Thrive Architect arvostelu ja kokemuksia

Thrive Themes logo

Arvostelu:

Thrive Architect on WordPress-alustalle kehitetty sivunrakennustyökalu, joka auttaa luomaan visuaalisesti houkuttelevia ja konversioon keskittyviä sivuja. Työkalu sisältää laajan valikoiman muokattavia malleja, intuitiivisen vetämällä ja pudottamalla -editorin, ja se integroituu saumattomasti muiden kolmannen osapuolen palveluiden kanssa. Thrive Architect tukee myös mobiiliystävällistä suunnittelua, mahdollistaen sivujen optimoinnin eri laitteille. Lisäksi Thrive Optimize -lisäosa tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa A/B-testauksia, joiden avulla voidaan tunnistaa tehokkaimmat sivuversiot. Thrive Architect on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa verkkosivustonsa konversioita ja luoda myyntiin keskittyvää sisältöä.

Hinta (Alkaen): $299/vuosi

Mikä on Thrive Architect?

Thrive Architect on WordPressille suunniteltu sivunrakennustyökalu, joka keskittyy konversioiden maksimointiin. Se on suunnattu erityisesti pienyrittäjille ja markkinointitietoisille käyttäjille, jotka haluavat luoda visuaalisesti houkuttelevia ja tehokkaita laskeutumissivuja, myyntisivuja ja muita verkkosivuja ilman, että tarvitsee käyttää koodia tai palkata kalliita kehittäjiä.

Thrive Architect tarjoaa yli 300 ammattimaisesti suunniteltua mallia ja mahdollistaa sivujen rakentamisen vetämällä ja pudottamalla, mikä tekee sivuston suunnittelusta ja muokkaamisesta helppoa ja joustavaa. Työkalu sisältää ominaisuuksia, jotka kannustavat sivuston kävijöitä toimintaan, kuten erilaisia toimintakehotuksia ja testimahdollisuuksia.

Sen avulla käyttäjät voivat ottaa hallintaansa verkkosivustonsa luomisen ja markkinointistrategiansa toteuttamisen, keskittyen samalla tulosten maksimointiin. Thrive Architect on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat nopeasti ja tehokkaasti käynnistää liiketoimintansa verkossa, tarjoten samalla kattavan tuen, koulutuksen ja ohjeistuksen käyttöönottoon.

Thrive Architectin avulla voit:

 • Käyttää yli 300 ammattimaisesti suunniteltua mallia.
 • Rakentaa sivuja visuaalisesti vetämällä ja pudottamalla.
 • Käyttää toimintoja, jotka kannustavat kävijöitä toimintaan.
 • Hallita markkinointistrategioitasi ja optimoida konversioita.
 • Hyödyntää kattavaa tukea ja koulutusta.

Tämä työkalu on suunniteltu auttamaan pienyrittäjiä ja markkinointitietoisia käyttäjiä luomaan tehokkaita verkkosivuja, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua ja tavoitteiden saavuttamista. Thrive Architectin avulla voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten – kasvattamaan yritystäsi ja inspiroimaan yleisöäsi – samalla kun työkalu huolehtii teknisestä toteutuksesta.

Thrive Architect:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Helppokäyttöisyys: Mahdollistaa räätälöityjen sivujen luomisen ilman koodaustaitoja, käyttäen vetämällä ja pudottamalla -editoria.
 • Yli 200 ammattimaisesti suunniteltua mallia: Tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotka on suunniteltu maksimoimaan konversiot ja jotka toimivat minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.
 • Yli 700 mukautettavaa fonttia: Mahdollistaa sivujen tekstisisällön räätälöinnin tukien sekä Google Fonts että Web Safe Fonts -fontteja, sekä integraation ilmaisen Custom Fonts -lisäosan kanssa.
 • Joustavat sivuasettelut: Antaa vapauden muokata sivun asettelua vetämällä ja pudottamalla, tukien täysleveitä sivupohjia.
 • Mobiiliresponsiivisuus: Suunniteltu alusta alkaen responsiiviseksi ja mobiiliystävälliseksi, sisältäen sisällön piilotusominaisuudet eri laitteille.
 • Sticky ja Parallax vieritys: Mahdollistaa elementtien käyttäytymisen hallinnan sivua vieritettäessä, tarjoten ainutlaatuisia vieritysefektejä eri laitteille.

