Mikä on paras suomalainen webhotelli 2024?

Vertailumme keskittyy pääasiassa Suomessa toimiviin webhotellipalveluihin. Suomalaisen palvelun valinta tuo merkittäviä etuja verkkosivustollesi, erityisesti kun puhutaan latausnopeudesta. Koska palvelimet sijaitsevat lähellä, sivustosi latautuu nopeammin, mikä parantaa merkittävästi käyttäjien kokemusta sivustollasi.

Lisäksi verkkosivuston nopeus on olennainen tekijä hakukoneoptimoinnissa. Nopeasti latautuvat sivustot saavat positiivista huomiota hakukoneilta, kuten Googlelta, mikä voi parantaa sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Hitaasti latautuvat sivustot sen sijaan voivat karkottaa kävijöitä ja vaikuttaa negatiivisesti sivustosi näkyvyyteen verkossa.

Valitsemalla kotimaisen webhotellin tuet samalla suomalaista työtä ja taloutta. Tämä ei ainoastaan edistä paikallista palvelutarjontaa vaan myös vahvistaa suomalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalista läsnäoloa internetissä. Näin ollen kotimaisen webhotellipalvelun valinta on paitsi teknisesti myös yhteiskunnallisesti kestävä päätös.

Suosituimmat suomalaiset webhotellit

Paras suomalainen webhotelli
XetNET logo
XetNET tarjoaa jatkuvaa seurantaa webhotellipalveluilleen käyttäen PingDom.com valvontapalvelua, joka mahdollistaa palveluiden tilan globaalin tarkkailun. Yritys korostaa avoimuutta julkaisemalla seurantatiedot, mikä todistaa palveluiden luotettavuuden. XetNET suorittaa säännöllisiä huoltokatkoksia minimoidakseen käyttökatkosten vaikutuksen ja ylläpitääkseen palveluiden laatua.
Hinta: 1,37 €/kk + ALV
Laadukas ja luotettava webhotelli
Zoner logo
Zoner tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia palveluita, mukaan lukien verkkotunnusrekisteröinnit, sähköpostiratkaisut, kotisivukoneen ja suomalaiset palvelinkeskukset. Heidän asiakaspalvelunsa on ammattitaitoista ja ystävällistä, tarjoten nopeaa apua kaikkiin kysymyksiin. Zonerin palvelut on suunniteltu tukemaan yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalista läsnäoloa turvallisesti ja tehokkaasti.
Hinta: 1,95 € / kk + alv.
Luotettava webhotelli nettisivuille
Hostingpalvelu logo
Hostingpalvelu.fi tarjoaa suomalaisia palvelinkeskuksia, jotka nopeuttavat sivustojen latausaikoja ja parantavat hakukoneystävällisyyttä. Palvelu on erinomainen valinta Suomeen suunnatuille verkkosivuille, tarjoten luotettavuutta, suomenkielistä tukea, nopeutta ja kilpailukykyistä hinnoittelua. AAA-luottoluokitus takaa palvelun vakauden ja asiakaspalvelu on erinomaista.
Hinta: 4 €/kk

Parhaat suomalaiset webhotellit 2024

Ympäristöystävällinen webhotelli
Skaalautuvat tarpeesi mukaan
Luotettava webhotelli nettisivuille
Laadukas ja luotettava webhotelli
Paras suomalainen webhotelli

Suomalaisen webhotellin kohderyhmä

Suomalaiset webhotellit tarjoavat erinomaisia palveluita erityisesti niille, jotka arvostavat verkkosivustonsa nopeutta ja luotettavuutta. Ne sopivat mainiosti yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat varmistaa sivustonsa saumattoman toiminnan suomalaisille käyttäjille. Kotimaiset palvelimet takaavat nopeat latausajat, mikä on kriittistä käyttäjäkokemuksen ja hakukonenäkyvyyden kannalta.

