XetNET arvostelu ja kokemuksia

XetNET logo

Arvostelu:

XetNET, suomalainen webhotellipalveluiden tarjoaja, panostaa palveluidensa laatuun ja luotettavuuteen tarjoamalla jatkuvaa seurantaa käyttäen PingDom.com valvontapalvelua. Tämä mahdollistaa palveluiden tilan reaaliaikaisen tarkkailun ja varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Erottuakseen alalla, XetNET julkaisee avoimesti seurantatiedot ja raportit, mikä vahvistaa yrityksen läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi XetNET toteuttaa säännöllisiä huoltokatkoksia, jotka on suunniteltu minimoimaan käyttökatkosten vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan. Tämä käytäntö, yhdessä proaktiivisen seurannan kanssa, takaa, että XetNETin webhotellipalvelut ovat aina nopeita, turvallisia ja luotettavia.

Hinta (Alkaen): 1,37 €/kk + ALV

Mikä on XetNET?

XetNET on suomalainen webhotelli- ja verkkotunnusvälittäjä, joka tarjoaa luotettavia ja nopeita hosting-ratkaisuja suomalaisilla palvelimilla. Yritys tarjoaa edullisia webhotelleja alkaen 1,37 €/kk + ALV, ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös korkean suorituskyvyn ratkaisut kuten Docker ja virtuaalipalvelimet. XetNETin WordPressille optimoidut webhotellit ovat saatavilla 50 % alennuksella, mikä tekee palveluista houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-käyttäjille.

XetNETin palveluissa korostuvat suomalaiset palvelimet, helppokäyttöisyys cPanelin kautta, ilmainen SSL-sertifikaatti, ja erityisesti WordPress-sivustojen nopeutta parantavat LiteSpeed-palvelimet. Lisäksi yritys tarjoaa skaalautuvaa suorituskykyä Docker-ratkaisujen ja dedikoitujen virtuaalipalvelinten kautta, jotka mahdollistavat omien sovellusten asentamisen ja tarjoavat moninkertaisesti varmennetun suorituskyvyn.

XetNET erottuu markkinoilla tarjoamalla ratkaisuja huippusuorituskykyyn, kuten Redis, LSCache, HTTP/3, Docker, CDN, ja tuen uusimmille PHP-versioille. Yritys panostaa myös palvelintensa ja verkkoyhteyksiensä moninkertaiseen varmennukseen, mikä takaa palveluiden luotettavuuden. XetNETin toimintaperiaatteisiin kuuluu reilu palvelu, jossa palvelimia ei ylibuukata ja hinnoittelu on avointa.

XetNETin kumppanuusohjelma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää henkilökohtaista asiantuntijaa, erilaisia laskutusmalleja, listahintojen alennuksia, GDPR-takuun ja pääsyn alan teknologisesti uusimpiin ratkaisuihin. Yritys tarjoaa myös palvelun siirron toiselta palveluntarjoajalta XetNETille veloituksetta 100 % tyytyväisyystakuulla.

Asiakaspalautteiden perusteella XetNETin palvelut ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja avuliasta. Asiakkaat arvostavat erityisesti asiantuntevaa ja joustavaa palvelua sekä hyviä vinkkejä, jotka auttavat välttämään mahdolliset ongelmat.

XetNET:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Huippunopea LiteSpeed-palvelinteknologia, joka nopeuttaa merkittävästi WordPress-sivustoja verrattuna kilpailijoihin.
 • Veloitukseton HTTPS/SSL-sertifikaatti kaikissa webhotelleissa, mikä takaa suojatun yhteyden ilman lisämaksuja.
 • Maksuton CDN QUIC.cloud palvelu, joka tarjoaa LiteSpeed Enterprise palvelimien käyttäjille veloituksetonta CDN-palvelua.
 • Imunify360 suojaa palveluitasi haittaohjelmilta, web-spämmiltä ja Brute Force -hyökkäyksiltä.
 • Varmuuskopiointi kerran vuorokaudessa, joka ei kuluta webhotellisi levytilaa ja jonka voit hallinnoida itse.
 • Helppokäyttöinen cPanel ja satoja sovelluksia, joiden avulla voit asentaa haluamasi sovellukset ja määritellä PHP-version sekä lisäasetukset helposti.

Plussat

 • 100% kotimaisuus
 • Luotettavuus
 • Monipuoliset tekniset ratkaisut
 • Helppokäyttöinen cPanel
 • Kilpailukykyinen hinta

Miinukset

 • Ei ilmaista verkkotunnusta matalimman hintaluokan paketeissa
 • Niukasti kaistanleveyttä ja tallennustilaa joissakin paketeissa
XetNET screenshot

XetNETin webhotellipaketit

XetNET tarjoaa neljä erilaista webhotellipakettia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.

Webhotelli Pro

Webhotelli Pro on XetNETin suosituin paketti, joka on erityisesti suunnattu pieneen ja keskisuureen käyttöön. Se tarjoaa kotisivutilan ja sähköpostin edullisesti, alkaen vain 1,37 €/kk + ALV. Tämä paketti on ihanteellinen niille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua verkkosivustonsa isännöintiin, tarjoten samalla luotettavuutta ja nopeutta.