Plussat

 • Laaja valikoima yli 100 sivupohjaa
 • Globaalit värit helppoon mukauttamiseen
 • Sisältää popup-moottorin
 • Jatkuva päivitys ja parannukset
 • Toimii minkä tahansa teeman kanssa

Miinukset

 • Ei sisällä teemanrakentajan ominaisuuksia
 • Käyttöliittymä voi olla monimutkainen
 • Ei kolmannen osapuolen lisäosien tukea

Thrive Architect:n paketit

Thrive Architect tarjoaa kolme erilaista pakettia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia käyttäjätarpeita, olipa kyseessä sitten yksittäisen sivunrakennustyökalun tarve tai kattavampi työkalusetti verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen. Jokainen paketti sisältää erilaisia ominaisuuksia ja työkaluja, jotka on räätälöity tukemaan käyttäjiä heidän verkkosivustojensa kehittämisessä ja konversioiden optimoinnissa.

Thrive Suite

Thrive Suite on kattavin paketti, joka tarjoaa pääsyn koko Thrive Themesin integroitujen lisäosien valikoimaan, mukaan lukien Thrive Architect ja Thrive Optimize. Tämä paketti on suunniteltu niille, jotka haluavat rakentaa ja kasvattaa unelmiensa verkkoliiketoimintaa tarjoamalla täydellisen sarjan konversioon keskittyviä työkaluja. Hinta on 299 dollaria vuodessa, mikä on alennettu normaalista 599 dollarin vuosihinnasta, säästäen käyttäjille 300 dollaria. Thrive Suite on ihanteellinen valinta, jos tarvitset laajan valikoiman työkaluja verkkosivustosi kaikkiin aspekteihin, aina sivunrakennuksesta optimointiin ja muuntamiseen.

Thrive Architect

Thrive Architect on itsenäinen paketti, joka tarjoaa voimakkaan sivunrakennustyökalun WordPressille. Se sisältää satoja konversioon keskittyviä sivupohjia, jotka on varustettu opastetulla sisällöllä. Tämä paketti on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja intuitiivista työkalua verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Vuosihinta on 99 dollaria, joka on alennettu normaalista 199 dollarin hinnasta, tarjoten 100 dollarin säästön. Thrive Architect sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka keskittyvät pääasiassa sivustonsa visuaalisen ilmeen rakentamiseen ja haluavat pääsyn laajaan valikoimaan valmiita sivupohjia.

Thrive Architect & Thrive Optimize

Tämä paketti yhdistää Thrive Architectin tehon ja Thrive Optimizen A/B-testausominaisuudet, mahdollistaen käyttäjille puristaa vielä enemmän konversioita laskeutumissivuiltaan. Paketti tarjoaa välittömän pääsyn molempiin lisäosiin tehokkaana yhdistelmänä. Hinta on 199 dollaria vuodessa, alennettuna normaalista 399 dollarin vuosihinnasta, mikä tarjoaa 200 dollarin säästön. Tämä paketti on ihanteellinen niille, jotka haluavat paitsi luoda visuaalisesti vaikuttavia sivuja myös optimoida niiden suorituskykyä ja tehostaa konversioita A/B-testauksen avulla.

Jokainen paketti sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarjoaa lisäturvaa ja varmuutta investoinnille. Thrive Architect ja sen paketit ovat suunniteltu tarjoamaan käyttäjille joustavuutta ja valinnanvaraa heidän tarpeidensa mukaan, olipa kyseessä sitten yksittäinen sivunrakennustyökalu tai kokonainen työkalusetti verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen.

