Spectra Page Builder

Spectra logo

Arvostelu:

Plus Blocks -lohkot Gutenbergille ja Spectra Pro ovat ihanteellisia työkaluja eri tarpeisiin ja budjetteihin, tarjoten käyttäjille laajan valikoiman mukautettavia lohkoja ja ominaisuuksia. Ne mahdollistavat upeiden, responsiivisten verkkosivustojen luomisen ilman koodaustaitoja, sisältäen käyttöhelppouden, joustavuuden ja turvallisuuden. Plus Blocks -lohkot ovat saatavilla 39 dollarin vuosihintaan, johon sisältyy 60 päivän rahat takaisin -takuu lisäominaisuuksista ja mukautuksista. Spectra Pro, kehitetty Brainstorm Forcen toimesta, joka on tunnettu Astra-teemasta, on laajentanut ominaisuuksiaan tarjoten yli 80 lohkoa ja edistyneitä suunnittelutyökaluja, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikenkokoisille projekteille.

Hinta (Alkaen): $49/vuosti

Mikä on Spectra Page Builder?

Spectra Page Builder on rikasominaisuuksinen WordPress-lisäosa, joka tuo Gutenberg-editoriin tehokkaita rakennuspalikoita kauniimpien verkkosivustojen luomiseksi. Se on 100% aloittelijaystävällinen ja tehostaa WordPressin oletuslohkoeditoria, toimien nopeasti ja vakaasti ilman ulkoisten koodien riippuvuutta. Spectra on suunniteltu integroitumaan saumattomasti WordPressin tuttuun editoriin, mikä tekee siitä erittäin intuitiivisen verkkosivuston rakentajan.

Spectran avulla voit valita yli 100 valmiiksi rakennetusta verkkosivustosta tai sivupohjasta ja tuoda minkä tahansa niistä yhdellä klikkauksella. Voit mukauttaa malleja täydellisellä suunnitteluvapaudella ja julkaista muokatun verkkosivustosi minuuteissa. Lisäosa tarjoaa myös laajan kirjaston valmiiksi rakennettuja verkkosivustoja, jotka on helppo asentaa yhdellä klikkauksella, ja uusia lisäyksiä tulee viikoittain.

Spectra keskittyy nopeuteen, käytettävyyteen ja yhteensopivuuteen, tarjoten vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, joka on lähellä käsinkoodausta. Sen avulla voit saavuttaa 100%:n tuloksen CWV:ssä (Core Web Vitals) ja parantaa SEO-suorituskykyäsi puhtaalla koodituotannolla ja salamannopeilla latausajoilla. Lisäosa käyttää modernia React-kehystä, mikä tekee siitä nopeamman ja tehokkaamman kuin monet muut saatavilla olevat työkalut.

Spectra tarjoaa edistyneitä verkkosivuston suunnitteluvaihtoehtoja, joita ei ole saatavilla WordPressin oletuslohkoeditorissa, mukaan lukien joustavat säiliöt, 28 luovaa ja ainutlaatuista lohkoa, sekä täydellisen hallinnan typografian ja värien muuttamiseen koko sivustollasi. Voit suunnitella responsiivisia verkkosivustoja helposti koskematta koodiin ja mukauttaa mitä tahansa yksityiskohtaisilla mukauttamisvaihtoehdoilla, jotka tarjoavat loputtoman joustavuuden kaikille lohkoille.

Spectra on kevyt lisäosa, joka mahdollistaa vakaat ja turvalliset verkkosivustot ilman riippuvuuksia, tukien GDPR-yhteensopivuutta ja mobiiliystävällisiä suunnitteluja. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, joka tekee upeiden verkkosivustojen rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

Spectra Page Builder on tehokas ja käyttäjäystävällinen työkalu, joka tarjoaa kaiken tarvittavan kauniiden, nopeiden ja responsiivisten verkkosivustojen rakentamiseen WordPress-alustalla, ilman koodaustaitoja.

