Mighty Networks arvostelu ja kokemuksia

Mighty Networks logo

Arvostelu:

Mighty Networks on alusta, joka on suunniteltu yhteisöjen rakentamiseen ja hallintaan, tarjoten käyttäjille selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän sekä iOS- ja Android-mobiilisovellukset. Alusta mahdollistaa monipuolisen sisällöntuotannon, tapahtumien hallinnan ja kurssien järjestämisen, vaikkakin sen kurssinrakentaja on varsin perustasoinen. Lisäksi Mighty Networks tarjoaa laskeutumissivujen luontityökalut, jotka ovat yksinkertaisia mutta rajoitettuja suunnitteluvaihtoehtojen suhteen. Vaikka alusta tukee laajasti yhteisön rakentamisen eri aspekteja, se on parhaimmillaan yksinkertaisemmissa käyttötarkoituksissa ja yhteisöissä, jotka eivät vaadi monimutkaisia verkkosivustoja tai edistyneitä kurssinrakennusominaisuuksia.

Hinta (Alkaen): $41/kk

Mikä on Mighty Networks?

Mighty Networks on yhteisöalusta, joka on rankattu #1 G2:ssa. Se tarjoaa ainutlaatuisen paikan, jossa voit omistaa yhteisösi ja päivittää sen omilla brändätyillä sovelluksilla. Alusta on suunniteltu olemaan lopullinen kumppanisi yhteisön rakentamisessa, tarjoten ohjelmiston, strategian ja tuen, jotta yhteisösi voi toimia itsestään. Mighty Networks erottuu erityisesti jäsenten sitouttamiseen keskittyvällä lähestymistavallaan, joka kattaa suhteet, yhteydet ja sisällön.

Mighty Networks mahdollistaa yhteisön, haasteiden, verkkokurssien ja jäsenyyksien tuomisen yhteen paikkaan, tarjoten joustavuutta lisätä, järjestellä uudelleen ja nimetä ominaisuuksia. Alustaa luottavat yli 900 000 luoja, yrittäjä ja brändi, mukaan lukien TED-yhteisö, BODi Partners ja Tony Robbins Arena. Käyttäjät ylistävät Mighty Networksin joustavuutta, asiakastukea ja kykyä luoda täsmälleen haluamansa yhteisö. Monet ovat kokeneet merkittäviä läpimurtoja ja saavuttaneet taloudellista menestystä käyttämällä alustaa.

Mighty Networks tarjoaa kattavan alustan yhteisöjen rakentamiseen, verkkokurssien luomiseen ja jäsenyyksien hallintaan, keskittyen vahvasti jäsenten sitouttamiseen ja vuorovaikutukseen. Se on ihanteellinen työkalu luojille, yrittäjille ja brändeille, jotka haluavat rakentaa ja kasvattaa aktiivisia ja sitoutuneita yhteisöjä.

Mighty Networks:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Mahdollisuus rakentaa ja hallita kursseja helposti: Käyttäjät voivat luoda kursseja, jotka sisältävät erilaisia sisältötyyppejä, kuten yleiskatsauksia, oppitunteja, osioita ja kyselyitä, käyttäen Sisällysluettelo-ominaisuutta.
 • Joustavat yksityisyysasetukset ja kutsujärjestelmä: Käyttäjät voivat säätää kurssien yksityisyystasoja ja hallita, kuka voi kutsua uusia jäseniä, tarjoten sekä yksityisyyden hallintaa että yhteisön kasvattamisen mahdollisuuksia.
 • Monipuoliset maksuvaihtoehdot: Alusta mahdollistaa yksittäisten maksujen, tilausmaksujen, eri ryhmien ja kurssien niputtamisen, piilotettujen suunnitelmien ja alennusten tarjoamisen sekä maksujen vastaanottamisen yli 120 valuutassa.
 • Brändättyjen sovellusten luominen: Mighty Pro -palvelun avulla käyttäjät voivat luoda omia brändättyjä sovelluksia iOS- ja Android-laitteille, mikä parantaa yhteisön näkyvyyttä ja jäsenten sitoutumista.
 • Käyttäjäystävällinen kurssinrakennustyökalu: Alustan AI-toiminto auttaa luomaan kurssirunkoja vaivattomasti, mikä tekee kurssimateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta nopeaa ja helppoa.
 • ”Live Course” -ominaisuus ensikertalaisille: Uusille kurssinluojille tarjotaan mahdollisuus käyttää ”Live Course” -ominaisuutta, joka mahdollistaa kurssin suoratoiston pienelle opiskelijaryhmälle reaaliajassa, tarjoten dynaamisen ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen.

