Drift arvostelu ja kokemuksia

Drift logo

Arvostelu:

Drift on asiakasvuorovaikutusohjelmisto, joka tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia suurille tiimeille myynnin ja markkinoinnin alueilla. Se erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla laajan valikoiman integraatioita, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja erinomaisen asiakastuen. Drift Insider -yhteisö tukee käyttäjiä tarjoamalla yli 400 kurssia ja 1 000 videopätkää. Vaikka Driftin hinta voi olla korkea, sen tarjoama arvo on merkittävä suurille yrityksille, jotka etsivät monipuolista ratkaisua asiakasvuorovaikutukseen ja tiliin perustuvaan markkinointiin. Pienemmille organisaatioille, jotka ovat valmiita investoimaan, Drift voi tarjota kilpailuedun asiakaskokemuksen parantamisessa.

Hinta (Alkaen): Ota yhteyttä

Mikä on Drift?

Drift on alusta, joka tarjoaa räätälöitäviä chatbotteja verkkosivustoille. Sen avulla yritykset voivat luoda mukautettuja chatbotteja, jotka kykenevät kvalifioimaan asiakkaiden kiinnostuksen, jakamaan vaikuttavaa sisältöä ja jopa aikatauluttamaan tapaamisia myyntitiimin kanssa. Driftin chatbot-ohjelmisto mahdollistaa viestien A/B-testauksen, jonka avulla voidaan selvittää, mikä viesti toimii parhaiten. Tämän datan avulla yritykset voivat optimoida chatbotin playbook-sisältöä muuntaakseen enemmän vierailijoita kvalifioituneiksi liideiksi.

Driftin tarjoama ratkaisu keskittyy erityisesti myynnin kvalifioituneen putken generointiin tarjoamalla työkaluja viestien testaamiseen ja optimointiin. Tämä lähestymistapa auttaa yrityksiä tehostamaan heidän ensikosketuksensa sisältöä ja siten parantamaan myyntiä.

Drift:n tärkeimmät ominaisuudet

 • GPT-pohjainen haku: Tarjoaa vierailijoille sitoumuksetonta kokemusta vastaamalla tarkasti heidän kysymyksiinsä keräämällä tietoa verkkosivustolta, sisältövarastoista ja lisätyökaluista.
 • Kolmannen osapuolen integraatiot: Mahdollistaa brändin sisällön hyödyntämisen internetistä (tietokannat, arvostelut, ohjekeskukset, videot jne.) ohjaamaan sivuston vierailijoita ostopolulla.
 • Dynaamiset konfiguraatiot: Tarjoaa reaaliaikaisia optimointeja nappuloille ja toiminnoille sivuston vierailijoille luoden yksilöllisiä kokemuksia ja parantaa konversiota datan ja tekoälyn avulla.
 • Ajanvarausmahdollisuus: Drift mahdollistaa sujuvan ajanvarauksen myynti- ja markkinointitiimeille suoraan keskustelun kautta.
 • Kohdennetut viestit: Voit lähettää kohdennettuja viestejä eri ryhmille perustuen URL-osoitteeseen, vieritysprosenttiin tai määriteltyihin segmentteihin.
 • Automaattiset sähköpostiseurannat: Jos keskustelu jää kesken, Drift lähettää automaattisesti sähköpostilla koko keskustelun, mahdollistaen vastaamisen myöhemmin.

Plussat

 • Monipuoliset lyijygenerointi- ja tuottavuustyökalut
 • Kattava raportointi ja suorituskyvyn seuranta
 • Helppokäyttöisyys
 • Laajat integraatiomahdollisuudet
 • Ainutlaatuiset playbook-ominaisuudet

Miinukset

 • Hinta
 • Bugeja ja virheitä
Drift screenshot

Drift:n tuotteet ja hinnat

Drift tarjoaa kolme erilaista hinnoittelutasoa, jotka on suunniteltu vastaamaan eri kokoisten yritysten tarpeita, aina pienistä yrityksistä suuriin yrityksiin. Jokainen taso sisältää erilaisia ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa, sitouttamaan yleisönsä ja skaalaamaan henkilökohtaistamis- sekä liidien hankintaprosessejaan.

Premium-paketti on suunnattu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat oikean määrän keskustelutyökaluja liiketoimintansa kasvattamiseen. Tämän tason hinta alkaa 2 500 dollarista kuukaudessa, ja se laskutetaan vuosittain. Premium-tason avainominaisuuksiin kuuluvat live chat, kokoukset, mukautetut chatbotit, tiedustelutiedot, reaaliaikaiset ilmoitukset ja keskustelupohjaiset laskeutumissivut.

Advanced-taso on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat sitouttaa yleisönsä henkilökohtaisilla viesteillä ja kasvattaa kvalifioitua liidiputkea vähemmällä vaivalla. Tämä taso sisältää kaikki Premium-tason ominaisuudet sekä lisäksi Fastlane, yleisöt, A/B-testauksen ja Flex Routing -ominaisuudet.

Enterprise-taso on tarkoitettu suurille yrityksille, jotka haluavat skaalata henkilökohtaistamis- ja liidien hankintaponnistelujaan koko asiakkaan elinkaaren ajan. Enterprise-tason hinnoittelu on räätälöity, ja se tarjoaa pääsyn työtiloihin, tekoälyllä toimiviin chatbotteihin ja mukautettuihin roolipohjaisiin käyttöoikeuksiin.