Lisäksi, ne, jotka haluavat tukea suomalaista työtä ja taloutta, löytävät suomalaisista webhotelleista arvokkaan kumppanin. Tämä valinta ei ainoastaan edistä paikallista elinkeinoa, vaan myös varmistaa, että saat palvelua suomeksi. Tämä tekee suomalaisista webhotelleista ihanteellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat nopeutta, luotettavuutta ja kotimaista palvelua.

Ympäristöystävällinen webhotelli

Domainhotelli

Hinta: 5,90 €/kk + alv. 24%
Arvosana: 7/10
Domainhotelli tarjoaa edullisia webhotelli- ja domainpalveluita, erottuen kilpailijoistaan tilavilla tallennustiloilla ja joustavilla maksuvaihtoehdoilla. Ympäristövastuullinen yritys käyttää uusiutuvaa energiaa ja tarjoaa kattavan asiakastuen. LiteSpeed-teknologia takaa sivustojen nopeuden, ja kaikkiin paketteihin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti. Kumppanuusohjelma mahdollistaa palkitsevan yhteistyön.
 • Edulliset hinnat
 • Riittävästi säilytystilaa
 • Nopeat palvelimet Suomessa
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit
 • Asiakaspalvelun saatavuus
 • Palvelutaso laskenut
 • Rajoitukset käyttöehdoissa

Domainhotelli, perustettu vuonna 2015, on suomalainen palveluntarjoaja, joka erikoistuu webhotelli- ja domainrekisteröintipalveluihin. Yritys tarjoaa markkinoiden edullisimpia hintoja, laajoja tallennustiloja ja monipuolisia maksutapoja. Domainhotellin palvelimet toimivat 100% uusiutuvalla energialla, ja yritys on saanut tunnustusta ympäristövastuullisuudestaan. Asiakastuki on helposti saavutettavissa, ja tekniset ratkaisut, kuten LiteSpeed-palvelimet ja ilmaiset SSL-sertifikaatit, takaavat sivustojen nopeuden ja turvallisuuden. Lisäksi Domainhotelli tarjoaa kumppanuusohjelman, joka palkitsee asiakkaita suositusten perusteella. Tämä tekee Domainhotellista houkuttelevan vaihtoehdon niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, jotka etsivät luotettavaa ja kustannustehokasta webhotellipalvelua.

 • Kotimaisuus: Palvelu on suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen, mikä tekee hallinnasta vaivatonta.
 • Nopeat sivut: Tehokkaat teknologiat takaavat sivuston nopean toiminnan.
 • Suuri levytila: Tarjolla on runsaasti SSD-pohjaista levytilaa, joka parantaa sivuston suorituskykyä.
 • Palvelimet Suomessa: Palvelimet sijaitsevat Helsingissä, mikä varmistaa sivuston nopean latautumisen ja toimintavarmuuden.
 • 24/7 valvonta: Palvelimia valvotaan ympäri vuorokauden, mikä takaa palvelun luotettavuuden ja turvallisuuden.
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu: Asiakkailla on mahdollisuus kokeilla palvelua riskittömästi, mikä kertoo palvelun laadusta ja luotettavuudesta.
Skaalautuvat tarpeesi mukaan

