Udemy Business arvostelu ja kokemuksia

Udemy Business logo

Arvostelu:

Udemy on globaali oppimisalusta, joka mahdollistaa asiantuntijoiden tietämyksen jakamisen laajalle yleisölle opettamalla kursseja. Opettajat voivat julkaista rajattoman määrän maksullisia ja ilmaisia kursseja ilman aloituskustannuksia. Tulot vaihtelevat riippuen siitä, miten opiskelijat löytävät kurssit, jolloin opettajat saavat 37%-97% myyntituloista. Orgaanisesta liikenteestä saatava osuus on pienin, kun taas omasta liikenteestä saadut tulot ovat suurimmat. Udemy rajoittaa kurssien hinnoittelua ja usein alennusmyynnit voivat vähentää potentiaalisia tuloja. Menestyäkseen Udemyssa opettajien on kehitettävä vahva markkinointistrategia houkutellakseen opiskelijoita suoraan kursseilleen, mikä korostaa markkinoinnin merkitystä tulonmuodostuksessa.

Hinta (Alkaen): $30/kk

Mikä on Udemy?

Udemy on verkko-oppimisen ja -opettamisen markkinapaikka, jossa on yli 213 000 kurssia ja 62 miljoonaa opiskelijaa. Se tarjoaa mahdollisuuden oppia ohjelmointia, markkinointia, data-analytiikkaa ja paljon muuta. Udemy mahdollistaa joustavan oppimisen omalla aikataululla, tarjoten laajan valikoiman kursseja eri aihealueilta, kuten web-kehitys, IT-sertifikaatit, johtaminen, data-analytiikka, viestintä sekä liiketoiminta-analytiikka ja -älykkyys. Udemya luottavat yli 15 000 yritystä ja miljoonat oppijat ympäri maailmaa, tarjoten käsillä olevaa koulutusta, sertifiointivalmistelua, oivalluksia ja analytiikkaa sekä räätälöitävää sisältöä niin yksilöille kuin organisaatioillekin. Udemy on sitoutunut auttamaan oppijoita saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla kattavan valikoiman kursseja, jotka vastaavat nykypäivän nopeasti muuttuvan työelämän ja teknologian vaatimuksiin.

Mikä on Udemy Business?

Udemy Business tarjoaa kattavan ratkaisun organisaatioiden jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen, vastaten nopeasti muuttuvan työelämän vaatimuksiin. Palvelun avulla yritykset voivat tehostaa oppimista, vähentää koulutuskustannuksia ja tunnistaa sekä paikata taitoaukkoja datan tuella. Tämä mahdollistaa työntekijöiden kouluttamisen juuri heidän tarvitsemiinsa taitoihin, edistäen näin liiketoiminnan tuloksia.

Udemy Business auttaa parantamaan työntekijöiden pysyvyyttä ja liikkuvuutta tarjoamalla henkilökohtaisia oppimispolkuja ja tiimikoulutusta tulevaisuuden taitojen kehittämiseen. Palvelu tarjoaa pääsyn kattaviin kursseihin, joita opettavat alan asiantuntijat, ja se on usein ensimmäisten joukossa tarjoamassa koulutusta kysyttyihin aiheisiin. Tämä varmistaa, että tiimit pysyvät kilpailukykyisinä taitojensa osalta.

Udemy Business muuttaa oppimiskulttuuria tarjoamalla jatkuvaa kehitystä yksittäisen tapahtuman sijaan. Se säästää aikaa ja nopeuttaa prosesseja tarjoamalla taitopohjaista oppimista tarpeen mukaan, mikä auttaa perehdyttämään, kehittämään ja pitämään lahjakkuudet organisaatiossa.

Innovaation kautta saatavat tulot kasvavat, kun ylläpidetään taitojen kehitystä teknologian edistymisen ja nousevien trendien tahdissa. Udemy Business auttaa rakentamaan, sitouttamaan ja pitämään parhaat lahjakkuudet tarjoamalla käytännön koulutusta ja todellisia projekteja, jotka motivoivat työntekijöitä saavuttamaan uratavoitteensa.