Webhotelli Forte

Webhotelli Forte on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat webhotelliltaan huippunopeutta. Se tarjoaa 1-4 CPU-ydintä ja suuremman määrän yhtäaikaisia prosesseja, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon vaativampiin web-sovelluksiin. Hinnat alkavat 7,05 €/kk + ALV, ja paketti sisältää LiteSpeed-palvelimen, joka takaa sivustosi nopean toiminnan.

Webhotelli Jätti

Webhotelli Jätti on suunniteltu erityisesti suurille sivustoille, jotka vaativat paljon levytilaa. Se tarjoaa 80-220 Gt levytilaa vakiona, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pilvipalveluille ja sähköpostille. Hinnat alkavat vain 1,00 €/kk + ALV, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon markkinoilla.

Webhotelli Skala

Webhotelli Skala on joustava ratkaisu, joka tarjoaa skaalautuvuutta vakiona. Tämä tarkoittaa, että maksat vain käytöstä, ja lisäverkkotunnukset ovat mahdollisia ilman nimipalveluiden lisäkustannuksia. Hinnat alkavat 1,77 €/kk + ALV, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät kustannustehokasta ja mukautuvaa webhotellipalvelua.

Kaikki XetNETin webhotellipaketit sisältävät huippunopean HTTP/3 ja LiteSpeed-palvelinteknologian, veloituksettoman HTTPS/SSL-sertifikaatin, maksuttoman CDN QUIC.cloud palvelun, Imunify360-suojauksen, päivittäisen varmuuskopioinnin, ilmaisen kotisivukoneen, helppokäyttöisen cPanelin sekä satoja sovelluksia. Lisäksi kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa nopeat yhteydet ja datan säilymisen GDPR:n mukaisesti Suomen rajojen sisällä.

XetNET – Suomalaisen Xetpoint Oy:n webhotellipalvelut

Xetpoint Oy, XetNETin taustayhtiö, on vuodesta 2002 lähtien tarjonnut Unix- ja GNU/Linux-järjestelmien kehitys- ja ylläpitopalveluita. Yrityksen juuret ja toiminta ovat vahvasti suomalaisessa maaperässä, mikä näkyy kaikessa toiminnassa aina palveluiden kehittämisestä asiakaspalveluun.

Täysin suomalainen valinta

XetNET erottuu markkinoilla täydellisellä kotimaisuudellaan. Yrityksen omistus, työvoima ja veronmaksu sijoittuvat Suomeen, mikä takaa palveluiden laadun ja luotettavuuden. XetNETin palvelimet sijaitsevat Suomessa, ja asiakaspalvelu palvelee suomeksi, tarjoten asiakkaille kotoisan ja turvallisen palvelukokemuksen.

Luotettavuus

Luotettavuus on XetNETin toiminnan kulmakivi. Yritys on saavuttanut korkeimmat mahdolliset luottoluokitukset, AA-AAA, Bisnode Finlandilta ja Suomen Asiakastiedolta sekä kansainvälisen tunnustuksen Dun & Bradstreetiltä. Tämä kertoo XetNETin vankasta taloudellisesta asemasta ja luotettavuudesta palveluntarjoajana.

Avoin ja läpinäkyvä toiminta

XetNET panostaa avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, julkaisemalla reaaliaikaisesti palveluidensa toimintatilastoja. Ruotsalainen Pingdom Ab vastaa datan keruusta, mikä vahvistaa palveluiden luotettavuuden ja suorituskyvyn objektiivisesti.

Turvallinen ja nopea infrastruktuuri

XetNETin infrastruktuuri on suunniteltu turvallisuutta ja nopeutta silmällä pitäen. Palvelimet sijaitsevat suojatussa suomalaisessa palvelinkeskuksessa, joka on varustettu nopeilla yhteyksillä. Tämä mahdollistaa tehokkaan toiminnan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, minimoiden viiveet ja maksimoiden suorituskyvyn.

SSL-sertifikaatti kaikille palveluille

Turvallisuus on nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan, ja XetNET vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla ilmaisen Let’s Encrypt SSL-sertifikaatin kaikille jaetun palvelimen hostauksille sekä WordPress-tilauksille. Tämä takaa verkkosivustojen turvallisen käytön ja suojaa käyttäjien tietoja.

XetNETin tarjoamat palvelut heijastavat yrityksen sitoutumista laatuun, turvallisuuteen ja kotimaisuuteen, tarjoten asiakkaille luotettavan ja suorituskykyisen alustan verkkosivustojen isännöintiin.

Vahvista verkkosivusi suojaus Imunify360:lla

Verkkosivujen tietoturvan uusi standardi

Verkkomaailmassa kohtaamamme tietoturva-aukot ja hyökkäykset vaativat jatkuvaa valppautta ja suojautumista. Vaikka moni onkin oppinut suojaamaan henkilökohtaiset laitteensa, webhotellien ja verkkosivustojen tietoturva jää usein vähemmälle huomiolle. Vastuullisena toimijana on tärkeää tarjota asiakkaille lisäkerroksia tietoturvaan, kuten Imunify360-tietoturvaratkaisun, joka on integroitu webhotelleihin ilman lisäkustannuksia.

