Hakukoneoptimointi tehtynä WordPress-sivulle

WordPress-sivujen hakukoneoptimointi

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä, eikä suotta. Se on myös äärinmäisen hyvä alusta hyvää hakukonenäkyvyyttä hakevalle yritykselle. Hakukonekeisari on erikoistunut tekemään hakukoneoptimointia WordPress:iin.

SEO-lisäosat

Suosittelemme käytettäväksi Yoast:n tekemää lisäosaa. Käytämme tätä itse, kun teemme sivujen sisäistä optimointia asiakkaillemme. Ilmainen versio on toimiva ja sillä pystyy tekemään noin 90 % tärkeistä toimenpiteistä. Me kuitenkin pyrimme käyttämään Yoast:n SEO-lisäosan Pro, Local ja WooCommerce -versioita. Näissä versioissa on muutamia lisäominaisuuksia, joilla sivujen kehittäminen pystytään viemään uudelle tasolle.

Pelkästään lisäosan asentaminen ei takaa sitä, että sivut nousevat Googlen hakutuloksissa. Suurimmat vaikuttavat tekijät ovat sivujen sisältöjen kehittäminen ja luotettavuuden rakentaminen ulkoisten linkitysten avulla. Hakukoneoptimointityöstä voit lukea lisää täältä.

Haluaisitko oppia tekemään itse hakukoneoptimoinnin WordPress-sivuillesi?

Olemme tehneet Suomen parhaan WordPress SEO-verkkokurssin. Se on ainoa hakukoneoptimoinnin kurssi, jossa kaikki tärkeät asiat opetetaan kädestä pitäen aitojen esimerkkien avulla. Verkkokurssilla opit kaikki tiedot ja taidot, joilla saat yrityksesi kotisivut näkymään Googlen ensimmäisellä sivulla.

Mitä kaikkea opit kurssin aikana?

  1. Opit tekemään kotisivuillesi hakukoneoptimointia, niin että sinun ei tarvitse maksaa hakukoneoptimoinnista muille.
  2. Opit löytämään kaikki tärkeimmät hakusanat, joilla asiakkaasi hakevat tuotteitasi tai palveluitasi.
  3. Opit muokkaamaan sivujen sisältöjä sellaiseen muotoon, josta Google tykkää eniten.
  4. Opit nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka parantaa sivuja Googlen silmissä.
  5. Opit rakentamaan ulkoisia linkityksiä (yksi tärkeimmistä osista hakukoneoptimointia) kotisivuillesi
  6. Opit hyödyntämään sosiaalista mediaa Google-näkyvyyden parantamiseksi.
  7. Opit parhaat vinkit, joilla saat kotisivusi näkymään myös Googlen ensimmäisten karttatulosten joukossa
  8. Opit seuraamaan hakukonesijoituksia ja analysoimaan sivujen kävijöitä paremmin.
Laadukas WordPress SEO Hakukonekeisarilta

Parempaa Google-näkyvyyttä paikalliselle yritykselle

Onko sivusi toteutettu WordPress:llä? Haluatko enemmän asiakkaita, yhteydenottoja tai varauksia kalenteriisi? Toteutamme Google-optimointi paikallisesti toimiville kivijalkayrityksille todella edullisesti.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Opi lisää hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista lukemalla blogiamme tai palaa etusivulle.

Hakukonesijoitukset nousussa jälleen

Koko Suomessa olevat heikot sääolosuhteet ovat jo alkukesästä alkaen asettaneet useimpien nettisivujen Google-sijoituksille nousupainetta. Siitä huolimatta kesälomien päätteeksi meillä ilo kertoa, että ennuste piti paikkaansa ja sijoitukset ovat nousseet edelleen...

lue lisää

Missä kannattaa mainostaa alle 300 €:n mainosbudjetilla?

Haluatko tietää, mitä kaikkea pienyrittäjä voi tehdä 300 euron mainosbudjetilla? Voisin heittää tässä läjän päättömiä vinkkejä, joihin todennäköisesti ainoastaan tuhlaantuisi rahaa ja aikaa. En tee sitä, vaan tässä kirjoituksessa kerron vain sellaisia vinkkejä, joita...

lue lisää

Kunnollinen SEO on pitkäjänteistä tekemistä

Meinasin aloittaa tämän kirjoituksen otsikolla: “SEO on pitkäjänteisen kaverin hommaa”, mutta aika nopeasti huomasin että jänteen pituudella ei varsinaisesti ole tekemistä kunnollisen hakukoneoptimoinnin kanssa. Tosin huhu kertoo, että tummaihoiset...

lue lisää