Hostingpalvelu arvostelu ja kokemuksia

Hostingpalvelu logo

Arvostelu:

Hostingpalvelu.fi on suomalainen hostingpalveluntarjoaja, joka erottuu markkinoilla tarjoamalla Suomessa sijaitsevat palvelinkeskukset. Tämä paikallisuus takaa sivustojen nopeat latausajat ja vahvistaa niiden asemaa Googlen hakutuloksissa, mikä on olennaista hakukoneoptimoinnissa. Palvelu on suunniteltu erityisesti Suomeen kohdennetuille verkkosivustoille, mutta se palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita. Hostingpalvelu.fi:n vahvuuksia ovat sen luotettavuus, suomenkielinen asiakaspalvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja AAA-luottoluokitus, jotka tekevät siitä turvallisen valinnan niin pienille kuin suurillekin verkkosivustoille. Erinomainen asiakaspalvelu ja joustavat hostingratkaisut takaavat, että jokainen käyttäjä löytää tarpeisiinsa sopivan palvelun.

Hinta (Alkaen): 4 €/kk

Mikä on Hostingpalvelu?

Hostingpalvelu on suomalainen palveluntarjoaja, joka erikoistuu webhotelli- ja domainpalveluiden tarjoamiseen. Heidän palvelunsa mahdollistavat asiakkaille kotisivujen, verkkokauppojen ja sähköpostien pystyttämisen omalla domainilla nopeasti ja vaivattomasti. Yritys korostaa tarjonnassaan asiakaspalvelun merkitystä ja pyrkii varmistamaan palveluidensa toimintavarmuuden.

Hostingpalvelu tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, jotka kattavat kaiken tarvittavan verkkosivuston tai verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitoon. Asiakkaat voivat valita laajasta valikoimasta domain-nimiä, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja heijastavat heidän brändiään. Yrityksen webhotellipalvelut on suunniteltu tukemaan erilaisia verkkosivustoja, aina pienimuotoisista blogeista suuriin verkkokauppoihin. Lisäksi Hostingpalvelun kotisivukone tarjoaa helpon tavan luoda visuaalisesti miellyttäviä ja toimivia kotisivuja ilman syvällistä teknistä osaamista.

Erityisen huomionarvoista on Hostingpalvelun sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen. Heidän asiakaspalvelunsa on saanut kiitosta nopeasta ja asiantuntevasta avusta, ja yritys tarjoaa 14 päivän tyytyväisyystakuun webhotellipalveluilleen. Palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa sivustojen nopean latautumisen ja käytettävyyden. Hostingpalvelu panostaa myös kestävään kehitykseen käyttämällä uusiutuvaa energiaa ja valvomalla palveluitaan ympäri vuorokauden.

Hostingpalvelu on vahva kumppani niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä, nopeutta ja luotettavuutta verkkopalveluidensa perustamisessa ja ylläpidossa. Heidän asiakaslähtöinen lähestymistapansa, ympäristötietoisuutensa ja teknologinen asiantuntemuksensa tekevät heistä erinomaisen valinnan suomalaisille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat rakentaa tai laajentaa läsnäoloaan verkossa.

Hostingpalvelu:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Joustavat webhotellipaketit, jotka voidaan mukauttaa tarpeiden muuttuessa.
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti kaikille paketeille, mikä lisää verkkosivuston turvallisuutta.
 • Kotimaiset palvelimet, jotka takaavat sivustojen nopean toiminnan ja luotettavuuden.
 • Päivittäiset varmuuskopiot, jotka varmistavat tietojen turvallisuuden ja helpottavat mahdollista palauttamista.
 • Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan kaikissa tilanteissa.
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu webhotellipalveluille, mikä osoittaa palvelun luotettavuuden ja asiakaslähtöisyyden.

Plussat

 • Palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa nopeat yhteydet ja parantaa sivustojen latausaikoja.
 • Erinomainen asiakaspalvelu, joka on saanut kiitosta nopeudestaan, asiantuntemuksestaan ja ystävällisyydestään.
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli, joka tekee palveluiden hallinnasta vaivatonta myös vähemmän teknisesti orientoituneille käyttäjille.
 • Monipuoliset hosting-paketit, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin pienistä sivustoista suuriin verkkokauppoihin.
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu, joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle ja joustavat maksuvaihtoehdot.