Plussat

 • Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen
 • Mukautettavuus
 • Monipuoliset ominaisuudet
 • Mobiiliystävällisyys
 • Yhteisökeskeisyys

Miinukset

 • Rajoitetut mallit
 • Hinta
Mighty Networks screenshot

Mighty Networksin tuotteet

Mighty Networks tarjoaa erilaisia suunnitelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita, olitpa sitten vasta aloittamassa tai valmis laajentamaan toimintaasi. Tässä on yksityiskohtainen kuvaus kustakin paketista:

Community Plan – $41/kk (kun laskutetaan vuosittain)

Community Plan on suunniteltu niille, jotka haluavat perustaa yhteisön tai siirtää sen sosiaalisen median ryhmästä tai chat-sovelluksesta Mighty Networksiin. Tämä suunnitelma sisältää kaikki perusominaisuudet, kuten toiminnallisuuden ladata ja jakaa sisältöä, chatti- ja viestintäominaisuudet, tapahtumat ja Zoom-integraation sekä mahdollisuuden periä maksuja tai asettaa pääsyrajoituksia. Lisäksi tarjolla on rajoitettuja tekoälyominaisuuksia, jotka auttavat yhteisön rakentamisessa ja hallinnassa.

Courses Plan – $99/kk (kun laskutetaan vuosittain)

Courses Plan tarjoaa kaiken tarvittavan kurssien luomiseen ja niistä veloittamiseen sekä jäsenyyden mallin tutkimiseen. Tämä suunnitelma sisältää kurssit ja resurssikirjastot, kokeet ja arvioinnit, rajattoman määrän kurssivideoita, ConvertKit-integraation, lisämyyntisivuja, jäsenten tagit ja merkit, Zapier API:t ja työnkulut, natiivin live-streamingin ja premium-analytiikan. Tämä paketti on ihanteellinen niille, jotka haluavat keskittyä verkkokurssien tarjoamiseen ja jäsenyyksien hallintaan.

Business Plan – $179/kk (kun laskutetaan vuosittain)

Business Plan on suunniteltu niille, jotka haluavat skaalata yhteisöään tai kurssiliiketoimintaansa ja rakentaa brändiään. Tämä suunnitelma sisältää kaikki Courses Planin ominaisuudet sekä lisäominaisuuksia, kuten valkoiset sähköpostit, SSO:n konfigurointimahdollisuuden, 2 TB tallennustilaa, lisää live-streamingia, maksullisen tapahtuman järjestämisen, automatisoidut kyselyt ja äänestykset sekä lisäanalytiikkaa ja jäsentietojen latauksen. Lisäksi vuosittain laskutettavat käyttäjät saavat kaksi kuukautta ilmaiseksi ja pääsyn Community Design™ -kurssille.

Mighty Pro

Mighty Pro on tarkoitettu niille, jotka haluavat viedä sitoutumisen ja tulot uudelle tasolle omilla brändätyillä sovelluksillaan. Tämä paketti sisältää kaikki Business Planin ominaisuudet sekä omat iOS- ja Android-sovellukset, brändätyt sovellusilmoitukset, lisätekoälyominaisuuksia, migraatio- ja käynnistyspalveluita, omistetun yhteisöstrategin sekä pääsyn Mighty Pro -jäsenverkostoon. Hinnat ovat saatavilla yhteydenoton kautta, ja tämä suunnitelma on suunnattu niille, jotka ovat valmiita investoimaan merkittävästi yhteisönsä kasvuun ja sitoutumiseen.

Jokainen suunnitelma sisältää rajattoman määrän jäseniä, ylläpitäjiä, tiloja ja Mighty Co-Host™ -tekoälyavustajan, joka auttaa yhteisön, kurssien ja jäsenyyksien luomisessa. Lisäksi tarjolla on 14 päivän ilmainen kokeilu, joka ei vaadi luottokorttia. Mighty Networks tarjoaa joustavia vaihtoehtoja eri tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yhteisön perustaminen, kurssien tarjoaminen tai brändättyjen sovellusten kehittäminen.

Kuka hyötyy Mighty Networksista – ja kenelle se ei sopi?