Domain247

Hinta: 0,99€/kk + ALV
Arvosana: 9/10
Domain247 tarjoaa kattavat webhotelli- ja verkkotunnuspalvelut, jotka aktivoituvat välittömästi maksun suorittamisen jälkeen. Palvelu sisältää monipuolisen cPanel-hallintapaneelin, ilmaisen SSL-sertifikaatin, helpon sähköpostitilien hallinnan ja tukipalvelut verkkosivuston siirtoon. Domain247 on luotettava valinta kaikenkokoisille verkkoprojekteille.
 • Monipuoliset verkkotunnus- ja webhotellipalvelut: Tarjoaa laajan valikoiman verkkotunnuksia sekä laadukkaat webhotellipaketit eri tarpeisiin.
 • Microsoft 365 ja Google Workspace -palvelut: Mahdollistavat yrityksen viestinnän ja yhteistyön tehostamisen.
 • Korkea turvallisuus ja luotettavuus: Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat moninkertaisesti varmistettuja.
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli: cPanel tarjoaa täyden hallinnan verkkotunnuksista ja sähköpostitileistä.
 • Jälleenmyyntiohjelma: Mahdollistaa tienestin suositteluiden kautta tai tarjoamalla asiakkaille verkkosivupalveluja.
 • Rajoitetut resurssit pienimmässä paketissa: Mini-paketin 512 MB keskusmuisti ja rajallinen liikennöinti voivat olla riittämättömiä kasvaville sivustoille.
 • Mahdolliset ylitykset liikenteessä: Mini-paketin kuukausittainen liikennöintiraja voi aiheuttaa ikäviä yllätyksiä ja lisäkustannuksia, jos sivuston kävijämäärä kasvaa odotettua nopeammin.

Domain247 on suomalainen palveluntarjoaja, joka erikoistuu webhotelli- ja verkkotunnuspalveluihin. Palvelu aktivoituu heti maksun jälkeen, tarjoten asiakkaille cPanel-hallintapaneelin, josta voi hallita sähköpostitilejä, tietokantoja ja verkkotunnuksia. Kaikkiin paketteihin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, mikä lisää sivuston turvallisuutta. Domain247 mahdollistaa myös helpon sähköpostitilien lisäämisen ja hallinnan, sekä tarjoaa ohjeet sähköpostin liittämiseen eri ohjelmiin. Lisäksi palvelu tukee verkkosivuston siirtoa ja uusien sivustojen asennusta Softaculous-sovelluskirjaston kautta, mikä tekee Domain247:stä monipuolisen ratkaisun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

 • Kattava valikoima verkkotunnuksia: Tarjolla on sekä .fi-verkkotunnuksia että yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia, mikä tekee domainin valinnasta ja varauksesta helppoa.
 • Nopea ja helppokäyttöinen webhotelli: Kotimainen webhotelli on käyttövalmis heti maksun jälkeen, mikä nopeuttaa verkkosivuston pystyttämistä.
 • Optimoitu WordPress-webhotelli: LiteSpeed-palvelinratkaisu nopeuttaa WordPress-sivustoja merkittävästi, parantaen näin sivuston suorituskykyä.
 • Sähköposti omalla domainilla: Tarjolla on kolme eri vaihtoehtoa sähköpostipalvelulle omalla domainilla, mikä lisää ammattimaisuutta ja joustavuutta viestintään.
 • Kotisivut nopeasti ja edullisesti: Kotisivut saa valmiiksi jopa kahdessa viikossa, mikä on ihanteellinen ratkaisu kiireisille yrittäjille.
 • Microsoft 365 -palvelut: Yritystason sähköposti, kalenteritoiminnot ja uusimmat Office-sovellukset tukevat tehokasta tiimityöskentelyä ja tiedostonhallintaa.
Luotettava webhotelli nettisivuille

Hostingpalvelu

Hinta: 4 €/kk
Arvosana: 9.8/10
Hostingpalvelu.fi tarjoaa suomalaisia palvelinkeskuksia, jotka nopeuttavat sivustojen latausaikoja ja parantavat hakukoneystävällisyyttä. Palvelu on erinomainen valinta Suomeen suunnatuille verkkosivuille, tarjoten luotettavuutta, suomenkielistä tukea, nopeutta ja kilpailukykyistä hinnoittelua. AAA-luottoluokitus takaa palvelun vakauden ja asiakaspalvelu on erinomaista.
 • Palvelimet sijaitsevat Suomessa, mikä takaa nopeat yhteydet ja parantaa sivustojen latausaikoja.
 • Erinomainen asiakaspalvelu, joka on saanut kiitosta nopeudestaan, asiantuntemuksestaan ja ystävällisyydestään.
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli, joka tekee palveluiden hallinnasta vaivatonta myös vähemmän teknisesti orientoituneille käyttäjille.
 • Monipuoliset hosting-paketit, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin pienistä sivustoista suuriin verkkokauppoihin.
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu, joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle ja joustavat maksuvaihtoehdot.
 • Rajoitukset palvelupaketeissa, kuten levytilan ja tiedonsiirron määrä, voivat olla haaste suurille sivustoille tai sivustoille, jotka saavat paljon liikennettä.
 • Edistyneiden käyttäjien tarpeisiin palvelu ei välttämättä tarjoa kaikkea kaivattua joustavuutta ja hallintamahdollisuuksia, kuten root-käyttöoikeuksia.

