Teachable arvostelu ja kokemuksia

Teachable logo

Arvostelu:

Teachable tarjoaa kattavan alustan online-kurssien tarjoajille, mahdollistaen opiskelijoiden rekisteröinnin seurannan, suoran viestinnän opiskelijoiden kanssa, tietovisojen luomisen ja suoritustodistusten myöntämisen. Alusta sisältää sisäänrakennetun sähköpostipalvelun, jolla voi lähettää yksilöllisiä tai joukkoviestejä, ja tukee useita maksuvaihtoehtoja, kuten Stripea ja PayPalia, helpottaen maksuprosessia. Teachable mahdollistaa myös alennusten tarjoamisen opiskelijoille ja työskentelyn affiliate-markkinoijien kanssa, tarjoten korkeita komissioita. Lisäksi alusta tukee edistyneitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja, kuten yhden klikkauksen upselleja, kurssipaketteja ja mukautettavia kurssimyyntisivuja, auttaen kurssien tarjoajia lisäämään konversioita ja tavoittamaan laajemman yleisön.

Hinta (Alkaen): $39/kk

Mikä on Teachable?

Teachable on alusta, joka mahdollistaa online-kurssien, valmennusten ja digitaalisten tuotteiden luomisen ja myynnin. Se tarjoaa yrittäjille ja luoville ammattilaisille työkalut, joilla he voivat jakaa tietämystään ja ansaita rahaa omilla ehdoillaan. Teachable korostaa käyttäjäystävällisyyttä ja tarjoaa no-code-ratkaisun, joka mahdollistaa vaikuttavampien liiketoimintojen rakentamisen kursseilla, valmennuksilla ja digitaalisilla latauksilla. Alusta on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat välttää algoritmien aiheuttamia rajoituksia ja omistaa sisältönsä sekä opiskelijakokemuksen täysin itse.

Teachable tarjoaa intuitiivisen kurssinrakentajan, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa tietämystään ilman koodaus- tai suunnittelutaitoja. Lisäksi alusta mahdollistaa digitaalisten tuotteiden, kuten PDF-tiedostojen, äänitiedostojen ja muun sisällön nopean myynnin. Valmennusliiketoiminnan hallinta on myös mahdollista Teachablen kautta, mukaan lukien aikataulutus ja maksujen käsittely.

Teachablen ilmaisversio tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut opetuksen aloittamiseen ja tulojen hankkimiseen. Alusta tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat skaalaamaan ja hallitsemaan tietämysliiketoimintaa tehokkaasti. Näitä ovat muun muassa monipuoliset rahastustyökalut, kuten upsellit, paketit ja tilauslisäykset, jotka mahdollistavat jokaisen luodun tuotteen arvon maksimoinnin.

Teachable painottaa myös räätälöitävyyttä API:en ja integraatioiden kautta, joiden avulla käyttäjät voivat yhdistää suosikkityökalunsa ja varmistaa saumattoman kommunikaation Teachablen tuotteiden ja markkinointi- sekä analytiikkatyökalujen välillä. Alusta tarjoaa myös palkittua tukea, mukaan lukien viikoittaiset ryhmävalmennussessiot ja liiketoimintakoulutuskurssit, jotka auttavat käyttäjiä saavuttamaan menestystä.

Teachable:n tärkeimmät ominaisuudet

 • AI-ominaisuudet: Mahdollistavat kurssirakenteen luomisen sekunneissa, tietovisojen helpon luomisen oppituntien sisällön perusteella ja tekstitysten sekä käännösten automaattisen lisäämisen videoihin.
 • Joustavat maksuvaihtoehdot: Myynnin tehostaminen erilaisilla maksuvaihtoehdoilla, kuten Osta nyt, maksa myöhemmin -vaihtoehdolla, sekä automatisoitu verotiedostojen käsittely.
 • Myynti- ja markkinointityökalut: Lyijymagneettien luominen digitaalisten latausten avulla, markkinointitunnelin ymmärtäminen seurantapikseleiden avulla ja enemmän liidejä sisäänrakennettujen affiliate-markkinointityökalujen avulla.
 • Luojan tuki: Kasvustrategiat teachable:u:n kautta, verkostoituminen muiden luojien kanssa teachable:hq-yhteisössä ja syvälliset oppaat Teachablen tuotetiimin järjestämissä webinaareissa.
 • Integraatiot ja julkiset API:t: Mahdollistavat suosikkityökalujesi yhdistämisen ja opiskelijoiden sekä tuotteiden hallinnan automatisoinnin.
 • Edistyneet teemamukautukset ja räätälöidyt käyttäjäroolit: Tarjoavat mahdollisuuden poistaa Teachablen brändäys ja mukauttaa koulusi ja tuotteesi täysin brändisi mukaisiksi.