Ihanteelliset käyttäjät Mighty Networksille

 • Yrittäjät, joilla on kysyttyä osaamista ja halu rakentaa menestyvä opiskelijayhteisö
 • Sosiaalisen median vaikuttajat, jotka haluavat viedä yhteisönsä seuraavalle tasolle
 • Kurssiyrittäjät, jotka haluavat siirtyä Facebook-ryhmistä monipuolisempaan yhteisöön
 • Brändit, jotka haluavat räätälöidä yhteisönsä sovelluksen kautta
 • Yritykset, jotka haluavat kehittyä Whatsappin, Telegramin tai Facebook-ryhmien tuolta puolen oikeilla toiminnoilla varustettuun alustaan

Kenelle Mighty Networks ei ole suunnattu

 • Taitavat yksinyrittäjät, jotka haluavat luoda autoriteettikurssin (esim. paljon videoita, kyselyitä, edistymisraportteja, analytiikkaa jne.)
 • Yrittäjät, jotka haluavat tarjota palveluja, konsultointia tai kursseja ilman olemassa olevaa yhteisöä
 • Korkean tason yrittäjät, jotka myyvät kalliita kursseja
 • Henkilöt, jotka EIVÄT ole kiinnostuneita rakentamaan suurta, vuorovaikutteista, monimutkaista yhteisöä

Keskeiset yhteisöominaisuudet

Räätälöity toiminta

Jokainen jäsen saa oman mukautetun syötteen, mikä tekee osallistumisesta ryhmiin, tapahtumiin, äänestyksiin tai suoraviesteihin muiden jäsenten kanssa erittäin helppoa.

Suoratoisto ja tapahtumat

 • Suoratoisto: Mahdollisuus suoratoistaa sisältöä suoraan jäsenten syötteeseen lisää yhteyden tunnetta ja koettua arvoa.
 • Live-tapahtumat: Tarjoa monenlaisia tapahtumia, kuten mastermind-ryhmiä, konferensseja, paikallisia tapaamisia tai live-konsertteja.

Jäsenten välinen yhteys

Mighty Networks tarjoaa jäsenille enemmän tapoja olla yhteydessä toisiinsa kuin mikään muu alusta. Yhteyden muodot sisältävät profiilit, lähellä olevat jäsenet, samankaltaiset jäsenet, huippujäsenet, jäsenkategoriat, lähettiläät ja suoran chatin.

Sisältö

Voit julkaista mitä tahansa sisältöä: videoita, GIFejä, pikapostauksia, artikkeleita, kuvia. Tarjolla on enemmän joustavuutta kuin Facebook-ryhmässä ja yksityiskohtaisempia tapoja opettaa ja vuorovaikuttaa.

Verkkokurssit ja niiden rajoitukset

Mighty Networksin kurssinrakentaja

 • Mighty Networksin kurssinrakentaja on hyvin perustasoa, mikä on henkilökohtaisesti suuri miinus.
 • Kilpailijat, kuten Kajabi ja Kartra, tarjoavat edistyneitä kurssinrakennustyökaluja, jotka mahdollistavat yhteisöjen luomisen kursseille. Mighty Networks toimii päinvastaisella logiikalla: se on yhteisönrakennustyökalu, joka sallii kurssien luomisen myytäväksi yhteisöllesi.

Huomionarvoiset puutteet

 • Videon isännöinti puuttuu: Videoiden isännöintiä ei ole, mikä pakottaa käyttämään ulkopuolisia palveluita kuten YouTubea tai Vimeota.
 • Ei sisäänrakennettua oppimisen rikastamista: Kyselyiden ja muiden oppimistyökalujen lisääminen vaatii kolmannen osapuolen työkaluja.
 • Ei joukkolatausta: Pieni, mutta ärsyttävä puute. Pitkien kurssien, joissa on kymmeniä videoita, lataaminen voi olla työlästä.

Yleiskatsaus

Kurssityökalu on melko perus: luot osion, kuten ”Kurssin Yleiskatsaus”, ja lisäät siihen oppitunteja, jotka voivat olla teksti- tai videopohjaisia.

Alustan käytettävyys ja navigointi

Alun perin Mighty Networks ei ollut kaikkein käyttäjäystävällisin alusta, sillä sen navigointi ei ollut erityisen intuitiivista.

Uudistuksen myötä alustan rakenne ja yhteisöjen rakennusprosessi on kuitenkin yksinkertaistettu huomattavasti. Tämän seurauksena alustan toimintalogiikka ja navigointi ovat nyt selkeämpiä.

Nykyään alusta tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän. Näytön vasemmalla puolella näkyy lista tiloistasi, ja alaosassa on vaihtoehto uuden tilan luomiseen.

