Zoner arvostelu ja kokemuksia

Zoner logo

Arvostelu:

Zoner on suomalainen digitaalisten palveluiden tarjoaja, joka kattaa laajan kirjon palveluita alkaen verkkotunnusrekisteröinneistä aina sähköpostiratkaisuihin ja kotisivujen rakentamiseen. Heidän palvelimensa sijaitsevat Suomessa, tarjoten nopeat ja turvalliset yhteydet sekä korkeatasoisen luotettavuuden. Zonerin kotisivukone mahdollistaa ammattimaisen verkkosivuston luomisen ilman ohjelmointitaitoja, ja heidän asiakaspalvelunsa on tunnettu nopeasta ja asiantuntevasta avusta. Zonerin palvelut on suunniteltu vastaamaan sekä yritysten että yksityishenkilöiden tarpeisiin, tarjoten helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja digitaaliseen läsnäoloon.

Hinta (Alkaen): 1,95 € / kk + alv.

Mikä on Zoner?

Zoner on suomalainen hosting-palveluntarjoaja, joka on omistautunut tarjoamaan nopeita ja luotettavia palvelimia sekä erinomaista asiakaspalvelua yli 25 000 asiakkaalleen. Yritys korostaa, että sen palveluiden avulla asiakkaat voivat odottaa olevansa tyytyväisiä, ja se kutsuu potentiaalisia asiakkaita tutustumaan tarjontaansa lupaamalla, etteivät he tule pettymään.

Zonerin tarjonta on suunniteltu vastaamaan yrittäjien monipuolisiin tarpeisiin digitaalisen läsnäolon rakentamisessa ja ylläpidossa. Heidän webhotellipalvelunsa tarjoaa kattavan ratkaisun, joka sisältää verkkotunnuksen, kotisivutilan ja sähköpostit yhdessä paketissa, mikä tekee kotisivujen perustamisesta helppoa ja vaivatonta. Tämä palvelu on erityisen suosittu sen tarjoaman helppokäyttöisyyden ja keskeisten työkalujen ansiosta, jotka ovat välttämättömiä kotisivujen onnistuneeseen perustamiseen.

Toisaalta, WP.one-palvelu on räätälöity WordPress-käyttäjien tarpeisiin, sisältäen paitsi peruspalvelut kuten verkkotunnuksen ja kotisivutilan, myös sivuston päivitykset ja toimivuustestaukset, jotka takaavat sivuston moitteettoman toiminnan. Zonerin sähköpostipalvelut mahdollistavat ammattimaisen viestinnän omalla verkkotunnuksella, ja virtuaalipalvelin tarjoaa edistyneille käyttäjille mahdollisuuden luoda räätälöityjä pilviympäristöjä, jotka vastaavat vaativampien web-sovellusten tarpeisiin.

Miksi valita Zoner?

 • Osaava Asiakaspalvelu: Zonerin asiakaspalvelu on saatavilla 24/7, tarjoten apua ja tukea vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi asiakkaiden käytössä on kattava tukiohjevalikoima.
 • Luotettava Kumppani: Zoner pitää hyvää huolta asiakkaistaan ja on rakentanut laajan kumppaniverkoston, josta löytyy osaajia joka tilanteeseen.
 • Nopeat Palvelimet: Yritys tarjoaa tutkitusti nopeita palvelimia, mikä takaa nopeat sivut ja tyytyväiset asiakkaat.

Asiakaskokemus

Zonerilla on yli 30 000 tyytyväistä asiakasta ja se on saanut asiakkailtaan 4.5/5 arvosanan. Yritys tarjoaa myös 30 päivän tyytyväisyystakuun, mikä korostaa sen sitoutumista asiakastyytyväisyyteen.

Zonerin tarjoamat palvelut ja sen sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrittäjille, jotka etsivät luotettavaa ja kattavaa hosting-palvelua.

Zoner:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Oma verkkotunnus sisältyy palveluun, mikä helpottaa brändin rakentamista ja ylläpitoa verkossa.
 • Sähköpostilaatikot omalla verkkotunnuksella tarjoavat ammattimaisen viestintäkanavan.
 • Nopeat ja vikasietoiset pilvipalvelimet takaavat sivuston sujuvan toiminnan ja vähentävät katkoksia.
 • Helppokäyttöinen DirectAdmin-hallintapaneeli mahdollistaa sivuston ja sähköpostien hallinnan vaivattomasti.
 • SSL-salaus kaikissa webhotelleissa parantaa sivuston turvallisuutta ja luotettavuutta.
 • Ympäristöystävällinen hosting, joka käyttää uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, tukee kestävää kehitystä.