 

Thrive Architect – Modernin verkkosivun rakennustyökalun esittely

Thrive Architect edustaa nykyaikaista lähestymistapaa WordPress-sivustojen rakentamiseen, tarjoten käyttäjille vetämällä ja pudottamalla -toiminnon avulla toimivan sivunrakennustyökalun. Tämä työkalu on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat luoda visuaalisesti houkuttelevia ja konversioon keskittyviä sivuja ilman koodaustaitoja.

Yhteensopivuus kaikkien teemojen kanssa ja laaja mallikirjasto

Yksi Thrive Architectin vahvuuksista on sen yhteensopivuus kaikkien WordPress-teemojen kanssa, mikä mahdollistaa sen käytön riippumatta valitsemastasi teemasta. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima muokattavia malleja, jotka nopeuttavat suunnitteluprosessia ja sisältävät useita myyntiin keskittyviä laskeutumissivuja.

Intuitiivinen sisällönmuokkaus

Thrive Architectin WYSIWYG-editori tarjoaa tarkan näkymän sivustosi suunnittelusta työn aikana, mikä tekee sivujen rakentamisesta intuitiivista ja tehokasta. Voit aloittaa tyhjältä sivulta tai tuoda yhden monista malleista, muokata niitä sisällönmuokkausominaisuuksien avulla lisäämällä ja muokkaamalla elementtejä sivuillesi.

Konversioon keskittyvät elementit

Thrive Architect keskittyy vahvasti konversioihin, ja monet sen elementeistä ja malleista on suunniteltu auttamaan sinua generoimaan enemmän liidejä WordPress-sivustoltasi. Tämä sisältää laajan valikoiman elementtejä, jotka on suunniteltu erityisesti konversioiden ja liidien keräämiseen.

Mobiiliystävälliset suunnittelut

Thrive Architect takaa, että luomasi sivut ovat mobiiliystävällisiä, antaen sinulle mahdollisuuden esikatsella sivujasi eri laitteiden näkymissä. Tämä ei ainoastaan tuota mobiiliystävällisiä sivuja, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mukauttaa elementtien näkyvyyttä laitteen tyypin mukaan.

Käyttöliittymän suunnittelu ja käyttökokemus

Thrive Architectin käyttöliittymä on suunniteltu huolellisesti, tarjoten käyttäjille hallinnan tunteen sisällön ulkonäöstä ilman, että käytettävyys kärsii. Vaikka monet muut sivunrakennustyökalut ovat saavuttaneet Thrive Architectin tarjoaman käyttökokemuksen, Thrive Architect pysyy edelleen yhtenä parhaista vaihtoehdoista markkinoilla.

Thrive Architectin elementit – Avainominaisuudet

Elementit ovat Thrive Architectin keskeinen ominaisuus, mahdollistaen rikkaan ja tavoitteellisen sisällön luomisen. Thrive Architect tarjoaa laajan valikoiman yleiskäyttöisiä elementtejä sekä konversioon keskittyviä elementtejä, kuten aikarajoittimia, opt-in-lomakkeita ja toimintakehotuspainikkeita, jotka auttavat sinua saavuttamaan sivustosi tavoitteet.

Elementtien mukauttaminen ja laajennettavuus

Kaikki Thrive Architectin elementit ovat täysin mukautettavissa, ja monille elementeille on tarjolla useita malleja. Jos sopivaa mallia ei löydy, elementtejä voidaan helposti muokata Thrive Architectin käyttöliittymän kautta. Lisäksi voit lisätä sivuillesi aktiivisia widgettejä, mukaan lukien WordPressin oletuswidgetit ja kolmansien osapuolien lisäosien widgetit, mikä lisää sivustosi toiminnallisuutta ja monipuolisuutta.

Tehosta konversioita Thrive Architectilla

Kun hankit Thrive Architectin, saat käyttöösi paljon enemmän kuin vain yhden lisäosan. Pakettiin kuuluu koko Thrive Themesin lisäosavalikoima sekä heidän lippulaivateemansa, josta kerromme lisää hinnoittelua käsittelevässä osiossa.

