ProProfs Chatbot arvostelu ja kokemuksia

ProProfs logo

Arvostelu:

ProProfs Chat tarjoaa yrityksille vankan live chat -ratkaisun, joka on suunniteltu lisäämään asiakastyytyväisyyttä, tehostamaan tukitoimintoja ja kasvattamaan myynnin mahdollisuuksia. Ohjelmisto sisältää kattavan valikoiman ominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen vierailijoiden seurannan, proaktiiviset chat-kutsut ja tehokkaan chat-reitityksen. Helppokäyttöisyytensä ja erinomaisten integraatiomahdollisuuksiensa ansiosta ProProfs Chat palvelee erikokoisia yrityksiä monilla toimialoilla. Lisäksi se tarjoaa maksuttoman version, joka mahdollistaa ohjelmiston kokeilemisen rajattoman ajan. Perusteellinen tarvearviointi varmistaa, että ProProfs Chat vastaa yrityksesi yksilöllisiä tarpeita, tehostaen asiakaskokemusta ja tukien liiketoiminnan kasvua.

Hinta (Alkaen): $15/kk

Mikä on ProProfs Chatbot?

ProProfs Chatbot on tekoälyyn perustuva chatbot-ohjelmisto, joka mahdollistaa automatisoitujen, ihmisen kaltaisten keskustelujen käymisen asiakkaiden kanssa. Tämä ohjelmisto auttaa käyttäjiä löytämään vastauksia kysymyksiinsä nopeammin, jopa ilman ihmisen tukihenkilöstön läsnäoloa, ja mahdollistaa kvalifioitujen liidien keräämisen sekä myyntiputken kasvattamisen 24/7 ilman lisähenkilöstön tarvetta.

Käyttäjät voivat luoda personoituja vuorovaikutuksia chatbotin avulla kerätäkseen vierailijoiden tietoja sen sijaan, että pyytäisivät heitä täyttämään esitäytettyjä lomakkeita. Tämä mahdollistaa asiakkaiden ilahduttamisen nopeammilla vastauksilla ja rutiinitehtävien, kuten tapaamisen varaamisen, lipun luomisen, liidin kaappaamisen ja muun, automatisoinnin.

ProProfs Chatbotin avulla on helppo rakentaa chatbotteja, jotka kasvattavat liidejä ja myyntiä, varaavat tapaamisia ja automatisoivat tuen. Ohjelmisto tarjoaa helpon tavan luoda ja mukauttaa chatbotteja erilaisiin tarpeisiin, kuten asiakaspalvelun parantamiseen, myynnin ja liidien kasvattamiseen sekä yrityskäyttöön. Käyttäjät voivat hyödyntää valmiiksi suunniteltuja chatbot-malleja tai luoda omia mukautettuja chatbottejaan erityisten liiketoimintatarpeiden mukaan.

Chatbotin avulla on mahdollista kasvattaa myyntiä ilman, että tarvitsee lisätä henkilöstöä, tarjoten ihmisen kaltaisia vuorovaikutuksia, jotka rakentavat kokemuksia ja muuntavat vierailijoita. Chatbotin mukauttamistyökalun avulla käyttäjät voivat esittää monivalinta- ja avoimia kysymyksiä, jotka auttavat kvalifioimaan liidejä ja kasvattamaan myyntiputkea. Sen sijaan, että pyytäisivät vierailijoita täyttämään lomakkeita, he voivat sitouttaa heidät henkilökohtaisilla keskusteluilla, jotka rohkaisevat heitä tekemään päätöksiä nopeammin.

Lisäksi ProProfs Chatbot auttaa automatisoimaan asiakastuen 24/7, vähentämällä tukilippuja jopa 35% ja mahdollistamalla saumattoman integraation ProProfs Help Deskin ja ProProfs Knowledge Basen kanssa, jotta chatbot voi tarjota välittömästi asiaankuuluvia tukitietoja asiakkaille. AI-voimainen chatbot voi myös siirtää keskustelut ihmishenkilökunnalle strategisissa hetkissä.