Plussat

 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Nopeat ja vakaa yhteydet
 • Monipuoliset hosting-ratkaisut
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli
 • Ympäristöystävällisyys

Miinukset

 • Asiakaspalvelun rajoitettu saatavuus
 • Hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa
Zoner screenshot

Zonerin webhotellipaketit

Zoner tarjoaa laajan valikoiman webhotellipaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, aina pienistä sivustoista suuriin yrityskäyttöön tarkoitettuihin ratkaisuihin. Kaikkiin paketteihin sisältyy oma verkkotunnus, sähköpostilaatikoita, runsaasti levytilaa, MariaDB-tietokanta, Installatron-asennusohjelma, SSL-salaus, ja ne sijaitsevat vikasietoisessa pilviympäristössä. Tässä kattava kuvaus kustakin paketista:

Mini Webhotelli

Mini Webhotelli on ihanteellinen ratkaisu pienen sivuston rakentamiseen. Tämä paketti tarjoaa 0,5 Gt levytilaa, kaksi sähköpostilaatikkoa, ja se sisältää DirectAdmin-hallintapaneelin sekä WordPress-tuen. Mini Webhotellin hinta on 1,95 €/kk + alv., normaalisti 3,90 €/kk + alv. Tämä paketti on erinomainen valinta yksinkertaisille sivustoille tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Startti Webhotelli

Startti Webhotelli on suunnattu aloittaville yrityksille, tarjoten 10 Gt levytilaa ja 10 sähköpostilaatikkoa. Pakettiin kuuluu myös DirectAdmin-hallintapaneeli, WordPress-tuki, ja Kotisivukone, joka mahdollistaa kotisivujen helpon rakentamisen ilman koodaustaitoja. Startti Webhotellin hinta on 4,45 €/kk + alv., normaalisti 8,90 €/kk + alv., mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon pienille yrityksille, jotka tarvitsevat monipuolisen ja helppokäyttöisen webhotelliratkaisun.

Sopiva Webhotelli

Sopiva Webhotelli on tarkoitettu kasvavien yritysten tarpeisiin, sisältäen 20 Gt levytilaa ja 20 sähköpostilaatikkoa. Lisäksi pakettiin kuuluu kaikki Startti-paketin ominaisuudet, kuten DirectAdmin-hallintapaneeli, WordPress-tuki, ja Kotisivukone. Sopiva Webhotellin hinta on 6,95 €/kk + alv., normaalisti 13,90 €/kk + alv. Tämä paketti on suunniteltu yrityksille, jotka odottavat sivustoltaan kasvua ja tarvitsevat enemmän resursseja sen tukemiseen.

Yritys Webhotelli

Yritys Webhotelli on suunniteltu suurille sivustoille, tarjoten 30 Gt levytilaa ja rajattoman määrän sähköpostilaatikoita. Paketti sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet ja on ihanteellinen suurille yrityksille, jotka vaativat laajaa levytilaa ja resursseja verkkosivustonsa ylläpitoon. Yritys Webhotellin hinta on 11,45 €/kk + alv., normaalisti 22,90 €/kk + alv., mikä tekee siitä kattavan ratkaisun vaativiin yrityskäyttöön.

Zonerin WP.one WordPress Hosting

Zonerin WP.one on WordPress-sivustojen hosting-palvelu, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa, turvallista ja helppokäyttöistä ylläpitoa WordPress-kotisivuille ja WooCommerce-verkkokaupoille. WP.one erottuu markkinoilla tarjoamalla jokaiselle WordPress-sivustolle oman palvelinympäristön, mikä takaa korkean suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen nopeuden. Palvelu sisältää myös automaattiset päivitykset ja toimivuustestaukset, tehokkaan palvelinvälimuistin, 24/7 valvonnan, maksuttoman SSL-salauksen, ja WP Rocketin ilman lisämaksua. Lisäksi Zoner tarjoaa ilmaisen sivuston siirron vanhalta palveluntarjoajalta.

WP.one Starter

WP.one Starter on ihanteellinen aloituspaketti pienille yrittäjien kotisivuille. Pakettiin sisältyy verkkotunnus, WordPress-asennus, 10 Gt levytilaa, 1 Gt tietokanta ja 10 sähköpostilaatikkoa (1 Gt/kpl). Tämän paketin hinta on 12 €/kk + alv., alennettuna normaalista 24 €/kk + alv. Starter-paketti on suunniteltu erityisesti pienille sivustoille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja nopeaa hostingia edulliseen hintaan.

WP.one Business

WP.one Business on tehopaketti verkkokauppiaalle, joka tarvitsee enemmän resursseja ja suorituskykyä. Paketti sisältää verkkotunnuksen, WordPress-asennuksen, 20 Gt levytilaa, 2 Gt tietokanta ja 10 sähköpostilaatikkoa (1 Gt/kpl). Business-paketin hinta on 49 €/kk + alv., ja se on räätälöity erityisesti verkkokauppojen tarpeisiin, tarjoten tarvittavan kapasiteetin ja nopeuden sujuvaan toimintaan.