Imunify360 – Monipuolinen suojamuuri verkkopalveluille

Imunify360 tarjoaa tehokkaan suojan verkkosivustoille, sähköposteille ja tiedostoille. Tämä palvelintason tietoturvaohjelmisto käyttää laajaa tietokantaa tunnistaakseen ja torjuakseen hyökkäykset ennen niiden toteutumista. Sen proaktiivinen lähestymistapa mahdollistaa haavoittuvuuksien tunnistamisen ja suojaa automaattisesti yleisimpiä websovelluksia, kuten WordPressiä.

Imunify360:n tarjoama suojaus

Reaaliaikainen virustorjunta ja hyökkäysten torjunta

Imunify360 tarjoaa jatkuvan suojan viruksia ja haittaohjelmia vastaan reaaliaikaisen seurannan ja ajoitettujen skannausten avulla. Web Application Firewall (WAF) toimii ensilinjan puolustuksena, estäen hyökkäykset jo ennen niiden toteutumista.

Bottiverkostojen ja spammibottien hallinta

Imunify360:n kehittynyt teknologia estää bottiverkostoja ja spammibotteja, varmistaen, että sivustot pysyvät puhtaina ja toimintakykyisinä. Captcha-tarkistus auttaa erottamaan oikeat käyttäjät haitallisista botteista.

Haavoittuvuuksien suojaus

Imunify360 valvoo jatkuvasti websovelluksien turvallisuutta, tunnistaen ja estäen mahdolliset hyökkäykset, kuten SQL-injektiot ja XSS-hyökkäykset. Tämä suojaus toimii myös, jos päivitykset ovat unohtuneet.

JetBackup – Varmuuskopiointi ilman levytilan kulutusta

JetBackupin tarjoama automatisoitu varmuuskopiointi

JetBackup-varmuuskopiointi tarjoaa automaattisen varmuuskopioinnin webhotellin sisällöstä ilman, että se vaikuttaa levytilan käyttöasteeseen. Tämä parantaa vikasietoisuutta ja tehokkuutta.

Helppokäyttöinen palautus cPanelista

JetBackupin avulla käyttäjät voivat helposti palauttaa tiedostoja, tietokantoja tai sähköpostilaatikoita suoraan cPanel-hallintatyökalusta, mahdollistaen nopeat toimenpiteet tarvittaessa.

JetBackup ja Imunify360 yhdessä tarjoavat kattavan suojan ja varmuuden webhotelliasiakkaille, varmistaen, että verkkosivustot pysyvät turvassa, suojattuina ja palautettavissa kaikissa tilanteissa.

Webhotellipalveluiden seuranta ja raportointi XetNETissä

XetNETin jatkuva palveluseuranta takaamassa laadun

XetNET panostaa webhotellipalveluidensa jatkuvaan seurantaan ja laadunvalvontaan. PingDom.com, ulkopuolinen valvontapalvelu, tarkkailee XetNETin palveluiden suorituskykyä globaalisti, mahdollistaen palveluiden tilan reaaliaikaisen seurannan ja varmistaen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen asiakkaille.

XetNETin avoin raportointi vahvistaa luottamusta

Toisin kuin monet alalla toimivat yritykset, XetNET julkaisee aktiivisesti seurantatiedot ja raportit. Läpinäkyvyys ja avoin kommunikaatio ovat keskeisiä keinoja osoittaa palveluiden luotettavuus, ja ne ovat keskeinen osa XetNETin sitoutumista asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Palveluiden seurannan kohteet XetNETissä

XetNETin palveluseuranta kattaa eri palveluiden, kuten http, https, smtp, pop3, imap ja smtps, toiminnan ja vasteaikojen valvonnan. XetNET pyrkii pitämään vasteajat mahdollisimman lyhyinä, sillä nopeus on valttia verkkosivuston sijoitukselle hakukonetuloksissa. XetNET varmistaa, että palvelut tukevat asiakkaiden menestystä verkossa.

Lisäksi XetNETin valvonta ulottuu palveluiden toiminnallisuuteen, tarkkaillen esimerkiksi tietokantapalveluiden moitteetonta toimintaa, varmistaen tietokantapohjaisten sivustojen sujuvan latautumisen.

Huoltokatkot suunniteltu minimoimaan haitat XetNETissä

XetNETin ylläpito ja huolto ovat olennainen osa laadukkaan palvelun tarjoamista. Säännölliset huoltokatkoyöt, jotka on ajoitettu kuukauden toiseen tiistai-keskiviikkoyöhön klo 22.00-06.00, mahdollistavat tarvittavat huolto- ja päivitystyöt häiritsemättä asiakkaiden liiketoimintaa. XetNET pyrkii aina minimoimaan katkosten vaikutuksen ja informoimaan asiakkaita hyvissä ajoin etukäteen.

Näiden toimenpiteiden avulla XetNET varmistaa, että webhotellipalvelut ovat aina luotettavia, nopeita ja valmiita tukemaan asiakkaiden verkkosivustoja parhaalla mahdollisella tavalla.