Spectra Page Builder:n tärkeimmät ominaisuudet

 • 20+ Tehokasta Pro-ominaisuutta: Vie suunnittelusi uudelle tasolle ja luo edistyneitä verkkosivustoja Spectran Pro-ominaisuuksien ja -lohkojen avulla.
 • Ammattilaisten suunnittelemat Premium-mallit: Helpota suunnitteluprosessia käyttämällä valmiita malleja, jotka on suunniteltu eri alojen tarpeisiin.
 • VIP-tuki: Nauti mielenrauhasta 24/7 premium-asiakastuen avulla, joka on aina valmiina auttamaan tarvittaessa.
 • Dynaaminen sisältö: Luo sisältövetoisia verkkosivustoja helposti hyödyntämällä dynaamista dataa, kuten esiteltyjä kuvia ja postausten tekijöitä, tukien suosittuja lisäosia kuten ACF, PODS ja Meta Box.
 • Popup-rakentaja: Luo sivustonlaajuisia popup-ikkunoita, jotka näkyvät millä tahansa verkkosivustosi sivulla erilaisilla laukaisijoilla ja näyttösäännöillä.
 • Animaatiot: Herätä sivusi eloon Spectran vieritykseen perustuvilla sisääntuloanimaatioilla, joissa voit säätää viivettä, kestoa ja sujuvuutta.

Plussat

 • Tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja lohkoja täysin ilmaiseksi.
 • Vahvat globaalit hallintatyökalut mahdollistavat useiden lohkojen samanaikaisen hallinnan ja mukauttamisen.
 • Intuitiivinen suunnittelu helpottaa navigointia ja personointia kaikentasoisille käyttäjille.
 • Sisältää yli 80 lohkoa WordPressin lohkoeditorissa, tarjoten kattavat suunnittelumahdollisuudet.
 • Tarjoaa yli 100 valmista verkkosivuston mallia, jotka nopeuttavat sivuston rakentamista.

Miinukset

 • Rajoitetut mukauttamisvaihtoehdot eivät välttämättä täytä kaikkien käyttäjien tarpeita.
 • Jotkut käyttäjät ovat raportoineet hitaasta sivuston suorituskyvystä ja sivunrakentajan satunnaisesta jäädyttämisestä.
 • Tietokannan koko kasvaa merkittävästi, mikä vaikuttaa latausnopeuteen, ja joissakin tapauksissa sivuston kaatumisiin ja kriittisiin virheisiin on raportoitu.

Spectran tuotteet

Spectra Page Builder tarjoaa erilaisia paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita, olipa kyseessä sitten yksittäisten verkkosivustojen kehittäjät tai suuremmat yritykset, jotka tarvitsevat kattavampia työkaluja ja ominaisuuksia. Tässä on yksityiskohtainen kuvaus kustakin Spectran tarjoamasta paketista perustuen annettuun linkkiin:

Spectra Pro

Spectra Pro on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille täysin varusteltu sivurakentaja, joka mahdollistaa nopeiden ja vaikuttavien verkkosivustojen luomisen ilman koodaus- tai suunnittelutaitoja. Paketti sisältää tehokkaita ominaisuuksia, kuten Popup Builderin, Loop Builderin ja dynaamisen sisällön, sekä räätälöityjä lohkoja, kuten liukusäätimiä, kuvagallerioita ja Instagram-syötteitä. Hinnoittelu alkaa 49 dollarista vuodessa yhdelle verkkosivustolle, tarjoten 17% säästön normaalihinnasta. Elinaikainen lisenssi on saatavilla 199 dollarilla, mikä tarjoaa 33% säästön. Tämä paketti on ihanteellinen niille, jotka etsivät edistyneitä suunnittelutyökaluja ja haluavat parantaa verkkosivustonsa toiminnallisuutta ja ulkoasua.

Essential Toolkit

Essential Toolkit on suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittavat työkalut yhdessä paketissa, mukaan lukien sivurakentaja, premium-teema ja verkkosivumallit. Tämä paketti on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat laajentaa Spectra Pron ominaisuuksia Astra Pro -teemalla ja ammattimaisesti suunnitelluilla aloitussivumalleilla. Hinnoittelu alkaa 79 dollarista vuodessa, ja elinaikainen lisenssi on saatavilla 399 dollarilla. Essential Toolkit on suunnattu niille, jotka haluavat nopeuttaa verkkosivustojen rakentamisprosessia tarjoamalla valmiita ratkaisuja ja malleja.