Sisällön luominen tilassa on helppoa: klikkaa vain kyseistä tilaa sivupalkissa, niin näet vaihtoehdot julkaisujen luomiseen ja tapahtumien, kurssien ym. hallintaan.

Haasteita kuitenkin esiintyy, suurimpana niistä se, että verkoston asetukset eivät ole järjestäytyneet kovin loogisesti.

Asetukset on jaettu eri otsikoiden alle, jotka eivät ole kovin intuitiivisia, ja toimintojen löytäminen vaatii syvempää kaivelua.

Toinen ongelma on, että valikkojen vaihtoehdot avautuvat ensin puolikkaalle näytölle, mikä vaatii ylimääräisen klikkauksen täysikokoiseen tilaan siirtymiseksi. Tämä voi kuitenkin olla enemmän mieltymyskysymys.

Yhteisösi eri osioiden navigointi ja uusien julkaisujen luominen on kuitenkin suoraviivaista. Lisäksi käyttäjät voivat etsiä olemassa olevaa sisältöä tai suodattaa toimintasyötettään helposti löytääkseen kiinnostavaa sisältöä.

Kaiken kaikkiaan Mighty Networksin käyttöönotto on helppoa. Vaikka alustan kanssa totutteluun saattaa mennä hetki, totuttuasi siihen, kaiken pitäisi sujua paljon sujuvammin. Loppukäyttäjille ei ole todellista oppimiskäyrää, ja alustan käyttöön ei pitäisi kulua liikaa aikaa.

Mobiilisovellukset ja käyttäjäkokemus

Mighty Networks tarjoaa ilmaiset iOS- ja Android-sovellukset, joiden avulla jäsenet voivat käyttää yhteisöäsi liikkeellä ollessaan.

Sovelluksilla on selkeä muotoilu ja ne tukevat ominaisuuksia, kuten työntöilmoituksia, jotka auttavat houkuttelemaan jäseniä takaisin yhteisöön.

Hyvä puoli on, että sovellukset tukevat kaikkia web-alustalla saatavilla olevia toimintoja, mukaan lukien julkaisujen luominen, livestriimien seuraaminen, kurssien katsominen, muiden jäsenten viestittäminen jne.

Sovellukset tukevat myös ylläpitäjän asetuksia, joten voit vastata jäsenille ja tehdä muutoksia yhteisöösi liikkeellä ollessasi.

Vaikka sovellukset ovat täysin ilmaisia, ne ovat silti Mighty Networksin sovelluksia. Voit kuitenkin hankkia erikseen maksullisia räätälöityjä yhteisösovelluksia brändillesi.

Näin ollen Mighty Networks mahdollistaa aloittamisen ilmaisilla sovelluksilla ja myöhemmin päivittämisen brändättyihin sovelluksiin, jos niin haluat.

Myynti- ja markkinointityökalut

Tässä osiossa keskitymme Mighty Networksin tarjoamiin myynti- ja markkinointityökaluihin, aloittaen verkkosivun rakentajasta.

Laskeutumissivut ja brändäys

Aloitetaan perusteista: Mighty Networks sisältää verkkosivuston isännöinnin ja ilmaisen SSL-sertifikaatin. Saat verkkosivustollesi ilmaisen aladomainin, mutta voit käyttää halutessasi myös omaa domainiasi.

Alusta ei kuitenkaan tarjoa täysimittaista verkkosivuston rakennustyökalua, ja sen vuoksi useimmat Mighty Networksin luojat isännöivät brändisivustojaan alustan ulkopuolella.

Tarjolla on mahdollisuus luoda laskeutumissivu, joka toimii verkkosivustosi kotisivuna.

Tarjolla on kaksi laskeutumissivumallia: Luojan ja Yhteisön mallit. Tyylillisesti tai asettelultaan niiden välillä ei kuitenkaan ole merkittävää eroa.

Lisäksi todellista sivunrakentajaa ei ole. Laskeutumissivu koostuu muutamasta osiosta, joilla on ennalta määritellyt asetukset, ja voit muokata vain tekstiä ja kuvia.

Et voi lisätä uusia osioita tai järjestellä niitä uudelleen, mikä rajoittaa merkittävästi suunnitteluvaihtoehtojasi.

Kaiken kaikkiaan voit käyttää Mighty Networksia yksinkertaisen laskeutumissivun luomiseen yhteisöllesi, mutta se ei voi vastata brändisivustosi tarpeita.