Plussat

 • Erinomainen käyttäjäkokemus (UX)
 • Rikas kurssien rikastamisen mahdollisuus
 • Loistava asiakastuki
 • Helppo sisällön lataus ja järjestäminen
 • Hyvä Zapier-yhteys

Miinukset

 • Korkeat transaktiomaksut
 • Rajoitetut raportointi- ja analytiikkaominaisuudet
 • Asiakaspalvelun hitaus
Teachable screenshot

Teachable paketit

Teachable tarjoaa erilaisia paketteja ja hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita, aina aloittelijoista edistyneempiin käyttäjiin ja yrityksiin. Tässä on yksityiskohtainen kuvaus kustakin paketista:

Ilmainen Paketti (Free)

Ilmainen paketti tarjoaa mahdollisuuden kokeilla Teachablea ja aloittaa ansaitseminen ennen maksullisen suunnitelman valitsemista. Tämä paketti sisältää $1 + 10% transaktiomaksun, yhden julkaistun tuotteen kustakin tuotetyypistä (kurssi, valmennus, lataukset), no-code kurssinrakentajan ja verkkosivut, opiskelijoiden suosittelut, teachable:pay integroidun maksukäsittelyn ja yhden admin & kirjoittajan paikan.

Peruspaketti (Basic)

Peruspaketti maksaa $39 kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja sisältää kaikki ilmaisen suunnitelman ominaisuudet sekä lisäksi 5% transaktiomaksun, viisi julkaistua tuotetta kustakin tuotetyypistä, yhteisön, yhden jäsenyyden tason, integroidun sähköpostimarkkinoinnin, kuponkikoodit ja tilauslisäykset, mukautetut domainit, live-ryhmävalmennuksen, Accelerator-haasteen pääsyn ja muuta.

Pro Paketti (Pro)

Pro paketti on suunniteltu tarjoamaan edistyneitä työkaluja ja tukea skaalaukseen, ja se maksaa $119 kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Se sisältää kaikki Peruspaketin ominaisuudet, mutta ilman transaktiomaksuja, 50 julkaistua tuotetta kustakin tuotetyypistä, rajoittamattomat jäsenyyden tasot, affiliate-markkinoinnin, live-chat tuen, upsellit tilauksen arvon kasvattamiseksi, julkisen API:n pääsyn, poistettavan brändäyksen ja viisi admin & kirjoittajan paikkaa.

Pro+ Paketti (Pro+)

Pro+ paketti on suunnattu nopeasti kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän tuotteita ja mukautettuja käyttäjärooleja. Se maksaa $199 kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja sisältää kaikki Pro paketin ominaisuudet sekä 200 kurssia, 200 valmennustuotetta, 200 digitaalista latausta, 200 tuotepakettia ja mukautetut käyttäjäroolit.

Yrityspaketti (Business)

Yrityspaketti on Teachablen kattavin paketti, joka on suunniteltu palvelemaan kaikkein vaativimpia käyttäjiä ja yrityksiä. Se maksaa $499 kuukaudessa ($5,988 laskutetaan vuosittain) ja sisältää kaikki Pro+ paketin ominaisuudet sekä rajoittamattomat kurssit, valmennustuotteet ja digitaaliset lataukset, rajoittamattomat admin & kirjoittajan paikat, edistyneet teemamukautukset, mukautetut käyttäjäroolit ja joukko-opiskelijoiden ilmoittautumisen.

Jokainen paketti on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja skaalautuvuutta Teachablen käyttäjille, mahdollistaen heidän kasvattaa ja hallita online-kurssejaan ja valmennusliiketoimintaansa tehokkaasti.

Teachablen parhaat puolet

Teachable on noussut yhdeksi suosituimmista online-kurssialustoista, jolla on yli 100,000 käyttäjää. Sen suosio erityisesti aloittelijoiden keskuudessa ei ole sattumaa.

Erinomainen käyttökokemus

Online-kurssien luominen voi olla haastavaa, mutta Teachable helpottaa prosessia merkittävästi. Videoiden ja muiden sisältöjen lisääminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi, ja kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät helposti yhden klikkauksen päässä.

Lisäksi käyttäjät voivat päivittää kurssimateriaaliensa esikatselukuvakkeita, mikä on pieni, mutta tärkeä yksityiskohta henkilökohtaisen brändäyksen kannalta.

Kurssien rikastaminen vaivattomasti

Teachable tekee kurssien monipuolistamisesta vaivatonta. Esimerkiksi tietovisojen luominen on suoraviivaista: käyttäjien tarvitsee vain valita luontitoiminto, lisätä kysymykset ja vastaukset, ja koko prosessi on valmis muutamassa sekunnissa.

Tämä helppous erottaa Teachablen monista muista alustoista, jotka vaativat useita vaiheita ja asetuksia tietovisojen toteuttamiseksi.