Hostingpalvelu.fi on suomalainen hostingpalveluntarjoaja, joka erottuu markkinoilla tarjoamalla Suomessa sijaitsevat palvelinkeskukset. Tämä paikallisuus takaa sivustojen nopeat latausajat ja vahvistaa niiden asemaa Googlen hakutuloksissa, mikä on olennaista hakukoneoptimoinnissa. Palvelu on suunniteltu erityisesti Suomeen kohdennetuille verkkosivustoille, mutta se palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita. Hostingpalvelu.fi:n vahvuuksia ovat sen luotettavuus, suomenkielinen asiakaspalvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja AAA-luottoluokitus, jotka tekevät siitä turvallisen valinnan niin pienille kuin suurillekin verkkosivustoille. Erinomainen asiakaspalvelu ja joustavat hostingratkaisut takaavat, että jokainen käyttäjä löytää tarpeisiinsa sopivan palvelun.

 • Joustavat webhotellipaketit, jotka voidaan mukauttaa tarpeiden muuttuessa.
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti kaikille paketeille, mikä lisää verkkosivuston turvallisuutta.
 • Kotimaiset palvelimet, jotka takaavat sivustojen nopean toiminnan ja luotettavuuden.
 • Päivittäiset varmuuskopiot, jotka varmistavat tietojen turvallisuuden ja helpottavat mahdollista palauttamista.
 • Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan kaikissa tilanteissa.
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu webhotellipalveluille, mikä osoittaa palvelun luotettavuuden ja asiakaslähtöisyyden.
Laadukas ja luotettava webhotelli

Zoner

Hinta: 1,95 € / kk + alv.
Arvosana: 9/10
Zoner tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia palveluita, mukaan lukien verkkotunnusrekisteröinnit, sähköpostiratkaisut, kotisivukoneen ja suomalaiset palvelinkeskukset. Heidän asiakaspalvelunsa on ammattitaitoista ja ystävällistä, tarjoten nopeaa apua kaikkiin kysymyksiin. Zonerin palvelut on suunniteltu tukemaan yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalista läsnäoloa turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Nopeat ja vakaa yhteydet
 • Monipuoliset hosting-ratkaisut
 • Helppokäyttöinen hallintapaneeli
 • Ympäristöystävällisyys
 • Asiakaspalvelun rajoitettu saatavuus
 • Hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa

Zoner on suomalainen digitaalisten palveluiden tarjoaja, joka kattaa laajan kirjon palveluita alkaen verkkotunnusrekisteröinneistä aina sähköpostiratkaisuihin ja kotisivujen rakentamiseen. Heidän palvelimensa sijaitsevat Suomessa, tarjoten nopeat ja turvalliset yhteydet sekä korkeatasoisen luotettavuuden. Zonerin kotisivukone mahdollistaa ammattimaisen verkkosivuston luomisen ilman ohjelmointitaitoja, ja heidän asiakaspalvelunsa on tunnettu nopeasta ja asiantuntevasta avusta. Zonerin palvelut on suunniteltu vastaamaan sekä yritysten että yksityishenkilöiden tarpeisiin, tarjoten helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja digitaaliseen läsnäoloon.