Thrive Optimize – Kokeilujen kautta kohti parempia tuloksia

Yksi näistä lisäosista on Thrive Optimize, joka mahdollistaa kokeilujen suorittamisen sivustollasi sisällön optimoimiseksi. Thrive Optimizen avulla voit nopeasti luoda useita sivuversioita selvittääksesi, mikä niistä resonoi yleisösi kanssa parhaiten. Esimerkiksi voit kokeilla erilaisia toimintakehotuksia sisältäviä sivuversioita ja antaa Thrive Optimizen näyttää niitä yleisösi eri osille, kunnes voittaja selviää.

Sivupohjat konversio mielessä

Vaikka Thrive Architectin sivupohjat on suunniteltu konversioita silmällä pitäen, mahdollisuus testata näitä pohjia ja omia suunnitelmiasi on korvaamaton. Thrive Optimize integroituu saumattomasti Thrive Architectiin, ja sitä voidaan käyttää kuin mitä tahansa muuta tämän sivunrakentajan ominaisuutta.

Thrive Architectin lisäominaisuudet

Thrive Architect tarjoaa paljon enemmän kuin vain perusominaisuudet. Muita syitä valita tämä lisäosa sisältävät:

 • Integraatiot useiden kolmannen osapuolen palveluiden kanssa, kuten Mailchimp, Facebook ja Zapier
 • Opettavainen sisältö Thrive Architectin käytön ja myyntiin keskittyvien verkkosivustojen luomisen tueksi
 • Toiminnot ja animaatiot, jotka kiinnittävät yleisön huomion
 • Lightbox-työkalu pop-up-ikkunoiden luomiseen
 • Sosiaalisen median integraatiot jakopainikkeiden lisäämiseen ja sisällön näyttämiseen sosiaalisista tileistä
 • Automaattisesti vierivien verkkosivujen luonti
 • Tuki mukautetun HTML:n ja CSS:n lisäämiseen sivuillesi

Thrive Architect arvostelu – Yhteenveto

Thrive Architect on epäilemättä tehokas työkalu räätälöidyn sisällön luomiseen WordPress-sivustoille. Olipa tavoitteenasi lisätä muutama konversioon keskittyvä elementti sivuillesi, kuten rekisteröintilomakkeet ja toimintakehotukset, tai julkaista erittäin optimoituja myyntisivuja, Thrive Architect on tehtävän tasalla.

Tämän arvostelun perusteella on selvää, että Thrive Architect kuuluu parhaimpien sivunrakennustyökalujen joukkoon, mukaan lukien Elementor, Divi ja Beaver Builder. Thrive Architect erottuu kilpailijoistaan erityisesti konversioiden generoinnin keskittymisen ansiosta. Jos olet luomassa liiketoimintasivustoa tai haluat generoida enemmän liidejä blogistasi, Thrive Architect tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat muuttamaan sivustosi tehokkaaksi markkinointityökaluksi.

Kiitos myyntiin keskittyvien ominaisuuksien, kuten split-testaustyökalun (joka tulee osana Thrive Suitea), opt-in-lomakkeiden, lightbox-ikkunoiden ja muiden, Thrive Architect auttaa varmasti kasvattamaan liiketoimintaasi.

Vaikka Thrive Architect sisältää monia olennaisia ja suosittuja ominaisuuksia, jotka löytyvät tavallisista sivunrakennuslisäosista, se on hyvä kaikenkattava vaihtoehto kenelle tahansa, joka haluaa ottaa ohjat käsiinsä sivujensa ja artikkeleidensa suunnittelussa. Jos haluat mukauttaa myös muita verkkosivustosi osia, kuten ylätunnistetta, alatunnistetta ja arkistomalleja, Thrive Builder -teema, joka perustuu Thrive Architectiin, on sinulle oikea työkalu.