Hostinger arvostelu ja kokemuksia

Hostinger logo

Arvostelu:

Hostinger on edullinen webhosting-palvelu, joka tarjoaa kilpailukykyistä hinnoittelua ja on suunniteltu erityisesti budjettitietoisille käyttäjille ja aloittelijoille. Palvelun vahvuuksiin kuuluvat käyttäjäystävällinen alusta, luotettava suorituskyky, useita datakeskuksia maailmanlaajuisesti ja pääsy ilmaiseen AI-käyttöiseen kotisivukoneeseen. Hostinger mahdollistaa nopean ja vaivattoman verkkosivuston pystytyksen, tarjoten samalla monipuolisia hosting-ratkaisuja eri tarpeisiin. Kuitenkin, asiakastuen rajoitukset ja ajoittain epäjohdonmukainen suorituskyky ovat huomionarvoisia heikkouksia. Huolimatta näistä puutteista, Hostingerin tarjoama hinta-laatusuhde tekee siitä houkuttelevan valinnan monille verkkosivustojen omistajille.

Hinta (Alkaen): 2,99 € /kk + 3 kk ilmaiseksi

Mikä on Hostinger?

Hostinger on monipuolinen web-hosting-palveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman hosting-ratkaisuja ja palveluita verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon. Palveluihin kuuluu jaettu hosting, VPS- ja pilvipalvelut sekä domain-nimet, kaikki suunniteltu tukemaan verkkomenestystä. Hostingerin tarjontaan kuuluu myös erityisesti WordPressille suunnattuja hallinnoituja hosting-palveluita, WooCommerce-tuki, automaattinen verkkosivuston siirto, 1-klikkauksen WordPress-asennus, WordPressin kiihdytys (LiteSpeed), WordPressin automaattiset päivitykset ja haavoittuvuuksien skanneri. Lisäksi tarjolla on no-code verkkosivuston rakentaja, joka sisältää vetämällä ja pudottamalla toimivan verkkosivuston rakentajan, AI-verkkosivuston luomisen, 150 suunnittelijan luomaa mallia, Google Analytics -integraation, markkinointi-integraatiot, AI-kopiotyökalun, AI-lämpökartat ja AI-SEO-työkalut.

Hostingerin palveluissa korostetaan käyttäjäystävällisyyttä, nopeutta ja turvallisuutta. Tarjolla on standardi DDoS-suojaus, web-sovelluspalomuuri, Cloudflare-suojatut nimipalvelimet, haittaohjelmien skanneri, turvallisen pääsyn hallinta ja ilmainen domain WHOIS -yksityisyydensuoja. Asiakastuki on saatavilla 24/7, ja palvelut sisältävät 30 päivän rahat takaisin -takuun ja 99,9% toiminta-ajan takuun.

Hostingerin palvelut on suunniteltu eri käyttäjätarpeisiin, tarjoten ratkaisuja pienyritysten verkkosivustoille, verkkokaupoille ja kasvaville blogeille. Palvelut on optimoitu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä ja nopeutta, mukaan lukien LiteSpeed Web Server -teknologia, edistyneet välimuistiratkaisut ja WordPressille optimoidut välimuistit. Hostingerin globaalit datakeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Intiassa, Singaporessa, Brasiliassa, Liettuassa ja Alankomaissa, mikä mahdollistaa nopeat ja luotettavat palvelut maailmanlaajuisesti.

Hostinger tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman web-hosting-palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan erilaisten verkkosivustojen menestystä internetissä. Palveluiden keskiössä on käyttäjäystävällisyys, nopeus, turvallisuus ja maailmanlaajuinen saatavuus, mikä tekee Hostingerista houkuttelevan vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin web-kehittäjille.

Hostinger:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Aloittelijaystävällisyys: Hostinger on erittäin helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen, tarjoten intuitiivisen käyttöliittymän ja nopean asennusprosessin.
 • Hpanelin käyttöliittymä: Hostingerin oma Hpanel on selkeä ja yksinkertainen, tehden sivuston hallinnoinnista ja ylläpidosta vaivatonta.
 • Erinomainen välimuistitus: Hostingerin LiteSpeed-välimuistiratkaisu nopeuttaa merkittävästi sivuston latausaikoja, mikä on tärkeää käyttäjäkokemuksen ja hakukoneoptimoinnin kannalta.
 • Kustannustehokkuus: Hostinger tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat, tehden siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti budjettitietoisille käyttäjille.
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti: Tietyt Hostingerin suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi, mikä on hyödyllinen lisä uusille sivustoille.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu: Hostinger tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä antaa käyttäjille mielenrauhan ja mahdollisuuden kokeilla palvelua riskittömästi.