Kunkin tason tarkemmat tiedot ja ominaisuudet on suunniteltu tukemaan yrityksiä niiden kasvussa ja auttamaan niitä hyödyntämään keskustelumarkkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksia tehokkaasti.

Driftin edut – Erottuva työkalu keskustelumarkkinoinnissa

Drift erottuu johtavana työkaluna chatbotien ja keskustelumarkkinoinnin alalla. Sen avainominaisuudet ja tarjonta nostavat sen kilpailijoidensa yläpuolelle. Tässä osiossa käsitellään näitä ominaisuuksia yksityiskohtaisesti, Driftin käyttäjäarvostelujen tukemana.

Saumattomat integraatiot

Driftin tarjoamat integraatiot ovat merkittävä etu, sisältäen:

 • 60 natiivia integraatiota
 • Zapierin ja Integromatin integraatiot
 • Sisäänrakennetun live-chatin
 • Webhook-luontiin tarkoitetut API:t

Erityisesti Driftin Salesforce-integraatio tarjoaa kaksisuuntaisen synkronoinnin, liidien ja kontaktien luonnin, mikä vahvistaa yritysten kykyä tarjota huippuluokan ABM-kokemuksia ja parantaa myynnin tuloksia.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Driftin käyttöliittymä on suunniteltu myynnin sitouttamiseen keskittyen, mikä on auttanut Driftiä tarjoamaan erinomaisen käyttäjäkokemuksen myyntiammattilaisille ympäri maailmaa. Driftin käyttöliittymän kolme erottuvaa osa-aluetta ovat:

Visuaalinen Chatbot-rakentaja

Drift mahdollistaa visuaalisen flow-rakentajan käytön chatbot-virtojen luomiseen, joita kutsutaan Playbookeiksi. Tämä mahdollistaa keskustelujen luonnin määrittelemällä kysymyksiä ja lisäämällä mahdollisia vastauksia.

Vaivaton Live-Chat

Live-Chat on alue, jossa Drift todella loistaa, helpottaen keskustelua sekä SDR:ien että asiakkaiden kanssa. Se mahdollistaa reaaliaikaiset keskustelut, lyhentäen myyntisyklejä ja tarjoten välitöntä tukea asiakkaiden kysymyksiin.

Kattavat raportit

Driftin dashboard tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja, kuten liidien määrän, liidien hankintaprosentin, kvalifioitujen liidien määrän ja kokousten varausten määrän, auttaen yrityksiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Tehokas tiliin perustuva markkinointi

Drift on ihanteellinen tiliin perustuvaan markkinointiin, hyödyntäen sen huippuluokan integraatioita ja reititysominaisuutta tarjotakseen rikkaan ABM-chat-toiminnallisuuden. Esimerkiksi Salesforce CRM:n avulla se voi hakea tarvittavat tiedot heti, kun vierailija laskeutuu sivustolle, ja jopa rikastuttaa uusien vierailijoiden IP-tietoja, näyttäen heidän teollisuudenalansa. Tämä mahdollistaa vierailijoiden chatin ohjaamisen vastaavalle tukihenkilölle, joka hallinnoi kyseisen teollisuudenalan live-chatteja, tarjoten räätälöityä ja asiantuntevaa apua asiakkaille.

Driftin asiakastuki – Yhteydenpito ja yhteisöllisyys

Drift tarjoaa asiakastukea live-chatin kautta, jossa keskustelut ohjataan asianomaisille tiimeille ongelman mukaan. Erikoistuneempiin pyyntöihin vastataan virallisella verkkosivustolla saatavilla olevien sähköpostiosoitteiden kautta.

Drift insiderin lisäetuudet

Drift Insider -käyttäjille tarjotaan kehittyneempää tukea. Tukea antaa aktiivinen yhteisö, johon kuuluu 35 000 jäsentä, ja tarjolla on yli 400 kurssia, 1 000 videopätkää sekä podcasteja ja hyvin jäsennelty, maksuton tukifoorumi.

Asiakastuen merkitys driftin käyttäjille

Asiakastuki on yksi Driftin suurimmista eduista. Sen laaja ja aktiivinen yhteisö jakaa runsaasti sisältöä, mikä auttaa käyttäjiä edistymään chatbottien käytössä.

Onko Drift oikea valinta sinulle?

Drift on edistynyt asiakasvuorovaikutusohjelmisto, joka on suunnattu suurille tiimeille koko myyntiputken laajuudessa. Sen tarjoama teho on korkean hintalapun arvoinen, ja vaikka tarkat hintatiedot eivät ole julkisesti saatavilla, ei yritysasiakkaiden kuukausimaksun odoteta olevan satoja dollareita. Se ei välttämättä ole oikea valinta niille, jotka etsivät perus live-chat-työkalua sen monimutkaisuuden vuoksi. Alusta sopii parhaiten suurille yrityksille, mutta myös pienemmät organisaatiot, jotka ovat valmiita investoimaan edistyneeseen ja kalliiseen työkaluun, voivat hyötyä siitä.

Tutustu myös vaihtoehtoisiin ratkaisuihin

Jos etsit yhtä edistynyttä ohjelmistoa, joka ei keskity pelkästään myyntiin, tutustu Intercomiin. Jos etsit samankaltaista, mutta enemmän chat-keskeistä vaihtoehtoa, LiveChat voi olla hyvä valinta.