Miinukset

 • Rajoitukset palvelupaketeissa, kuten levytilan ja tiedonsiirron määrä, voivat olla haaste suurille sivustoille tai sivustoille, jotka saavat paljon liikennettä.
 • Edistyneiden käyttäjien tarpeisiin palvelu ei välttämättä tarjoa kaikkea kaivattua joustavuutta ja hallintamahdollisuuksia, kuten root-käyttöoikeuksia.
Hostingpalvelu screenshot

Hostingpalvelun webhotelli paketit

Aloituspaketti on suunniteltu erityisesti pienille verkkosivustoille, blogeille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja edullista webhotellipalvelua. Tämä paketti tarjoaa 2 Gt SSD-levytilaa, joka takaa nopean tiedonsiirron ja sivuston latausajat. Asiakkaat saavat käyttöönsä kolme sähköpostilaatikkoa ja mahdollisuuden yhdistää jopa kaksi domainia. Lisäksi pakettiin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, mikä lisää sivuston turvallisuutta. Aloituspaketti on ihanteellinen valinta niille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustonsa rakentamista tai joilla on pieni sivusto, joka ei vaadi paljon resursseja.

Peruspaketti tarjoaa enemmän tilaa ja resursseja, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon keskikokoisille sivustoille, kuten aktiivisille blogeille tai pienille yrityksille. Paketti sisältää 5 Gt SSD-levytilaa, kymmenen sähköpostilaatikkoa ja mahdollisuuden hallita jopa kolmea sivustoa sekä kahdeksaa domainia saman palvelun alla. Kuten aloituspaketissakin, myös peruspaketissa on mukana ilmainen SSL-sertifikaatti. Tämä paketti on suunniteltu käyttäjille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja resursseja sivustonsa kasvun tukemiseen.

Yrityspaketti on räätälöity suuremmille yrityssivustoille ja verkkokaupoille, jotka vaativat paljon levytilaa ja resursseja. Tarjoten 10 Gt SSD-levytilaa, 50 sähköpostilaatikkoa ja mahdollisuuden ylläpitää jopa 11 sivustoa ja 21 domainia, yrityspaketti on varustettu vastaamaan suurten ja vaativien sivustojen tarpeisiin. Tämä paketti sisältää myös ilmaisen SSL-sertifikaatin, varmistaen sivuston turvallisuuden ja luotettavuuden. Yrityspaketti on ihanteellinen valinta suurille yrityksille ja verkkokaupoille, jotka tarvitsevat korkean suorituskyvyn webhotellipalvelua.

Hostingpalvelun WordPress webhotelli paketit

Webhotelli WP 1 on suunnattu kotisivuille ja blogeille, jotka käyttävät WordPressiä. Paketti sisältää esiasennetun WordPressin, 6 Gt SSD-levytilaa, 10 sähköpostilaatikkoa ja ilmaisen SSL-sertifikaatin. Tämä tekee WP 1 -paketista helpon ja vaivattoman tavan päästä alkuun WordPress-sivuston kanssa.

Webhotelli WP 2 on tarkoitettu verkkokaupoille ja suosituille sivustoille, jotka vaativat enemmän tehoa ja tilaa. Tämä paketti tarjoaa 12 Gt SSD-levytilaa, 50 sähköpostilaatikkoa ja esiasennetun WordPressin, mukaan lukien ilmaisen SSL-sertifikaatin. WP 2 on suunniteltu erityisesti suuremmille WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat lisää suorituskykyä ja resursseja.

Webhotelli WP 3 on suunniteltu suorituskykyä vaativiin käyttötarkoituksiin, kuten suuriin verkkokauppoihin ja suosittuihin sivustoihin, jotka käyttävät WordPressiä. Tarjoten 25 Gt SSD-levytilaa ja 100 sähköpostilaatikkoa, WP 3 -paketti sisältää kaiken tarvittavan suurten WordPress-sivustojen ylläpitoon ja kasvuun. Myös tässä paketissa on esiasennettu WordPress ja ilmainen SSL-sertifikaatti.

Nämä paketit tarjoavat joustavuutta ja skaalautuvuutta kaikenkokoisille sivustoille, WordPress-blogeille ja verkkokaupoille, varmistaen, että jokainen käyttäjä löytää tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Hostingpalvelun webhotellipaketit on suunniteltu tarjoamaan nopeaa, turvallista ja luotettavaa palvelua, joka tukee sivustojen kasvua ja menestystä.

Suomalaiset palvelinkeskukset – Nopeutta ja turvallisuutta

Hostingpalvelu ylläpitää kahta palvelinkeskusta Suomessa, Helsingin Pitäjänmäessä ja Suvilahdessa, jotka on varustettu kohdennetulla sähkönsyötöllä, nopeilla tiedonsiirtoyhteyksillä ja ympärivuorokautisella vartiointipalvelulla. Equinix, maailmanlaajuisesti tunnettu konesalien toimittaja, vastaa näiden keskusten toiminnasta. Hostingpalvelun käyttämä SSD-pohjainen pilvipalvelualusta takaa sivustojen nopean toiminnan ja tarjoaa lisäturvaa automaattisella palvelimenvaihdolla mahdollisen vikatilanteen sattuessa.

Webhotelliratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Hostingpalvelu tarjoaa kaksi päätyyppiä webhotellipaketeista: perinteiset webhotellit cPanel-hallintapaneelilla ja WordPressille optimoidut WP-paketit, jotka sisältävät Installatron-asennusohjelman ja Litespeed Cache -lisäosan. Tarjolla on vaihtoehtoja pienistä aloituspaketeista, jotka soveltuvat yksinkertaisille sivustoille, aina laajempiin paketteihin, jotka palvelevat suurempien yrityssivustojen ja verkkokauppojen tarpeita.

Domainien hallinta – Laaja valikoima ja helppo siirrettävyys

Kaikki Hostingpalvelun webhotellipaketit sisältävät vähintään yhden domainin, ja asiakkailla on mahdollisuus tuoda domaininsa palveluun myös ulkopuolisista lähteistä. Tarjolla on yli 800 erilaista verkkotunnuspäätettä, ja palveluihin kuuluu domainien rekisteröinti, uusiminen, siirto ja omistajanvaihto. Domainparkki-palvelu mahdollistaa domainin rekisteröinnin ilman välitöntä käyttöönottoa tai sen ohjaamisen olemassa olevaan sivustoon.

Vankka tietoturva – Suojaa verkkohyökkäyksiltä

Hostingpalvelun käyttämä WAF-sovelluspalomuuri analysoi HTTP-liikennettä ja estää tehokkaasti verkkosovellusten tietoturvavirheistä johtuvat hyökkäykset. Tämä tarjoaa asiakkaille korkeatasoisen suojan sivustoilleen.

Asiakasportaali – Selkeä ja käyttäjäystävällinen

Asiakassivujen käyttöönotto on tehty vaivattomaksi: käyttäjien tulee vain valita etusivulta ”Asiakkaat” ja kirjautua sisään. Asiakasportaali tarjoaa selkeän näkymän kaikkiin asiakkuuteen liittyviin tietoihin ja mahdollistaa palveluiden, kuten webhotellin ja domainien, hallinnan sekä tukipyynnön jättämisen.

SSL-Sertifikaatti – Lisää turvallisuutta verkkosivuille

Jokaiseen webhotellipakettiin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, joka lisätään automaattisesti sivustolle domainin rekisteröinnin tai siirron jälkeen. SSL-sertifikaatti on keskeinen osa sivuston turvallisuutta, sillä se salaa käyttäjien ja verkkosivuston välisen tiedonvaihdon.

Kotimaisen Hostingpalvelun edut verkkosivuillesi

Valitsemalla suomalaisen hostingpalvelun saat käyttöösi Suomessa sijaitsevat palvelimet, mikä nopeuttaa merkittävästi sivustosi latausaikoja. Tämä ei ainoastaan paranna käyttäjäkokemusta vaan myös vahvistaa sivustosi asemaa Googlen hakutuloksissa. Google painottaa yhä enemmän paikallisen hostingin merkitystä hakukoneoptimoinnissa, mikä tekee kotimaisesta hostingpalvelusta strategisen valinnan verkkosivustollesi. Lisäksi tukemalla suomalaista palveluntarjoajaa edistät kotimaista liiketoimintaa.

Kotimainen Hosting – Luotettavuus ja monipuolisuus

Kokemusten perusteella hostingpalvelu.fi on noussut parhaaksi vaihtoehdoksi erityisesti Suomeen kohdennetuille verkkosivustoille. Vaikka palvelu soveltuu myös kansainvälisille sivustoille, sen vahvuudet tulevat parhaiten esiin, kun kohderyhmänä ovat suomalaiset käyttäjät. Palvelun luotettavuus, suomenkielinen asiakaspalvelu, nopeus ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisesti Pohjoismaiden markkinoille suunnatuille sivustoille.

Miksi valita suomalainen Hostingpalvelu?

Hostingpalvelu.fi erottuu joukosta AAA-luottoluokituksellaan, mikä takaa palvelun vakauden ja luotettavuuden pitkällä aikavälillä. Erinomainen asiakaspalvelu ja joustavat ratkaisut takaavat, että palvelu sopii laajalle käyttäjäkunnalle – oli kyseessä sitten pieni blogi tai suuri verkkokauppa. Kun etsit luotettavaa ja tehokasta palvelinta Suomesta, hostingpalvelu.fi:n tarjonta on vertaansa vailla. Sen edullinen hinnoittelu yhdistettynä korkealaatuiseen palveluun tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat kotimaisuutta ja laatua hostingpalvelussaan.

Hostingpalvelu on turvallinen valinta

Jos tavoitteenasi on löytää luotettava ja suorituskykyinen suomalainen hostingpalvelu, hostingpalvelu.fi on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Sen vankka luottoluokitus, laadukas asiakaspalvelu ja monipuoliset hostingratkaisut tekevät siitä turvallisen ja varman valinnan monenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kotimaisille tai pohjoismaisille markkinoille suunnattu sivusto, tämä palveluntarjoaja tarjoaa kaiken tarvittavan sivustosi menestyksekkääseen ylläpitoon ja kehittämiseen.