Plussat

 • Edullinen hinnoittelu
 • Luotettava suorituskyky
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Useita datakeskuksia
 • Ilmainen AI-käyttöinen kotisivukone

Miinukset

 • Rajoitettu asiakastuki
 • Epäjohdonmukainen suorituskyky
 • Rajoitettu levytila

Hostingerin webhotelli paketit

Hostinger tarjoaa monipuolisia webhotelli paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, aina henkilökohtaisista verkkosivustoista suurempiin yrityssivustoihin. Premium-paketti on täydellinen valinta henkilökohtaisille verkkosivuille, tarjoten 100 sivuston hostingin, 100 Gt SSD-tallennustilaa, viikoittaiset varmuuskopiot, rajattoman ilmaisen SSL:n, rajoittamattoman siirtonopeuden sekä ilmaisen domainin ja CDN:n. Business-paketti puolestaan tarjoaa lisätehoa ja paranneltuja ominaisuuksia, kuten 200 Gt NVMe-levytilaa, päivittäiset varmuuskopiot ja tehostetun suorituskyvyn. Molemmat paketit sisältävät hallinnoitua WordPressia, WooCommerce-tukea, ilmaisen automaattisen verkkosivujen siirron, 1-klikin WordPress-asennuksen ja monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät verkkosivuston ylläpidosta helppoa ja tehokasta.

Hostingerin pilvipalvelu

Hostingerin pilvipalvelu yhdistää dedikoidun palvelimen tehot ja jaetun webhotellin yksinkertaisuuden, tarjoten optimaalisen ratkaisun yrityksille ja verkkokauppasivustoille. Pilvipalvelupaketit, kuten Cloud Startup, Cloud Professional, ja Cloud Enterprise, tarjoavat laajan valikoiman resursseja, mukaan lukien jopa 300 Gt NVMe-levytilaa, 12 Gt RAM-muistia ja 6 CPU-ydintä. Kaikkiin paketteihin sisältyy ilmainen domain, SSL-sertifikaatti, päivittäiset varmuuskopiot, ilmainen sähköposti, rajaton siirtonopeus ja dedikoitu IP-osoite. Pilvipalvelu on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen suorituskyky, parannettu turvallisuus ja 99,9% käyttöaikatakuu, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille verkkosivustoille.

Hostingerin VPS Virtuaalipalvelin

Hostingerin VPS (Virtual Private Server) virtuaalipalvelimet tarjoavat lisätehoa ja hallintaa verkkoprojekteihin, jotka vaativat enemmän resursseja. VPS-paketit, kuten KVM 1, KVM 2, KVM 4, ja KVM 8, sisältävät 1-8 vCPU-ydintä, 4-32 Gt RAM-muistia, 50-400 Gt NVMe-levytilaa ja 4-32 TB siirtonopeutta. Kaikki paketit sisältävät ilmaiset reaaliaikaiset snapshotit, automaattiset varmuuskopiot, dedikoidun IP-osoitteen, täydet pääkäyttäjän oikeudet ja AI-avustajan. VPS-palvelimet hyödyntävät NVMe SSD -tallennustilaa ja AMD EPYC -prosessoreita, tarjoten huippuluokan suorituskyvyn ja nopeuden. VPS on ihanteellinen ratkaisu suurille sivustoille, vilkkaasti liikennöidyille verkkokaupoille ja vaativille sovelluksille, jotka tarvitsevat erinomaista suorituskykyä ja joustavuutta.

Hostingerin Kotisivukone

Hostingerin kotisivukone tarjoaa helpon ja intuitiivisen tavan luoda ammattimaisia verkkosivustoja ilman koodaustaitoja. Tämä työkalu on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat päästä nopeasti nettiin ilman teknistä päänvaivaa. Kotisivukoneen avulla voit vastata muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja antaa tekoälyn luoda sivustosi alustan, mukaan lukien SEO-ystävällisen sisällön ja relevantit kuvat. Lisäksi voit mukauttaa sivustoasi entisestään käyttämällä vedä ja pudota -editoria, joka tekee sivuston suunnittelusta helppoa ja joustavaa.

Kotisivukoneen paketti sisältää kaiken tarvittavan verkkosivuston rakentamiseen ja ylläpitoon: ilmaisen domainin, ilmaisen sähköpostin, 24/7 tuen, rajoittamattoman siirtonopeuden, rajattoman ilmaisen SSL:n ja jopa 100 verkkosivun mahdollisuuden. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niin yrityssivuille, verkkokaupoille, blogeille, portfolioille kuin muillekin verkkosivustoille.

Hostingerin kotisivukoneen avulla voit myös luoda verkkokaupan, jossa voit myydä jopa 500 tuotetta ilman ylimääräisiä siirtokuluja, ja tarjota yli 20 maksutapavaihtoehtoa asiakkaillesi. Lisäksi, sisäänrakennetut SEO-työkalut auttavat parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, ja integroidut markkinointityökalut tukevat liiketoimintasi kasvua verkossa.

Kotisivukoneen käyttö on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet modernin ja responsiivisen verkkosivuston luomiseen. Tämä työkalu on erinomainen valinta niille, jotka haluavat rakentaa vahvan läsnäolon verkossa ilman, että tarvitsee investoida aikaa ja resursseja web-kehitykseen tai suunnitteluun.