ProProfs Chatbot on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden automatisoida asiakaspalvelua, kasvattaa myyntiä ja liidejä sekä parantaa asiakaskokemusta tekoälyn avulla.

ProProfs Chatbot:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Automaattiset tervehdykset ja chatbotit tarjoavat 24/7 tukea, automatisoivat ajanvaraukset ja generoivat liidejä, mikä parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa myyntiä.
 • Tietämyskannan integraatio mahdollistaa välittömän tuen, jolloin asiakaspalvelijat voivat vastata kysymyksiin heti kun ne ilmenevät, ja asiakkaat saavat välitöntä tukea.
 • Keskusteluhistorian tallennus mahdollistaa asiakasvuorovaikutusten säilyttämisen ja analysoinnin, mikä parantaa asiakaspalvelun laatua ja ymmärrystä asiakkaan tarpeista.
 • Monikanavainen tuki mahdollistaa yhteydenpidon asiakkaisiin heidän käyttämiensä kanavien, kuten mobiilisovellusten, sähköpostien ja verkkosivustojen kautta, tarjoten joustavaa ja saavutettavaa asiakaspalvelua.
 • Asiakasvuorovaikutusten automaattinen reititys ohjaa keskustelut oikealle osastolle nopeampien ja tarkempien vastausten varmistamiseksi, mikä tehostaa asiakaspalvelua ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.
 • Räätälöinti ja brändäys mahdollistavat chat-ikkunan mukauttamisen yrityksen brändin mukaiseksi, luoden yhtenäisen ja ammattimaisen asiakaskokemuksen.

Plussat

 • Kätevä ja tehokas kommunikointityökalu
 • Parantaa asiakaspalvelun tehokkuutta ja vaikuttavuutta
 • Proaktiivinen sitoutuminen
 • Kustannustehokas
 • Parantaa verkkosivuston sitoutumista

Miinukset

 • Tekniset vaikeudet
 • Rajoitetut mukauttamisvaihtoehdot

ProProfs Live Chatin hinnoitteluvaihtoehdot

ProProfs Live Chat tarjoaa kolme pääsuunnitelmaa, mukaan lukien maksuttoman version, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia ​​liiketoimintatarpeita. Kun saavut ensimmäistä kertaa sivustolle, keskustelukupla ilmestyy tarjoten ohjausta sopivimman suunnitelman valintaan. Jos huomaat, että valittu suunnitelma ei vastaakaan tarpeitasi, ProProfs tarjoaa 15 päivän rahat takaisin -takuun. Lisäksi voit tutustua ohjelmistoon käyttämällä sen maksutonta versiota. Tässä on tiivistelmä saatavilla olevista suunnitelmista:

Maksuton suunnitelma

Maksuton versio sallii jopa 100 keskustelua kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että automaattinen chat toimii jopa sadan asiakkaan kanssa kuukaudessa. Jokaisessa keskustelussa voi olla useita viestejä. Maksuttomassa versiossa yksi operaattori voi tarvittaessa käyttää automaattista chattia, mahdollistaen henkilökohtaisen puuttumisen live-chattiin tarvittaessa. Maksuttoman suunnitelman suurin etu on sen rajaton käyttöaika, joten sinun ei tarvitse siirtyä toiseen versioon, ellet nimenomaan halua.

Perustason suunnitelma – Keskisuurille sivustoille

Perustason suunnitelma maksaa 15,00 dollaria kuukaudessa tai 10,00 dollaria kuukaudessa, kun tilaat vuosittaisen suunnitelman. Keskustelujen määrä on rajaton, ja ProProfs Live Chat säilyttää keskusteluhistoriasi jopa vuoden ajan (tämän jälkeen sinun on tallennettava se jonnekin muualle tai poistettava se).

Perustason suunnitelmaan sisältyy myös muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia: vierailijoiden seuranta, lippujärjestelmä, tiedostonsiirto-ominaisuus, arvostelut ja kyselyt. Saat enemmän palautetta verkkosivustollasi vierailevilta asiakkailta. Kuten maksuttomassa suunnitelmassa, voit käyttää tätä tilausta vain yhdellä verkkotunnuksella.

