Verkkokaupan digitaalinen markkinointi

Verkkokaupan markkinointi ja Internet-markkinointi ovat todella tärkeitä osa-alueita verkkokaupan toiminnassa. Hakukonekeisarin asiakkaana on tällä hetkellä yli 20 suomalaista verkkokauppaa ja olemme huomanneet niissä tiettyjä yhtäläisyyksiä. Monissa tapauksissa markkinointi voitaisiin toteuttaa tehokkaammin ja tästä johtuen tein koulutusvideon, jossa kerron miten verkkokapan markkinointistrategia tehdään yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Toivottavasti nautit tästä videosta!

Verkkokaupan markkinointi ja markkinointisuunnitelma

Videolla kerron mikä on suurin syy, jonka takia yritykset epäonnistuvat verkkokaupan markkinoinnissa. Yleisin syy on se, että markkinointisuunnitelma puuttuu eikä tavoitetta ole määritetty tarkasti.Opit myös helpon markkinointistrategian, jonka avulla saat verkkokaupan myynnin kasvamaan.

Markkinointistrategian pääkohtia ovat: AdWords-mainonta, verkkokaupan hakukoneoptimointi, Facebook-mainonta ja sähköpostimarkkinointi. Opit myös ymmärtämään näiden eri markkinointikanavien luonteenpiirteet, koska ne toimivat täysin eri tavalla toisiin verrattuna.Käy tykkäämässä meistä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/hakukonekeisari/

Saatat pitää myös näistä

Hakukonekeisari.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

→ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.