Helppokäyttöisyys

Aiemmin verkkosivuston rakentaminen ilman kokemusta tarkoitti usein kääntymistä palveluiden kuten Squarespace tai Wix puoleen, jotka tarjosivat helppokäyttöisen kotisivukoneen ja hosting-palvelun yhdessä paketissa. Vaikka nämä palvelut ovatkin hieman kalliimpia, ne ovat edullisempia kuin web-kehittäjän palkkaaminen. Hostinger on mullistanut tämän kentän tarjoamalla kotisivukoneen, tekoälytyökalut ja oppaat, joiden avulla voit luoda ja isännöidä verkkosivustoja huomattavasti edullisemmin.

Hostinger on panostanut erityisesti jaetun hosting-kokemuksen saumattomuuteen ja aloittelijaystävällisyyteen. Rekisteröitymisestä lähtien Hostinger opastaa jokaista askelta selkeiden ja helpposeuraisten ohjeiden avulla, auttaen täydellisiä aloittelijoita saamaan sivustonsa pystyyn. Lisäominaisuuksien, kuten sivunopeuden seurannan, haittaohjelmien skannauksen ja analytiikan, avulla varmistetaan, että voit hallita sivustosi kaikkia aspekteja suoraan Hostingerin hPanelista. Aloittelijoille tarjotaan näin paljon enemmän kuin mitä alan standardi cPanel tarjoaa, piilottaen tekniset yksityiskohdat ja esittäen kaiken loogisesti.

VPS-palveluiden itsenäinen hallinta

Kun siirrytään Hostingerin VPS-palveluihin, olet enemmän omillasi. VPS-palvelut on suunnattu henkilöille, joilla on kokemusta palvelimien pystyttämisestä ja hallinnasta. Vastineeksi saat huomattavasti enemmän suorituskykyä rahallesi, mutta sinun on tiedettävä, miten palvelinta hallitaan itse.

Monipuoliset ominaisuudet

Hostingerin suunnitelmat tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun ja ovat täynnä ominaisuuksia, joista monet ovat lisämaksullisia muualla. Sivunopeuden seuranta, haittaohjelmien skannaus ja analytiikka ovat kaikki erinomaisia lisäominaisuuksia aloittelijoille.

Luotettavuus

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä laadukkaassa web-isännöinnissä. Palveluntarjoaja voi tarjota lukuisia muita ominaisuuksia, mutta jos sivustosi on jatkuvasti alhaalla, suurin osa vierailijoistasi katoaa.

Nopea latausaika

Mittaamme verkkosivuston latausnopeuksia GTmetrixin avulla, joka arvioi, kuinka kauan sivuston pääsisältö latautuu (arvo nimeltään Largest Contentful Paint, tai LCP). Alhainen LCP tarkoittaa, että sivustosi alkaa näkyä näytöllä nopeammin, mikä pitää vierailijat tyytyväisinä.

Datakeskukset kahdeksassa maassa

Monet web-isännöintipalvelut tarjoavat tallennustilaa datakeskuksessa, mutta eivät kerro sen sijaintia tai anna valita sijaintia. Tämä voi olla huono uutinen suorituskyvylle, jos esimerkiksi kohdeyleisösi on Kaliforniassa, mutta sivustosi isännöidään datakeskuksessa maailman toisella puolella.

Hostingerilla on datakeskuksia kahdeksassa maassa: Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Alankomaissa, Liettuassa, Singaporessa, Intiassa ja Brasiliassa. Tämä on huomattavasti enemmän kuin useimmilla isännöintipalveluilla, ja on erityisen hyvä nähdä palvelu, joka ei keskity pelkästään Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

Hostingerin käyttöaikatakuu – Luotettavuutta budjettihinnalla

Hostinger lupaa 99,9% käyttöaikatakuun kuukaudessa, mikä on linjassa monien muiden edullisten isännöintipalveluiden kanssa. Mikäli Hostinger ei saavuta tätä tavoitetta, voit ottaa yhteyttä yritykseen ja pyytää 5% hyvitystä kuukausittaisesta hosting-maksustasi.

Ilmainen AI-käyttöinen kotisivukone

Hostinger tarjoaa webhotelliasiakkailleen pääsyn markkinoiden parhaimpiin kotisivukoneisiin – ilmaiseksi jokaisen suunnitelman yhteydessä. Olipa tarpeesi perus yrityssivusto tai täysin toiminnallinen verkkokauppa, Hostingerin kotisivukone on helppokäyttöinen, teknistä kokemusta vaatimatta.

Valitse yli sadasta erilaisesta mallista aloittaaksesi ja rakenna unelmiesi verkkosivusto raahaa-ja-pudota -menetelmällä. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Hostingerin tekoälyä sivuston luomiseen puolestasi.

Vastaa vain muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen liiketoiminnastasi ja verkkosivustostasi, ja kuin taikaiskusta, tekoäly rakentaa kaiken. Se luo jopa hakukoneoptimoidun tekstin ja räätälöidyt kuvat. Tämän jälkeen voit käyttää raahaa-ja-pudota -editoria tehdäksesi pieniä muutoksia mieltymystesi mukaan.