WP.one Business Premium

WP.one Business Premium on suunniteltu kasvavien sivustojen ja verkkokauppojen tarpeisiin, jotka vaativat vielä enemmän tilaa ja resursseja. Pakettiin kuuluu verkkotunnus, WordPress-asennus, 40 Gt levytilaa, 3 Gt tietokanta ja 10 sähköpostilaatikkoa (1 Gt/kpl). Hinta on 99 €/kk + alv., ja se tarjoaa laajennetut resurssit suuremmille projekteille, jotka kaipaavat maksimaalista suorituskykyä ja nopeutta.

WP.one Enterprise

WP.one Enterprise on ammattitason paketti suurille sivustoille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja resursseja. Paketti sisältää verkkotunnuksen, WordPress-asennuksen, 80 Gt levytilaa, 4 Gt tietokanta ja 10 sähköpostilaatikkoa (1 Gt/kpl). Hinta on 199 €/kk + alv., ja se on ihanteellinen suurille yrityssivustoille ja verkkokaupoille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista palvelintehoa ja -nopeutta.

Kaikki Zonerin webhotellipaketit on suunniteltu tarjoamaan nopeaa, luotettavaa ja turvallista hosting-palvelua suomalaisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Pakettien monipuolisuus ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät Zonerista houkuttelevan vaihtoehdon kaikenkokoisille sivustoille.

Monipuoliset ratkaisut digitaaliseen läsnäoloon

Zonerin tarjoamat palvelut kattavat laajasti erilaiset digitaalisen läsnäolon tarpeet, alkaen verkkotunnusten rekisteröinnistä aina sähköpostipalveluihin ja verkkosivujen rakentamiseen. Tässä artikkelissa käymme läpi Zonerin tarjoamat keskeiset palvelut ja niiden hyödyt käyttäjille.

Verkkotunnusten rekisteröinti – Porttisi verkkoon

Zoner mahdollistaa laajan kirjon erilaisia verkkotunnusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen osoitteen yrityksesi verkkosivuille. Tarjolla on sekä perinteisiä että kansainvälisiä päätteitä, kuten .fi, .com, .net, ja .org. Zonerin verkkotunnuspalvelu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja nopeaksi, mahdollistaen verkkotunnuksen hakemisen ja rekisteröinnin vaivattomasti suoraan heidän verkkosivuiltaan.

Sähköpostiratkaisut – Ammattimainen viestintä

Zoner tarjoaa kattavat sähköpostipalvelut, jotka integroituvat saumattomasti heidän hosting-palveluihinsa. Voit luoda tarpeidesi mukaan useita sähköpostilaatikoita, joita on helppo hallinnoida Zonerin käyttöliittymän kautta. Lisäksi sähköpostipalveluihin sisältyvät tärkeät tietoturvaominaisuudet, kuten roskapostisuodatus ja virustorjunta, takaavat viestintäsi turvallisuuden.

Helppokäyttöinen Kotisivukone

Zonerin kotisivukone tarjoaa helpon ja intuitiivisen tavan rakentaa ammattimaisen näköiset verkkosivut ilman ohjelmointitaitoja. Valittavanasi on useita eri sivupohjia ja teemoja, joita voit muokata toiveidesi mukaisesti. Kotisivukoneen responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivustosi näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla.

Nopeus ja turvallisuus

Zonerin palvelimet sijaitsevat Suomessa, tarjoten huippunopeat yhteydet ja korkeatasoisen turvallisuuden verkkosivustoillesi. Modernit palvelinkeskukset Helsingin Pitäjänmäessä ja Espoon Innopolis-kiinteistössä käyttävät viimeisintä teknologiaa, mikä takaa sivustosi nopean latautumisen ja luotettavuuden. Zonerin valinta sijoittaa palvelimet Suomeen perustuu maan erinomaiseen tietotekniseen infrastruktuuriin, joka mahdollistaa digitaalisten palveluiden sujuvan toiminnan.

Asiakaspalvelu – Apunasi joka askeleella

Zonerin asiakaspalvelu on tunnettu ammattitaidostaan ja ystävällisyydestään. Oli kyseessä sitten tekninen ongelma tai kysymys palveluista, Zonerin asiantunteva tiimi on valmiina auttamaan sinua puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Nopea ja asiantunteva apu on vain yhden yhteydenoton päässä.

Zonerin tarjoamat palvelut ovat suunniteltu tukemaan yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalista läsnäoloa monipuolisesti ja käyttäjäystävällisesti. Olipa kyseessä sitten verkkotunnuksen rekisteröinti, sähköpostipalvelut, verkkosivujen rakentaminen tai palvelinympäristön valinta, Zoner tarjoaa luotettavat ja turvalliset ratkaisut digitaalisen maailman tarpeisiin.