Vertaansa vailla oleva asiakastuki

Teachablen asiakastuki on alansa parhaimmistoa, erityisesti sähköpostituen osalta. Ongelmatilanteissa vastauksen saa yleensä 24 tunnin kuluessa, ja tukihenkilöstö on asiantuntevaa ja avuliasta.

Olipa kyse sitten kuponkikoodeista tai affiliate-linkkien ongelmista, Teachablen tukitiimi on valmis auttamaan ja löytämään ratkaisut nopeasti. Tämä luotettavuus ja tehokkuus tekevät Teachablesta luotettavan kumppanin kurssien tarjoajille.

Teachablen keskeiset ominaisuudet – Rakenna ja kasvata kurssiasi

Teachable tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka tukevat kurssien luomista, hallintaa ja markkinointia. Tässä on yksityiskohtainen katsaus näihin ominaisuuksiin, uudelleennimettyinä vertailuartikkelin kontekstiin sopiviksi.

Opiskelijoiden hallinnan helppous

Teachablen avulla voit seurata opiskelijoiden ilmoittautumisia suoraan hallintapaneelista. Yhdellä silmäyksellä näet, mitä oppitunteja opiskelijat ovat suorittaneet ja missä vaiheessa kurssia he ovat.

Tarjoatko kurssisisällön kerralla vai jaatko sen osiin ajan myötä? Teachable antaa sinulle vapauden päättää.

Sujuva viestintä opiskelijoiden kanssa

Teachable sisältää sisäänrakennetun sähköpostipalvelun, jonka avulla voit olla yhteydessä opiskelijoihisi – toivottaa tervetulleeksi, pyytää palautetta tai jakaa päivityksiä.

Massasähköpostit ovat erinomainen markkinointityökalu muiden Teachable-kurssiesi mainostamiseen.

Tietovisat –  Oppimisen motivaatio ja testaus

Kuka ei rakastaisi arvioitua tietovisaa? Tietovisat ovat loistava tapa motivoida ja testata opiskelijoita matkan varrella.

Monivalintavastauksilla varustetut tietovisat mahdollistavat opiskelijoiden saavan arvosanan ja suoritustodistuksen.

Suoritustodistusten luominen

Anna tunnustusta opiskelijoiden työlle suoritustodistuksella.

Kolme erilaista mallia on saatavilla opiskelijoiden saavutusten tunnustamiseen. Voit muuttaa todistuksen väriä, lisätä logosi ja allekirjoituksesi tai mukauttaa HTML-koodilla.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain Professional- ja Business-suunnitelmissa.

Vaivaton maksuprosessi

Kun opiskelija valitsee ”ilmoittaudu”, Teachable luo eCommerce-maksuyhdyskäytävän. Yhdistä Stripe- tai PayPal-tilisi saadaksesi maksut välittömästi.

Kurssimyyntien seuranta

Teachablen hallintapaneelista näet ilmoittautumisten määrän ja tulosi tietyllä ajanjaksolla.

Alennusten tarjoaminen opiskelijoille

Jos haluat tarjota opiskelijalle alennuksen, Teachable voi luoda joko kuponkikoodin tai mukautetun linkin, jota sovelletaan heidän seuraavaan maksuunsa.

Yhteistyö kumppaneiden kanssa

Voit tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa Professional-suunnitelmassa. Teachable tarjoaa yhden korkeimmista komissioista, 30% maksun, ja antaa sinulle ainutlaatuisen kumppanikoodin komissioidesi seurantaan.

Hyödynnä Teachablen tehokkaita, konversio-optimoitua myyntitunneleita myynnin lisäämiseen. Valitse useista A/B-testatuista tunneleista kohdeyleisöösi sopivaksi.

Saat kohdemarkkinan yhteenvedon, tukivisuaalit, sähköpostikopion ja klikkausten tuloshistorian (EPC).

Erityisbonuksena yleisösi pääsee käsiksi koulutuspakettiin, joka auttaa heitä luomaan ja julkaisemaan omat digitaaliset kurssinsa.

Lisää niin monta kumppania kuin haluat – jopa opiskelijasi!

Lisää myynti- ja markkinointiominaisuuksia

Tarjoatko useampaa kuin yhtä kurssia?

Teachable tukee edistyneitä myyntiominaisuuksia, kuten yhden klikkauksen upselleja ja paketteja. Käytä näitä digitaalisen markkinoinnin työkaluja konversioiden lisäämiseen.

Kun uusi opiskelija ilmoittautuu, voit tarjota heille mahdollisuuden ostaa toisen kurssin alennuksella kiitos-sivulla.

Teachable tarjoaa myös:

 • Useita hinnoittelusuunnitelmia kurssillesi.
 • Alennuskupongit.
 • Usean kurssin paketit yhdessä transaktiossa.
 • Kurssin myyntisivun mukauttaminen.