Enterprise-suunnitelman asiakasmenestyksen kumppani auttaa luomaan oppimisohjelmien tiekartan, joka on linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa, nopeuttaen positiivista digitaalista muutosta. Udemy Business tarjoaa kattavan teknologiakurssien kokoelman, joka valmistaa jokaista työntekijää modernisoimaan toimintojaan.

Johtajien ja esimiesten koulutus on keskeisessä roolissa, kun tavoitteena on kehittää johtajia, jotka voivat navigoida muutoksissa menestyksekkäästi, edistää resilienssiä, ratkaista ongelmia ja ajaa innovaatioita. Udemy Business vahvistaa johtamistaitoja parantaakseen tiimiyhteyttä, motivaatiota ja inspiraatiota.

Udemy Business tukee oppimista ja kehitystä (L&D) tarjoamalla ohjelmia, jotka päivittävät koko työvoiman taidot kursseilla, joita opettavat maailmanlaajuiset asiantuntijat monenlaisissa dynaamisissa muodoissa. Se valmistaa HR-tiimit houkuttelemaan, kehittämään ja pitämään lahjakkuuksia, päivittää insinööritaidot pysyäkseen teknologian kehityksen kärjessä, tarjoaa IT-toiminnoille pääsyn uusimpiin pilvitaitoihin ja turvallisuussertifikaatteihin, kouluttaa tiimejä datatieteessä liiketoimintapäätösten datavetoiseksi tekemiseksi ja valtuuttaa johtajat ja esimiehet oppimaan yhdessä kulttuurisen muutoksen ja liiketoiminnan tulosten ajamiseksi.

Udemy Business:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Monialustainen käyttömahdollisuus: Udemy-kursseille pääsee käsiksi monenlaisilla laitteilla, mukaan lukien tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja mobiililaitteet, tarjoten joustavan oppimiskokemuksen.
 • Laaja kurssivalikoima: Yli 213 000 kurssia eri aihealueilta, kuten ohjelmointi, markkinointi ja data-analytiikka, mahdollistavat monipuolisen ja kattavan oppimisen.
 • Henkilökohtaiset oppimispolut: Mahdollisuus räätälöidä oppimista henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Taitojen kehittäminen datan avulla: Taitoaukkojen tunnistaminen ja kurottaminen umpeen datan, arviointien ja käyttäjäosallistumisen oivallusten avulla.
 • Työntekijöiden sitoutumisen ja liikkuvuuden parantaminen: Auttaa edistämään ammatillista ja liiketoiminnallista kasvua tarjoamalla mukautettuja oppimispolkuja ja tiimikoulutusta tulevaisuuteen suuntautuvien taitojen kehittämiseksi.
 • Koulutuskustannusten vähentäminen: Integroitujen oppimisratkaisujen ja strategisen kumppanuuden avulla yritykset voivat vähentää koulutuskustannuksia ja säästää aikaa hallinnoimalla useita oppimispalveluntarjoajia.

Plussat

 • Laaja kurssivalikoima
 • Joustava oppiminen
 • Käyttäjäystävällinen alusta
 • Kustomoitavuus
 • Sertifikaatit ja todistukset

Miinukset

 • Kurssien kustannukset
 • Offline-oppimisen puute
 • Vaihteleva kurssien laatu
Udemy Business screenshot

Udemy Business tuotteet

Udemy Business tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa organisaatioiden ja tiimien erilaisiin tarpeisiin: Enterprise Plan, Team Plan ja Leadership Academy. Jokainen suunnitelma on suunniteltu tukemaan eri kokoisia ryhmiä ja tarjoamaan kattavia oppimisratkaisuja.

