Verkkokaupan markkinointi ja Internet-markkinointi ovat todella tärkeitä osa-alueita verkkokaupan toiminnassa. Hakukonekeisarin asiakkaana on tällä hetkellä yli 20 suomalaista verkkokauppaa ja olemme huomanneet niissä tiettyjä yhtäläisyyksiä. Monissa tapauksissa markkinointi voitaisiin toteuttaa tehokkaammin ja tästä johtuen tein koulutusvideon, jossa kerron miten verkkokapan markkinointistrategia tehdään yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Toivottavasti nautit tästä videosta!

Verkkokaupan markkinointi ja markkinointisuunnitelma

Videolla kerron mikä on suurin syy, jonka takia yritykset epäonnistuvat verkkokaupan markkinoinnissa. Yleisin syy on se, että markkinointisuunnitelma puuttuu eikä tavoitetta ole määritetty tarkasti.Opit myös helpon markkinointistrategian, jonka avulla saat verkkokaupan myynnin kasvamaan. Markkinointistrategian pääkohtia ovat: AdWords-mainonta, verkkokaupan hakukoneoptimointi, Facebook-mainonta ja sähköpostimarkkinointi. Opit myös ymmärtämään näiden eri markkinointikanavien luonteenpiirteet, koska ne toimivat täysin eri tavalla toisiin verrattuna.Käy tykkäämässä meistä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/hakukonekeisari/

Tykkäsitkö tästä artikkelista?

<p>[zilla_likes]</p>

Artikkelin on kirjoittanut

Ville Kinanen

Ville Kinanen

Hakukonekeisari

Moikka! Olen Hakukonekeisari Oy:n perustaja, digitaalisen markkoininnin kouluttaja ja neuvonantaja. Olen toiminut myös verkkokauppiaana vuodesta 2009 alkaen, joten verkkokauppatoimiala on erittäin lähellä sydäntäni. Hakukonekeisarin blogissa haluan jakaa parhaita vinkkejä, oppeja ja näkemyksiäni hakukoneoptimoinnista ja Internet-markkinoinnista.

Menestyksekästä vuoden jatkoa sinulle!
-Ville Kinanen