollisesti sinun ei tarvitse käyttää GoDaddy Websites + Marketingia verkkosivuston rakentamiseen. WordPress on vaihtoehto, kuten myös tiedostojen lataaminen FTP:n kautta.

Sähköpostin Hosting ja Microsoft Office 365 ominaisuudet

GoDaddy on hylkäämässä vanhan cPanel-sähköpostin hosting-palvelunsa Microsoft Office 365 Business Premiumin hyväksi, joka on Editor’s Choice -palkinnon voittaja sähköpostin hostingissa. Jos haluat ostaa sähköpostia, tässä on erittely: Email Essentials (alkaen 5,99 dollaria kuukaudessa, tai 1,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sitoumuksella) antaa sinulle 10GB sähköpostitilaa. Email Plus (alkaen 6,99 dollaria kuukaudessa, tai 3,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sitoumuksella) nostaa sähköpostikapasiteetin 50GB:iin. Business Essentials (alkaen 10,99 dollaria kuukaudessa, tai 7,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sitoumuksella) antaa sinulle myös 50GB sähköpostitilaa ja lisää rajoittamattomat Microsoft 365 Online -ominaisuudet kuten Excel, Word, Teams ja muut. Business Professional (15,99 dollaria kuukaudessa, tai 8,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden termillä) lisää Office Desktopin, ja Premium Security -paketti (25,97 dollaria kuukaudessa, alennettu 16,99 dollariin kuukaudessa vuotuisella sopimuksella) lisää sähköpostin salauksen ja arkistoinnin sekä kaikki aiemmin mainitut ominaisuudet.

Verkkokaupan vaihtoehdot

GoDaddy on luopunut vanhasta Quick Shopping Cart -verkkokauppansa ohjelmistostaan GoDaddy Online Storen hyväksi. Uusi tarjonta sisältää monia ominaisuuksia, mukaan lukien turvallinen kassatoiminto, SEO-työkalut, kaupan teemat ja rajoittamattomat tuoteluettelot.

Turvallisuusominaisuudet

GoDaddy tarjoaa oman Website Security -tuotteensa, joka sisältää automaattisen haittaohjelmien skannauksen, jatkuvan turvallisuusvalvonnan, Web Application Firewall (WAF) ja Content Delivery Network (CDN). Website Security estää proaktiivisesti haittaohjelmat ja haitallisen liikenteen saavuttamasta sivustoasi. Se suojaa myös Distributed Denial of Service (DDoS) ja Zero Day -hyökkäyksiltä.

Kohtuullinen käytettävyysaika

Verkkosivuston käytettävyysaika on yksi tärkeimmistä aspekteista hosting-palvelussa. Jos sivustosi on alhaalla, asiakkaat tai asiakkaat eivät pysty löytämään sinua tai käyttämään tuotteitasi tai palveluitasi. Et halua sitä. Onneksi GoDaddy osoittautui luotettavaksi testeissämme.

GoDaddyn tarjoamat webhotellipalvelut tarjoavat monipuolisia ratkaisuja niin perinteisten verkkosivustojen kuin verkkokauppojenkin pystyttämiseen, sisältäen vahvat turvallisuusominaisuudet ja luotettavan käytettävyysajan.

GoDaddy asiakastuki – Aina valmiina auttamaan

Kun kohtaat ongelman tai tarvitset vastauksen kysymykseesi, GoDaddy tarjoaa luotettavaa asiakastukea auttaakseen sinua kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Monipuoliset tukivaihtoehdot – Chatista puhelintukeen

GoDaddy tarjoaa monipuolisia tukivaihtoehtoja, jotka alkavat live-chat-tuesta. Chat-keskustelu aloitetaan ensin bottiavustajan kanssa, ja mikäli et ole tyytyväinen saamaasi apuun, sinut ohjataan keskustelemaan ihmisen kanssa. Lisäksi voit ottaa yhteyttä GoDaddyn puhelintukeen, joka tarjoaa maakohtaiset yhteystiedot. Puhelut ovat maksuttomia, paitsi jos soitat toisesta maasta.

Kattava ohjekeskus – Oppaat, vinkit ja videot

GoDaddy tarjoaa kattavan ohjekeskuksen, joka sisältää oppaita, vinkkejä ja videoita kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, joita saattaa ilmetä hosting-palvelun kanssa. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, GoDaddy kehottaa ottamaan yhteyttä heidän palkittuun tukitiimiinsä.