Enterprise Plan on suunnattu koko organisaatiolle, erityisesti kun henkilöstön määrä ylittää 20 henkilöä. Tämän suunnitelman hinnoittelu määritellään ottamalla yhteyttä myyntitiimiin, ja se tarjoaa pääsyn yli 25 000 huippukurssiin. Suunnitelma sisältää valmistautumisen yli 200 sertifiointitestiin, käytännön testejä ja tekoälyä hyödyntäviä koodausharjoituksia. Lisäksi se tarjoaa tavoitteisiin keskittyviä suosituksia, mukautettavaa sisältöä, edistyneitä analytiikka- ja oivallustyökaluja sekä kansainvälisiä kurssikokoelmia. Asiakkaille on tarjolla omistautunut asiakasmenestyksen tiimi sekä arviointeja, työtiloja, laboratorioita ja valmiiksi rakennettuja oppimispolkuja lisäosana.

Team Plan on tarkoitettu tiimeille, joiden koko on 2–20 henkilöä. Tämä suunnitelma maksaa 30 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohden ja laskutetaan vuosittain. Se tarjoaa pääsyn yli 11 000 huippukurssiin, valmistautumisen yli 200 sertifiointitestiin, käytännön testejä ja tekoälyä hyödyntäviä koodausharjoituksia. Lisäksi suunnitelma sisältää tavoitteisiin keskittyviä suosituksia sekä analytiikka- ja käyttöönotto raportteja.

Leadership Academy on suunniteltu kehittämään johtajia ryhmissä, jotka koostuvat vähintään 25 henkilöstä. Hinnoittelu määritellään ottamalla yhteyttä myyntitiimiin. Tämä suunnitelma keskittyy asiantuntijoiden vetämään johtajakoulutukseen, tutkimukseen perustuvaan sisällön kuratointiin, sovellettavaan oppimiseen, työkalupakkeihin ja ryhmävalmennukseen. Se tarjoaa asynkronista oppimista, joka sisältää yhteistyöllisiä keskusteluja, live virtuaalitapahtumia sekä tekoälyä hyödyntäviä analytiikka- ja oivallustyökaluja.

Nämä suunnitelmat tarjoavat organisaatioille ja tiimeille joustavia ja kattavia ratkaisuja ammatillisen kehityksen ja jatkuvan oppimisen tueksi.

Udemy – Oppimisalusta kaikille

Udemy tarjoaa laajan valikoiman kursseja, jotka kattavat lähes kaikki mahdolliset aihealueet, tehden siitä ihanteellisen oppimisympäristön kenelle tahansa uuden harrastuksen oppimisesta ammattitaitojen kehittämiseen kiinnostuneelle. Lisäksi se tarjoaa alustan asiantuntijoille jakaa omaa tietämystään ja taitojaan laajalle yleisölle.

Udemy käyttäjäryhmät

Udemy palvelee laajaa yleisöä, ja tässä artikkelissa olemme jaotelleet käyttäjät kolmeen pääryhmään:

 1. Opiskelijat
 2. Työnantajat
 3. Opettajat

Udemy yrityksille – Oppimisen vauhdittaja

Udemy Business on tilauspohjainen palvelu, joka on suunnattu tiimeille ja yrityksille, jotka haluavat oppia uusia taitoja, syventää ammattitaitoaan tai tutustua seuraavaan projektiinsa. Tarkastellaan Udemy Businessin tarjoamia ominaisuuksia ja arvioidaan niiden hyödyllisyyttä.

Udemy Businessin ominaisuudet

Udemy Business tarjoaa laajan kirjaston ominaisuuksia, jotka tekevät oppimiskokemuksesta mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän.

Joustava oppiminen

Udemy Business tarjoaa pääsyn yli 16 000 kurssiin 14 eri kielellä, sisältäen monipuolisia oppimistyylejä tukevia materiaaleja, kuten sertifiointivalmistelua ja henkilökohtaista kehitystä.

Huippuopettajat

Vain murto-osa Udemy-opettajista valitaan opettamaan Udemy Business -kursseja, perustuen heidän aiheiden kysyntään, taustaan, kokemukseen ja kykyyn ylläpitää ajankohtaista sisältöä.

Räätälöity oppiminen

Udemy Business mahdollistaa oppimiskokemuksen räätälöinnin yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi, tarjoten muun muassa oppimispolkuja, kurssinrakennustyökaluja ja älykkäitä suosituksia.