 • Oma verkkotunnus sisältyy palveluun, mikä helpottaa brändin rakentamista ja ylläpitoa verkossa.
 • Sähköpostilaatikot omalla verkkotunnuksella tarjoavat ammattimaisen viestintäkanavan.
 • Nopeat ja vikasietoiset pilvipalvelimet takaavat sivuston sujuvan toiminnan ja vähentävät katkoksia.
 • Helppokäyttöinen DirectAdmin-hallintapaneeli mahdollistaa sivuston ja sähköpostien hallinnan vaivattomasti.
 • SSL-salaus kaikissa webhotelleissa parantaa sivuston turvallisuutta ja luotettavuutta.
 • Ympäristöystävällinen hosting, joka käyttää uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, tukee kestävää kehitystä.
Paras suomalainen webhotelli

XetNET

Hinta: 1,37 €/kk + ALV
Arvosana: 10/10
XetNET tarjoaa jatkuvaa seurantaa webhotellipalveluilleen käyttäen PingDom.com valvontapalvelua, joka mahdollistaa palveluiden tilan globaalin tarkkailun. Yritys korostaa avoimuutta julkaisemalla seurantatiedot, mikä todistaa palveluiden luotettavuuden. XetNET suorittaa säännöllisiä huoltokatkoksia minimoidakseen käyttökatkosten vaikutuksen ja ylläpitääkseen palveluiden laatua.
 • 100% kotimaisuus
 • Luotettavuus
 • Monipuoliset tekniset ratkaisut
 • Helppokäyttöinen cPanel
 • Kilpailukykyinen hinta
 • Ei ilmaista verkkotunnusta matalimman hintaluokan paketeissa
 • Niukasti kaistanleveyttä ja tallennustilaa joissakin paketeissa

XetNET, suomalainen webhotellipalveluiden tarjoaja, panostaa palveluidensa laatuun ja luotettavuuteen tarjoamalla jatkuvaa seurantaa käyttäen PingDom.com valvontapalvelua. Tämä mahdollistaa palveluiden tilan reaaliaikaisen tarkkailun ja varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Erottuakseen alalla, XetNET julkaisee avoimesti seurantatiedot ja raportit, mikä vahvistaa yrityksen läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi XetNET toteuttaa säännöllisiä huoltokatkoksia, jotka on suunniteltu minimoimaan käyttökatkosten vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan. Tämä käytäntö, yhdessä proaktiivisen seurannan kanssa, takaa, että XetNETin webhotellipalvelut ovat aina nopeita, turvallisia ja luotettavia.

 • Huippunopea LiteSpeed-palvelinteknologia, joka nopeuttaa merkittävästi WordPress-sivustoja verrattuna kilpailijoihin.
 • Veloitukseton HTTPS/SSL-sertifikaatti kaikissa webhotelleissa, mikä takaa suojatun yhteyden ilman lisämaksuja.
 • Maksuton CDN QUIC.cloud palvelu, joka tarjoaa LiteSpeed Enterprise palvelimien käyttäjille veloituksetonta CDN-palvelua.
 • Imunify360 suojaa palveluitasi haittaohjelmilta, web-spämmiltä ja Brute Force -hyökkäyksiltä.
 • Varmuuskopiointi kerran vuorokaudessa, joka ei kuluta webhotellisi levytilaa ja jonka voit hallinnoida itse.
 • Helppokäyttöinen cPanel ja satoja sovelluksia, joiden avulla voit asentaa haluamasi sovellukset ja määritellä PHP-version sekä lisäasetukset helposti.

Mikä on webhotelli?

Webhotellipalvelu on verkkopalvelu, jonka avulla voit tehdä verkkosivustosi sisällön saataville internetissä. Webhotellipaketin hankkiminen tarkoittaa käytännössä tilan vuokraamista fyysiseltä palvelimelta, jossa verkkosivustosi tiedostot ja data säilytetään.