Business Toolkit

Business Toolkit tarjoaa poikkeuksellista arvoa ja kustannussäästöjä kattavalla tuotesarjalla, joka sisältää kaiken Essential Toolkitista ja lisää SureFeedbackin ja SureWriterin sekä muita liiketoiminnan kannalta kriittisiä sovelluksia. Tämä paketti on suunniteltu yrityksille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat kattavia työkaluja ja resursseja verkkosivustojensa hallintaan, suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Hinnoittelu alkaa 149 dollarista vuodessa, ja elinaikainen lisenssi on saatavilla 599 dollarilla. Business Toolkit tarjoaa erinomaista arvoa niille, jotka etsivät all-in-one-ratkaisua verkkosivustojen kehittämiseen ja hallintaan.

Kukin Spectran tarjoama paketti on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja, tarjoten käyttäjille joustavuutta valita juuri heille sopivin vaihtoehto. Olipa kyseessä sitten yksittäisen verkkosivuston parantaminen tai useiden sivustojen hallinnointi yritystasolla, Spectra tarjoaa ratkaisut, jotka auttavat saavuttamaan halutut tavoitteet tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Miksi suosittelemme Plus Blocks -lohkoja Gutenbergille?

Riippuen liiketoimintasi, verkkosivustosi ja etsimiesi ominaisuuksien tarpeista, saatat etsiä erilaisia Gutenberg-lohkoja. Lisäksi budjettisi ja varallisuutesi ovat tärkeitä tekijöitä tässä päätöksessä.

Valitessasi oikeat Gutenberg-lohkot, on tärkeää ottaa huomioon tietyt tekijät varmistaaksesi sujuvan käyttökokemuksen. Näihin kuuluvat käyttöhelppous, laadukas asiakastuki, joka ylittää puhelin- ja chat-tuen, joustavuus, turvallisuus ja niin edelleen.

Plus Blocks -lohkot Gutenbergille tarjoavat kaikki nämä ominaisuudet ja enemmän yhdessä lisäosassa. Se on helppo asentaa ja käyttää, voit nauttia käytännön tuesta, ja lisäosa tarjoaa sinulle mahdollisesti jokaisen ainutlaatuisen toiminnon, jota tarvitset luodaksesi upean verkkosivuston.

Ja mikä parasta? Lohkot ovat erittäin mukautettavissa, eikä sinun tarvitse tietää koodausta käyttääksesi niitä verkkosivustollasi.

Voit päivittää Plus Blocks -lohkot Gutenbergille Pro -versioon 39 dollarilla vuodessa saadaksesi lisäominaisuuksia ja mukautuksia 60 päivän rahat takaisin -takuulla.

Spectra Pro – Pieni historiikki

Kaikki alkoi ilmaisesta WordPress-lisäosasta nimeltä ”The Ultimate Addons for Gutenberg (UAG)”, jonka kehitti Brainstorm Force.

Nämä ovat samat ihmiset Astra WordPress -teeman takana, joka on voittanut useita palkintoja.

Merkittävän menestyksen jälkeen tiimi uudisti ilmaisen version lisäämällä joukon uusia sisältölohkoja ja muita resursseja.

He myös muuttivat nimen Spectraksi osoittaakseen sen kehityksen lohkolisäosasta täydelliseksi sivunrakentajaksi.

Nyt, premium Spectra Pro -version myötä, he ovat vieneet verkkosivujen ja sivujen suunnittelun aivan uudelle tasolle!

Spectra Pron avainominaisuudet

Spectra Pro tarjoaa joitakin uskomattomia ominaisuuksia ja superhelpon raahaa ja pudota -sivunrakennuskokemuksen. Tämä saa sinut varmasti tuntemaan olosi ammattilaiseksi.

Tämä on lisäksi yli 80 lohkoa, jotka sinulla on jo käytettävissä WordPress-lohkoeditorissa.