Kansainvälinen sisältö

Tuki tiimillesi heidän äidinkielellään, tarjoten kattavaa kieltenopetussisältöä, käännettyjä tekstityksiä ja helpon kieliasetusten vaihdon.

Analytiikka ja oivallukset

Saat kattavan näkymän työntekijöidesi oppimisaktiivisuudesta ja edistymisestä, mahdollistaen trendien tunnistamisen ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisen.

Joustava käyttäjähallinta

Skaalaa tiimisi oppimispolkua tarpeidesi mukaan joustavilla hallintatyökaluilla, jotka tukevat ylläpitäjiä, suojaavat käyttäjien yksityisyyttä ja nopeuttavat oppimisprosessia.

Käytännönläheiset oppimiskokemukset

Udemy Business Pro tarjoaa teknisille ammattilaisille mahdollisuuden saavuttaa oppimis- ja liiketoimintatavoitteensa tehokkaammin koulutuksella IT:ssä, kehityksessä ja data-analytiikassa.

Nämä ominaisuudet tekevät Udemy Businessista arvokkaan resurssin yrityksille, jotka haluavat edistää työntekijöidensä ammatillista kasvua ja pysyä ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Udemy opettajien tulorakenne – Mahdollisuudet ja haasteet

Udemy tarjoaa alustan, jossa asiantuntijat voivat jakaa tietämystään ja taitojaan laajalle yleisölle. Opettajien ansaintamahdollisuudet Udemyssa riippuvat siitä, miten opiskelijat löytävät heidän kurssinsa. Tässä artikkelissa käsitellään Udemyssa opettamisen taloudellisia näkökulmia, mukaan lukien sekä haasteet että mahdollisuudet.

Tulonmuodostuksen haasteet ja mahdollisuudet

Valitettavasti Udemyssa opettamisen taloudellinen puoli sisältää sekä hyviä että huonoja uutisia. Huono uutinen on, että jos kurssisi myynti tapahtuu ilman opettajan kuponkia tai suosituslinkkiä, saat vain 37% myynnistä. Hyvä uutinen on, että kurssin luominen ja isännöinti Udemyssa on täysin ilmaista, ja voit julkaista niin monta maksullista ja ilmaista kurssia kuin haluat.

Kurssisi löytämisen polut

Opiskelijat voivat löytää kurssisi monin eri tavoin, jotka vaikuttavat tulonjakoon:

 • Orgaaninen Liikenne: Opiskelijat löytävät kurssisi itse Udemyssa tai hakukoneen kautta.
 • Mainostettu Liikenne: Udemyn Markkinointiboosti-ohjelmaan sisältyvät kurssit saavat ilmaista näkyvyyttä, mutta tällöin opettajan osuus tuloista on vain 25%.
 • Oma Liikenne: Tuomalla itse liikennettä kursseillesi, voit saada 97% tuloista, maksamalla Udemylle vain pienen 3% hallinto- ja käsittelymaksun.

Hinnoittelun hallinnan rajoitukset

Udemy antaa rajoitetun valtuuden kurssien hinnoitteluun. Voit asettaa kurssisi hinnan välille $19.99 – $199.99, mutta vain $5:n välein. Lisäksi voit tarjota kursseja ilmaiseksi, mikä on toinen opettamisen rajoitus Udemyssa.

Hinnoittelurajoitukset ja tulonjakoprosentit

Kun otetaan huomioon hinnoittelurajoitukset ja orgaanisista myynneistä saatavien tulojen pieni osuus, sinun on myytävä satoja kursseja vuodessa saavuttaaksesi merkittävän tulotason. Lisäksi Udemy järjestää usein alennusmyyntejä, tarjoten kursseja esimerkiksi 80% alennuksella.

Markkinointistrategian merkitys

Jos haluat menestyä Udemy-opettajana ja saavuttaa kohtuullisen tulotason, markkinointistrategiasi on oltava kohdallaan! Menestyksen avaimet piilevät tehokkaassa markkinoinnissa ja kyvyssä houkutella opiskelijoita suoraan kursseillesi, maksimoiden näin tulonjaon sinun hyväksesi.