Webhotellien tarjoajat vastaavat tarvittavasta hosting-teknologiasta ja resursseista, jotka takaavat verkkosivustosi tehokkaan ja turvallisen toiminnan. He huolehtivat palvelimen käynnissäpidosta, hostingin turvatoimien toteuttamisesta ja varmistavat, että tiedot, kuten teksti, kuvat ja muut tiedostot, siirtyvät onnistuneesti vierailijoidesi selaimiin.

Lue lisääMikä on paras webhotelli kokonaisuutena?

Webhotellin toimintaperiaate

Kun hankit webhotellipalvelun, vuokraat tilaa fyysiseltä palvelimelta, joka mahdollistaa verkkosivustosi tai web-sovelluksesi julkaisemisen internetissä. Palvelin, joka isännöi verkkosivustoasi, on fyysinen tietokone, joka toimii jatkuvasti pitäen sivustosi saatavilla vierailijoille milloin tahansa.

Suomalaisten webhotellien tarjoamat palvelutyypit

Webhotellipalveluja on monenlaisia, ja niiden valinta riippuu verkkosivustosi tarpeista. Suomalaiset webhotellit tarjoavat usein erilaisia hosting-paketteja erityyppisille asiakkaille, olipa kyseessä sitten yrityksen verkkosivusto tai henkilökohtainen blogi.

Jaettu Hosting

Jaetussa hostingissa useat käyttäjät jakavat saman palvelimen resurssit. Tämä on edullinen ja yksinkertainen ratkaisu pienimuotoisille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi laajaa konfigurointia tai suurta kaistanleveyttä.

Virtuaalinen yksityispalvelin (VPS) hosting

VPS-hostingissa verkkosivustosi jakaa fyysisen palvelimen muiden käyttäjien kanssa, mutta jokaiselle käyttäjälle luodaan virtuaalinen osio, joka takaa määrätyn määrän resursseja. Tämä on hyvä vaihtoehto keskisuurille sivustoille ja verkkokaupoille.

Pilvihosting

Pilvihosting käyttää useita virtuaalisia palvelimia verkkosivustojen isännöintiin. Jos yksi palvelin kohtaa ongelmia, muut ottavat tehtävän hoitaakseen, mikä minimoi katkokset. Tämä ratkaisu sopii erityisesti suurille verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

WordPress-Hosting

WordPress-optimoidut hosting-palvelut tarjoavat ympäristön, joka on räätälöity WordPress-sivustojen tarpeisiin, parantaen sivuston latausnopeutta ja vähentäen mahdollisia ongelmia.

Omistettu Hosting

Omistetussa hostingissa jokaiselle verkkosivustolle varataan oma fyysinen palvelin. Tämä vaihtoehto tarjoaa täyden hallinnan palvelimen konfiguroinnista ja on ihanteellinen suurille yrityksille, jotka käsittelevät raskasta liikennettä.

Suomalaisen webhotellin valinta

Kun verkkosivustosi kasvaa, saatat tarvita lisää tallennustilaa, kaistanleveyttä ja muita resursseja. Tällöin voi olla aika harkita siirtymistä edistyneempään hosting-ratkaisuun, kuten pilvihostingiin tai VPS:ään. On tärkeää valita webhotellipalvelun tarjoaja, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, jotta voit päivittää palvelusi tarpeen mukaan. Lisäksi on useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon webhotellipalveluiden tarjoajien välillä päätettäessä.

un valitset suomalaista webhotellia, kiinnitä huomiota näihin tekijöihin varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja tuen verkkosivustollesi. Suomalaiset webhotellit tarjoavat usein korkealaatuisia palveluita, jotka on räätälöity paikallisten markkinoiden tarpeisiin, mukaan lukien suomenkielinen asiakaspalvelu ja tietoturva, joka vastaa Suomen lainsäädäntöä ja standardeja.

Lue lisää: Mikä on paras ulkomaalainen webhotelli?