Premium-suunnitelma – suuryrityksille

Premium-suunnitelma maksaa 20,00 dollaria kuukaudessa tai 15,00 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella. Tämä suunnitelma on selvästi edistyneempi monine ominaisuuksineen: se toimii rajattomilla verkkotunnuksilla ja säilyttää keskusteluhistorian rajattoman ajan. Voit luoda personoituja tervehdyksiä ja ilmoituksia sivustollasi vieraileville asiakkaille, ja sinulla on pääsy lukuisiin mukauttamisominaisuuksiin. Tämä suunnitelma sopii erinomaisesti suuremmille yrityksille tai kenelle tahansa, joka haluaa säilyttää asiakastiedot yhdessä paikassa rajattoman ajan.

ProProfs Chatin tarjoamat ominaisuudet

ProProfs Chat tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan eri toimialojen erityistarpeita. Ohjelmiston keskeisiin moduuleihin kuuluvat chatin hallinta, mukauttaminen, älykäs reititys, tiedostonjako ja analytiikka. ProProfs Chat tukee saumattomia integraatioita muiden ohjelmistojen, lisäosien ja alustojen kanssa parantaakseen kokonaisfunktionaliteettia ja tehokkuutta.

 • Maksuton Versio: Perustason chat-toiminnot, yksi käyttäjätili, rajoitettu chat-ikkunan mukauttaminen, perustason seuranta.
 • Perustason Versio: Kaikki Maksuttoman version ominaisuudet, edistynyt chat-ikkunan mukauttaminen, proaktiiviset chat-kutsut, älykäs reititys, tiedostonjako ja raportointi.
 • Edistynyt Versio: Kaikki Perustason version ominaisuudet, sovellusintegraatiot, useita käyttäjätilejä, pääsynhallinta, edistynyt analytiikka ja etusijainen tuki.

ProProfs Chatin keskeiset ominaisuudet

ProProfs Chat sisältää useita avainominaisuuksia, jotka on suunniteltu voimaannuttamaan yrityksiä tarjoamaan poikkeuksellista asiakastukea ja lisäämään myyntimahdollisuuksia. Ohjelmisto sisältää:

 • Reaaliaikainen vierailijoiden seuranta: Saat oivalluksia asiakaskäyttäytymisestä ja sitoutumismalleista, mikä mahdollistaa personoidun ja proaktiivisen tuen.
 • Proaktiiviset chat-kutsut: Sitouta asiakkaita, kun he tarvitsevat apua, parantaen heidän kokemustaan ja luoden myyntimahdollisuuksia.
 • Chat-reititys: Jaa saapuvat chatit tehokkaasti tukihenkilöstön kesken parantaakseen tehokkuutta ja lyhentääkseen vastausaikoja.
 • Tiedostonjako: Jaa tiedostoja välittömästi asiakkaiden kanssa, tehostaen tukitoimintoja ja parantaen viestintää.
 • Mukauttaminen: Luo personoitu, brändätty chat-ikkuna, joka on linjassa yrityksesi identiteetin kanssa.

Näiden erityisominaisuuksien lisäksi on tärkeää harkita tekijöitä, kuten käytettävyyttä, kokonaistoiminnallisuutta ja saumatonta integraatiota muiden ohjelmistoratkaisujen kanssa live chat -ohjelmistoja arvioitaessa. ProProfs Chat tarjoaa kilpailuedun näillä alueilla, toimittaen tehokkaan, käyttäjäystävällisen ratkaisun, joka vastaa eri toimialojen tarpeisiin.

ProProfs Chatin käytön hyödyt

ProProfs Chatin käyttöönotto tarjoaa yrityksille kriittisiä etuja, jotka keskittyvät parantuneeseen asiakastyytyväisyyteen ja tehostettuihin tukitoimintoihin. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat vuorovaikutukset, proaktiivisen sitoutumisen ja personoidun tuen tarjoamisen. ProProfs Chatia käyttävät yritykset voivat nauttia paremmista vastausajoista, lisääntyneistä myyntimahdollisuuksista ja monipuolisemmasta brändikuvasta.