Suosituimmat suomalaiset webhotellit

Paras suomalainen webhotelli
XetNET logo
XetNET tarjoaa jatkuvaa seurantaa webhotellipalveluilleen käyttäen PingDom.com valvontapalvelua, joka mahdollistaa palveluiden tilan globaalin tarkkailun. Yritys korostaa avoimuutta julkaisemalla seurantatiedot, mikä todistaa palveluiden luotettavuuden. XetNET suorittaa säännöllisiä huoltokatkoksia minimoidakseen käyttökatkosten vaikutuksen ja ylläpitääkseen palveluiden laatua.
Hinta: 1,37 €/kk + ALV
Laadukas ja luotettava webhotelli
Zoner logo
Zoner tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia palveluita, mukaan lukien verkkotunnusrekisteröinnit, sähköpostiratkaisut, kotisivukoneen ja suomalaiset palvelinkeskukset. Heidän asiakaspalvelunsa on ammattitaitoista ja ystävällistä, tarjoten nopeaa apua kaikkiin kysymyksiin. Zonerin palvelut on suunniteltu tukemaan yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalista läsnäoloa turvallisesti ja tehokkaasti.
Hinta: 1,95 € / kk + alv.
Luotettava webhotelli nettisivuille
Hostingpalvelu logo
Hostingpalvelu.fi tarjoaa suomalaisia palvelinkeskuksia, jotka nopeuttavat sivustojen latausaikoja ja parantavat hakukoneystävällisyyttä. Palvelu on erinomainen valinta Suomeen suunnatuille verkkosivuille, tarjoten luotettavuutta, suomenkielistä tukea, nopeutta ja kilpailukykyistä hinnoittelua. AAA-luottoluokitus takaa palvelun vakauden ja asiakaspalvelu on erinomaista.
Hinta: 4 €/kk

Usein kysytyt kysymykset

Hyvä webhotelli tarjoaa luotettavan, turvallisen ja nopean palvelimen verkkosivustollesi. Se sisältää riittävän tallennustilan, kaistanleveyden ja teknisen tuen tarpeidesi mukaan. Suomalaisena vaihtoehtona XetNET on suositeltava valinta, sillä se tarjoaa kattavat webhotellipalvelut, jotka on suunniteltu vastaamaan suomalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeita.

Webhotellin hinta vaihtelee tarjottavien ominaisuuksien, tallennustilan, kaistanleveyden ja muiden lisäpalveluiden mukaan. Hinnat voivat vaihdella muutamasta eurosta kuukaudessa satoihin euroihin vuodessa riippuen palvelun laajuudesta. XetNET tarjoaa eri hintaisia paketteja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Webhotelli tarvitaan verkkosivustosi tiedostojen ja datan säilyttämiseen internetissä, jotta käyttäjät voivat päästä siihen käsiksi mistä päin maailmaa tahansa. Ilman webhotellia verkkosivustosi ei olisi saatavilla verkossa.

Webhotelli toimii vuokraamalla sinulle tilaa palvelimelta, joka ylläpitää verkkosivustosi tiedostoja ja dataa. Kun käyttäjä syöttää verkkosivustosi osoitteen selaimen osoiteriville, webhotellin palvelin toimittaa pyydetyt tiedostot käyttäjän selaimelle, jolloin verkkosivusto latautuu heidän laitteelleen.

Jos haluat, että verkkosivustosi on saatavilla internetissä, webhotelli on käytännössä pakollinen. Vaikka on olemassa vaihtoehtoja, kuten staattisten sivustojen isännöinti pilvipalveluissa, perinteinen webhotelli on yleisin ja helpoin tapa pitää verkkosivusto toiminnassa.

Hosting, tai webhotellipalvelu, tarkoittaa verkkotilan vuokraamista palvelimelta, jotta voit julkaista verkkosivustosi internetissä. Hosting-palvelut tarjoavat tarvittavan infrastruktuurin ja teknologian verkkosivustosi ylläpitämiseksi ja suojaamiseksi.